Čini se da ga je ono "killer" zažuljalo. Već dva dana pokušava da trolujejeza u ledja wrote: ↑18/03/2021 21:48Challenger_ wrote: ↑18/03/2021 21:30 Putin izazvao Bidena na “dvoboj”, tako sto ce odrzati javni, online dijalog pred ocima ruske, americke i svjetske javnosti, jer, “obje zemlje snose posebnu odgovornost” za mir u svijetu.
Predlozio je sutrasnji dan ili ponedeljak.
![]()
![]()
![]()
RUSIJA
-
breba
#10701 Re: RUSIJA
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#10702 Re: RUSIJA
Niti trolujem niti me išta žulja. Jedina stvar koja me zabrinjava je činjenica da živim među onima kojima je odraz u ogledalu Fadil Novalić. A to je, je li, beznadežno glup svijet.
Samo vi "tabirite" stvari, ali bez mene.
________
Samo vi "tabirite" stvari, ali bez mene.
________
-
88Sioux
#10704 Re: RUSIJA
Mi ćemo da pošaljemo Lužičkim Srbima.Tri pokrajine u Nemačkoj zahtevaju uvoz ruske vakcine
Ruska vakcina protiv virusa korona, "sputnjik V", zvanično je dobrodošla u tri nemačke pokrajine i to u one koje su bile sastavni deo nekadašnje Istočne Nemačke u godinama dok je "gvozdena zavesa" delila Evropu, a linija razgraničenja sekla današnju nemačku prestonicu, Berlin.
Premijeri Saksonije, Tiringije i Saksonije Anhalt, pokrajina koje se nalaze na istoku države, ne samo što svoje stanovništvo žele da vakcinišu ruskim cepivom, nego se zalažu i za što hitnije odobrenje "sputnjika V" u čitavoj Nemačkoj.
Šefovi ovih pokrajina ističu da njihova okrenutost ka Rusiji, tokom istorije, nije ključna za pozitivan stav prema ruskom cepivu.
- Rusija je velika zemlja nauke, koja je nesumnjivo u stanju da razvije delotvornu vakcinu - poručuje premijer savezne pokrajine Saksonije Mihael Krečmar.
Premijer Saksonije Anhalt, Rajner Hazelhof (67), smatra da "poreklo vakcine ne bi trebalo da igra nikakvu ulogu kad je reč o zdravlju građana" i napominje da je i sam, kao dete, primio rusku polio vakcinu protiv dečje paralize.
- Nisam imao nikakvih problema - veli Hazelhof, ističući da je važno zdravlje ljudi, a ne politikantstvo.
Sa tim se slaže i njegov kolega iz Tiringije, Bodo Ramelov, koji napominje da "ne želi nikakva politička odobrenja vakcine, ali ni odbijanje iz političkih razloga". Imunizacija je van i iznad politike, poručuje Ramelov.
Sva trojica ističu da je "u borbi protiv virusa korona dobrodošla svaka vakcina koja je bezbedna i deluje". Nemačka treba da omogući svojim građanima bezbednu i sigurnu zaštitu od kovida 19, napominju oni, a ne da gubi vreme, dok ljudi umiru.
Nestašica vakcina, koja je osujetila planiranu imunizaciju stanovništva ove zemlje sa više od 83 miliona stanovnika, a naročito privremena obustava vakcinisanja "astra zenekom", izaziva podjednaki revolt i nezadovoljstvo građana u svim pokrajinama.
Ali, zeleno svetlo za "sputnjik V" dolazi zasad samo iz pokrajina na istoku Nemačke.
Austrija i Švajcarska takođe očekuju nacionalno otvaranje za "sputnjik V". Prva švajcarska kompanija "Adijen farma i Biotek" već je zaključila sporazum o proizvodnji ove vakcine u Italiji, a u Moskvi, prema pisanju "Sputnjika", očekuju da će sličan dogovor biti postignut i za teritoriju Švajcarske.
- Hemel
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#10706 Re: RUSIJA
Ne gledaj se u ogledalu.
- Point.
#10707 Re: RUSIJA
A ovakva hladnokrvna faca bi da mu oblikuje svijet.

