https://shop.drpasha.ba/article/237/sap ... adu-tijelo

Moderator: anex

konektovan wrote: ↑16/03/2021 08:48Nazalost, tu smo tanki skroz. Ella češnjak je ok, meni je sa jednom turom doslomdo pojave peruti, sad sa drugom ništa...bhnapoleon1 wrote: ↑15/03/2021 23:50 ja u wcu i gledam gel za tuširanje i razmisljam da fali domacih muških gelova za tuširanje, a proizvode se dobri šamponi, ona Ella češnjak je super za kosu. Čudi me da ne proizvedu i gelove za tuširanje
Kao nešto se osjeti, ali je prijatnog mirisa zaista..suspect_zero wrote: ↑16/03/2021 11:11konektovan wrote: ↑16/03/2021 08:48Nazalost, tu smo tanki skroz. Ella češnjak je ok, meni je sa jednom turom doslomdo pojave peruti, sad sa drugom ništa...bhnapoleon1 wrote: ↑15/03/2021 23:50 ja u wcu i gledam gel za tuširanje i razmisljam da fali domacih muških gelova za tuširanje, a proizvode se dobri šamponi, ona Ella češnjak je super za kosu. Čudi me da ne proizvedu i gelove za tuširanje
Efikasan jel?
Osjeti li se puno na bijeli luk dok pereš?
Ja sam imao problem sa ispadanjem kose i ubacio sam ellu da je kombinujem sa iz apoteke šamponom i dosta je dobro. Doduše nikad nisam imao problema sa peruti.konektovan wrote: ↑16/03/2021 08:48Nazalost, tu smo tanki skroz. Ella češnjak je ok, meni je sa jednom turom doslomdo pojave peruti, sad sa drugom ništa...bhnapoleon1 wrote: ↑15/03/2021 23:50 ja u wcu i gledam gel za tuširanje i razmisljam da fali domacih muških gelova za tuširanje, a proizvode se dobri šamponi, ona Ella češnjak je super za kosu. Čudi me da ne proizvedu i gelove za tuširanje
Ma ima potencijala za to, i dita, EZ, Violeta imaju mogucnost da proizvode i gelove, obzirom da u svojoj oroizvodnji imaju i kompleksnije proizvode. Lijepo bi bilo kad bi i to ubacili u ponudu.bhnapoleon1 wrote: ↑16/03/2021 11:14Ja sam imao problem sa ispadanjem kose i ubacio sam ellu da je kombinujem sa iz apoteke šamponom i dosta je dobro. Doduše nikad nisam imao problema sa peruti.konektovan wrote: ↑16/03/2021 08:48Nazalost, tu smo tanki skroz. Ella češnjak je ok, meni je sa jednom turom doslomdo pojave peruti, sad sa drugom ništa...bhnapoleon1 wrote: ↑15/03/2021 23:50 ja u wcu i gledam gel za tuširanje i razmisljam da fali domacih muških gelova za tuširanje, a proizvode se dobri šamponi, ona Ella češnjak je super za kosu. Čudi me da ne proizvedu i gelove za tuširanje
U svakom slučaju ne može teže napraviti muški gel za tuširanje dati mu neko ime sport extreme i prodavati će se![]()
upravo, a muškarci mijenjaju gel za tuširanje samo kada im ljepša polovica kupi neki drugisuspect_zero wrote: ↑16/03/2021 11:32 Previše je tih gelova, kupki, krema za tuširanje na tržištu tako da ne mislim da je isplativo.
Imaš dm-ove koji svako malo izbace nove linije, kataloške prodaje sa primamljivim pakovanjima i bojama, plus nivea, dove, adidas, fenjal......velika konkurencija a mala cijena ovih nabrojanih.
Pa da je mala cijena i nije, jedino u slucaju dm gelova za tuširanje. Axe, nivea, oldspice, palmolive, denim felce azzura....nisu bas jeftini,....ima tu prostora sa konkurentnom cijenom i za domaće proizvodjace.suspect_zero wrote: ↑16/03/2021 11:32 Previše je tih gelova, kupki, krema za tuširanje na tržištu tako da ne mislim da je isplativo.
Imaš dm-ove koji svako malo izbace nove linije, kataloške prodaje sa primamljivim pakovanjima i bojama, plus nivea, dove, adidas, fenjal......velika konkurencija a mala cijena ovih nabrojanih.
