Desavanja u Crnoj Gori

Post Reply
golman

#12826 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by golman »

Emiremir33 wrote: 15/03/2021 19:08
golman wrote: 15/03/2021 18:55
Duka Dizel II wrote: 15/03/2021 11:47
zavi
:lol:

E svaka ti je istina ovakva
Ja ne mogu da vjerujem sta ovaj pise...

:zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid:

ajde mi samo reci, jesi i ozbiljan ili se zajebajes?

DPS opustosio drzavu totalno..4 milijarde duga, ugasio skoro sve fabrike u drzavi....

:run:
Jeli istina da vam ide totalno zatvaranje od srijede Covid itd?
Prica se, ali nije jos sigurno. Znace se prekosutra u 15.00, tad ce obavijestiti na konferenciji za stampu instituta za javno zdravlje.
Istinu govorim
Location: Fašista, šovinista, nacionalista, govornik bosanskog i sve ono što vi mrzite

#12827 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Istinu govorim »

Sponzor pjesme je građanska opcija. :D
HerrFlick999

#12828 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by HerrFlick999 »

zilog wrote: 15/03/2021 17:48
HerrFlick999 wrote: 15/03/2021 15:04
zilog wrote: 15/03/2021 14:09

U ovom postu se krije sav paradox velikosrpske lazi i samoobmane.
Prije svega, nikome ovdje nije drag kriminal, pa i kada je bio prisutan kod relativno dobrog komsije. Najboljeg sto smo imali.

Sada da se vratimo na sav uzas ostatka tvog posta i na ono sto nas, u tvojim ocima, pravi sovinistima.
Prvo postavljas pitanje zasto su ljudi zatrovani sovinizmom i dajes odgovor da je to "samo zato sto (nova vlast) ima neke veze sa srpstvom".

Kao da je, u Austriji, krajem sezdesetih, na izborima pobjedila koalicija stranaka, medju kojima najjaca pociva ne tekovinama treceg rajha, negiranju holokausta i u vodstvu ima nekadasnje SS oficire. Onda vam neko kaze da ste sovinisti, jer se bunite samo zato sto nova vlast ima neke veze sa Nijemcima...
Pa dobro, nadam se da ziv ostao od uzasa moga posta :roll: .

Prvo, sovinizam je blaga rijec za sve sta je ovde ispisano o Srbima. Gradjani ili cak ljudska bica drugoga reda je mala kontrukcija za ovih posljednjih 50tak strana ovoga posta. Bicu slobodan primjetiti da niko ruzne rijeci na racun Bosnjaka ili etnickih Crnogoraca nije napisao, ukljucujuci i mene. Iz toga proizilazi pitanje, ko bi ovde trebao naciste i holokaust spominjati?

Drugo, nije pitanje samo kriminala na sta ti pokusavas spustiti nivo price. Pitanje je kriminalnoga i represivnoga rezima, 30 godina jednovlasti i jednoumnja, 30 godina bande koja je od ideoloskih komunista preko noci izrasla u velikorspske patriote, pa onda morfirala u branitelje crnogorske drzave i identiteta, sve da bi zastitila sebe. Ta politika i ta prica je napokon dozivjela poraz. To svakom normalnom covjeku treba da bude drago. Crna Gora sa obzirom na svoj potencijal treba da bude najmanje Slovenija, a ne da se poredi sa Albanijom ili Srbijom po standardu.

Uglavnom, ako se zarati u CG kroz jedno deset godina, eto moga posta kao posten dokaz da nisam bio u pravu. Ali ako se ne zapuca, eto ti teme od 513 strana da svjedoci nivou sovinizma koji je ovde nazalost opsteprihvacen. :-)
Dodjete na ovaj forum i pisanjem o bilo kakvom obliku DF-ovog ucesca u CG vlasti i svojim nepriznavanjem/nepoznavanjem onoga na sta smo osjetljivi, vrijedjate vecinu forumske populacije. Jos nas optuzujete za sovinizam... :roll:

Prvo, svaki oblik generalisanja prema Srbima se na forumu itekako kaznjava. Ako ti to nije jasno, pogledaj malo istoriju podjeljenih banova.

