Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#46651 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Zar nije Zeljko Komsic zavrsio NATO 
- Istinu govorim
- Location: Fašista, šovinista, nacionalista, govornik bosanskog i sve ono što vi mrzite
#46652 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Zato što nije se nama danas prijeti.
Siguran sam da bi nam prijetili da od NATOa nema ništa.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#46653 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Prijete da se postuje volja jednog konsitutivnog naroda
S druge strane nama nasi dragi ameri od 1996 porucuju asilmlirajte se...to su saveznici hrvata u bih...asimilirajte se hahahah kakvi borgovi
Bjeste eto milera
S druge strane nama nasi dragi ameri od 1996 porucuju asilmlirajte se...to su saveznici hrvata u bih...asimilirajte se hahahah kakvi borgovi
Bjeste eto milera
-
saimidin
#46654 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ja koliko se sjecam to je bakir rekao, sto se mene tice mislim da trebamo jos juce, ali bojim se da nas nece htjeti, previse smo popisali muslimana 50,7%(vise nego bosnjaka50,1%) za ukus pojedinih europljana
Eh sad da bosnjaci imaju lobi u americi kao sto nemaju, sutra bi na aerodromu banja luka osvanula 101 padobranska - karikiram naravno
Vidjecemo kakav ce mlaki prdez sutra pustiti sad pa I ostali natovci
Ne bi me iznenadilo da ovo iskoriste za ovaj hdz zakon, u fazonu ili usvajajte ili cemo vas pustiti na milost ruskim kerovima
Mislim da ono sto rusima nije uspjelo u cg I mk, ovdje ima realne sanse, jer imaju svoju bracu koju ce nahuskat na nas, o ovima nece biti mrsko, pa kom obojci kom opanci
Putin I kompanija su na sigurnoj udaljenosti, I imaju muda da srbima mlate bosnjake, ko je nama kriv ako nismo spremni
- Truba
#46655 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Jel nato primio ijednu clanicu koju je bombardirao
Bas nesto kontam
Jel krajinu bombardirao nes se ne sjecam
Crna gora je bila kofol neutralna 1999
Bas nesto kontam
- Istinu govorim
- Location: Fašista, šovinista, nacionalista, govornik bosanskog i sve ono što vi mrzite
#46656 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Šta konkretno Rusima nije uspjelo u CG ? Pa sad imaju petu kolonu u NATOu. A što se tiče lobija, nije jevrejski, al nije baš za bacit.saimidin wrote: ↑19/03/2021 00:17Ja koliko se sjecam to je bakir rekao, sto se mene tice mislim da trebamo jos juce, ali bojim se da nas nece htjeti, previse smo popisali muslimana 50,7%(vise nego bosnjaka50,1%) za ukus pojedinih europljana![]()
Eh sad da bosnjaci imaju lobi u americi kao sto nemaju, sutra bi na aerodromu banja luka osvanula 101 padobranska - karikiram naravno
Ne bi me iznenadilo da ovo iskoriste za ovaj hdz zakon, u fazonu ili usvajajte ili cemo vas pustiti na milost ruskim kerovima
Mislim da ono sto rusima nije uspjelo u cg I mk, ovdje ima realne sanse, jer imaju svoju bracu koju ce nahuskat na nas, o ovima nece biti mrsko, pa kom obojci kom opanci
Putin I kompanija su na sigurnoj udaljenosti, I imaju muda da srbima mlate bosnjake, ko je nama kriv ako nismo spremni![]()

Leđima okrenuti Reuf Bajrović i Antony Blinken - secretary of the state

A ovo dvoje ne znam ko su
- Istinu govorim
#46657 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Sjećanje ko i logika, potanka.Black swan wrote: ↑19/03/2021 00:19 Jel nato primio ijednu clanicu koju je bombardirao
Bas nesto kontam
Prvo su bombe pale na Crnu Goru, pa tek onda na Srbiju.
Prvi poginuli je bio u CG, a ne u Srbiji
- Hemel
#46658 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Za nevjerne Tome koje nece niko nista pitati
Stoltenberg napravio distinkciju: BiH teži ka članstvu u NATO, za razliku od Srbije
A hercegovacki Hrvati neka glasaju protiv.
