Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
putokaz1

#50101 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by putokaz1 »

zippoo87 wrote: 17/03/2021 18:53 Mozes li ti navesti jednog SDAovca da je vratio neke pare u budzet i izvinuo se za kriminal ?
Molim ime/na takvih ?
Mozes li navesti ijednog PDA ovca da je vratio pare u budzet i izvinuo se za kriminal*?Npr Dr Sakić Direktor nekad PDA u Gračanici
Znači Isti su :bih:
zippoo87

#50102 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zippoo87 »

putokaz1 wrote: 17/03/2021 21:19
zippoo87 wrote: 17/03/2021 18:53 Mozes li ti navesti jednog SDAovca da je vratio neke pare u budzet i izvinuo se za kriminal ?
Molim ime/na takvih ?
Mozes li navesti ijednog PDA ovca da je vratio pare u budzet i izvinuo se za kriminal*?Npr Dr Sakić Direktor nekad PDA u Gračanici
Znači Isti su :bih:
Ne spominji mi Sakica,sve mu ebem...mal nam ne ugasi bolnicu ...doci ce vrijeme kada ce i njega neko na Sudu pitati sta si i kako si radio.
Pa ja nikada nigdje nisam napisao da PDA valja,ne znam sto meni to pises,za razliku od ovog hanka koji botuje za stranku :D

A sto se tice tog famoznog koaliranja NSa sa PDA...pa dok NS nije htjela uci u vlast,bilo je "vjecita opozicija ",ne smiju u vlast,ne rade nista samo iz opozicije pisu...a onda kada udju u vlast,onda opet ne valja.
Sada kada su u vlasti,mogu nadzirati i PDA i PDA moze nadzirati njih i svako svakog neka kontrolise...

Ti se uhvatis jedne situacije i samo to pises po godinu na forumu ...skontali smo sve,ne moras u svakom postu isto pisati.
putokaz1

#50103 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by putokaz1 »

Uredu SDA jeste kriminalna i veći dio njenog rukovodstva ima manjih kriminalaca recimo pozitivnih kriminalaca a to je Konaković
Dao sam mu i nadimak ''pozitivni kriminalac''
Ne brani se neodbranjivo, da sad SDA napusti čak i Asim Sarajlić za NS bi bio DOBAR tako se čini,pa da i sam Bakir napusti SDA za NS bi bio poželjan partner
Da ne bude zabune i SD(Afera Driling Mining i 1 zaposleni) su kriminalci i SDA i PDA itd i dio SDP-a,za NS mislio sam da su normalni ali brane Kukića koji je kriminalac
PDA ,Kriminalac Kukić se ne smije branit,to je isto kao da bi branio Izetbegovića-Isto Sxanje isto Pakovanje su SDA=PDA
Isto se prema njima treba ponašati
Nemam lično ništa ali od NS sam očekivao više :Kako će se neko boriti protiv Kriminala i Korupcije kad zavisi od Kriminalca i Kompiranog i njegovih 6 ruku
Vidjet ćemo izbori su tu SDA ima svoje biračko tijelo,SDP ima 3 TK načelnika koja ih drže,PDA će potkupit biračke odbore,a NS .......Hmmmmmm Da Bogda
zippoo87

#50104 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zippoo87 »