- salik79
#10708 Re: RUSIJA
Jok, ovakve, dobrodusne i tople osobe su tebi po cejfu 
-
Palmalma
#10710 Re: RUSIJA
Rusija, pod Putinom, je glavni finansijer desnice na Zapadu.
-
Sigma90
#10711 Re: RUSIJA
Slazem se. Ali BiH nema od ni jednog nesto pozitivnog u politickom smislu. S tim da taj iz HDZa otvoreno radi protiv BiH. A taj drugi izuzev udaranja po prstima nista drugo nije u stanju.
- Point.
#10712 Re: RUSIJA
Bush je podmukla lažovčina kakvog majka rijetko rađa. Ne zna se ko je više lagao, on ili Trump.
Ti, sa druge strane, nemaš slobodno mišljenje nego tvoje mišljenje kreira s kim je Iran dobar. Trenutno su na ti s Putinom pa ti je i Putin niz dlaku. To što Putin preko svojih ambasadora direktno prijeti BiH, tvojoj i mojoj domovini zbog želje većine njenih građana da se pristupi NATO Savezu, to te ne tangira. Važniji su ti interesi Irana.
- salik79
#10713 Re: RUSIJA
Bush je slika i prilika oligarhije koja upravlja Amerikom.Point. wrote: ↑19/03/2021 09:16Bush je podmukla lažovčina kakvog majka rijetko rađa. Ne zna se ko je više lagao, on ili Trump.
Ti, sa druge strane, nemaš slobodno mišljenje nego tvoje mišljenje kreira s kim je Iran dobar. Trenutno su na ti s Putinom pa ti je i Putin niz dlaku. To što Putin preko svojih ambasadora direktno prijeti BiH, tvojoj i mojoj domovini zbog želje većine njenih građana da se pristupi NATO Savezu, to te ne tangira. Važniji su ti interesi Irana.
Moje slobodno misljenje je da vjerujem samo onome koji je bio prvi uz mene kada mi je to najpotrebnije bilo, dok su svi ostali glave okretali i/ili radili na mom fizickom istrebljenju.
I ne, nije mi Rusija kriva ni za Srebrenicu, ni za frankenstajn drzavu, ni za Dodika, ni za koji klinac. Kosovo, pired Rusije, otkinuse '99 od medjunarodno priznate drzave i napravise drzavu, a da kao nisu mogli dozvoliti potpuni vojni poraz VRS (koja je bila pred potpunim vojnim slomom) '95 i ostvarenje potpunog teritorijalnog integriteta i suverebiteta RBiH i "pogurati" stvaranje iole normalne drzave (drzavnog aparata) na njenoj teritoriji.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#10714 Re: RUSIJA
Sreca Amerikanci ne prijete
Amerikanci odlučni: Odmah zaustavite izgradnju "Sjevernog toka 2"
https://www.klix.ba/biznis/amerikanci-o ... /210319013
Amerikanci odlučni: Odmah zaustavite izgradnju "Sjevernog toka 2"
https://www.klix.ba/biznis/amerikanci-o ... /210319013
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#10715 Re: RUSIJA
podrška Amerima
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#10716 Re: RUSIJA
long live the queen isto!
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#10717 Re: RUSIJA
Trebamo slijediti amere i engleze do nestanka bh hrvata
Zivio protestantsko sunitski savez
Asimilacijom do ostbarenja nacionalnih ciljeva
Ajmo malo da vidimo kako to rusi rade
Nezadovoljni smo zapadnjacima
Zivio protestantsko sunitski savez
Asimilacijom do ostbarenja nacionalnih ciljeva
Ajmo malo da vidimo kako to rusi rade
Nezadovoljni smo zapadnjacima
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#10718 Re: RUSIJA
jednostavno je riješiti ovu dilemu oko "zapadnjaka" i "rusa".
Gdje bi radije živio Komi? U Rusiji ili AmeriKi?
