Ovo i ovakvo da kreira svijet? Ma mrš u tri ***** materine.

Ovaj lik je bio jedan od glavnih oponenata prethodnom americkom predsjedniku. Toliko smislenosti tvog komentara.
Ja to zapravo nigdje nisam ni tvrdio, nego sam napadao tvoje duple aršine. Ti sebi daješ za pravo da izneseš jednu vrlo kategoričnu i beskompromisnu tvrdnju o državi u kojoj ne živiš, dok si istovremeno postao poznat po replici "ti ne živiš u Americi" kojom si napadao neistomišljenike na temi o američkim izborima ili nekoj srodnoj.jeza u ledja wrote: ↑18/03/2021 17:28
Dobro znaci Rusija ipak jeste pod vlasti finansijske oligarhije. Hvala sto si se ispravio.
Znaci tvoj hajmo reci afirmativni odgovor na Chellijev komentar o finansijskim oligarhijama, a koji preskace snazan uticaj istih u Rusiji, je u stvari - neiskren.![]()
Hamo, vidi mu glave
Shvati da nema nista od nato i euhorkesh wrote: ↑18/03/2021 00:23Eto, a mi naivci do sada vjerovali da su naše komšije predvodnici euroatlantskih vrijednosti i da imaju (barem neki) sistem vrijednosti... Kad ono, sve se svodi na onu staru - ko da više. Nije to džaba najstariji zanat.Black swan wrote: ↑17/03/2021 22:48 Nakon nekoliko anglosaksonskih izdaja hrvata u bih
Na strani sam rusije
Sretno u borbi protiv demonkrata
Oh well, barem da znamo na čemu smo, da možemo još više da umiremo od smijeha godišnjim konferencijama u Neumu i izjavama o Hrvatima kao predvodnicima euroatlantskih integracija![]()
Objasni ti to sunarodnjacima kao "predvodnicima euroatlantskih vrijednosti". Eno i danas nešto sastanče po Neumu o tomeBlack swan wrote: ↑18/03/2021 18:27Shvati da nema nista od nato i euhorkesh wrote: ↑18/03/2021 00:23Eto, a mi naivci do sada vjerovali da su naše komšije predvodnici euroatlantskih vrijednosti i da imaju (barem neki) sistem vrijednosti... Kad ono, sve se svodi na onu staru - ko da više. Nije to džaba najstariji zanat.Black swan wrote: ↑17/03/2021 22:48 Nakon nekoliko anglosaksonskih izdaja hrvata u bih
Na strani sam rusije
Sretno u borbi protiv demonkrata
Oh well, barem da znamo na čemu smo, da možemo još više da umiremo od smijeha godišnjim konferencijama u Neumu i izjavama o Hrvatima kao predvodnicima euroatlantskih integracija![]()
Lakse je
Realno, ovdje cak fizionomijom malo podsjeca na Putinaultima_palabra wrote: ↑18/03/2021 18:04Hamo, vidi mu glave![]()
Jok, treba da ga kreiraju obavjestajci sa sovjetskim mentalnim sklopom.
Kurva ostaje kurvaBlack swan wrote: ↑18/03/2021 18:26 U americi je bolje za obicne gradjane
Ali je rusija bolja za bh hrvate
Izbor je jasan...slepat se na vlak preko banje luke ka beugradu do moskve
Nakon one recrnice milera asimilirajte se i peija esdauna
Angloamerikanci zdravo
To sto u rusiji nestaju ljudi plaho mr boli tuki
Menr zanima samo moj narod u bih
Ko da vise njemu idem
Budimo realni SAD nemaju problema.Challenger_ wrote: ↑18/03/2021 17:45 Problem USA nije ni personalni ni stranački već sistemski. Onakve nakaze ga za sigurno neće riještiti.
_______
S obzirom da rusi prakticno ne lete za BG a i srbi savim rijetko za Moskvu,mislim da ces ipak morati preko Turske odnosno IstambulaBlack swan wrote: ↑18/03/2021 18:26 U americi je bolje za obicne gradjane
Angloamerikanci zdravo
Ko da vise njemu idem
On je bar posteno rekao,da ga zanima samo njegov narod u BiH,dok DR,Akademik Cirilo Jugoslavovic,obmanjuje i laz ko pas ulicar kad prica o multikulti BiH,vidimo kako se lijepo provode srbi i bosnjaci tamo gdje su nositelji euro vrEdnosti u vecini, a sta bi tek bilo da dobije izborni po zeljidetroit-mercy wrote: ↑18/03/2021 18:36Kurva ostaje kurvaBlack swan wrote: ↑18/03/2021 18:26 U americi je bolje za obicne gradjane
Angloamerikanci zdravo
Ko da vise njemu idem![]()
Tvom narodu nece biti bolje ,dok ne bude dobro tvojim susjedimaBlack swan wrote: ↑18/03/2021 18:59 Ja vam govorim.kako je
Nemam potrebu lagati
Nije nas briga za uvrede niti kako nas zovete
Samo dobrobit naseg naroda je vazna
Svu srecu vam zelimspreca wrote: ↑18/03/2021 19:02Tvom narodu nece biti bolje ,dok ne bude dobro tvojim susjedimaBlack swan wrote: ↑18/03/2021 18:59 Ja vam govorim.kako je
Nemam potrebu lagati
Nije nas briga za uvrede niti kako nas zovete
Samo dobrobit naseg naroda je vazna
Postao poznat?_BataZiv_0809 wrote: ↑18/03/2021 17:48 Ja to zapravo nigdje nisam ni tvrdio, nego sam napadao tvoje duple aršine. Ti sebi daješ za pravo da izneseš jednu vrlo kategoričnu i beskompromisnu tvrdnju o državi u kojoj ne živiš, dok si istovremeno postao poznat po replici "ti ne živiš u Americi" kojom si napadao neistomišljenike na temi o američkim izborima ili nekoj srodnoj.
Meni je potpuno jasno da bi ti radije ad hominem nego o temi. Sta sam ja i ko sam ja, kako sam ja i tako, nije tema, niti ti pojma imas o tome. Ne "ophodim se prema neistomisljenicima" kako ti to generalizujes vec se ophodim prema onima koji vrlo jasno podrzavaju totalitarne rezime i diktature. To nije "moje misljenje", to je njihov otvoreni stav._BataZiv_0809 wrote: ↑18/03/2021 17:48 Vidi, meni je potpuno jasno da si ti evidentno u formativnim godinama došao u Ameriku, dok su ti tako jako usadili svoje predrasude i paranoje. Zato mi i jeste paradoksalno da ne vidiš svoj totalitarni mindset kojim se ophodiš prema neistomišljenicima optužujući ih (o tempora o mores) da su ljubitelji totalitarnih režima.I kako vrlo nervozno reaguješ na svaku natruhu mogućeg rasizma ili ono što ti ocjenjuješ da je rasizam, dok maltene u istoj rečenici jako osorno i potcjenjivački govoriš o cijelim državama i narodima.