putokaz1 wrote: 17/03/2021 23:12 Uredu SDA jeste kriminalna i veći dio njenog rukovodstva ima manjih kriminalaca recimo pozitivnih kriminalaca a to je Konaković
Dao sam mu i nadimak ''pozitivni kriminalac''
Ne brani se neodbranjivo, da sad SDA napusti čak i Asim Sarajlić za NS bi bio DOBAR tako se čini,pa da i sam Bakir napusti SDA za NS bi bio poželjan partner
Da ne bude zabune i SD(Afera Driling Mining i 1 zaposleni) su kriminalci i SDA i PDA itd i dio SDP-a,za NS mislio sam da su normalni ali brane Kukića koji je kriminalac
PDA ,Kriminalac Kukić se ne smije branit,to je isto kao da bi branio Izetbegovića-Isto Sxanje isto Pakovanje su SDA=PDA
Isto se prema njima treba ponašati
Nemam lično ništa ali od NS sam očekivao više :Kako će se neko boriti protiv Kriminala i Korupcije kad zavisi od Kriminalca i Kompiranog i njegovih 6 ruku
Vidjet ćemo izbori su tu SDA ima svoje biračko tijelo,SDP ima 3 TK načelnika koja ih drže,PDA će potkupit biračke odbore,a NS .......Hmmmmmm Da Bogda
Gdje NS brani Kukica...moze li neki link,neki dokaz ?
Opet ti ponavljam...do prije par mjeseci si pisao da je NS samo u opoziciji,ne rade nista,galame iz klupa...sada usli u vlast na jedini moguci nacin na TK i sada opet problem.

Sta ces sutra pisati kada cetvorka na drzavnom nivou uzme mandate i udju u vlast sa SNSDom i HDZom...biti ce opet ,eno ih sa kriminalcima ,je li tako ?

I u sekundi ces zaboraviti da je SDA sa tim kriminalcima "gulila" drzavu za ovih 30 godina

Bezvez i pisem sa tobom,ti samo ponavljas jednu recenicu i svaki post ti je isti.
Hank Paldum

#50105 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hank Paldum »

zippoo87 wrote: 17/03/2021 18:53
Hank Paldum wrote: 17/03/2021 11:32
Škobo Habu wrote: 17/03/2021 09:52

Ah, evo i kratkog traktata o imanentnosti informacija u moderno doba.

Tvoj zaključak je tačno onoliko površan koliko si ti sposoban vjerovati u ovo što pišeš.

Sam pristup informacijama ti ne daje mogućnost stvarnog uvida u određenu problematiku, pogotovo što si ti, to je već očito, vezan za portale i medije koji odgovaraju tvojoj ideološkoj poziciji. To znači da ti vjeruješ u ono što želiš da vjeruješ, bez jasnog distanciranja jer se u današnje doba informacija mora provjeriti iz više izvora. Danas više nego ikada.

To što ja imam pristup informacijama tipa koliko je poginulo stanovnika Nepala u nekom odronu ili koliko je ubijeno ljudi u obračunu narko-kartela u Meksiku ne čini me uopšte ekspertom za ta društva, baš kao što tebi ne daje za pravo, da sve ono što pročitaš u STAV-u ili kakvom drugomj SDA mediju, prezentuješ pod golu istinu.
Kao što rekoh, nije ovo više 1997. godina.
Danas se za Paušal Fortu sazna u Detroitu isto brzo kao u Zavidovićima i to vas boli.
Ubi ti po Forti (pausalu) :D
A da li tvoj internet izbaci kada podatak da je isti taj Forto odmah vratio pausal i ne steti budzet ,jos se izvinuo odmah gradjanima?
Mozes li ti navesti jednog SDAovca da je vratio neke pare u budzet i izvinuo se za kriminal ?
Molim ime/na takvih ?
Hajde da vidimo radi li pretrazivac u Njemackoj :lol:
Super ti logika. Vlasnik kafane zaposli konobara, on počne krasti iz kase. Zaposli drugog a on isto krade, zaposli trećeg, četvrtog, pedesetog, sve isto i tako 25 godina. Dođe na red novi radnik #75 i njega uhvati da krade a on čim je se saznalo on odmah vrati pare u kasu, tim potezom nije oštetio gazdu i još se izvinuo gazdi i kolegama.
Misliš li da bi taj radnik imao budućnost u kafani i bio poznat kao moralna vertikala? Naravno da ne.