Drugo, sta god pokusao meni da pricas o tih 30 godina, odmah da te zaustavim. Imam dovoljno godina da se jako dobro sjecam i prevrata '88/89. i desavanja naroda, a kasnije i granata i snajpera u reziji istih onih koji su pravili i Desavanje i Prevrat. Zato nemoj meni da pricas o 30 godina.
Prijatelju, sad okreces pricu jer znas da si pojeo vnago bespotrebno. Prva stvar, ja nisam "dosli smo", nego sam dosao licno. Sama kolicina fraza "oni/dosli ste/vi/onih" dovoljno govori kakav si covjek. A na stranu, usao sam ti na profil, glavne teme su ti Srbija, CG, Rusija, Mile Dodik i slicne. Tako da je meni sve jasno o cemu se radi.
Ja ne znam sta sam lose uradio sa svoja 3 posta ovde koji su bili jako korektni i ticali su se politike i izbora. Dosao da prebacimo koju oko izbora u CG, medjutim gledam 50 strana najgorega pisanja o tome kako su Srbi ovaki i onakvi. Kazes radi moderacija posao? Ja upravo to i tvrdim, da je ovakva kolicina sovinizna opsteprihvacena i da cak i moderatori ne vide problem u ovome svemu. I nesto se mislim, prije cu ja ovde dobiti ban jer sam ukazao na sovinizam i mrznju ovde, nego neko ko raspiruje, ali dobro. :-)

I buduci da izgleda uopste ne poznajes politiku klimu u CG, svi "ti" sto ih spominjes su nekada bili glavne patrijote(ali srpske tad), te su vecinom ucestvovali/radili "to" cega se ti sjecas. Skoro niko iz opozicije nije iz toga doba, niti ima kakve veze sa tim. Tako da malo se upoznaj sa politickom situacijom tamo, uvijek ima vremena kasnije za mrznju. To je makar ovde lako.
HerrFlick999

#12829 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by HerrFlick999 »

hillbill wrote: 15/03/2021 16:49
zilog wrote: 15/03/2021 14:09

U ovom postu se krije sav paradox velikosrpske lazi i samoobmane.
Prije svega, nikome ovdje nije drag kriminal, pa i kada je bio prisutan kod relativno dobrog komsije. Najboljeg sto smo imali.

Sada da se vratimo na sav uzas ostatka tvog posta i na ono sto nas, u tvojim ocima, pravi sovinistima.
Prvo postavljas pitanje zasto su ljudi zatrovani sovinizmom i dajes odgovor da je to "samo zato sto (nova vlast) ima neke veze sa srpstvom".

Kao da je, u Austriji, krajem sezdesetih, na izborima pobjedila koalicija stranaka, medju kojima najjaca pociva ne tekovinama treceg rajha, negiranju holokausta i u vodstvu ima nekadasnje SS oficire. Onda vam neko kaze da ste sovinisti, jer se bunite samo zato sto nova vlast ima neke veze sa Nijemcima...

Prvo, sovinizam je blaga rijec za sve sta je ovde ispisano o Srbima. Gradjani ili cak ljudska bica drugoga reda je mala kontrukcija za ovih posljednjih 50tak strana ovoga posta. Bicu slobodan primjetiti da niko ruzne rijeci na racun Bosnjaka ili etnickih Crnogoraca nije napisao, ukljucujuci i mene. Iz toga proizilazi pitanje, ko bi ovde trebao naciste i holokaust spominjati?

Drugo, nije pitanje samo kriminala na sta ti pokusavas spustiti nivo price. Pitanje je kriminalnoga i represivnoga rezima, 30 godina jednovlasti i jednoumnja, 30 godina bande koja je od ideoloskih komunista preko noci izrasla u velikorspske patriote, pa onda morfirala u branitelje crnogorske drzave i identiteta, sve da bi zastitila sebe. Ta politika i ta prica je napokon dozivjela poraz. To svakom normalnom covjeku treba da bude drago. Crna Gora sa obzirom na svoj potencijal treba da bude najmanje Slovenija, a ne da se poredi sa Albanijom ili Srbijom po standardu.

