SDA-All about

Blizanac

#58051 Re: SDA-All about

Post by Blizanac »

Seyfo wrote: 18/03/2021 11:19 Ovo je jos samo jedan u nizu pucnjeva sebi u nogu koju radi SDA. Samo pokazuju ko su i kakvi su. S druge strane,ako ovo nije pokusaj ubistva policajca,ja ne znam sta je? To sto je policajac lakse povrijedjen je samo slucajnosst. Ako dodas gas i svjesno ugazis policajca, das se u bijeg s namjerom da mu ne pomognes,to je pokusaj ubistva i nista drugo ! Bas me zanima nastavak dogadjaja i epilog. Mislim,zna se naravno,jos ce mu se policajci izvinuti ako ne izgube i posao, ali kako ce to izvesti me zanima.
Griješiš...
SDA ima takvo glasačko tijelo da na njih apsolutno ne utiču (ne)djela pojedinih stranačkih prvaka.
Osim_13

#58052 Re: SDA-All about

Post by Osim_13 »

Što bi ih interesovale podvale sa DIF-a. 8-)
tukizahou

#58053 Re: SDA-All about

Post by tukizahou »

https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/63 ... ze-boga-mi

dobro ih je naucio poglavar bake kako da lazu i sta prolazi :lol:

ta sda da ima imalo morala bi se oglasila i osudila ovo
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#58054 Re: SDA-All about

Post by pici »

a jes se nakotilo sdO bot bolescura, allahu dragi... kako im dodje retarde cakijasH goveČe to se citav MOSsad digao da lupa po portalima... de onog mrmalja iz gorazda odbranite ko svjedoci mu... stranka je uz njeg
Billy The Pljuc

#58055 Re: SDA-All about

Post by Billy The Pljuc »

Ključni dio tonskog zapisa, "imam ja svjedoke" pa jezik brži od pameti "ja ću imati". :lol: :lol: :lol:

Što li ga lišiše slobode, bezbeli su ovakvu njušku zamijenili s nekim drugim, s obzirom da isti vole da plivaju u luksuzu i ističu imovinsko stanje teško da vozilica kao što je njegova ima u velikom broju na tom području. Neko napisa Mercedes SUV ili nešto tako da vozi, bezbeli da je takvih mnogo jer opštepoznato je da kod nas sitna buranija ima visok standard i voza ovakve vozilice.

Ma jebat' ga, haj nije niko poginuo, malo se policajac vozao na haubi, jbga dešava se, osvjetljenje slabo, biti će da je došlo do klasične zamjene identiteta ili policajac izmišlja i hoće da napakosti ovakvom muminu i ugledniku pod uticajem neprijatelja Bosne i bošnjaka.
DonieBrasco

#58056 Re: SDA-All about

Post by DonieBrasco »

https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-mosta ... /210318061

U Mostaru počeo sastanak HDZ-a BiH, SDA i SNSD-a
Sastali se da se dogovore kako da opstanu, kako da se svađaju i kada, kako da nastave da pljackaju i unistavaju drustvo i narode....itd.
foxlife

#58057 Re: SDA-All about

Post by foxlife »

Billy The Pljuc wrote: 18/03/2021 12:09 Ključni dio tonskog zapisa, "imam ja svjedoke" pa jezik brži od pameti "ja ću imati". :lol: :lol: :lol:

Što li ga lišiše slobode, bezbeli su ovakvu njušku zamijenili s nekim drugim, s obzirom da isti vole da plivaju u luksuzu i ističu imovinsko stanje teško da vozilica kao što je njegova ima u velikom broju na tom području. Neko napisa Mercedes SUV ili nešto tako da vozi, bezbeli da je takvih mnogo jer opštepoznato je da kod nas sitna buranija ima visok standard i voza ovakve vozilice.

Ma jebat' ga, haj nije niko poginuo, malo se policajac vozao na haubi, jbga dešava se, osvjetljenje slabo, biti će da je došlo do klasične zamjene identiteta ili policajac izmišlja i hoće da napakosti ovakvom muminu i ugledniku pod uticajem neprijatelja Bosne i bošnjaka.
Ja procitah bmw terenac
Vjerovatno x5 neki
Iker C

#58058 Re: SDA-All about

Post by Iker C »

Nije Ramiz udario policajca, prije bih rekao da je to uradio BMW terenac.
Istinu govorim
Location: Fašista, šovinista, nacionalista, govornik bosanskog i sve ono što vi mrzite

#58059 Re: SDA-All about

Post by Istinu govorim »

User987 wrote: 18/03/2021 11:28
Istinu govorim wrote: 17/03/2021 00:55
drug_profi wrote: 17/03/2021 00:45 Komunizmu?
Gdje si ti ikad vidio komunizam?
U potpisu Dragana Čovića na upisnici za fakultet i na telefonskoj žici koju je koristila samo jna, kojima su ruke bile svezane pronađenim po masovnim grobnicama.

