Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Uh sto ovaj debil moze srati,pa picka mu materina sto ovo sve nije predlagao dok je SDA bila na vlasti,nije panademiju donijela nova vlada KS, nego su sve probleme naslijedili bas od njegove bahate bande sa Bakirom Zivkovicem na celu,on se nasao da nekome nesto laprda
spreca wrote: ↑16/03/2021 17:32
Uh sto ovaj debil moze srati,pa picka mu materina sto ovo sve nije predlagao dok je SDA bila na vlasti,nije panademiju donijela nova vlada KS, nego su sve probleme naslijedili bas od njegove bahate bande sa Bakirom Zivkovicem na celu,on se nasao da nekome nesto laprda
od koga je Sda vlada naslijedila
Last edited by bunk on 16/03/2021 17:36, edited 1 time in total.
kad je sda vlada naslijedila i kad je pocela pandemija korone?
evo da se ne mucis za drugo ja cu ti reci da je pandemija u bih pocela 18.03. prosle godine samo reci kad je sda dosla na vlast
SDA nije ni od koga naslijedila jer je stalno bila vlast na Kantonu osim u nekim malim intervalima kad je bila Fortina vlada,ne sjecas se na kakav nacin su rusili fortinu vladu,zaboravio si kako su osvetnicki govorili dosao im Petak 13,kako vam se da braniti stranku koja i posle rata vrsi genocid nad Bosnjacima,nijedna druga stranka ni hrvatska ni Srbijanska neradi svom narodu sto radi SDA na celu sa onom konjinom i prodanom dusom Ridjobradim a sve sto bi Sebija sacuvala fotelju za svoje uvazeno dupe.Samo neznam kako ce od sramote posle 2022 godine zivjeti u Sa,ili ce seliti u BG ili Erdoganu,trece sanse nema
bunk wrote: ↑16/03/2021 17:51
Najtezi prvi udar je odradila Vlada sa Nenadicem na celu,a opstruirali su ih sa svih strana.
Oni su sami sebe opstruirali. Nisu imali ministra zdravstva u najteze vrijeme, ministrica socijale u ostavci, sultanija trazi nabavke mimo zakona, zatvorili ljude dva mjeseca i nista im nisu dali kao podrsku. Narod sludjen, ne zna kome se obratiti, ljudi umiru kod kuce jer ona spodoba nije htjela primati bolesne, isofirali se sa izolatorijima, etc. Treba li jos nabrajati.
bunk wrote: ↑16/03/2021 17:51
Najtezi prvi udar je odradila Vlada sa Nenadicem na celu,a opstruirali su ih sa svih strana.
Hajde molim te reci ko i na koji nacin ih je opstruirao?
Hajde molim te otvori mi oci!!
tolko su ih opstruirali da su otvarali kovid ambulante koje su kostale pola miliona maraka a zatim nestale, pa nabavljali maske preko slasticara od doticne poslanice sina, pa zatvaranje i korona zakon dze su pare otisle sdO muminima pa registratori iz kine, dvojica na jedan pa pola ministara dalo ostavku i mario radio njihov poso pa se slagiro i zavrsio u bolnici pa itd itd...
Sigma90 wrote: ↑17/03/2021 05:36
Ocekujes odgovor bunkeca? Pa ja vec tri dana cekam odgovor od bunkeca da mi pokaze te kilometere autoputa koje su otvorili od 2014. ali nista za sada.
Za autoputeve i ceste mi ne treba nista pisati. Sve nam je vec Novalic objasnio. Znas kad je rekao da su oni napravili mnogo toga, ali mi to ne vidimo.