Uglavnom, ako se zarati u CG kroz jedno deset godina, eto moga posta kao posten dokaz da nisam bio u pravu. Ali ako se ne zapuca, eto ti teme od 513 strana da svjedoci nivou sovinizma koji je ovde nazalost opsteprihvacen. :-)
1./prvo/ovdje bosnjaci i crnogorci ne osporavaju crnogorsku drzavnost i naciju, pa nemas bas materijala za pisanje po njima. Bosnjaci bi trbali svaki dan spominjati naciste i holokaust jer su isti dozivjeli 90tih,a ti bi to trebao znati.
2./drugo/ promjene na bolje treba pozdraviti u bilo kojoj drzavi okruzenja.Ovo sto se dogada u CG ti zoves promjenom na bolje.Izvini. Za nas je to nastavak 90tih ,i ne odustajanje od velikosrpskih projekata.Negiranje crnogorske nacije, crnogorske drzave,crnogorske crkve za tebe je promjena na bolje/upravo je to srz problema/
3/trece/Nece se zaratiti.Ne zato sto ste se promjenili,nego zato sto nemate ni za metka ni za sendvica.I danas vas predstavlja 100 za 1, izabaran sa 80% glasova.....jel ti to nesto govori u vezi nacista i holokausta.
1. Opet ne znam sa kim se raspravljas? Gdje sam ja osporio ili Bosnjacki ili Crnogorski identitet? Materijala za pisanje je pregrst, posto dokumentovano stoji jedno 515 strana soviznizma najgore i neshvatljive mrznje, samo nisam takav tip covjeka. Krivo mi je drug da vidim gdje ide ovo sve, ako ti mislis da to tako treba, nemoj makar djecu tome uciti. Gledaju ovo i klinci, misli zajebancija, misle tako treba. Isto kao nekad u toj "drzavi" sto je ti spominjes.
2. Evo vidis, ja posmatram promjene/politiku kroz socio-ekonomsku stranu, ti gledas promjene kroz ko je kakve krvi i ko se kome bogu moli. Nema tu zdrave price drug, dokle god se malo odmaknes od toga razmisljanja. Nova vlada je odradila odlican posao unatoc nemogucim pritiscima i iz DF-a i i DPS-a. Ako im vladu ne sruse, mogli bi ozbiljne stvari napraviti. A za mrznju i ovo sve, ja od Krivokapica i Abazovica mirnije i normalnije ljude vidio u politici dugo nisam, a ti kako hoces.
3. Prije svega ja ti nisam dosao ovde kao "vi" nego kao ja. Nisam u ta doba ni ziv bio, tako da nisi svjestan kakav necovjek ispadas pisanjem ovakvih grozota.
Leverage

#12830 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Leverage »

Kikibombona wrote: 15/03/2021 10:53
Leverage wrote: 15/03/2021 01:50Đukanović je pokušao ugušiti prosrpsku političku opciju na silu, uzeo je sebi dobrih 20 i više godina (od razdruživanja sa Bulatovićem) i na kraju nije uspio. S druge strane, stranke okupljene oko DF-a, a sve potiču iz Bulatovićeve struje nekadašnjeg zajedničkog DPS-a ili ako hoćeš SKCG te satelitskih NGO, pokušali su ama baš sve da Crnu Goru vrate u doba ljubavi Đukanovića i Bulatovića odnosno doslovno kao dio Srbije u širem političkom smislu. I oni su dosegli svoj maksimum, jednostavno za njihovu političku ideju nema zainteresovanih više od 30%.

Šta se promijenilo? Oni koji traže balans između ove dvije krajnosti, prestali su glasati za stranke koje su bezuvjetno koalirale sa Đukanovićem i počele glasati za neke druge, koje su odlučile da se pridruže rušenju Đukanovića.

