Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nije korona laž, ali se na ovaj način, u roku od 3 dana, ne umire od korone.
Gdje si zavrsio medicinu?
Ne moram završiti medicinu da bih znao da mlad čovjek ne umire od COVID-19 u roku od 72 sata - na način da mu virus "pojede" pluća i da krvari na usta.
Edit: samo da dodam, ne umire bi star i bolestan čovjek na takav način od korone.
Naslovnica wrote: ↑18/03/2021 17:37 Ne moram završiti medicinu da bih znao da mlad čovjek ne umire od COVID-19 u roku od 72 sata - na način da mu virus "pojede" pluća i da krvari na usta.
Edit: samo da dodam, ne umire bi star i bolestan čovjek na takav način od korone.
Odakle ti znas da su tri dana u pitanju? Mogao je nositi virus 15 dana da nije ni znao.
Ovaj podebljani dio sumira sve moguce teorije zavjere. Ne znam koji qrac iko zavrsava, kad se ne mora zavrsiti da bi se znalo. Pogotovo danas kad imamo forume gdje svi ovi koji nisu zavrsili objasnjavaju na tenane sta moze a sta ne moze.
Naslovnica wrote: ↑18/03/2021 17:37 Ne moram završiti medicinu da bih znao da mlad čovjek ne umire od COVID-19 u roku od 72 sata - na način da mu virus "pojede" pluća i da krvari na usta.
Odakle ti znas da su tri dana u pitanju? Mogao je nositi virus 15 dana da nije ni znao.
Ovaj podebljani dio sumira sve moguce teorije zavjere. Ne znam koji qrac iko zavrsava, kad se ne mora zavrsiti da bi se znalo. Pogotovo danas kad imamo forume gdje svi ovi koji nisu zavrsili objasnjavaju na tenane sta moze a sta ne moze.
Tako i meni jedan odgovara vezano za presudu Ustavnog suda za maske i policijski sat. Ja mu dam link da procita sve, kaze: Ne moram ja citati, znam
Svi sve znaju, a karijere otisle u minus, niko nista ne ostvari.
Moguce su citokinske oluje i ovakvi ishodi. Da li je momak na vrijeme dobio adekvatnu zdravstvenu skrb to je drugo pitanje.. Sigurno je da nije normalno da neko zdrav od 23-24 godine bude unisten na ovakav nacin, ako je bio zdrav..
Tako i meni jedan odgovara vezano za presudu Ustavnog suda za maske i policijski sat. Ja mu dam link da procita sve, kaze: Ne moram ja citati, znam
Svi sve znaju, a karijere otisle u minus, niko nista ne ostvari.
al-em wrote: ↑18/03/2021 17:55
Hoce li biti zatvaranja za vikend u kantonu?
Ne vjerujem, a i nema nekog efekta zatvoriti samo za vikend, sto smo vec vidjeli prethodnog vikenda pogotovo ako mozes napustiti Kanton i ako u isti moze uci ko god hoce.
al-em wrote: ↑18/03/2021 17:55
Hoce li biti zatvaranja za vikend u kantonu?
Ne vjerujem, a i nema nekog efekta zatvoriti samo za vikend, sto smo vec vidjeli prethodnog vikenda pogotovo ako mozes napustiti Kanton i ako u isti moze uci ko god hoce.
Pusti ovo, od jucer je lockdown u KS. Provjerena info, rekli gerro i pici
Kako nezvanično saznaje FACE TV, na području Kantona Sarajevo uvest će se policijski sat od 21:00 do 05:00.
Također se izvještava da će svi ugostiteljski objekti biti zatvoreni.
Uskoro opširnije...
Policijski sat od 21:00 do 05:00 na području KS na snagu stupa sutra dok će ugostiteljski objekti biti zatvoreni od subote, potvrdio u studiju FACE TV potrpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović.
Očekivano. Ne vidim smisao u zatvaranju samo ugostiteljskih objekata.
Ovo da su čitav dan tamo sjedili i da nista konkretno nisu uradili, zbog SDA botova koji su vjerovatno odbili svaki moguci prijedlog je blasfemija. Za sta oni uzimaju par hiljada mjesečno, majku im yebem