pa kakve veze ima polozaj tablice sa radarom?jelleMania wrote: ↑23/03/2021 14:40 Pa upravo radi radara ...eto probaj pa vidi ocel ti pisat kaznu ...a ti se vadi na zakone![]()
i pisanjem kazne za brzinu?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
pa kakve veze ima polozaj tablice sa radarom?jelleMania wrote: ↑23/03/2021 14:40 Pa upravo radi radara ...eto probaj pa vidi ocel ti pisat kaznu ...a ti se vadi na zakone![]()
Ja ti pricam za nasu zemlju ti meni kacis strane zemlje ...koliko ti je god bgt ... Cuj kakve ima ...pa kako ce ti pisat kaznu kad te uslika ako se ne vide tablicefoxlife wrote: ↑23/03/2021 14:45pa kakve veze ima polozaj tablice sa radarom?jelleMania wrote: ↑23/03/2021 14:40 Pa upravo radi radara ...eto probaj pa vidi ocel ti pisat kaznu ...a ti se vadi na zakone![]()
pa citas li ti uopste sta je napisno?jelleMania wrote: ↑23/03/2021 14:47Ja ti pricam za nasu zemlju ti meni kacis strane zemlje ...koliko ti je god bgt ... Cuj kakve ima ...pa kako ce ti pisat kaznu kad te uslika ako se ne vide tablicefoxlife wrote: ↑23/03/2021 14:45pa kakve veze ima polozaj tablice sa radarom?jelleMania wrote: ↑23/03/2021 14:40 Pa upravo radi radara ...eto probaj pa vidi ocel ti pisat kaznu ...a ti se vadi na zakone![]()

mozda te zaustave? a za to nije potrebna registracija da se ocita brzina tj prekoracenje istejelleMania wrote: ↑23/03/2021 15:05 A kako ce te oni pokretni radari ufatit koji stoje na 1 m visine
Mani se guglanja sine
Ako uspijem naći kazneni nalog a čisto sumnjam da sam ga još sačuvao, provjerim
to za dzipa vidjala sam i ja jer naprijed neki su stavljali i na galeriju visoko,neki imaju odbojnike i kuke sa vitlom, al to su pravi terenski ne sminkeraj, logicno idu ljudi po govnima i blatu tablica bi sletila ili se izvalilafoxlife wrote: ↑23/03/2021 14:06 ne znam koji ono terenac da li land rover ili sl neki je imao mjesto tablice na krovu
a i skoro svako drugo auto nazad ima tablicu na gepeku a ne na braniku
naprijed zbog same konstrukcije vozila su tablice na braniku i vecinom na sredini sto ne znaci da je ti ne mozes staviti sa strane ili na haubu recimo
Koristi zavjetrinu, štedi gorivo, kakav si ti amater za volanom?!...nepass1 wrote: ↑26/03/2021 07:08 Jutros, 6:20, nikakve guzve. Vozi g7 negdje 70 od remize prema otoci. Golf 4 karavan, lijepi mu se na 2m od auta. Nesta ga ko ugrozava. U sedmici covjek nekih 50g. Ne trka se, vozi svoju voznju. G4 ga moze zaobici, nigdje auta. Do malte mu se lijepi. Onda gas i prestize.
Na kraju g4 parkira pred mup, policajac posao na posao.
I sta ocekivati od balavaca i drugog naroda.
I nije prvi put da se desava da se tako grana, ili dva auta se trkaju ujutro i onda skrenu pred mup kod saobracajnog.
Gdje ja zivim jebote....
Pa ja ustedio je 0,01 dl gorivatempuser wrote: ↑26/03/2021 07:55Koristi zavjetrinu, štedi gorivo, kakav si ti amater za volanom?!...nepass1 wrote: ↑26/03/2021 07:08 Jutros, 6:20, nikakve guzve. Vozi g7 negdje 70 od remize prema otoci. Golf 4 karavan, lijepi mu se na 2m od auta. Nesta ga ko ugrozava. U sedmici covjek nekih 50g. Ne trka se, vozi svoju voznju. G4 ga moze zaobici, nigdje auta. Do malte mu se lijepi. Onda gas i prestize.
I nije prvi put da se desava da se tako grana, ili dva auta se trkaju ujutro i onda skrenu pred mup kod saobracajnog.
Gdje ja zivim jebote....![]()
Jbg i ovaj mk7 ne gleda retrovizor da malo spusti da zajeve tog stumpfica, ali fakat kad uhvatis zeleni od ilidze mislim da moras drzati sedam banki mozda i jaxe da mozes hladno pored sparte i preko senzora na otoci proci dalje na zelenonepass1 wrote: ↑26/03/2021 07:08 Jutros, 6:20, nikakve guzve. Vozi g7 negdje 70 od remize prema otoci. Golf 4 karavan, lijepi mu se na 2m od auta. Nesta ga ko ugrozava. U sedmici covjek nekih 50g. Ne trka se, vozi svoju voznju. G4 ga moze zaobici, nigdje auta. Do malte mu se lijepi. Onda gas i prestize.
Gdje ja zivim jebote....