Nakon parlamentarnih izbora pokazalo se ko je ko. DF je insistirao na svojoj isključivoj politici, dok su se Bečić i Demokrate pokazale u potpuno drugom, daleko tolerantnijem svjetlu. Sve više ljudi razumije da je u Crnoj Gori moguće jedino voditi politiku kompromisa i uključivosti, zbog čega treba očekivati nastavak rasta popularnosti Demokrata. Ozbiljna politika koju vode dugoročno je rješenje za Crnu Goru, i stoji jednako nasuprot politika DPS-a i DF-a. Bečić će biti najsretniji onog momenta kad bude u stanju da otkači DF i napravi vlast bez njih. To nije nemoguće ukoliko privuče dio glasača DPS-a nakon što se raspadnu decenijama građene uhljebske strukture i nakon što sami sebi priznaju da to što se išlo uz nos velikom broju ljudi u Crnoj Gori nije baš idealna politika.

Bečić (za razliku od DF-a) ne planira uvoditi Crnu Goru u proširenu Srbiju, ne planira izvoditi Crnu Goru iz NATO-a, odlučno je za ulazak Crne Gore u Europsku Uniju, ali ne pravi se budala na činjenicu da u Crnoj Gori postoje Srbi, da postoje govornici srpskog jezika i da postoje pripadnici SPC-a, te da ih nije moguće izbrisati gumicom. Naprotiv, on je upravo jedan od njih, što ga ne čini nužno Andrijom Mandićem, Predragom Medojevićem i sličnim političkim divljacima.
Milo je isao ostro sa namjerom da ugasi srpski identitet i rasformira SPC. Mislim da je izabrao pogresne metode. To je taj komunistički kov politicara koji ne poznaje pragmatičnost i senzibilnost.

Crnogorski identitet bi prirodno jacao da je bio afirmativan, da se nije temeljio napadima na Srbe, Srbiju i SPC. Milo je imao priliku da od Crne Gore napravi bogatu zemlju i uvede je u EU. Da je tako uradio sada bi broj Crnogoraca bio veci naustrb Srba i SPC bi imala daleko manju moc. Umjesto toga, on je dopustio da Crnom Gorom ovladaju kriminalni klanovi, da se razviju kriminal i korupcija, da zemlja ekonomski stagnira. Umjesto da slabe, radi njegove agresije Srbi i SPC su jacali. Sada imamo slucaj da je SPC najjaca organizacija u Crnoj Gori i da praktično od njih sve zavisi. SPC ima moc da u svakom trenutku izvede 100-200 000 ljudi na ulice sto je nevjerovatno tako malu zemlju.

...

Aleksa Becic je dijete SNP-a, stranke Milosevicevog pajdasa Momira Bulatovića. U jednom trenutku je skontao da sluzenje Beogradu ne vodi nigdje i napustio SNP. Osnovao je Demokrate koje je profilisao kao pomiriteljsku stranku izmedju Srba i Crnogoraca, pa je i koaliciju nazvao Mir je nasa NACIJA. A mnogo je Srba i Crnogoraca kojima je muka od konstantnih sukoba, koji upravo zele da im mir bude nacija. Mislim da ce Demokrate u narednim godinama nastaviti rasti. Imaju podrsku SPC i to je to.

Vucicevski DF ce pasti na 15-20% kada i Krivokapic osnuje svoju Demokrscansku stranku koja ce biti desna ruka SPC.

Raspodjela ce biti ovakva:

Demokrate - 25%
Krivokapic - 15%
DF - 15%
URA - 10%
DPS i ekipa - 35%
U principu se slažem sa cijelim postom, jedino što bih drukčije prognozirao jeste nešto veći procenat za Demokrate nasuprot Dritanu, smatram da on ne može do 10% i da je ozbiljno ispuh'o nakon ove šarade oko formiranja vlasti.
HerrFlick999

#12831 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by HerrFlick999 »

un flic wrote: 15/03/2021 16:47 Citajuci ovaj forum i komentare na klix.ba (cija je comment sekcija, po mom skromnom misljenju, trenutno mozda najsovinistickija od svih popularnih portala na BHS jezickom podrucju), vidim da se bosnjacka percepcija Crne Gore posmatra skoro iskljucivo (izuzecima cast) kroz prizmu vrlo snazne antipatije prema Srbima i Srbiji. Npr, da Milo i njegovi izmisle da Srbi bacaju decu lavovima u zooloskom vrtu (kao sto su Srbi izmislili za divnog Kemu i Pimpeka), klix.ba i Face TV bi to uzeli zdravo za gotovo.

