Cinjenica je da nas je Rusija proglasila neprijateljima.
Sta mislite ko je sada postao peta kolona?
Bilo tu hvarske mehanike, ili ne...
Da bi slala djecu po islamskim zemljama koje Amerika odredi za odstrel.detroit-mercy wrote: ↑20/03/2021 13:09Zato sto joj Finska ne pretenduje na pola teritorije a sa druge strane Norveska na jugozapadni dio.Challenger_ wrote: ↑20/03/2021 11:15Kakva prijetnja, besmislica. Lik je samo podsjetio na prvi zakon mehanike: "Ne možeš se *ebati da ti ne uđe".
Što ti ŠveCka nije u NATO?
Koja se to lazna dilema ovdje postavlja, za nas NATO je sigurnosni stit ne od Rusije vec zna se od cijih pretenzija. Ne ide BIH u NATO da bi ratovala sa Rusijom, vec da bi koliko toliko zastitila svoje bivstvovanje u ovim granicama.
Kad hoce, amerika zacas uvede i u NATO ( crna gora, albanija) i u Eu Rumunija i sve culile istocnoevropske zemlje....a kad nece...e onda trazi se unutrasnji dogovor...a znaju da nema sanse.Capljina74 wrote: ↑20/03/2021 13:23Da bi slala djecu po islamskim zemljama koje Amerika odredi za odstrel.detroit-mercy wrote: ↑20/03/2021 13:09Zato sto joj Finska ne pretenduje na pola teritorije a sa druge strane Norveska na jugozapadni dio.Challenger_ wrote: ↑20/03/2021 11:15
Kakva prijetnja, besmislica. Lik je samo podsjetio na prvi zakon mehanike: "Ne možeš se *ebati da ti ne uđe".
Koja se to lazna dilema ovdje postavlja, za nas NATO je sigurnosni stit ne od Rusije vec zna se od cijih pretenzija. Ne ide BIH u NATO da bi ratovala sa Rusijom, vec da bi koliko toliko zastitila svoje bivstvovanje u ovim granicama.
Jok ideno da treniramo sa lavovim, zlu ne trebaloCapljina74 wrote: ↑20/03/2021 13:23Da bi slala djecu po islamskim zemljama koje Amerika odredi za odstrel.detroit-mercy wrote: ↑20/03/2021 13:09Zato sto joj Finska ne pretenduje na pola teritorije a sa druge strane Norveska na jugozapadni dio.Challenger_ wrote: ↑20/03/2021 11:15
Kakva prijetnja, besmislica. Lik je samo podsjetio na prvi zakon mehanike: "Ne možeš se *ebati da ti ne uđe".
Meni se čini da se BiH nije jebala nego samo odjebala Rusiju i njen gvozdeni zagrljaj.Challenger_ wrote: ↑20/03/2021 11:15Kakva prijetnja, besmislica. Lik je samo podsjetio na prvi zakon mehanike: "Ne možeš se *ebati da ti ne uđe".Point. wrote: ↑20/03/2021 09:07Nego, nismo još čuli tvoj komentar na ruske prijetnje povodom puta BiH ka NATO.Challenger_ wrote: ↑19/03/2021 22:06 Ne znam, ali način na koji se ophode sa Rusima i juče na Aljasci sa Kinezima je patologija generisana nekom gadnom frustracijom.
Bata, kakav je tvoj komentar na ove izlive neprijateljstva sa istoka?
Upravo tako. Članstvo u NATO je garancija da se '92 više ne ponovi i da srpskohrvatskim separatistima ne padne više na um da pokušavaju cijepati BiH. Ma znaju i rusofili to, al teško iluzije rasipatidetroit-mercy wrote: ↑20/03/2021 13:09Zato sto joj Finska ne pretenduje na pola teritorije a sa druge strane Norveska na jugozapadni dio.Challenger_ wrote: ↑20/03/2021 11:15Kakva prijetnja, besmislica. Lik je samo podsjetio na prvi zakon mehanike: "Ne možeš se *ebati da ti ne uđe".
