FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#15326 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
pa nije to ništa novo.
ostao je dužan i bogu i narodu, ali kada je Mamić lokalni heroj neka onda bude i Senad, šta fali, snaš'o se!
ostao je dužan i bogu i narodu, ali kada je Mamić lokalni heroj neka onda bude i Senad, šta fali, snaš'o se!
- General War
#15327 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ja se ne sjecam da je ista protiv Mamica rekla..ali meni je prosto nevjerovatno kako obican covjek moze pasti na lopovsko ubleharenje doticnog gospodina, koji se bosne sjetio kad ga je pocela policija u RH obilaziti.DonerKebab wrote: ↑20/03/2021 21:07Ma opcenito govorim o ljudima na jednoj strani koji aktivno nesto izgrade poput Mamica i pametnjakovica poput cenicke na drugoj strani. Meni je ona iritantna pojava, za dlaku bolja od panja Stojnica.General War wrote: ↑20/03/2021 16:23DonerKebab wrote: ↑20/03/2021 14:56 Prokletstvo Balkana je da ljudi koji svoju viziju ostvare i naprave nesto vrijednim radom budu otjerani a njihovo potomstvo bude nepravedno popljuvano od strane Cenicke i slicnih koji su na budzetskoj sisi od pamtivijeka bez nekog ucinka za drzavu.
Tome svjedoce Mamic i mnogi drugi.![]()
Kojeg je to heroja i samopregaoca Cenicka popljuvala?
Da imamo boljih ekonomista od cenicke siguran sam da imamo, samo sto cenicka ima muda veca od svih njih zajedno da kaze javno i bez uvijanja.
Stojnic je jedan obican kloc i nevrijedan vremena izgubljenog na tv.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#15328 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jebo majku pa kako neko ne prebije Senada ako je vec svakom duzan?
Uopste ne sumnjam da je taj supak i ljudski smrad duzan i bogu i narodu, samo me cudi da ga neko ne nalupa. Hvala bogu ima klosara koji ce napravit sta hoces za petobanku i flasu stoka.
Uopste ne sumnjam da je taj supak i ljudski smrad duzan i bogu i narodu, samo me cudi da ga neko ne nalupa. Hvala bogu ima klosara koji ce napravit sta hoces za petobanku i flasu stoka.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#15329 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma ko će ga prebit' brt? Mi smo čekali mjesecima isplatu jednom i šta ćeš... Jedino da uzmeš pušku i završiš u zatvoru_BataZiv_0809 wrote: ↑20/03/2021 22:42 Jebo majku pa kako neko ne prebije Senada ako je vec svakom duzan?
I odavno ima ovu novu taktiku gdje zaposli neku Berinu od 17 godina, ona radi ili za kikiriki ili "volontira" i konta da je bitna jer ima na Instagramu "tv host @face"
-
suspect_zero
#15330 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Vjerovatno Senad, ako je dužan, nije dužan kamatarima i žestokim momcima.
Dužan je možda "sitnijim" od sebe, ljudima koji su nešto raduckali za njega a on nije isplatio honorar....ne znam šta je sa kreditom, vjerovatno kuburi k'o i ostali.
E sada, ako kruži priča godinama da nije neki platiša, da voli zavrnuti i ne platiti,...zašto sklapati posao sa njim?
Ne kontam nekada ni raju koja tako lako puši tu foru
Dužan je možda "sitnijim" od sebe, ljudima koji su nešto raduckali za njega a on nije isplatio honorar....ne znam šta je sa kreditom, vjerovatno kuburi k'o i ostali.
E sada, ako kruži priča godinama da nije neki platiša, da voli zavrnuti i ne platiti,...zašto sklapati posao sa njim?
-
suspect_zero
#15331 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa nije loše ni volontirati ako ćeš nešto naučiti, većina nas je nekada radila džaba al nešto naučiš....to je meni ok, ako na tom mjestu nećeš izigravati fikus i samo čekati da ti dan prođe.Velkoski wrote: ↑20/03/2021 22:47Ma ko će ga prebit' brt? Mi smo čekali mjesecima isplatu jednom i šta ćeš... Jedino da uzmeš pušku i završiš u zatvoru_BataZiv_0809 wrote: ↑20/03/2021 22:42 Jebo majku pa kako neko ne prebije Senada ako je vec svakom duzan?