Mnogo benignije, a ipak nekako smesnije su hrvatske analize. Neverovatno je koliko prosecan Hrvat ne poznaje Crnu Goru, clanci i komentari na tamosnjim portalima su kao da se radi o Albaniji u najmanju ruku.
Ja mislim da ovo o Mili sve govori.
IceBerg

#12832 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by IceBerg »

HerrFlick999 wrote: 15/03/2021 20:33
un flic wrote: 15/03/2021 16:47 Citajuci ovaj forum i komentare na klix.ba (cija je comment sekcija, po mom skromnom misljenju, trenutno mozda najsovinistickija od svih popularnih portala na BHS jezickom podrucju), vidim da se bosnjacka percepcija Crne Gore posmatra skoro iskljucivo (izuzecima cast) kroz prizmu vrlo snazne antipatije prema Srbima i Srbiji. Npr, da Milo i njegovi izmisle da Srbi bacaju decu lavovima u zooloskom vrtu (kao sto su Srbi izmislili za divnog Kemu i Pimpeka), klix.ba i Face TV bi to uzeli zdravo za gotovo.

Mnogo benignije, a ipak nekako smesnije su hrvatske analize. Neverovatno je koliko prosecan Hrvat ne poznaje Crnu Goru, clanci i komentari na tamosnjim portalima su kao da se radi o Albaniji u najmanju ruku.
Ja mislim da ovo o Mili sve govori.
Oco govori da se odmakao od onoga sto i danas misle i slijede DF, Mandic i ostali pocetnici.
bunk

#12833 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by bunk »

hillbill

#12834 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by hillbill »

HerrFlick999 wrote: 15/03/2021 20:29
hillbill wrote: 15/03/2021 16:49

1./prvo/ovdje bosnjaci i crnogorci ne osporavaju crnogorsku drzavnost i naciju, pa nemas bas materijala za pisanje po njima. Bosnjaci bi trbali svaki dan spominjati naciste i holokaust jer su isti dozivjeli 90tih,a ti bi to trebao znati.
2./drugo/ promjene na bolje treba pozdraviti u bilo kojoj drzavi okruzenja.Ovo sto se dogada u CG ti zoves promjenom na bolje.Izvini. Za nas je to nastavak 90tih ,i ne odustajanje od velikosrpskih projekata.Negiranje crnogorske nacije, crnogorske drzave,crnogorske crkve za tebe je promjena na bolje/upravo je to srz problema/
3/trece/Nece se zaratiti.Ne zato sto ste se promjenili,nego zato sto nemate ni za metka ni za sendvica.I danas vas predstavlja 100 za 1, izabaran sa 80% glasova.....jel ti to nesto govori u vezi nacista i holokausta.
1. Opet ne znam sa kim se raspravljas? Gdje sam ja osporio ili Bosnjacki ili Crnogorski identitet? Materijala za pisanje je pregrst, posto dokumentovano stoji jedno 515 strana soviznizma najgore i neshvatljive mrznje, samo nisam takav tip covjeka. Krivo mi je drug da vidim gdje ide ovo sve, ako ti mislis da to tako treba, nemoj makar djecu tome uciti. Gledaju ovo i klinci, misli zajebancija, misle tako treba. Isto kao nekad u toj "drzavi" sto je ti spominjes.
2. Evo vidis, ja posmatram promjene/politiku kroz socio-ekonomsku stranu, ti gledas promjene kroz ko je kakve krvi i ko se kome bogu moli. Nema tu zdrave price drug, dokle god se malo odmaknes od toga razmisljanja. Nova vlada je odradila odlican posao unatoc nemogucim pritiscima i iz DF-a i i DPS-a. Ako im vladu ne sruse, mogli bi ozbiljne stvari napraviti. A za mrznju i ovo sve, ja od Krivokapica i Abazovica mirnije i normalnije ljude vidio u politici dugo nisam, a ti kako hoces.
3. Prije svega ja ti nisam dosao ovde kao "vi" nego kao ja. Nisam u ta doba ni ziv bio, tako da nisi svjestan kakav necovjek ispadas pisanjem ovakvih grozota.
ili si naivan, il namazan...mlad si...ja sam davno prosao to sto se dogada u CG.Ugrozena srpska crkva,ugrozena srpska nejac iza sebe ostavise po Bosni i Hrvatskoj pustos/ Porusene gradove,popaljena sela,poklane civile,logore/a sve pod isprikum ..ugrozeni.
Eto vadis .Promjene koje inicira Anfilohije i SPC znas gdje vode.......mozas se raspitati kod Bosnjaka i Hrvata dokle su njih doveli.To sto ti nazivas grozotama je istina.Prava istina nazvana pravim imenom.
llull

