Mustafa Alajmović - all about

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Iker C

#176 Re: Mustafa Alajmović - prevara decenije

Post by Iker C »

nadžak wrote: 20/03/2021 21:21 Vidim negdje piše, kao ima on pravo na četiri žene po šerijatu. Vidim, čovjek drži do šerijata, jest da malo u kafane zalazi, kiti harmonike i to, ali nema veze, to je neki progresivni šerijat, moderni, iz Dubaia. Može to tako nije problem, ima negdje i fetva, kažu...

Pu, jebo ti ja mater progresivnu, kako bi ja tebe po šerijatu isklefo. :twisted:
Nije tvoje da sudis bratu vjerniku, njegovu sramotu trebas sakriti. Ruzno je da bratu psujes ...
Neka Allah dz.s. .bude zadovoljan sa tobom.
MorningStar

#177 Re: Mustafa Alajmović - prevara decenije

Post by MorningStar »

Iker C wrote: 20/03/2021 21:31
nadžak wrote: 20/03/2021 21:21 Vidim negdje piše, kao ima on pravo na četiri žene po šerijatu. Vidim, čovjek drži do šerijata, jest da malo u kafane zalazi, kiti harmonike i to, ali nema veze, to je neki progresivni šerijat, moderni, iz Dubaia. Može to tako nije problem, ima negdje i fetva, kažu...

Pu, jebo ti ja mater progresivnu, kako bi ja tebe po šerijatu isklefo. :twisted:
Nije tvoje da sudis bratu vjerniku, njegovu sramotu trebas sakriti. Ruzno je da bratu psujes ...
Neka Allah dz.s. .bude zadovoljan sa tobom.
Tako je , masalah.
SaraFina

#178 Re: Mustafa Alajmović - prevara decenije

Post by SaraFina »

turgut wrote: 20/03/2021 21:35
SaraFina wrote: 20/03/2021 21:12 Ovo je tragikomedija. Lik prijeti advokatima, koje će plaćati sadakom koju iskamčio na osnovu laži o bolesti supruge od ljudi.
Ta jadna žena plače i ćuti, a on doveo i rezervnu koju će kaže oženiti jer eto “nema kud“ a pravo mu je po šerijatu imati 4 zene.

Jeste, ali da lovu nije dobio kao humanitarnu pomoć i da te 4 hanume moze izdrzavati. I Naravno da je u nekoj drzavi gdje vlada serijatski zakon.

Pazi ti mozga, isprosjačio bukvalno sve što ima, predstavlja se nekim humanitarcem i vjernikom. Prijeti ljudima advokatima (koji su mu slali humanitarno) i još javno kaze ozenice se po drugi put. I uzdrzavace drugu zenu tudjim parama.

Jos samo u „Farmu“ da ga pozovu da parodija bude kompletna
Sa Merimom u paketu.
da je u nekoj državi gdje vlada šerijat on bi već davno bio bez ruke.
Htjela sam reći da je u BiH priznat isključivo gradjanski brak. I da nebuloze koje je navaljao kontradiktorne su svakom zivom ko ima imalo soli u glavi.
Valjda socijalne sluzbe onoj jadnoj zeni ponude neku soluciju da ne trpi narcisoidnog levata.
semsasuljakovic

#179 Re: Mustafa Alajmović - prevara decenije

Post by semsasuljakovic »

Vodim neko se potrudio i sa napravi fb stranicu prevara:
https://m.facebook.com/Mustafa-Alajmovi ... 058678806/
SaraFina

