Prati filter poslije svakog usisavanja i prazniti bateriju do kraja.

Usisivač vuče ko lud. Baterija mu traje 40 min sa dodatkom za tvrde podove, a 30 min. sa rotirajućom četkom za ćilime i tepihe. S tim da usisavanje u dvosobnom stanu (kakav je moj) traje najvise 10-15 min, a pošto sada češće usisavam, usisavanje traje po 5 min.
@SHTEVELEC kako služi gorenje sada?SHTEVELEC wrote: ↑14/05/2020 12:54Duuuuuuugo sam trazio ist - im'o Shark Lift-Away, odlican usisivac, kad sam ga kupio tepih je promjenio nijansu, al' kabl ide na zivce. Pregled'o sam milion videa, testova, Dyson od V8 manje-vise svi ok, skupi, Xiaomi Dreame V9 ili V10 odlicni, porede ih sa Dyson V10 al' u pola cijene, samo nema kod nas. U Tehno Mag-u imali solidan Hoover al' samo jedan, model iz izloga, posl'o im upit da vidim kakva je situacija sa garancijom na usisivac i bateriju (posto je raspakovan i koristen), niko mi se nije javio. Skontam kupicu Rowentu u Stanicu (po svi testovima dobar usisivac), zovem ,nemaju na lageru, bice, nece, ne znaju kada ce, hoce li... Na kraju vidim Gorenje napravio (tj. vjerovatno kupio kod Kineza i stavio etikete) i kupim
https://www.gorenje.ba/proizvodi/mali-k ... fmw/731959
Skroz ok usisivac, prilicno jak (s tim da je baterijski), samo kod mene je u stanu parket, nemam tepiha... Kontam da bi mog'o dobro usisat' neki tanji, deblje tepihe ne znam, tesko. Jako dobro usisava macije dlake sa kauca (sto nije bas jednostavno), usisam cijeli stan i ne potrosim bateriju do kraja, mogu dohvatit s njim ispod kreveta, kauca... Sve u svemu meni dobar, bilo bi fino da je zidni nosac kao dock sa kontaktima za punjenje, da se ne mora spajati punjac, al' za ove pare vala...
@Melisa 84 gdje si kupila za 750 KM?
Tehno Mag, Put zivota 14. Prosle godine u avgustu. Bila neka akcija koliko stepeni napolju, toliko snizenje.kokolina wrote: ↑17/03/2021 22:27@SHTEVELEC kako služi gorenje sada?SHTEVELEC wrote: ↑14/05/2020 12:54Duuuuuuugo sam trazio ist - im'o Shark Lift-Away, odlican usisivac, kad sam ga kupio tepih je promjenio nijansu, al' kabl ide na zivce. Pregled'o sam milion videa, testova, Dyson od V8 manje-vise svi ok, skupi, Xiaomi Dreame V9 ili V10 odlicni, porede ih sa Dyson V10 al' u pola cijene, samo nema kod nas. U Tehno Mag-u imali solidan Hoover al' samo jedan, model iz izloga, posl'o im upit da vidim kakva je situacija sa garancijom na usisivac i bateriju (posto je raspakovan i koristen), niko mi se nije javio. Skontam kupicu Rowentu u Stanicu (po svi testovima dobar usisivac), zovem ,nemaju na lageru, bice, nece, ne znaju kada ce, hoce li... Na kraju vidim Gorenje napravio (tj. vjerovatno kupio kod Kineza i stavio etikete) i kupim
https://www.gorenje.ba/proizvodi/mali-k ... fmw/731959
Skroz ok usisivac, prilicno jak (s tim da je baterijski), samo kod mene je u stanu parket, nemam tepiha... Kontam da bi mog'o dobro usisat' neki tanji, deblje tepihe ne znam, tesko. Jako dobro usisava macije dlake sa kauca (sto nije bas jednostavno), usisam cijeli stan i ne potrosim bateriju do kraja, mogu dohvatit s njim ispod kreveta, kauca... Sve u svemu meni dobar, bilo bi fino da je zidni nosac kao dock sa kontaktima za punjenje, da se ne mora spajati punjac, al' za ove pare vala...
@Melisa 84 gdje si kupila za 750 KM?