Nisu
One su zene
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Prodali bi Hareta za 10 mil. u Atletico a Andreja za 30 mil. u RealTheTraveler wrote: ↑18/03/2021 21:10 Dinamo 3 Tottenham 0. Jebo mater, da hoce onaj Mamic nas preuzet![]()
On bi i Hodzica tusnuo za 5milEast_side wrote: ↑18/03/2021 21:33Prodali bi Hareta za 10 mil. u Atletico a Andreja za 30 mil. u RealTheTraveler wrote: ↑18/03/2021 21:10 Dinamo 3 Tottenham 0. Jebo mater, da hoce onaj Mamic nas preuzet![]()
![]()
TheTraveler wrote: ↑18/03/2021 21:37On bi i Hodzica tusnuo za 5milEast_side wrote: ↑18/03/2021 21:33Prodali bi Hareta za 10 mil. u Atletico a Andreja za 30 mil. u RealTheTraveler wrote: ↑18/03/2021 21:10 Dinamo 3 Tottenham 0. Jebo mater, da hoce onaj Mamic nas preuzet![]()
![]()
![]()
U Dinamu rade samo sposobni a be ”nasi” ljudi.East_side wrote: ↑18/03/2021 23:55![]()
Tužno je kad shvatimo koliko zaostajemo. Pa jbt više mi zaostajemo za Dinamom nego što Dinamo zaostaje za Evropskim gigantima. To je realno.
Dinamo hladno odbija ponude o kojim mi ni sanjati ne možemo. A mi, opet, još uvijek prodajemo igrače za minorne iznose. I to ne neke tamo rezerve, nego nosioce igre. Nema smisla više ni pričati o tome, sto puta sve rečeno...
Đokanović će se kad tad prodati. Pitanje je vremena. A cifra koju ćemo tražiti/uzeti za njega će biti pravi pokazatelj sposobnosti, samopoštovanja, ambicija, pa i menadžerske drskosti naše uprave.
Ako i na njemu podbace (za mene bi razočarenje bilo sve ispod 3m.€, to je neki minimum minimuma, crvena linija ispod koje se ne bi smjelo ići) onda nemamo šta pričati o nekom iskoraku...
Nećemo uzeti 3 miliona eura, nećemo ni dva miliona eura.
Ovo ko Top Shop svega mi
HahahahRaigor Stonehoof wrote: ↑19/03/2021 09:27 Ovo ko Top Shop svega mi
za ovaj usisivac necete platiti 300 maraka koliko mu je trzisna cijena, necete platiti cak ni 250 maraka, nazovite odmah i dobicete ga za samo 150 konvertibilnih maraka. uz to dobit cete hodzica i handzica, dva potpuno beskorisna dodatka za usisivac, i to potpuno besplatno!!
![]()
Raigor Stonehoof wrote: ↑19/03/2021 09:27Ovo ko Top Shop svega mi
za ovaj usisivac necete platiti 300 maraka koliko mu je trzisna cijena, necete platiti cak ni 250 maraka, nazovite odmah i dobicete ga za samo 150 konvertibilnih maraka. uz to dobit cete hodzica i handzica, dva potpuno beskorisna dodatka za usisivac, i to potpuno besplatno!!
![]()
Slazem se. Medjutim, realno, sad imamo dodatni razlog za brigu. Hajd sto ne mozemo zabit gola
Pa ti si bas duhovit. Svaka ti cast, sve si nas nasmijaoBlixen wrote: ↑19/03/2021 10:47Raigor Stonehoof wrote: ↑19/03/2021 09:27Ovo ko Top Shop svega mi
![]()
![]()
![]()
i jednog mudrosera sa foruma
nick pocnje prvim slovom abecede
nebitan siAnaliticarr wrote: ↑19/03/2021 17:10Pa ti si bas duhovit. Svaka ti cast, sve si nas nasmijaoBlixen wrote: ↑19/03/2021 10:47Raigor Stonehoof wrote: ↑19/03/2021 09:27
Ovo ko Top Shop svega mi
![]()
![]()
![]()
i jednog mudrosera sa foruma
nick pocnje prvim slovom abecede

Makedonce, Crnogorce, Slovence smo prolazili u zadnje vrijeme, s Madjarima nismo igrali, ispadalo se od Bjelorusa, Skota, Slovaka, Svedjana, Kiprana, Izraelcana, Portugalaca, tako da kad se sve sabere i oduzme, ipak malo napredujemoTheTraveler wrote: ↑19/03/2021 00:12 @East_side
Ma 3 mil € mozemo samo sanjati, taman da imamo novog Mesija u akademiji vide od 1 mil € nam niko nece dati. Reprezentacija nam je 0, klubovi u evropi gube od Makedonaca, Madjara, Crnogoraca itd. nikakvog iskoraka. I sve dok se to ne promjeni, nista od velikih transfera. Jer ovako nemas cim zadrat igraca, dodje neki Turski klubic i ponudi 20k€ mjesecno, igraci trci glavom bez obzira da popise.