#180 Re: Mustafa Alajmović - prevara decenije

Post by SaraFina »

turgut wrote: 20/03/2021 21:46
SaraFina wrote: 20/03/2021 21:39
turgut wrote: 20/03/2021 21:35

da je u nekoj državi gdje vlada šerijat on bi već davno bio bez ruke.
Htjela sam reći da je u BiH priznat isključivo gradjanski brak. I da nebuloze koje je navaljao kontradiktorne su svakom zivom ko ima imalo soli u glavi.
Valjda socijalne sluzbe onoj jadnoj zeni ponude neku soluciju da ne trpi narcisoidnog levata.
da ovdje ima iole države to bi već davno bilo riješno, bila bi smještena sa djecom na neko sigurno mjesto daleko od njega, no ko zna, vrlo moguće da je i sama bila dio te njegove igre. e sad pošto se Musto, nakon što je skupio para, osilio i već razmišlja da ''privede'' sebi drugu njoj već ''puko film'' pa je snimke sa derneka počela postavljat na internet. ne znam ko bi drugi mogao to uradit, ali onih par videa sa telefona na kojima se vidi kako Musto ''zadijeva'' pijanistu na nekom derneku su mogli doći od osobe samo jako bliske Musti...
Ne bi špekulirala. Izgleda napaćeno. A Ako i jeste postavila Video uratke, neka je. U svakom slučaju ljekarski pregled bi otklonio sumnje da li je svojevoljno bila dio igre, Ili je fakat bolesna. U svakom slučaju narcisoidnom levatu to ne daje nikakvo pravo, da na nju zivu ( bolesnu Ili zdravu) privodi drugu.
Treba je skloniti od njegovog utjecaja i zastiti, očigledno da dominira kao ličnost.
Ja bi ga vjerovatno utohala nekim čekićem na spavanju i prijavila se ko gospodja u Tuzlu u zatvor. Da u moje ime pokuša govoriti. A ne nešto drugo.

Plus nonšalantbosti za privodjenje Merime i albija. Zeza se s komšilukom na tu temu. I nema mu druge. Svadbu sprema. U Zenici bi trebalo.
SaraFina

#181 Re: Mustafa Alajmović - prevara decenije

Post by SaraFina »

turgut wrote: 20/03/2021 21:58
SaraFina wrote: 20/03/2021 21:54
turgut wrote: 20/03/2021 21:46

da ovdje ima iole države to bi već davno bilo riješno, bila bi smještena sa djecom na neko sigurno mjesto daleko od njega, no ko zna, vrlo moguće da je i sama bila dio te njegove igre. e sad pošto se Musto, nakon što je skupio para, osilio i već razmišlja da ''privede'' sebi drugu njoj već ''puko film'' pa je snimke sa derneka počela postavljat na internet. ne znam ko bi drugi mogao to uradit, ali onih par videa sa telefona na kojima se vidi kako Musto ''zadijeva'' pijanistu na nekom derneku su mogli doći od osobe samo jako bliske Musti...
Ne bi špekulirala. Izgleda napaćeno. A Ako i jeste postavila Video uratke, neka je. U svakom slučaju ljekarski pregled bi otklonio sumnje da li je svojevoljno bila dio igre, Ili je fakat bolesna. U svakom slučaju narcisoidnom levatu to ne daje nikakvo pravo, da na nju zivu ( bolesnu Ili zdravu) privodi drugu.
Treba je skloniti od njegovog utjecaja i zastiti, očigledno da dominira kao ličnost.
Ja bi ga vjerovatno utohala nekim čekićem na spavanju i prijavila se ko gospodja u Tuzlu u zatvor. Da u moje ime pokuša govoriti. A ne nešto drugo.
lahko je pričat kad nisi u toj situaciji, ako ju je na što prisilio misliš da njoj nije padalo na pamet da ga začekića u glavu dok spava, ali šta onda sa djecom?? :?
Pa zato kazem da se nadam da ce nadlezne sluzbe odreagirati. Obzirom da je ovo postao javni istup. Sad Zehra moze dobiti i zastitu i pomoć.
Sydnor

#182 Re: Mustafa Alajmović - prevara decenije

Post by Sydnor »

Ne znam zašto mislite da Zehri treba neka pomoć kad je jasno da je ona u igri sa njim. Ona malo žmiri na njegove vanbračne vratolomije zarad lagodnog života. A ako krene sve nizbrdo, uvijek ima siguran izlaz. S kim si takav si. Uvijek bilo i uvijek će bit. Na kraju krajeva nije je babo prodao u taj brak nego ga je sama izabrala.
SaraFina