Svakako i na petokrakama drugova Staljina, Rankovića, Tita, Mladića, Maoa, Hodže...
Nemaš ti balavče pojma. Bez Tita ne bi ti sada ovdje trunio i pametovao jer je Tito direktno obnovio bosansku državnostbi bez Tita i komunista danas ne bi BiH bila na mapi. Dokaži ako imaš dokaze jer BiH je nestala u Kraljevini. I ne bi nikada više postojala da nije u NOB i poslije rata formirana FNRJ sa BiH kao jednom od republika. Nauči to. Tu istu BiH , Alija je potpisom podijelio i dao Srbima pola za vijeke vijekova. Jadni Aljo, morao. Nije morao, ali našem dobrom Alji, kao i sinu mu, vlast je iznad svega. Ostao bi veleizdajnik bez vlasti pa je pristao na fašizam.

Hajde prosipaj tu priču nekom drugom imbecilu jedan. Činjenica da braniš Tita Alijom, a Alija došo na vlast 10 godina nakon njegove smrti u osnovi govori ko je i šta je tito.

I da meni Bosna i Hercegovina ko država Srba, Hrvata i MoSleMaNa ne znači ništa.
Billy The Pljuc

#58060 Re: SDA-All about

foxlife wrote: 18/03/2021 12:19
Billy The Pljuc wrote: 18/03/2021 12:09 Ključni dio tonskog zapisa, "imam ja svjedoke" pa jezik brži od pameti "ja ću imati". :lol: :lol: :lol:

Ja procitah bmw terenac
Vjerovatno x5 neki
Onda je do mene, BMW il' Mercedes svejedno je.
pici

#58061 Re: SDA-All about

Post by pici »

sta vam je nije ramiz udario policajca neg terenac... aaaaa opet udar na bOsnjacke velikane...
Istinu govorim
Location: Fašista, šovinista, nacionalista, govornik bosanskog i sve ono što vi mrzite

#58062 Re: SDA-All about

Post by Istinu govorim »

pici wrote: 18/03/2021 12:31 sta vam je nije ramiz udario policajca neg terenac... aaaaa opet udar na bOsnjacke velikane...

Eto, da je kupio Teslu mogo je se vadit na to :lol: :lol:
joint union

#58063 Re: SDA-All about

Post by joint union »

SOKANTNO: Policajac, vjerovatno simpatizer ako ne i pripadnik cetvorke, a na osnovu naloga koji je dobio od Konakovica ili Forte, tijelom napao automobil uvazenog zastupnika

Dok se mirno vozio svojim skromnim automobilom najvise 20 km/h, te uzivao slusajuci na kaseti sabrana djela Fadila Novalica, na automobil zastupnika SDA u Skupštini BPK Ramiza Ridzala izvrsen je mucki atentat od strane ostrascenog simpatizera cetvorke, inace policajca (mada ovo treba ispitati, ko zna da li je navedeni uopste polozio za policajca i ko ga je zaposlio u MUP). Takozvani policajac, uz poklic "smrt Bakiru i Sebiji, zivjeli Dino i Forto" krvnicki je skocio na automobil uvazenog zastupnika, te ga svojim tijelom ostetio na vise mjesta, slomio koljenom far, ledjima ulupio haubu, te sto je posebno uzasavajuce, glavom razbio sofersajbu. Iako je bio u stanju soka uzrokovanog ovim iznenadnim i nicim isprovociranim napadom, zastupnik Ridzal je ipak prisebno pritisnuo gas, te se hamdulilah uspio izvuci iz ove opake zamke koju mu je postavila cetvorka. Policajac je ostao lezati na zemlji, pritajen i ne micuci se, najvjerovatnije vrebajuci sljedecu zrtvu.
Rockman

#58064 Re: SDA-All about

Post by Rockman »

User987

#58065 Re: SDA-All about

Post by User987 »

Istinu govorim wrote: 18/03/2021 12:23
User987 wrote: 18/03/2021 11:28
Istinu govorim wrote: 17/03/2021 00:55

U potpisu Dragana Čovića na upisnici za fakultet i na telefonskoj žici koju je koristila samo jna, kojima su ruke bile svezane pronađenim po masovnim grobnicama.

Svakako i na petokrakama drugova Staljina, Rankovića, Tita, Mladića, Maoa, Hodže...
Nemaš ti balavče pojma. Bez Tita ne bi ti sada ovdje trunio i pametovao jer je Tito direktno obnovio bosansku državnostbi bez Tita i komunista danas ne bi BiH bila na mapi. Dokaži ako imaš dokaze jer BiH je nestala u Kraljevini. I ne bi nikada više postojala da nije u NOB i poslije rata formirana FNRJ sa BiH kao jednom od republika. Nauči to. Tu istu BiH , Alija je potpisom podijelio i dao Srbima pola za vijeke vijekova. Jadni Aljo, morao. Nije morao, ali našem dobrom Alji, kao i sinu mu, vlast je iznad svega. Ostao bi veleizdajnik bez vlasti pa je pristao na fašizam.

Hajde prosipaj tu priču nekom drugom imbecilu jedan. Činjenica da braniš Tita Alijom, a Alija došo na vlast 10 godina nakon njegove smrti u osnovi govori ko je i šta je tito.