Sto bi rekli, babo ruc'oBlack swan wrote: ↑20/03/2021 14:48 https://www.dnevnik.ba/vijesti/poruka-i ... BgV1MEmnBU
Zena nije lijepa
Ali nije ni paglu...uvijek kaze sto jeste
Svi se mesaju pa ce i rusija
Napredak k natou je stopiran i pretvoren u suradnju
Citajte
Generalni sekretar NATO-a
Stoltenberg napravio distinkciju: BiH teži ka članstvu u NATO, za razliku od Srbije

Sta je ovo, sve bombarduju, samo Srbiju ne.Hemel wrote: ↑20/03/2021 15:07
Sto bi rekli, babo ruc'o
Generalni sekretar NATO-a
Stoltenberg napravio distinkciju: BiH teži ka članstvu u NATO, za razliku od Srbije
Bit će održana i u BiH
Uskoro počinje velika višemjesečna vojna vježba predvođena SAD-om
https://static.klix.ba/media/images/vij ... 22.jpg?v=1
![]()
![]()
Pa recite da NATO nije u BiH.
A šta ste vi... Neke poželjne udavače? EL znate sendvič same da spremite?detroit-mercy wrote: ↑19/03/2021 17:48 Hajde da i predjemo preko toga, ali koja je to alternativa koju nam je Rusija ponudila, koju ekonomsku, sigurnosnu, pravnu bilo kakvu.
Znamo sta nam je Zapad ponudio, NATO i EU, sta nam je druga strana ponudila osim sto je rekla da ce nam se najebati matere. Sta konkretno?

Sto pitas? Da biste me ti i kompanija isljedjivali i nazivali Tvumpovcem, ficfiricem, antivakserom??
Ma jok ba, pitam onako, čisto onako me zanima tvoj pogled na izjavu. Možda jesi rusofil, no nisam te nikad smatrao tim gore atributima._BataZiv_0809 wrote: ↑20/03/2021 15:31Sto pitas? Da biste me ti i kompanija isljedjivali i nazivali Tvumpovcem, ficfiricem, antivakserom??
Kad se bude pricalo bez dodjeljivanja takvih atributa rado cu ti odgovorit na pitanje. Ipak si ti Lazial![]()
Jarane kako se ti osjecas kad se ujutro probudis i vidis da se nisi probudio u Banovini a u Bosni i Hercegovini,koliko ces dugo jos moci izdrzati ove shokoveBlack swan wrote: ↑20/03/2021 16:05 I ja tezim da vozam maseratija i karam najbolje svjetske picoke
ali mi je vrhunac uzitka zabijanje vocki od 5.80 km na vikendici i jos nemam frezu
Otprilike je to ta distinkcija i domet bih
Ja nisam bitanspreca wrote: ↑20/03/2021 16:26Jarane kako se ti osjecas kad se ujutro probudis i vidis da se nisi probudio u Banovini a u Bosni i Hercegovini,koliko ces dugo jos moci izdrzati ove shokoveBlack swan wrote: ↑20/03/2021 16:05 I ja tezim da vozam maseratija i karam najbolje svjetske picoke
ali mi je vrhunac uzitka zabijanje vocki od 5.80 km na vikendici i jos nemam frezu
Na ovom svEtu samo si ti sebi bitan,podsjecas me na onu crvenu jabuku ali kad je razrezes ...nemas sta vidjeti...Bitni su ti kao i Cirilicaru ,isto kao sto sam ja i moji sunarodnjaci bitni BakiruBlack swan wrote: ↑20/03/2021 16:29Ja nisam bitanspreca wrote: ↑20/03/2021 16:26Jarane kako se ti osjecas kad se ujutro probudis i vidis da se nisi probudio u Banovini a u Bosni i Hercegovini,koliko ces dugo jos moci izdrzati ove shokoveBlack swan wrote: ↑20/03/2021 16:05 I ja tezim da vozam maseratija i karam najbolje svjetske picoke
Moji sunarodnjaci jesu
I ti izbjegavas odgovor._BataZiv_0809 wrote: ↑20/03/2021 15:31Sto pitas? Da biste me ti i kompanija isljedjivali i nazivali Tvumpovcem, ficfiricem, antivakserom??
Kad se bude pricalo bez dodjeljivanja takvih atributa rado cu ti odgovorit na pitanje. Ipak si ti Lazial![]()
Kao Bosanac i patriota mislim da se Rusi trebaju napusit kurca i nek prijete Ukrajini i kome su navikli