Joe Biden - Predsjednik USA all about

Post Reply
Challenger_
Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije

#1826 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about

Post by Challenger_ »

Moj Labudane, a kako možeš biti siguran da je ovo "China virus"? Zašto, npr. nije mogao nastati u američkom laboratoriju, u S. Karolini 2015, pa ih provalile kineske i ruske službe koje od tada rade na vakcini? Zašto ovo ne bi mogao biti projekat određenih američkih, državnih i nedržavnih aktera, a sa nizom ciljeva? Zašto voziti sumnjivu Trumpovu priču bez jasnih dokaza?

Zašto, zašto, zašto, Nufff said?
Last edited by Challenger_ on 24/03/2021 19:26, edited 1 time in total.
ultima_palabra

#1827 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about

Post by ultima_palabra »

Kad neko ne barata osnovnim stvarima, kao npr. da su republikanci stranka koja se zalaze da svako moze imati neometan pristup oruzju, a hoce da upire prstom u nekoga, onda je to blamiranje.
saint_mirad

#1828 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about

Post by saint_mirad »

Challenger_ wrote: 24/03/2021 19:05 Moj Labudane, a kako možeš biti siguran da je ovo "China virus"? Zašto, npr. nije mogao nastati u američkom laboratoriju, u S. Karolini 2015, pa ih provalile kineske i ruske službe koje od tada rade na vakcini? Zašto ovo ne bi mogao biti projekat određenih američkih, državnih i nedržavnih aktera, a sa nizom ciljeva? Zašto voziti sumnjivu Trumpovu priču bez jasnih dokaza?

Ili u laboratoriji u Merilendu, možda. :-D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1829 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about

Post by Truba »

To je trebalo blokirati na vrijeme
Kasnije se ispricavati, ako smo u krivu

Isto kao sto je trebalo prestati financirati organizaciju koja je branila kinu i ljudaka prava da se siri virus
Challenger_

#1830 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about

Post by Challenger_ »

Kako će blokirati neko ko je, eventualno, bio primarna meta, a meta je u osnovi čitav svijet?

Ako (naglašavam AKO) je ovo projekat, a sklon sam da mislim da jeste, prvoosumnjičeni za sigurno ne bi bili Kinezi.
Challenger_

#1831 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about

Post by Challenger_ »

Uostalom, sve će se saznati, prije ili poslije.
jeza u ledja

#1832 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about

Post by jeza u ledja »

Challenger_ wrote: 24/03/2021 19:05 Moj Labudane, a kako možeš biti siguran da je ovo "China virus"? Zašto, npr. nije mogao nastati u američkom laboratoriju, u S. Karolini 2015, pa ih provalile kineske i ruske službe koje od tada rade na vakcini? Zašto ovo ne bi mogao biti projekat određenih američkih, državnih i nedržavnih aktera, a sa nizom ciljeva? Zašto voziti sumnjivu Trumpovu priču bez jasnih dokaza?

Kako mozes biti siguran da nisu u pitanju vanzemaljci?

Kakvih dokaza? Pa Kinezi ne poricu da je virus krenuo iz Wuhana. :-)
jeza u ledja

#1833 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about

Post by jeza u ledja »

Black swan wrote: 24/03/2021 18:30 I molim vas manite se te suplje o blamiranju
Nit smo kompleksasi niti je ovo univezitet
A vase ocjenjivanje i vrendovanje necijeg rada me ne i n t e r e s i r a
Pa blamiras se. Sta hoces drugo da ti kazem?

Pises totalne nepovezane besmislice kao da se napijes prije nego sto sjednes pred kompjuter. U stvari nabadas stvari tacno kao Trump na Twitteru.
Challenger_

#1834 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about

Post by Challenger_ »

jeza u ledja wrote: 24/03/2021 20:11

Zvanično prvi put registrovan, što ne znači da nezvanično nije postojao negdje drugdje, niti da je tamo nastao u labu, niti da oni stoje iza projekta ako je u pitanju projekat.
Challenger_

#1835 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about

Post by Challenger_ »

Tek će se tražiti odgovori na mnoga pitanja i dobiti će se, budi siguran. Soon or later.
jeza u ledja

#1836 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about

Post by jeza u ledja »

Challenger_ wrote: 24/03/2021 20:20
jeza u ledja wrote: 24/03/2021 20:11

Zvanično prvi put registrovan, što ne znači da nezvanično nije postojao negdje drugdje, niti da je tamo nastao u labu, niti da oni stoje iza projekta ako je u pitanju projekat.
Ne znaci ni da nije vanzemaljskog porijekla. :oops:

Shvatam da ako si sklon teorijama zavjere da je sve moguce, pa eto pitam.

Cuj "sto ne znaci da nezvanicno nije postojao negdje drugdje" :lol: :-)
jeza u ledja

#1837 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about

Post by jeza u ledja »

Challenger_ wrote: 24/03/2021 20:21 Tek će se tražiti odgovori na mnoga pitanja i dobiti će se, budi siguran. Soon or later.
De odgovori, da li je moguce i da je vanzemaljskog porijekla?

Da li je moguce da je proizvod nekog ruskog laboratorija, aaa? :oops:
Challenger_

#1838 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about

Post by Challenger_ »

Što si se uz*eb'o? Ako ti je do pravde, trebaš da navijaš da se sazna istina pa makar tamo "tvoji" stajali iza svega.
Challenger_

#1839 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about

Post by Challenger_ »

Uostalom, sve će se saznati. Prije ili kasnije. Toliko.