I da meni Bosna i Hercegovina ko država Srba, Hrvata i MoSleMaNa ne znači ništa.
Nisi ti u stanju čitati, akamoli razumjeti. BiH je nestala u vrijeme kraljevine. Muslimanski intelektualci su bili suviše malobrojni i nejaki da bi je obnovili u NOB i nakon rata. To je uradio Tito mamlaze glupavi. Znaš li sta je bilo u Mrkonjič gradu i Jajcu, neobrazovani seljačiću. Na osnovu toga smo i mogli raspisati referendum 1992 godine i proglasiti nezavisnost. Ali, zbog svoje pohlepne guzice za vlašću, Alija je potpisao RS i tako napravio najveću izdaju BiH od Kulina bana do danas.
Billy The Pljuc

#58066 Re: SDA-All about

DonieBrasco wrote: 18/03/2021 12:11
https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-mosta ... /210318061

U Mostaru počeo sastanak HDZ-a BiH, SDA i SNSD-a
Sastali se da se dogovore kako da opstanu, kako da se svađaju i kada, kako da nastave da pljackaju i unistavaju drustvo i narode....itd.
Samo ulica je ispravan odgovor na ovo, kad u institucijama ne bude SDA kadrova i satelita im, ove druge dvije strane mogu kurcu svirati i sastajati se do mile volje. Realno problem Bosne i Hercegovine nisu ni HDZ ni bilo koja opcija iz RS-a, to se milion puta pokazalo do sada, najveći problem jesu ovi što "predstavljaju" one kojih najviše ima. Zarad bjesomučne krađe, guranja nekompetetnih kadrova na željene pozicije, učestvovanja u vlasti po bilo koju cijenu isti su prodali i prodaju i narod i državu. Jer da nije tako, držeći se slova ustava i zakona, mi bi ako ništa imali makar trećinu ispravnih kadrova u bilo kojoj instituciji, ljudi koji ne bih radili po matrici iz centrale u slovu onoga "pomogni ti meni, pomognuću i ja tebi". Takozvani lideri nacionalnih stranaka bi odavno bili iza rešetaka kao i minimum polovina članova istih ako ništa onda barem zbog počinjenog kriminala, drugo da i ne spominjemo.

Koliko god neko bio slijep pored očiju, eventualno neinformisan ili ga naposlijetku bolila chuna za sve, dovoljno je odvrtiti film unazad u proteklim decenijama i odgovori na pitanje zašto smo tu gdje jesmo se mogu vrlo lako pronaći.

Nema većih neprijatelja narodu i državi od ove SDA, takva je od svog postanka i takva će biti do svog nestanka, njih treba ugasiti za sva vremena.
Billy The Pljuc

#58067 Re: SDA-All about

Rockman wrote: 18/03/2021 13:10 jeli moguće ovo?

https://avaz.ba/vijesti/bih/638440/skan ... aznjavanju
A vidimo svi da jeste, kuja iz pakla vrišti da joj se uleti na KCUS i tretira k'o vještice u Salemu (opet izvinjenje forumašici sa istim nick-om :kiss:).
Leverage

#58068 Re: SDA-All about

Post by Leverage »

pici wrote: 18/03/2021 13:30
PREMIJER FBIH
Novalić: Da smo htjeli glumiti državu mi bismo vakcine nabavili u decembru
Međutim, pošto smo htjeli glumiti sadakistan onda smo čekali nešto džabalesku. I eto, posl'o je naš habibi Vučić, šućur Allahu.
detroit-mercy

#58069 Re: SDA-All about

Post by detroit-mercy »

Kraljica :mrgreen: :izet: :izet: :izet:
foxlife

#58070 Re: SDA-All about

Post by foxlife »

I kad dokazu trazut ce im sve izmirene racune za komunalne usluge
Leverage

#58071 Re: SDA-All about

Post by Leverage »

foxlife wrote: 18/03/2021 13:35

I kad dokazu trazut ce im sve izmirene racune za komunalne usluge
I plaćene kazne za pogrešno parkiranje. I da se Ekrem nogira iz kuhinje.
General War

#58072 Re: SDA-All about

Post by General War »

Billy The Pljuc wrote: 18/03/2021 12:23
foxlife wrote: 18/03/2021 12:19

Ja procitah bmw terenac
Vjerovatno x5 neki
Onda je do mene, BMW il' Mercedes svejedno je.
Pa nije svejedno :twisted: BMW je do kantonalnog nivoa..Mercedes ide na federalni i drzavni nivo must have acessoar :mrgreen:
Styling

#58073 Re: SDA-All about

Post by Styling »

A da ih je ona dovela, bilo bi uz pompu i fanfare i niko ne bi smio pitati ni za kakve papire.
Da li su licencu imali ljekari koji su dopremljeni helikopterom i nju incognito operisali na KCUS-u?
pici

#58074 Re: SDA-All about

Post by pici »

mene samointeresuje dze nestade covid centar na gradjevini od 500 000 km nasiH para... nit para nit ambulante...
Leverage

#58075 Re: SDA-All about

Post by Leverage »

Ima Covid centar samo ga vi ne vidite.
Post Reply