#12835 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by llull »

Samo ti sve znas bogu hvala a svi naivni i namazani i prije svega mitomani, zlocnci i fasisti... etiketiraju se ljudi koji nisu rijec nikome ruznu rekli.
No da se ne raspravljate kao tipicni gastrbajteri malo da uzivate u crnogorskim ljepotama.

sandzokan

#12836 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by sandzokan »

Pored one plavke što je sinoć vodila emisiju o izborima na RTCG vi kačite nekakve Lejle Hasanović i 'alide Bošnjak :-) pa niste normalni oba mi oca :mrgreen:
hillbill

#12837 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by hillbill »

llull wrote: 15/03/2021 21:27 Samo ti sve znas bogu hvala a svi naivni i namazani i prije svega mitomani, zlocnci i fasisti... etiketiraju se ljudi koji nisu rijec nikome ruznu rekli.
No da se ne raspravljate kao tipicni gastrbajteri malo da uzivate u crnogorskim ljepotama.

nista licno.....ko podrzava ,vec videnu/ mitomaniju, treba biti etiketiran
bunk

#12838 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by bunk »

Glupani iz reda Bosnjaka i Hrvata mogu biti ovce koje tupavo misle da onaj djikan dirton i koaĺicioni partneri mu cetnici imaju " cvijece u proljece" namjere...
Samo glup covjek moze povjerovati ublehasu da se bori protiv korupcije dok istovremeno cetnike dovodi na vlast.
Kao sto vec napisah.
Nabijem to sve naqrac.
Capljina74

#12839 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Capljina74 »

bunk wrote: 15/03/2021 21:40 Glupani iz reda Bosnjaka i Hrvata mogu biti ovce koje tupavo misle da onaj djikan dirton i koaĺicioni partneri mu cetnici imaju " cvijece u proljece" namjere...
Samo glup covjek moze povjerovati ublehasu da se bori protiv korupcije dok istovremeno cetnike dovodi na vlast.
Kao sto vec napisah.
Nabijem to sve naqrac.
Ma Haspiratori....

Uredno blejanje iz SDA, HDZ, SNSD torova!
Kikibombona

#12840 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Kikibombona »

Leverage wrote: 15/03/2021 20:31U principu se slažem sa cijelim postom, jedino što bih drukčije prognozirao jeste nešto veći procenat za Demokrate nasuprot Dritanu, smatram da on ne može do 10% i da je ozbiljno ispuh'o nakon ove šarade oko formiranja vlasti.
Niksic nije mjerilo za Dritana. Ovo su ipak lokalni izbori, a prema komentarima analitičara, lista je bila veoma siromasna. Dakle, Dritan je ipak povukao i na svoje ime ostvario minimalan rast. Njegova popularnost ce rasti ako neki clanovi DPS-a zavrse u zatvoru jer je on odgovoran za bezbjednosni sektor i gradjani percipiraju da Dritan hapsi i sudi. Do sada nisu ostvareni nikakvi vidljivi rezultati na tom polju a Dritan je, uprkos tankoj gradskoj listi, malo popravio rezultat.

Snaga URA-e ce se znati nakon izbora u Podgorici i Cetinju gdje su bas jaki.

Sve zavisi od toga kako ce vlada raditi u narednoj godini jer gradjani smatraju da je ovo vlada Krivokapica i Abazovica.