________
jeza u ledja

#1840 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about

Post by jeza u ledja »

Challenger_ wrote: 24/03/2021 20:25 Što si se uz*eb'o? Ako ti je do pravde, trebaš da navijaš da se sazna istina pa makar tamo "tvoji" stajali iza svega.
Uzjebo? Pogledaj koliko istih postova napisao samo na ovoj stranici bolan :D
Challenger_ wrote: 24/03/2021 19:35 Uostalom, sve će se saznati, prije ili poslije.
Challenger_ wrote: 24/03/2021 20:21 Tek će se tražiti odgovori na mnoga pitanja i dobiti će se, budi siguran. Soon or later.
Challenger_ wrote: 24/03/2021 20:26 Uostalom, sve će se saznati. Prije ili kasnije. Toliko.

________

Sto fino ne odgovoris, da li je moguce da su virus napravili Rusi ili vanzemaljci?
Challenger_

#1841 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about

Post by Challenger_ »

E jesi pametan.

:oops:

Korona, moje mišljenje. Projekat, 95%, prirodna pojava 5%. Ako je projekat, manijaci sa te adrese su 95%. Kineski nemar 5%. Tako treba da se postavi lista osumnjičenih.
Challenger_

#1842 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about

Post by Challenger_ »

Sad pričaj sam sa sobom.

_____
dale cooper

#1843 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about

Post by dale cooper »

I ja nisam fan trumpovskog lejbelovanja covid virusa kao "china virusa". On možda jeste potekao sa tih prostora, ali još nema dovoljno
informacija da se kaže na koji se to način to desilo. A druga stvar je što su ove trumpove riječi za posljedicu imale porast netrpeljivosti
prema ljudima azijskog porijekla što je grozna stvar, jer niti kineski niti bilo koji drugi narod azijskog porijekla se ne može kriviti za
covid pandemiju.
jeza u ledja

#1844 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about

Post by jeza u ledja »

Challenger_ wrote: 24/03/2021 20:32 E jesi pametan.

Korona, moje mišljenje. Projekat, 95%, prirodna pojava 5%. Ako je projekat, manijaci sa te adrese su 95%. Kineski nemar 5%. Tako treba da se postavi lista osumnjičenih.
Znaci nije moguce da su u pitanju Rusi ili vanzemaljci?
jeza u ledja

#1845 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about

Post by jeza u ledja »

dale cooper wrote: 24/03/2021 20:33 I ja nisam fan trumpovskog lejbelovanja covid virusa kao "china virusa". On možda jeste potekao sa tih prostora, ali još nema dovoljno
informacija da se kaže na koji se to način to desilo. A druga stvar je što su ove trumpove riječi za posljedicu imale porast netrpeljivosti
prema ljudima azijskog porijekla što je grozna stvar, jer niti kineski niti bilo koji drugi narod azijskog porijekla se ne može kriviti za
covid pandemiju.
Ako je virus prirodnog porijekla, kakve ima veze oklen je sljego? Misim ha jel.

Jedini razlog za ubacivanje geografskog porijekla je rasizam ili ksenofobija. Isto je vazilo za "Spansku gripu", koja na kraju uopste nije dosla od tamo. A i da jeste, who the fuck cares..
dale cooper

#1846 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about

Post by dale cooper »

jeza u ledja wrote: 24/03/2021 20:35
dale cooper wrote: 24/03/2021 20:33 I ja nisam fan trumpovskog lejbelovanja covid virusa kao "china virusa". On možda jeste potekao sa tih prostora, ali još nema dovoljno
covid pandemiju.
Ako je virus prirodnog porijekla, kakve ima veze oklen je sljego? Misim ha jel.

Jedini razlog za ubacivanje geografskog porijekla je rasizam ili ksenofobija. Isto je vazilo za "Spansku gripu", koja na kraju uopste nije dosla od tamo. A i da jeste, who the fuck cares..
Pa kao posljedica trumpove priče o "china virusu" posljedica je bila upravo ovo boldano jer vrlo dobro znamo kakvi su oni što ga podržavaju.
Zato nisam fan takvog lejbelovanja. Virus ima svoje zvanično ime, a sve ostalo će se, nadam se, vremenom saznati.
jeza u ledja

#1847 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about

Post by jeza u ledja »

Znam zato i kazem.

Ali i generalno, ono, odakle je virus pa cak i kako je nastao, je besides the point. Osim ako ga neko nije namjerno plasirao, sto je naravno u rangu Chellijevih omiljenih fantazija.

Ono, hajmo fantazirat malo, pa uklopit u to sta je nama ceif.
ultima_palabra

#1848 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about

Post by ultima_palabra »

Challenger_ wrote: 24/03/2021 20:32 E jesi pametan.

A ti si epidemiolog ili neka srodna struka?
dale cooper

#1849 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about

Post by dale cooper »

jeza u ledja wrote: 24/03/2021 20:42 Znam zato i kazem.

Ali i generalno, ono, odakle je virus pa cak i kako je nastao, je besides the point. Osim ako ga neko nije namjerno plasirao, sto je naravno u rangu Chellijevih omiljenih fantazija.

Ono, hajmo fantazirat malo, pa uklopit u to sta je nama ceif.
Da, naravno, u ove gluposti ni ja ne vjerujem, bilo da je riječ o kineskoj ili američkoj umješanosti.
Challenger_

#1850 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about

Post by Challenger_ »

Jedan mudar čovjek je rekao da ovdašnji svijet strada zbog "izostanka predstave o razmjerama zla". Dao dragi Bog da sam ja u krivu, da je sve samo puka igra prirode a ne zločinački poduhvat.
Post Reply