Stoltenberg napravio distinkciju: BiH teži ka članstvu u NATO, za razliku od Srbije
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#46659 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Mozda ti nisi spreman!saimidin wrote: ↑19/03/2021 00:17Ja koliko se sjecam to je bakir rekao, sto se mene tice mislim da trebamo jos juce, ali bojim se da nas nece htjeti, previse smo popisali muslimana 50,7%(vise nego bosnjaka50,1%) za ukus pojedinih europljana![]()
Putin I kompanija su na sigurnoj udaljenosti, I imaju muda da srbima mlate bosnjake, ko je nama kriv ako nismo spremni![]()
Ne koristi mnozinu.
- BarbaDue
#46660 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
I onda se neko čudi kako ova država stalno propada i siromaši!? Kako i ne bi pored ovakvih!spreca wrote: ↑18/03/2021 18:08 Koliko je sve ovo bolesno,koliko jos ima onih, koje ovaj velikosrpski virus nije zahvatio
https://www.klix.ba/vijesti/bih/kosarac ... /210318092
- muha_sa
#46661 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Jebeš sve biznise pored bavljenja politikom u nasKe
uNIdješ kokuz izadješ pun ko brod
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/19 ... micic.html
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/19 ... micic.html
-
saimidin
#46662 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Za cg I mk mislim na neuspio klasicni drzavni udar, I da nisu ni jedna jos 100% sigurne, ali kod nas mislim na repete 92-95, I jeza me hvata kad pogledam koga smo izabrali da nas predstavljaIstinu govorim wrote: ↑19/03/2021 00:24Šta konkretno Rusima nije uspjelo u CG ? Pa sad imaju petu kolonu u NATOu. A što se tiče lobija, nije jevrejski, al nije baš za bacit.saimidin wrote: ↑19/03/2021 00:17Ja koliko se sjecam to je bakir rekao, sto se mene tice mislim da trebamo jos juce, ali bojim se da nas nece htjeti, previse smo popisali muslimana 50,7%(vise nego bosnjaka50,1%) za ukus pojedinih europljana![]()
Za lobi cuo I vidio te selfije, ali gdje je tu sta konkretno, vucic je bar dobio nalivpero
Dok nama usa ambasador gura hdz izborni zakon
Mislim da se bajden I ne sjeca nicega sto je bilo prije vise od sat, lobi se mora graditi kroz senat I state dep tu odredjeni ljudi imaju ogroman uticaj I ako sad ne iskoristimo dobro konfrontaciju usa-ussr kad cemo
-
Login7777
#46663 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Fahro i Vojin, dva ratna druga

- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
- jazzer
#46665 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Sto bih volio da zaratimo sa Rusima, da im jebemo nanu naninuRusija upozorava da će biti prisiljena reagirati ako BiH uđe u NATO
HINA
Rusija upozorava da će biti prisiljena reagirati ako BiH uđe u NATO
Ilustracija: EPA
RUSIJA je upozorila Bosnu i Hercegovinu da bi njeno konkretno približavanje članstvu u NATO-u predstavljalo "svrstavanje na jednu stranu" u sadašnjoj ruskoj konfrontaciji sa Zapadom te čin neprijateljstva prema Rusiji, što bi nužno prouzročilo posljedice, objavili su bosanskohercegovački mediji.
"Rusija će u slučaju praktičnog približavanja BiH i NATO-a biti prisiljena reagirati na taj neprijateljski korak", stoji u izjavi ruskog veleposlanstva koju je prenio portal Televizije Republike Srpske (RTRS), medij koji već mjesecima vodi agresivnu propagandu protiv NATO-a.
- Truba
#46666 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Al su izganjali da ih kasnije zaobidjuIstinu govorim wrote: ↑19/03/2021 00:26Sjećanje ko i logika, potanka.Black swan wrote: ↑19/03/2021 00:19 Jel nato primio ijednu clanicu koju je bombardirao
Bas nesto kontam
Prvo su bombe pale na Crnu Goru, pa tek onda na Srbiju.