Pa zar ta stranka nije trebala biti poznata da ne kradu a ne da budu poznati da se izvinu kada ukradu?
Znači biraj između lopova i poštenog lopova :lol:
Hank Paldum

#50106 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hank Paldum »

foxlife wrote: 17/03/2021 17:16
Hank Paldum wrote: 17/03/2021 17:13
foxlife wrote: 17/03/2021 16:22

Sarajlic je u domu naroda
Budnjo je jel da sve zaradio sa 20 maraka sto je imao u dzepu
Fikret takodjer sve zaradio rukama svojim?
Novalic ostao premijer federacije nakon respiratora
I ti to poredis sa pausalom kojeg je na kraju odbio a ovaj jos hoce da nabavlja vakcine kao respiratore

Asim odlazi kada mu mandat istekne
Fikret i Budnjo nisu u politici niti ih je ko birao
Fadil je priznajem trebao privremeno odstupiti sa pozicije dok je proces a kada se dokaže nevinost opet vratiti.
Forto je razotkriven i sam je priznao, znači ne treba suđenje da se dokaže krivica i opet je poslije preuzeo istu poziciju, bezobrazluk.
A dobra ti definicija poštenja, raditi nešto ilegalno pa kada se otkrije onda odmah priznati i svi te hvale kako si pošten jer si odmah priznao :lol:
Pa zasto onda asim nije napustio kad je radio nesto ilegalno? To isto vazi i za fadila
I ti siguran da je nevin jel?
A sta cemo ako se dokaze suprotno? A on citavo vrijeme pandemije premijer vlade od koje ovisi pola drzave
I forto ce otici kad mu istekne mandat
Fikret i budnjo su itekako u politici
Fikret? Misliš Fikret Hodžić?
Možda i jesu negdje ali ih ja nisam primjetio niti su bili meni poznate opcije.
Nisam siguran da je Fadil nevin nego samo mislim, sigurno će biti tek kada se donese presuda.
Osim_13

#50107 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Osim_13 »

Dao Bog da je Fortin paušal najveći skandal u BiH politici i društvu.
putokaz1

#50108 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by putokaz1 »

zippoo87 wrote: 18/03/2021 00:03 Sta ces sutra pisati kada cetvorka na drzavnom nivou uzme mandate Kakve mandate :?: :lol: :lol: :lol:
zippoo87

#50109 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zippoo87 »

Osim_13 wrote: 18/03/2021 01:34 Dao Bog da je Fortin paušal najveći skandal u BiH politici i društvu.
Pa to je sve sto mogu prisiti NSu ,zato u svakoj recenici to pisu...da bi to izgledalo vece od recimo kradje na respiratorima i tenderima i svemu ostalom gdje su milijarde pokradene ali jod,vraceni pausal je najveci grijeh 😀

Kako jadni ispadaju sa ovakvim postovima,nisu svjesni.

@putokaz1
Ti meni ne odgovori gdje to NS brani PDA i Kukica...???
zippoo87

#50110 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zippoo87 »

Hank Paldum wrote: 18/03/2021 01:03
Hank Paldum wrote: 17/03/2021 11:32
Kao što rekoh, nije ovo više 1997. godina.
Danas se za Paušal Fortu sazna u Detroitu isto brzo kao u Zavidovićima i to vas boli.
A da li tvoj internet izbaci kada podatak da je isti taj Forto odmah vratio pausal i ne steti budzet ,jos se izvinuo odmah gradjanima?
Mozes li ti navesti jednog SDAovca da je vratio neke pare u budzet i izvinuo se za kriminal ?
Molim ime/na takvih ?
Super ti logika. Vlasnik kafane zaposli konobara, on počne krasti iz kase. Zaposli drugog a on isto krade, zaposli trećeg, četvrtog, pedesetog, sve isto i tako 25 godina. Dođe na red novi radnik #75 i njega uhvati da krade a on čim je se saznalo on odmah vrati pare u kasu, tim potezom nije oštetio gazdu i još se izvinuo gazdi i kolegama.
Misliš li da bi taj radnik imao budućnost u kafani i bio poznat kao moralna vertikala? Naravno da ne.