#183 Re: Mustafa Alajmović - prevara decenije

Post by SaraFina »

Sydnor wrote: 20/03/2021 22:04 Ne znam zašto mislite da Zehri treba neka pomoć kad je jasno da je ona u igri sa njim. Ona malo žmiri na njegove vanbračne vratolomije zarad lagodnog života. A ako krene sve nizbrdo, uvijek ima siguran izlaz. S kim si takav si. Uvijek bilo i uvijek će bit. Na kraju krajeva nije je babo prodao u taj brak nego ga je sama izabrala.
Ja navijam da (ako se ispostavi da je cijela stvar prevara) Zehra odglumi bolje od svega što je Mustafa do sada, i pusti ga niz vodu. Prisilio je i podredjena je. Vozdra! Ako ne bude bolesna.

Ako nista, zbog one njegove nonšalantnosti i ubjedjenosti da je superioran kad pominje kako „mora Merimu eto zeniti“. Zeza se sa komšijama i nema mu druge.

Zato naprijed Zehra i povuci vodu za Mustom! 👍👍👍👍
desni

#184 Re: Mustafa Alajmović - prevara decenije

Post by desni »

Maksuz selam dobri insani, sa beogradskih splavova :izet:

https://facebook.com/Mustafa-Alajmović- ... 4100767666
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#185 Re: Mustafa Alajmović - prevara decenije

Post by _BataZiv_0809 »

Najjaca je slika iz ordinacije gdje se jasno vidi da je oftalmolog u pitanju :D
Iker C

#186 Re: Mustafa Alajmović - prevara decenije

Post by Iker C »

Mustafa zivi po serijatu, ima dvije zene. Putuje sa drugom zenom iskljucivo da bi sirio istinu o nasoj vjeri u inostranstvu. Prva zena je bolesna i ne moze da putuje.. Nas brat Mustafa nije zaboravio obaveze prema svojoj prvoj zeni, Allah ga nagradio.
Sve je ovo malo sto mu se donira koliko covjek cini za nasu vjeru, ovo je dzihad koji Mustafa vodi na pravi nacin. Novac je njemu nebitan to je samo sredstvo ka vecem cilju.
Forumerrer

#187 Re: Mustafa Alajmović - prevara decenije

Post by Forumerrer »

Iker C wrote: 20/03/2021 22:45 Mustafa zivi po serijatu, ima dvije zene. Putuje sa drugom zenom iskljucivo da bi sirio istinu o nasoj vjeri u inostranstvu. Prva zena je bolesna i ne moze da putuje.. Nas brat Mustafa nije zaboravio obaveze prema svojoj prvoj zeni, Allah ga nagradio.
Sve je ovo malo sto mu se donira koliko covjek cini za nasu vjeru, ovo je dzihad koji Mustafa vodi na pravi nacin. Novac je njemu nebitan to je samo sredstvo ka vecem cilju.
Koji si ti pacijent....
Iker C

#188 Re: Mustafa Alajmović - prevara decenije

Post by Iker C »

@Forumerrer da Allah bude zadovoljan sa nama. Nadam se da ces otvoriti oci i dati dio svoje halal zarade Mustafi. Malo me bode u oci to sto hanuma Merima nema mahramu ali ce dati Allah i to u skorije vrijeme.
SaraFina

#189 Re: Mustafa Alajmović - prevara decenije

Post by SaraFina »

Iker C wrote: 20/03/2021 22:45 Mustafa zivi po serijatu, ima dvije zene. Putuje sa drugom zenom iskljucivo da bi sirio istinu o nasoj vjeri u inostranstvu. Prva zena je bolesna i ne moze da putuje.. Nas brat Mustafa nije zaboravio obaveze prema svojoj prvoj zeni, Allah ga nagradio.
Jeste, tako je. E obzirom da po šerijatu mora odgovarati i za svoje djela i nedjela, Zehra kao zena nije i ne moze biti saučesnik. Ni po kojim uvjetima! Nego zrtva. Pa kad Mustafa krene u Zenicu: neka pusti koju suzu, i ostane kući. Mora neko djecu hraniti. 🥺
Iker C

