Rootboi wrote: ↑18/03/2021 16:49
Velkoski wrote: ↑18/03/2021 16:15
puuuuno bolje od onog što su prvobitno izbacili i rekao bih da su čak i ova četiri sata malo
borbe, backstory, efekti, EPILOG, sve je bolje. šteta što neće biti nastavka
5 euros well spent
Gdje to?
hbo go, mrsko mi se

sa torentima
Tito_i_Partija wrote: ↑18/03/2021 17:01
puuuuno bolje od onog što su prvobitno izbacili i rekao bih da su čak i ova četiri sata malo
5 euros well spent
I sad je to opet sve krenulo u drugom pravcu, Afflecka i Leto-a su zamijenili Pattinson i Phoenix, a citam da hoce i da restartuju Superman-a i da stave crnca u glavnu ulogu.
https://screenrant.com/superman-movie-r ... man-steel/
Warner Bros. se pogubio totalno, al' bas kompletno u cijeloj DC-ovoj prici. Nevjerovatno kako su se svojom anti-kompetencijom posrali na jednu od najjacih comicbook fransiza na svijetu. Chmarvel im je prosto jeb'o mater uzduz i poprijeko, djeca im se smiju jbt.
mislim da je sada jako loše po njih što će im kompletan internet tražiti nastavak ovoga

Jebote, čak i Leto izgleda dobro u ovom filmu kao Joker.
Uostalom, ovo je vjerovatno i bio Snajderov problem s prvobitnim izdanjem. Četiri sata su bila mjera da film izgleda više nego odlično, a kada to izrežeš onako dobiješ onu nakazu od filma.
I da, apsolutno se slažem. Imati Batmana i Supermana i dozvoliti da neko drugi dobija milione novih fanova...
Javier Pena wrote: ↑18/03/2021 16:32
5 euros well spent
Nije skroz isključen nastavak, da znaš

Bar sam tako negdje pročitao prije par dana.
Ali se mora dooooosta kockica posložiti.
Btw, ovako bi to izgledalo:
It’s the fall of Earth, when Superman succumbs to anti-life. And then sending Flash back in time to change one element so that doesn’t happen. And then the big battle where we beat him. When [the villain] Darkseid comes to Earth, in the movie that you’ll never see, the armies of Earth all unite again, as they did before. This time there would be aircraft carriers and Special Forces guys, all the armies of the world would come together, as well as [Aquaman’s fellow] Atlanteans rising out of the ocean and the Themyscirans [Wonder Woman’s compatriots] coming off their island. That was our big finale. But it’s a long drum roll and guitar solo to get there.
Ma teško. Upravo ovo što Tito piše, previše se već uložili u nove filmove koji su na pragu izlaska, a i nema teorije da okupe sve glumce opet.
Šteta jer ovo iz epiloga izgleda predobro.
btw da mi je neko pričao da ću četiri sata u cugu gledati film...