Pa zar ta stranka nije trebala biti poznata da ne kradu a ne da budu poznati da se izvinu kada ukradu?
U NSu za sada nema lopova i kriminalaca...nemoj da lazes bezveze...svaki ti post ima bar jednu laz.

Nego de ti meni nabroj postene SDAovce,da vidimo radi li ti internet u svabiji...slab si mi sa cinjenicama skroz 🤣🤣🤣
Sigma90

#50111 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Sigma90 »

A sta je to s pausalom bilo? Nisam to tada upratio. Ali duze vec to Pausal Forto od Podrigusa citam po forumu.
Tesla Edison

#50112 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Tesla Edison »

Svim građanima Fedracije Bosne i Hercegovine, od srca čestiam protuustavni i antidejtonski Lockdown, sa čestitkom Lockdown Šerif Mubarek Olsun!

Da ga provedete u sirmomaštvu, neimaštini, tuzi i brizi za sutra.

Kokuzi, kad nemate muda da razjebete ove budžetske parazite i SDA botove, neka zaključavaju.

Sretno u otplati kredita, kupovanju namirnica i strahovanju od isključenja vode, struje, grijanja.....

@zippoo87 Možda nema lopova ali ima budžetskih parazita koji su po meni gori nego lopovi. Lopov jednom ukrate, a budžetski parazit uzima malo po malo dok ne ubije domaćina.

Jedna takva parazitica je i predložila totalno zaključavanje

https://www.klix.ba/vijesti/bih/danas-s ... /210318001

Prvo što je neustavno i antidejtonski (zabranjeno postavljanje granične kontrole na entiteskim granicama i zabrana onemogućavanja kretanja preko entiteske granice),
drugo, od prvog LockDown-a privreda teško da će se oporaviti, a ako ovo sad prođe, propali smo načisto.

Jedino pozitivno u tome je činjenica kada svi načisto propadnemo, propali su i medicinski radnici i ljekari koji ovo i zagovaraju. Ni njima neće biti plate i primanja. Nek samo pokušaju tad da izađu na ulicu i protestvuju. Ima da rade motke i palice.

Mamicu im neradničku uhljebljenu!
joint union

#50113 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by joint union »

Hank Paldum wrote: 18/03/2021 01:07
Hank Paldum wrote: 17/03/2021 17:13

Asim odlazi kada mu mandat istekne
Fikret i Budnjo nisu u politici niti ih je ko birao
Fadil je priznajem trebao privremeno odstupiti sa pozicije dok je proces a kada se dokaže nevinost opet vratiti.
Forto je razotkriven i sam je priznao, znači ne treba suđenje da se dokaže krivica i opet je poslije preuzeo istu poziciju, bezobrazluk.
A dobra ti definicija poštenja, raditi nešto ilegalno pa kada se otkrije onda odmah priznati i svi te hvale kako si pošten jer si odmah priznao :lol:
Pa zasto onda asim nije napustio kad je radio nesto ilegalno? To isto vazi i za fadila
A sta cemo ako se dokaze suprotno? A on citavo vrijeme pandemije premijer vlade od koje ovisi pola drzave
Nisam siguran da je Fadil nevin nego samo mislim, sigurno će biti tek kada se donese presuda.
Hoces za ovog glasati?

https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/63 ... i-pobjegao

Doduse, nije bas toliki skandal i kradja kao pausal, ovaj je samo udario drota i vozao ga na haubi, ali bi i to trebalo uticati na tvoje visoke standarde sto se davanja glasa tice.
Osim_13

#50114 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Osim_13 »

Nigdje veze, vjerujte.
:D
Hank Paldum

#50115 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hank Paldum »

zippoo87 wrote: 18/03/2021 02:27
Hank Paldum wrote: 18/03/2021 01:03

Molim ime/na takvih ?

U NSu za sada nema lopova i kriminalaca...nemoj da lazes bezveze...svaki ti post ima bar jednu laz.