Uopste ne sumnjam da je taj supak i ljudski smrad duzan i bogu i narodu, samo me cudi da ga neko ne nalupa. Hvala bogu ima klosara koji ce napravit sta hoces za petobanku i flasu stoka.![]()
I odavno ima ovu novu taktiku gdje zaposli neku Berinu od 17 godina, ona radi ili za kikiriki ili "volontira" i konta da je bitna jer ima na Instagramu "tv host @face"![]()
Tek završi školu/faks, nema dana iskustva i kaže hoću dvije milje platu evo mi diplome, još se štembilj nije osušio
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#15332 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa eto, sebi si odgovorio/la na ovoE sada, ako kruži priča godinama da nije neki platiša, da voli zavrnuti i ne platiti,...zašto sklapati posao sa njim?
Kad nema posla tražiš bilo šta i nadaš se da ćeš nekada naplatiti
Nije problem volontirati, ali je problem kada kolege na drugim televizijama za isti posao zarađuju solidne novce za naše uslove (kada su u pitanju voditelji).
Veći je problem što on ostaje dužan kompletnoj produkciji, bilo je prije par godina i nekoliko priča kamermana po medijima pa nikome ništa na kraju. Doduše, televizija mu je sada CD i ništa više svakako.
- deogest
#15333 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Berina Muhovic, malo vise od 17 ima, ribetina i po.suspect_zero wrote: ↑20/03/2021 22:55Pa nije loše ni volontirati ako ćeš nešto naučiti, većina nas je nekada radila džaba al nešto naučiš....to je meni ok, ako na tom mjestu nećeš izigravati fikus i samo čekati da ti dan prođe.Velkoski wrote: ↑20/03/2021 22:47Ma ko će ga prebit' brt? Mi smo čekali mjesecima isplatu jednom i šta ćeš... Jedino da uzmeš pušku i završiš u zatvoru_BataZiv_0809 wrote: ↑20/03/2021 22:42 Jebo majku pa kako neko ne prebije Senada ako je vec svakom duzan?
Uopste ne sumnjam da je taj supak i ljudski smrad duzan i bogu i narodu, samo me cudi da ga neko ne nalupa. Hvala bogu ima klosara koji ce napravit sta hoces za petobanku i flasu stoka.![]()
I odavno ima ovu novu taktiku gdje zaposli neku Berinu od 17 godina, ona radi ili za kikiriki ili "volontira" i konta da je bitna jer ima na Instagramu "tv host @face"![]()
Tek završi školu/faks, nema dana iskustva i kaže hoću dvije milje platu evo mi diplome, još se štembilj nije osušio....s noge na nogu odmah.
Steta, nisam znao da radi haman za dzaba. Ljubi oke.
-
pinkman
#15334 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma i Cenicka nesto teoretise i pametuje stalno. Samo lagodne poslove radi, nista konkretno i opipljivo. Barem zadnjih 10 godina.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#15335 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
I na ovom forumu su se javljali zavrnuti kamermani 
-
suspect_zero
#15336 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Znači radno iskustvo - lijepa....plata - mo'š se slikat'
Mlada, kažeš lijepa, kod Senada može dosta toga naučiti....ako bude pametna možda za koju godinu bude vrhunski novinar.
Mlada, kažeš lijepa, kod Senada može dosta toga naučiti....ako bude pametna možda za koju godinu bude vrhunski novinar.
- Haris.ba
#15337 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sve dok nije na budzetu, ne mora nista da radi.
Ako je neko placa da teoretise i pametuje, svaka joj cast. I ako joj je pritom lagodno - odlicno.
-
pinkman
#15338 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ne sporim uopce. Treba se znati prodati. Samo kazem da je steta da strucnjak takvog kalibra, kakvom je predstavljaju, trosi vrijeme na lagodne poslove.
