km^2 ?
Vidis li ti sta pises i to ne jednom,nego vise puta?
km^2 ?
sta zna uhljeb budzetlija. ili mozda i zna sta radi, hoce da sjebe i ovo malo sto imamo
mozda je aldinjo premjestio iz sirije onaj stand sa lubenicama i radnja mu se zove abu tow
Ti si se zadnjih dana toliko pomamio sa ovom pricom,dnevno imas 50 komentara na ovu temu.laik1981 wrote: ↑20/03/2021 22:45 Niti imam kafanu, niti idem po kafanama. Imam nekih poznanika koji djecu hrane od toga. Ko ih jebe. Tanka im nafaka.. A kako ono kazu za one sto ne vjeruju u koronu? Pocne vjerovati kad ga licno pogodi.. Tako je izgleda i kad se prica o egzistencijama ljudi..
I sposobni krizni stab samo neka zatvara. Doci ce i to na naplatu. A vi samo generalizujte..
a ofalile paprike na standovima...
U Zenici zabrana kretanja od 21 sat: Puste ulice, u automobilima samo radnici treće smjene
U tome i jeste stvar. Provjeri sa koliko trgovina, ugostiteljstvo, turizam i usluge ucestvuju u punjenju drzavne kase. mislis da zivimo od proizvodnje, nekakve?
Tebe je to dotaklo, 50 komentara, odakle mu ta hrabrost? Sram ga bilo!zippoo87 wrote: ↑20/03/2021 22:53Ti si se zadnjih dana toliko pomamio sa ovom pricom,dnevno imas 50 komentara na ovu temu.laik1981 wrote: ↑20/03/2021 22:45 Niti imam kafanu, niti idem po kafanama. Imam nekih poznanika koji djecu hrane od toga. Ko ih jebe. Tanka im nafaka.. A kako ono kazu za one sto ne vjeruju u koronu? Pocne vjerovati kad ga licno pogodi.. Tako je izgleda i kad se prica o egzistencijama ljudi..
I sposobni krizni stab samo neka zatvara. Doci ce i to na naplatu. A vi samo generalizujte..
Pa jesu...botuju o tome,pisu na netu...ali ne praktikuju
Pa evo, hajde da izracunamo koliko kosta bolnicko lijecenje zarazenih i koliko kostaju mrtvi.
A u stvari ce ovako biti. Svi ce mu radnici ostati bez kinte jer prica ide ovako: kad radis dobijes cvaju i baksis. Jednom mjesecno ti se isplati minimalac koji kompletan podignes i vratis gazdi u ruke, ako hoces jos da radis. Ako ga izradis, shvatices brzo da si sam sebe dobor zajebo.Styling wrote: ↑20/03/2021 17:0615 dana nece raditi dobit ce pune doprinose i minimalac za mjesec. Ostatak mjeseca rade za sebe. I opet ima obraza onaj tupi predmet Stojnic izaci na tv i nesto lupetati.klizim po parkingu wrote: ↑20/03/2021 15:52jes vidio ostatak mitru proslijedili kuku bilo nama sa ovakvom vlascu
forto lopove forto lopove![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O kakvoj ti ekonomiji pricas covjece boziji. O kakvom podrzavanju kafana. Ja pricam o licnim egzistencijama onih koji su najvise osteceni i koji rade u toj bransi, a to je sirotinja. Isto bi govorio i za neku drugu bransu da je zatvorena. Svako ima pravo da radi. Nece niko zajebati Stojnica, Topu i te prema kojima mjerite hiljade ljudi koji su od tih poslova zivjeli..made_in_sarajevo wrote: ↑20/03/2021 23:11 I jos nesto, posto je sda botovima kafana = glavna ekonomija kantona, onda je jasno koliko su unistili sve u kantonu, kantonu koji je imao toliko fabrika i firmi da kafane nisu nikoga ni zanimale.
Idemo sad tura smajlija i kako unistavamo jos ovo malo sto je ostalo, evo suza mi kanu sto trbovicu ne radi kafana
Ps
Cekamo jos uvijek objasnjenje sta uraditi i pobijediti koronu koju je logicno forto donio da unisti bosnjake
Kod (većine) ugostitelja tesko da ima preciznih podataka.aldinjo wrote: ↑20/03/2021 23:14Odlično pitanje!Ako neko može naći taj podatak i neka isti postavi ovdje.