Nego de ti meni nabroj postene SDAovce,da vidimo radi li ti internet u svabiji...slab si mi sa cinjenicama skroz 🤣🤣🤣
Jesi li ozbiljan? Pa moj primjer je bukvalno objasnio definiciju Fortinog poštenja.
Evo da ne dužim, nabrojat ću ti kratko samo neke od poznatih iz SDA stranke:
Šefik Džaferović, Šemsudin Mehmedović, Bakir Izetbegović, Halid Genjac, Safet Softić.
Sad znam šta ćes odgovoriti ali prije nego što napišes, ako ti je neko antipatičam to ga ne čini automatski kriminalcem, isto kao što ne čini ako je neko optužen a nije osuđen ili ako se mahalski priča "lopov je" samo što je to cool jer je SDA.
Hank Paldum

#50116 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hank Paldum »

joint union wrote: 18/03/2021 10:01
Hoces za ovog glasati?

Doduse, nije bas toliki skandal i kradja kao pausal, ovaj je samo udario drota i vozao ga na haubi, ali bi i to trebalo uticati na tvoje visoke standarde sto se davanja glasa tice.
Kao prvo, zašto postavljaš primjer gdje čovjek nije osuđen kao kontraargument Forti koji je sam priznao krivicu?
Drugo, čovjek je izjavio da nije istina, znači riječ protiv riječi i tek će de saznati istina a pošto vama FGRovcima nije ništa sveto onda je dobar i Radončić i njegov kako zovete "tariguz" iako je taj list poznat po tome da diže hajku na političke protivnike i neistomišljenike i unaprijed ih osuđuje i pakuje im afere.
Treće, prvi put čujem za čovjeka i nije uopšte na lokaciji za koju ja glasam.
foxlife

#50117 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by foxlife »

Kako vi volite presutiti kriminal zelenih to je cudo
Kad je neko optuzen to je odmah pa nije osudjen
Nije ni forto osudjen sta cemo sad?
Osim_13

#50118 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Osim_13 »

Više vrijedi "nisam ja" od "ok, pogriješio sam, izvinjavam se."
joint union

#50119 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by joint union »

Hank Paldum wrote: 18/03/2021 13:44
Hoces za ovog glasati?

Kao prvo, zašto postavljaš primjer gdje čovjek nije osuđen kao kontraargument Forti koji je sam priznao krivicu?
Drugo, čovjek je izjavio da nije istina, znači riječ protiv riječi i tek će de saznati istina a pošto vama FGRovcima nije ništa sveto onda je dobar i Radončić i njegov kako zovete "tariguz" iako je taj list poznat po tome da diže hajku na političke protivnike i neistomišljenike i unaprijed ih osuđuje i pakuje im afere.
A Forto je trebao biti osudjen, napravio krivicno djelo? Pa sta bi onda Dzafa trebao:
https://avaz.ba/vijesti/teme/379429/gdj ... dzaferovic
Kod vas je sve rijec protiv rijeci, inace taj ti je uhapsen, izgleda da mu bas ne vjeruju.
Ne, nego je vama RSS sveta samo SDA sta god uradila vi ih unaprijed branite cak i kad ovako udare autom policajca. Jah eto, ima u Gorazdu ML-ova sa istim registracijama koliko hoces, i svi su isto razlupani.
Je li Sarajevo lokacija na kojoj glasas?
putokaz1

#50120 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by putokaz1 »

Pa dobro Neki predstavnici sa foruma koji su SDP i NS odmah skacu i i bune se kad Kukica poistovjecujem s SDA,i time ga brane.
NS je prvi put usla u vlast na TK i to s Najvecim kriminalcem u BH.
Nazalost put je bio "10 godina hladovine u opoziciji",zatim "Lazno historijsko NE SDA u i PDA u",sad je vlast s PDA..
Hank Paldum

#50121 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hank Paldum »

joint union wrote: 18/03/2021 13:57

Hoces za ovog glasati?