A za Stojnica nemam komentar. Nije mu mjesto u studiju s njom. Da ne bude zabune da njega nesto branim.
-
Labirint
#15339 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
suspect_zero wrote: ↑20/03/2021 23:08 Znači radno iskustvo - lijepa....plata - mo'š se slikat'![]()
Inače nam je medijski prostor prepun senadovih izbrusenih dijamanata
-
Blacknwhite
#15340 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Velkoski wrote: ↑20/03/2021 22:47Ma ko će ga prebit' brt? Mi smo čekali mjesecima isplatu jednom i šta ćeš... Jedino da uzmeš pušku i završiš u zatvoru_BataZiv_0809 wrote: ↑20/03/2021 22:42 Jebo majku pa kako neko ne prebije Senada ako je vec svakom duzan?
Last edited by Blacknwhite on 13/07/2021 10:05, edited 1 time in total.
-
mahalik
#15341 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Šta se na face emituje mimo CD?
-
Blacknwhite
#15342 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sve u svemu nista, taraba.
Znam da ima nekakav polupismeni predstavnik ovih mladjih narastaja, vodi nekakvu emisiju o youtuberima, influenserima, sta li, nema napretka 5 dana poslije gledanja dvije minute one emisije.
I ovaj Senad svakog i svasta dozvoli.
- deogest
#15343 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Cenicka je zena koja blebece puno. Pcela koja zuji puno a malo meda daje. Jos jedan u nizi ublehas i pametnjakovic. Od rata takvih mali milion.
Ali Stojnica stavit u duel s njom, e to je vec van svake pameti, pojma nemam o cemu su pricali, ne zna niko temu razgovora. Ko da pricaju Kinez i Englez.
Al Senad budaletina pustio duel da se svadjaju i on uzivao.
Ali Stojnica stavit u duel s njom, e to je vec van svake pameti, pojma nemam o cemu su pricali, ne zna niko temu razgovora. Ko da pricaju Kinez i Englez.
- dječak sa šibicama
#15344 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sjetimo se zgodne crnke iz izborne noci, ona pricati ne zna a prije Face tv radila ko model za sarajevske "seka hend" buvljak radnje.
- AstorH
#15345 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Znas sta mene zanima.
Da li je Senad platio Mamicu ili Mamic Senadu za onu ispovjest
Sumnjam da je bilo 1/2
Da li je Senad platio Mamicu ili Mamic Senadu za onu ispovjest
Sumnjam da je bilo 1/2
-
noviclan
#15346 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nema senad "para" za to, nego koliko stojnic placa reket senadu to je pitanje
- chelo
#15347 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ovo je iz 2019.mahalik wrote: ↑20/03/2021 22:00Almedin Šišić
🕸
@AlmedinSisic
Replying to
@svetlanacenic
and
@omar_polo
Gospodjo @svetlanacenic
, kad je Senad u pitanju, meni je ostao dužan pare, i mnogima, zajedno smo uspostvljali Face, mene je bio vrbovao kao urednika dnevnika i sefa deska, i paf. Nigdje plata. Dakle, nije relevantan, a ovo što radi je populizam, pokušava medij. iskoristiti ljude
Godinu poslije opet na njihovom sajtu kao autor.
https://www.face.ba/vijesti/bih/almedin ... osti/57694
- BarbaDue
#15348 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Meni je najkrvavije bilo kad su njih dvoje u po fajta a on im okren'o leđa i komentariše nekakav vatrometdeogest wrote: ↑21/03/2021 01:05 Cenicka je zena koja blebece puno. Pcela koja zuji puno a malo meda daje. Jos jedan u nizi ublehas i pametnjakovic. Od rata takvih mali milion.
...lud frajer ko struja.
-
mahalik
#15349 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa vodi li išta trenutno?dječak sa šibicama wrote: ↑21/03/2021 01:28 Sjetimo se zgodne crnke iz izborne noci, ona pricati ne zna a prije Face tv radila ko model za sarajevske "seka hend" buvljak radnje.
- Osim_13