Za boldirano, pojma nemas kome se obracas.Hank Paldum wrote: ↑15/03/2021 14:21 [
Ja sam već jednom drugom forumašu napisao, nema potrebe pisati detalje iz privatnog života jer ja to ignorišem. Ja ovdje gledam isključivo šta je ko napisao i toga se držim i nema potrebe išta drugo pominjati ali vidim da mnogi to rade da bi drigima zavezali usta, kod mene to ne pali.
A tako se vi FGRovci uvijek ponašate, ponašate se bahato i arogantno "Jebem onoga ko tebi da pravo da glasa" a onda očekujete razumijevanje i empatiju, ne ide nikako zajedno.
A ja se izvinjavam što sam napisao to za Džaferovića i Zahiragića.
Neko bezobrazan kao to je zaslužio Fikreta Prevljaka i jedini razlog zasto ga ne dobijaš je što nije opcija za izbor.
Drugo, od tebe mi ne treba niti razumjevanje niti empatija. Ponajmanje. Fol ti nesta ignorises.
Mali bezobraznice, bicu lican, za vrijeme agresije sam ranjavan 5 puta (gadi mi se ovo vise pisati) i zbog takvih kao ti i onih koje branis, zalim svaku kap prolivene krvi.
Da ikako mogu, otkopao bi i oca koji je poginuo kao borac i odnjeo ga odavde zajedno sa sobom. Sto dalje od mjesta gdje ima sda i u tragovima.
A, to sto si mi napisao da sam bezobrazan, ostavi za svoje najmilije koji su te takvog napravili neodgojenog.
Za Fikru ti necdu odgovarati, jer si za razliku od mene istog vidio samo na slikama ili eventualno TV-u. Ali za Zahiragica hocu opet, jer zelim da ti on odlucuje o zivotu, pa ga za svako ucinjeno dobro poljubi u ruku.
I za kraj cu opet napisati da hebem sve onome ko je tebi dao pravo glasa u BiH.