Jel ima jos od kisnice ili kokuruza. Ja kupovo od kisnice. Dugo trajali, a pjene pravo. Ali prestali koristit kako nismo mogli naci ovaj Pashin od kisnice. Bili jedno vrijeme hit ovdje u Zenici i sire, ali prodata firma, brend, licenca itd., nekom u Sarajevo pa u tom prelazu vlasnika se Pasha sapuni na trzistu izgubili.parappa wrote: ↑16/03/2021 09:00 imate sapune za tijelo... ja licno vise volim sapun nego gel.
https://drpasha.ba/uploads/DrPasha_Man_ ... evo(1).png
Ima i puno šampona na tržištu , pa se opet dosta šampona proizvodi kod nas, a ovi gelovi skoro nikako.suspect_zero wrote: ↑16/03/2021 11:32 Previše je tih gelova, kupki, krema za tuširanje na tržištu tako da ne mislim da je isplativo.
Al naš će staviti cijenu 4 km za 250 ml.....neće često izbacvati nove mirise.konektovan wrote: ↑16/03/2021 12:59Pa da je mala cijena i nije, jedino u slucaju dm gelova za tuširanje. Axe, nivea, oldspice, palmolive, denim felce azzura....nisu bas jeftini,....ima tu prostora sa konkurentnom cijenom i za domaće proizvodjace.suspect_zero wrote: ↑16/03/2021 11:32 Previše je tih gelova, kupki, krema za tuširanje na tržištu tako da ne mislim da je isplativo.
ja sam ove zime probao i njihovu toplu čokoladu (lično mi se malo više svidjeo okus tamne čokolade) - sasvim pristojan proizvod i na nivou puno skupljih i izvikanijih brendova (do tada sam uglavnom kupovao Ciobar)mistek wrote: ↑17/03/2021 01:18 Bonito ima baš finih proizvoda, korektnih makar. Redovno konzumiramoOd supa, kečapa, do ovih nekih pripravaka jelima i slatkarija. Mislim da rade ok priču i da su vjerovatno jedna od najuspješnijih kompanija iz RS u FBiH. Zanimljivo mi je i da je kod izbora jezika na stranici evo zastava BiH
Glupost je, ali recimo meni baš pozitivna stvar.
mistek wrote: ↑17/03/2021 01:18 Bonito ima baš finih proizvoda, korektnih makar. Redovno konzumiramoOd supa, kečapa, do ovih nekih pripravaka jelima i slatkarija. Mislim da rade ok priču i da su vjerovatno jedna od najuspješnijih kompanija iz RS u FBiH. Zanimljivo mi je i da je kod izbora jezika na stranici evo zastava BiH
Pogledao sam malo društvene mreže direktora kompanije Gorana Vrhovca, pretpostavljam sina Srđana Vrhovca, vlasnika koji je nedavno umro od korone. Skroz normalan čovjek, čini se neopterećen nacionalizmom. Od sad ću malo više obratiti pažnju na njihove proizvode.mistek wrote: ↑17/03/2021 01:18 Bonito ima baš finih proizvoda, korektnih makar. Redovno konzumiramoOd supa, kečapa, do ovih nekih pripravaka jelima i slatkarija. Mislim da rade ok priču i da su vjerovatno jedna od najuspješnijih kompanija iz RS u FBiH. Zanimljivo mi je i da je kod izbora jezika na stranici evo zastava BiH
nisam to nasao... redovno sam kupovao kremu za bebe kod njih i bio sam zadovoljanSanjarko wrote: ↑16/03/2021 13:38Jel ima jos od kisnice ili kokuruza. Ja kupovo od kisnice. Dugo trajali, a pjene pravo. Ali prestali koristit kako nismo mogli naci ovaj Pashin od kisnice. Bili jedno vrijeme hit ovdje u Zenici i sire, ali prodata firma, brend, licenca itd., nekom u Sarajevo pa u tom prelazu vlasnika se Pasha sapuni na trzistu izgubili.parappa wrote: ↑16/03/2021 09:00 imate sapune za tijelo... ja licno vise volim sapun nego gel.
https://drpasha.ba/uploads/DrPasha_Man_ ... evo(1).png