A Forto je trebao biti osudjen, napravio krivicno djelo? Pa sta bi onda Dzafa trebao:
Kod vas je sve rijec protiv rijeci, inace taj ti je uhapsen, izgleda da mu bas ne vjeruju.
Ne, nego je vama RSS sveta samo SDA sta god uradila vi ih unaprijed branite cak i kad ovako udare autom policajca. Jah eto, ima u Gorazdu ML-ova sa istim registracijama koliko hoces, i svi su isto razlupani.
Ne branim ga nego sam napisao da nikoga ne prozivam krivim dok ga sud ne proglasi. Gdje nestade ono "Nevin je dok se ne dokaže"?
Sa druge strane Forto sam priznaje krivoiu a vi se slomiste da dokažete da nije kriv. What the fuck? :lol:

A vidim ne gadi vam se sada postavljati članke ni od "tariguza".
Ali idemo redom, Džaferović iako ima manjak harizme i čini se pasivnim on ima pravo u malom prstu i kao što je kod većine takvih ljudi i ostatak porodice mu je školovan.
Ne razumijem onda, da li bi njegov sin trebao, iako ima fakultet, raditi poslove za srednju stručnu spremu? Zamisli da si ti završio fakultet i da ti je i sin završio fakultet, da li bi tvoj sin trebao zbog toga biti kažnjen i ne biti na određenom radnom mjestu iako je kvalifikovan za to?
A dobar pokušaj optuživanja za nepotizam, amidžin zet i sin od svastike, gdje su mu zaposleni tetak od dajdžince i strina od djevera :lol:
Sanjarko

#50122 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Sanjarko »

TESLA_EDISON wrote: 18/03/2021 09:27 Svim građanima Fedracije Bosne i Hercegovine, od srca čestiam protuustavni i antidejtonski Lockdown, sa čestitkom Lockdown Šerif Mubarek Olsun!

Da ga provedete u sirmomaštvu, neimaštini, tuzi i brizi za sutra.

Kokuzi, kad nemate muda da razjebete ove budžetske parazite i SDA botove, neka zaključavaju.

Sretno u otplati kredita, kupovanju namirnica i strahovanju od isključenja vode, struje, grijanja.....

@zippoo87 Možda nema lopova ali ima budžetskih parazita koji su po meni gori nego lopovi. Lopov jednom ukrate, a budžetski parazit uzima malo po malo dok ne ubije domaćina.

Jedna takva parazitica je i predložila totalno zaključavanje

https://www.klix.ba/vijesti/bih/danas-s ... /210318001

Prvo što je neustavno i antidejtonski (zabranjeno postavljanje granične kontrole na entiteskim granicama i zabrana onemogućavanja kretanja preko entiteske granice),
drugo, od prvog LockDown-a privreda teško da će se oporaviti, a ako ovo sad prođe, propali smo načisto.

Jedino pozitivno u tome je činjenica kada svi načisto propadnemo, propali su i medicinski radnici i ljekari koji ovo i zagovaraju. Ni njima neće biti plate i primanja. Nek samo pokušaju tad da izađu na ulicu i protestvuju. Ima da rade motke i palice.

Mamicu im neradničku uhljebljenu!
Pisao sam na temi SDA o ljudima koji su poslovno vezani za drzavu, pa i budzet, i da cemo se mi njih tesko kutarisati, pa cak iako budemo da ce samo stranke promjenit. Ali ipak mislim da grijesis, krado je krado. Problem je sto su ovi mnogi poslovno vezani za drzavu i krade.

Sto se tice motki i palica tesko ce i to rjesit problem jer nema vise Atlasa tj., giganata od ljudi koji su spremni promjenit sistem i okrenut ga naglavacke, plus sto bi mnostvo ljudi moralo da visi ili da truhne po zatvorima jos pri tom bi naroda stradalo dosta.