Abazovic je skroz gotov ako vlada ne ispuni ocekivanja jer ce on biti glavni krivac, a njegovo biracko tijelo je ujedno najzahtjevnije.
llull

#12841 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by llull »

sandzokan wrote: 15/03/2021 21:34 Pored one plavke što je sinoć vodila emisiju o izborima na RTCG vi kačite nekakve Lejle Hasanović i 'alide Bošnjak :-) pa niste normalni oba mi oca :mrgreen:
Dragana Mrkic ???

Image
Ludzak

#12842 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Ludzak »

Sta ce biti Crnoj gori za Nato??
Ipak se okrecu Rusima.
sandzokan

#12843 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by sandzokan »

llull wrote: 15/03/2021 22:00
Dragana Mrkic ???

Image
Evo provjerio sam na Youtube, jeste to je ta. Sinoć je bila dobra. Je li iz čestite familije? :mrgreen: :lol:
llull

#12844 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by llull »

A to pitaj ove crnogorce i srbe iz CG, ja sam brale bosanac. Samo slucajno znam za nju jer radim u medijima inace
Capljina74

#12845 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Capljina74 »

sandzokan wrote: 15/03/2021 22:06
llull wrote: 15/03/2021 22:00
Dragana Mrkic ???

Image
Evo provjerio sam na Youtube, jeste to je ta. Sinoć je bila dobra. Je li iz čestite familije? :mrgreen: :lol:
Ču!

Prandjed šjeko i lijevo i desno...

Još od južnog rimskog carstva vuče korenje!
sandzokan

#12846 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by sandzokan »

Capljina74 wrote: 15/03/2021 22:15
Ču!

:lol: :lol: :lol: pravi cg odgovor, care. :thumbup:

Znači dobra prilika. A, kumašine, kakvi su običaji kod tih starocrnogoraca? Trebam li da šiljem ljude, što da činim? :zoka:
Alfaromeo

#12847 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Alfaromeo »

Kiki ti mnogo pitanja
imas....
Nijesam nesto
ali da pokusam

Kod nas nista novo
:mrgreen:
Alfaromeo

#12848 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Alfaromeo »

Citam ovdje neko ce da nas mijenja
za nesto
Evo ja bi svoju zenu da mijenjam
Za 2 po 18 ako moze
e da li su
Hrvatice, Srpkinje Bosnjakinje
meni vala nije bitno
ili Sam fulo skroz temu
Challenger_
Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije

#12849 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Challenger_ »

Duka Dizel II wrote: 15/03/2021 09:02
Challenger_ wrote: 15/03/2021 01:26 Čitam da je Bečić bio odlično fudbalsko krilo a sada politički rezonuje kao vrstan half. Pozicionirao se na centru igrališta i ima daleko najbolji pregled igre, odlične pasove a vidim i dobre suigrače. Isto tako se pozicionirao prema svijetu, kako trendovski tako perspektivno, ne zatvarajući ni jedna bitna vrata. Pronašao je zajednički imenitelj svoje zemlje, "tačku oslonca" i čvrsto stoji na zemlji. Last but not least, kao Cetinjanin, ima starocrnogorski legitimitet i samim tim dodatnu skrivenu moć.

Klasa.
Bečić jeste rodjen na Cetinju, ali koliko znam Bečići su deo najvećeg primorskog plemena Paštrovići.
Postoji i gradsko naselje u Budvi koje se zove Bečići.

Cetinje nije daleko od Budve od kad je 1931 godine kroz planine probijen put i spojena dva grada. Budva nema porodilište pa se deca radjaju u Cetinju.
Starinom sa Čeva, eeeeee.
Emiremir33

#12850 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Emiremir33 »

sandzokan wrote: 15/03/2021 22:20
Capljina74 wrote: 15/03/2021 22:15
Ču!

:lol: :lol: :lol: pravi cg odgovor, care. :thumbup:

Znači dobra prilika. A, kumašine, kakvi su običaji kod tih starocrnogoraca? Trebam li da šiljem ljude, što da činim? :zoka:
Kad smo kod tih običaja sjetim se odmah pokojnog Živka Nikolića,i njegovih filmova o Crnogorcima,sad dali je bio spin 80 tih ,da su mu Crnogorci žestoko zamjerili što ih ismijava Čapljina@ da slučajno neznaš šta o ovome....
Post Reply