Prvi poginuli je bio u CG, a ne u Srbiji
I to je bio milosevicev rat
A srbi se sigurno nisu radovali bombardiranju crne gore
- Truba
#46667 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ne brini bit ce referendum u manjem entitetuHemel wrote: ↑19/03/2021 00:55 Za nevjerne Tome koje nece niko nista pitati
-
miki71210
#46668 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
nek jebu Amerikanci mater. oni su nama natandarili Dodika, nisu Rusi
- Hemel
#46669 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Black swan wrote: ↑19/03/2021 09:41Ne brini bit ce referendum u manjem entitetuHemel wrote: ↑19/03/2021 00:55 Za nevjerne Tome koje nece niko nista pitati
Mozda bude i u Livnu.
Zna se gdje je moguce organizovati takav referendum a svi znamo matematiku.
- Istinu govorim
#46670 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ne gura ti usa ambasador, oni su za jedan čovjek jedan glas. Kad se kaže "neke zapadne ambasade" misli se prvenstveno na njemačku i ponekad francusku koja je i tam i vam,saimidin wrote: ↑19/03/2021 07:05Za cg I mk mislim na neuspio klasicni drzavni udar, I da nisu ni jedna jos 100% sigurne, ali kod nas mislim na repete 92-95, I jeza me hvata kad pogledam koga smo izabrali da nas predstavljaIstinu govorim wrote: ↑19/03/2021 00:24Šta konkretno Rusima nije uspjelo u CG ? Pa sad imaju petu kolonu u NATOu. A što se tiče lobija, nije jevrejski, al nije baš za bacit.saimidin wrote: ↑19/03/2021 00:17
Ja koliko se sjecam to je bakir rekao, sto se mene tice mislim da trebamo jos juce, ali bojim se da nas nece htjeti, previse smo popisali muslimana 50,7%(vise nego bosnjaka50,1%) za ukus pojedinih europljana![]()
Za lobi cuo I vidio te selfije, ali gdje je tu sta konkretno, vucic je bar dobio nalivpero![]()
Dok nama usa ambasador gura hdz izborni zakon
Mislim da se bajden I ne sjeca nicega sto je bilo prije vise od sat, lobi se mora graditi kroz senat I state dep tu odredjeni ljudi imaju ogroman uticaj I ako sad ne iskoristimo dobro konfrontaciju usa-ussr kad cemo![]()
- Truba
#46671 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nije ti ovo 1992Hemel wrote: ↑19/03/2021 11:16Black swan wrote: ↑19/03/2021 09:41Ne brini bit ce referendum u manjem entitetuHemel wrote: ↑19/03/2021 00:55 Za nevjerne Tome koje nece niko nista pitati
A hercegovacki Hrvati neka glasaju protiv.![]()
![]()
Mozda bude i u Livnu.
Zna se gdje je moguce organizovati takav referendum a svi znamo matematiku.
21.je st. 21.god
- Hemel
#46672 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nije valjda da ce Hrvati glasati protiv NATO???Black swan wrote: ↑19/03/2021 11:43Nije ti ovo 1992
21.je st. 21.god
Mozemo se mi lagati ali matematika je egzaktna nauka, dakle...
Da ti bude lakse, kada dodje za to vrijeme nece nas niko ni pitati.
Ostati pod ruskom sapom ne mozemo i da hocemo.
-
patriot_bih
#46673 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
25 miliona KM javnih para građana FBiH na kojekakve softvere i programe. Copy/Paste situacije iz RSa sa Prointerom.
https://www.capital.ba/milioni-maraka-z ... jednistvo/
- Truba
#46674 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Lako je zapamtiv danasnji datum 2021
Pa se cujemo kad budemo usli u nato i eu
Pa se cujemo kad budemo usli u nato i eu
- Hemel
#46675 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Svaka drzava ima svoju mafiju a samo kod nas mafija ima drzavu i to bukvano.patriot_bih wrote: ↑19/03/2021 22:41 25 miliona KM javnih para građana FBiH na kojekakve softvere i programe. Copy/Paste situacije iz RSa sa Prointerom.