Nisam optimista sto se tice promjena i svega.
joint union

#50123 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by joint union »

Hank Paldum wrote: 18/03/2021 14:59
Ne branim ga nego sam napisao da nikoga ne prozivam krivim dok ga sud ne proglasi. Gdje nestade ono "Nevin je dok se ne dokaže"?
Sa druge strane Forto sam priznaje krivoiu a vi se slomiste da dokažete da nije kriv. What the fuck? :lol:

Ali idemo redom, Džaferović iako ima manjak harizme i čini se pasivnim on ima pravo u malom prstu i kao što je kod većine takvih ljudi i ostatak porodice mu je školovan.
Ne razumijem onda, da li bi njegov sin trebao, iako ima fakultet, raditi poslove za srednju stručnu spremu? Zamisli da si ti završio fakultet i da ti je i sin završio fakultet, da li bi tvoj sin trebao zbog toga biti kažnjen i ne biti na određenom radnom mjestu iako je kvalifikovan za to?
A dobar pokušaj optuživanja za nepotizam, amidžin zet i sin od svastike, gdje su mu zaposleni tetak od dajdžince i strina od djevera :lol:
Bogami ste se počeli gubiti, u SDA su svi nevinasca, ma na ranu priviti, i svi nevini. Jasno je vas moždani sklop ne može shvatiti da neko sam prizna grešku za nesto, to u vašim očima nije kvalitet, već mana. Tariguz ste vi osnovali i platili (narodnim parama) , to sto vas je poslije izradio, ne mijenja tu činjenicu. Ovdje je u pitanju članak sa jasno navedenim stvarima, tariguz ili ne, te stvari stoje. Znaci priznajete da pravite kaste, kao u Indiji, ako je funkcioner u SDA,naravno da su mu i djeca, i unuci i sva pokoljenja obrazovana, stručna i pametna. Kao i amidzici, dajdzici, zetovi... Aha. Ne moram zamišljati, garantujem da imam vise škole od tebe, jedino je moguće da imamo isto, u što sumnjam, ako imaš potrebu, možemo diplome staviti javno? Evo i tebi lol.
Osim_13

#50124 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Osim_13 »

A ja mislio Muhamed a.s. jedini bezgrešan bio.
Hank Paldum

#50125 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hank Paldum »

joint union wrote: 18/03/2021 16:24
Hank Paldum wrote: 18/03/2021 14:59

Bogami ste se počeli gubiti, u SDA su svi nevinasca, ma na ranu priviti, i svi nevini. Jasno je vas moždani sklop ne može shvatiti da neko sam prizna grešku za nesto, to u vašim očima nije kvalitet, već mana. Tariguz ste vi osnovali i platili (narodnim parama) , to sto vas je poslije izradio, ne mijenja tu činjenicu. Ovdje je u pitanju članak sa jasno navedenim stvarima, tariguz ili ne, te stvari stoje. Znaci priznajete da pravite kaste, kao u Indiji, ako je funkcioner u SDA,naravno da su mu i djeca, i unuci i sva pokoljenja obrazovana, stručna i pametna. Kao i amidzici, dajdzici, zetovi... Aha. Ne moram zamišljati, garantujem da imam vise škole od tebe, jedino je moguće da imamo isto, u što sumnjam, ako imaš potrebu, možemo diplome staviti javno? Evo i tebi lol.
Nije on "nas" izradio jer ja nisam u SDA, samo sam vjeran glasač.
To si u pravu, na početku su bile novine za ponos dok nije Radončić se odučio da uđe u politiku i krenulo je sa propagandom. A za narodne pare, novine su pokrenute zahvaljujći narodu ali je većinom bilo od donacija jer su Bošnjaci bili ponosni da imaju svoje novine, to je bio period gdje su se Bošnjaci definitivno otarasili komunizma i okrenuli se svom identitetu. To je onaj period koji vi pogrdno zovete"Islamizacija Armije".
Ipak, SBB kakav god bio, kao bošnjačka stranka će mi uvijek biti draži od SDPa a pogotovo od Njihove Stranke.

Nisam ni tvrdio da su svi nevinašci, samo ne želim nikoga unaprijed zvati krivim ako nije osuđen.
Ne bi ni Forta zvao krivim da nije sam priznao, znači zašto bi ga branio ako on sam kaže da je to uradio?
Locked