- Truba
#10719 Re: RUSIJA
Visoki predstavnici su rusilacki i remetilacki faktor bili
Kao i ameri te zapadna europa
Dok je sve isl9 na stetu hrvata tad je mijesanje bilo ok
A sada kad mijesanje rusa utice na bosnjakr onda ne treba se mijesati
- Truba
#10720 Re: RUSIJA
Kakve to ima veze kako je migrantima u rusiji s onim sto su ameri radili hrvatima u bih???
Pa napisao sam gore da je bolje obicnim.ljudima u americi
Ali boli me kurac za obicne ljude mene zanima sto ameri rade bh htvatima
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#10721 Re: RUSIJA
itekako ima veze i fakat mi se ne da elaborirati zašto 
a to o Hrvatima... red je da ukineš sebi internet
a to o Hrvatima... red je da ukineš sebi internet
- Truba
#10722 Re: RUSIJA
Boli me djon kako je u kazamatima rusije i kako je baljkanskim seljoberima dobro u americi
Vidjeli smo sta su nam uradili ameri
Ajmo malo da sad guze rusi
Vidjeli smo sta su nam uradili ameri
Ajmo malo da sad guze rusi
- Hemel
#10723 Re: RUSIJA
Ameri su zaustavili rat jer da nisu, mi bi jos bacali makar kamenje jedni na druge.Black swan wrote: ↑19/03/2021 11:40Visoki predstavnici su rusilacki i remetilacki faktor bili
Kao i ameri te zapadna europa
Dok je sve isl9 na stetu hrvata tad je mijesanje bilo ok
A sada kad mijesanje rusa utice na bosnjakr onda ne treba se mijesati
Uvalili nam neki ustav i rekli da to doradimo do kraja a ako necemo ima OHR i VP da to nametnu.
Neko je shvatio da je to zavrsena stvar i da drzava ne mora imati ni novac ni himnu ni tablice...i onda je VP bio brutalan sto i treba tako sa stokom.
Rusi su tu samo da remete mir i nista drugo.
- Point.
#10724 Re: RUSIJA
Rusija ti, država udaljena svjetlosnih godina od BiH, prijeti a ti se baviš prošlosti. Mojne mi te patetike, znamo vrlo dobro razloge tvoje podrške Putinu i Rusiji. Sutra da ameri izglade odnose sa Iranom ti bi jenkije na sva zvona hvalio ovuda.salik79 wrote: ↑19/03/2021 09:30Bush je slika i prilika oligarhije koja upravlja Amerikom.Point. wrote: ↑19/03/2021 09:16Bush je podmukla lažovčina kakvog majka rijetko rađa. Ne zna se ko je više lagao, on ili Trump.
Moje slobodno misljenje je da vjerujem samo onome koji je bio prvi uz mene kada mi je to najpotrebnije bilo, dok su svi ostali glave okretali i/ili radili na mom fizickom istrebljenju.
I ne, nije mi Rusija kriva ni za Srebrenicu, ni za frankenstajn drzavu, ni za Dodika, ni za koji klinac. Kosovo, pired Rusije, otkinuse '99 od medjunarodno priznate drzave i napravise drzavu, a da kao nisu mogli dozvoliti potpuni vojni poraz VRS (koja je bila pred potpunim vojnim slomom) '95 i ostvarenje potpunog teritorijalnog integriteta i suverebiteta RBiH i "pogurati" stvaranje iole normalne drzave (drzavnog aparata) na njenoj teritoriji.
BiH je već odabrala put i tu rusi nemaju šta da prde.
Ps. Kad već spominješ Srebrenicu, Rusija ni dan danas ne priznaje da je bio genocid i na sve načine blokira rezolucije o istoj.
-
detroit-mercy
#10725 Re: RUSIJA
Sad ce se pioniri malo primiriti jer im je ipak ofirno braniti ovo ocito mijesanje Rusije u druzavu u koju se ko biva zaklinju.
Obicno se povuku na temu o Crnoj Gori i tamo sa saloncima jedni drugim namiguju i nabacuju, jer pobogu razumiju se u procese
.
Obicno se povuku na temu o Crnoj Gori i tamo sa saloncima jedni drugim namiguju i nabacuju, jer pobogu razumiju se u procese