animus wrote: ↑24/03/2021 18:56
Samo skontaj sta da se zaraze i kome se obratiti. Ne razmišljati o komplikacijama i iskoristi šansu. Sretno svakako.
Bože. A što ako im pozli od cjepiva, kome se onda obratiti? Što ako se zaraze na tom putu i boravku u drugoj zemlji?
Mogla bih se ići cijepiti u Hrvatsku, ali budući da nemam prijevoz, sad bih morala preuzeti rizik na sebe i sjest u bus sa bogznakakvim ljudima koji su potencijalno zaraženi i tako i ja pokupim virus. Što sam postigla na kraju?
S druge strane mi je nevjerojatno da ljudi idu u Srbiju cijepit se, dobijaju li neku potvrdu, nešto?
Kako ćete regulirati covid putovnice i što sve bude potrebno u konačnici kad taj sustav proradi jer, koliko god da ludo zvuči, proradit će kad-tad?
Ovo je dno dna što se radi ljudima koji žive u FBiH, kako vlast više nije sram i stid pojaviti se i uopće bilo što reći u javnosti.
A i narod koji ćuti i samo govori ''nek se ne puca'' i odlazi u Srbiju i Hrvatsku po bocu, fuj! To je ta empatija i briga za druge, idem ja svoje d*upe cijepit, a vas tko j...