#190 Re: Mustafa Alajmović - prevara decenije

Post by Iker C »

@SaraFina sestro draga, Zehra ima sve sto joj treba uz Mustafu. Kad on nije tu, komsinice joj hizmete, jer znaju da Mustafa ima posla koji se ne moze odgoditi
Sydnor

#191 Re: Mustafa Alajmović - prevara decenije

Post by Sydnor »

Iker C wrote: 20/03/2021 22:59 @SaraFina sestro draga, Zehra ima sve sto joj treba uz Mustafu. Kad on nije tu, komsinice joj hizmete, jer znaju da Mustafa ima posla koji se ne moze odgoditi
Haha de prestani trollat, vidiš da misle da si ozbiljan :lol:
Iker C

#192 Re: Mustafa Alajmović - prevara decenije

Post by Iker C »

Sydnor wrote: 20/03/2021 23:00
Iker C wrote: 20/03/2021 22:59 @SaraFina sestro draga, Zehra ima sve sto joj treba uz Mustafu. Kad on nije tu, komsinice joj hizmete, jer znaju da Mustafa ima posla koji se ne moze odgoditi
Da dragi Allah bude zadovoljan sa tobom, osjetim kao neku sumnju u tvom postu a dobro znas da svaka sumnja vodi u Dzehenem.
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#193 Re: Mustafa Alajmović - prevara decenije

Post by izvrsni direktor »

Pa ima li bar neko ugrubo ideju koliko je ovaj zgrnuo? Je li postao milioner?
Sydnor

#194 Re: Mustafa Alajmović - prevara decenije

Post by Sydnor »

izvrsni direktor wrote: 20/03/2021 23:10 Pa ima li bar neko ugrubo ideju koliko je ovaj zgrnuo? Je li postao milioner?
MUP ZDK tvrdi da nema pokriće za oko 700.000 KM
Iker C

#195 Re: Mustafa Alajmović - prevara decenije

Post by Iker C »

Sydnor wrote: 20/03/2021 23:11
izvrsni direktor wrote: 20/03/2021 23:10 Pa ima li bar neko ugrubo ideju koliko je ovaj zgrnuo? Je li postao milioner?
ž
To su sve donacije od dobrih ljudi.
u-pet-deka

#196 Re: Mustafa Alajmović - prevara decenije

Post by u-pet-deka »

To je samo na bankovnim računima. Nato treba dodati PayPal, koji 's mukom' daje podatke bilo kome. A gdje je novac iz ruke u ruku. Mislim da iznos prelazi dva (2) miliona Maraka.
erentedia

#197 Re: Mustafa Alajmović - prevara decenije

Post by erentedia »

Čovjek je tako djelovao uvjerljivo i oni videi su bili emotivni i stvarno ono vidiš kako je čovjeka sve snašlo...ali eto On nas sve sustigne.
I neka je.

Samo mi je žao ljudi koji su ga promovirali a oni ni krivi ni dužni.
Nadam se da će supruga mu ozdraviti a on da će naplatiti za lopovluk.
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#198 Re: Mustafa Alajmović - prevara decenije

Post by izvrsni direktor »

u-pet-deka wrote: 20/03/2021 23:43
To je samo na bankovnim računima. Nato treba dodati PayPal, koji 's mukom' daje podatke bilo kome. A gdje je novac iz ruke u ruku. Mislim da iznos prelazi dva (2) miliona Maraka.

Treba naslov teme promijeniti u "multimilioner Mustafa Alaimovic"
90minut

#199 Re: Mustafa Alajmović - prevara decenije

Post by 90minut »

:lol:

Billy Agic je najjaci uzeo keš i samo se povukao :lol:
Forumerrer

#200 Re: Mustafa Alajmović - prevara decenije

Post by Forumerrer »

Sydnor wrote: 20/03/2021 23:00
Ne kontam. Jel ovaj ozbiljan ili se zajebaje?
Post Reply