Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
alberto_tomba wrote: ↑15/03/2021 19:17
Amare izdrzi! Ne dozvoli placenim forumasima i narkomanima da te otjeraju sa klupe/fotelje.
Ti, Ceric i Sejo Brajlovic mozete dati jos puno voljenom klubu
Kad se DNK složi, biće čudo
Šta ono reče futbol majstor, kad 5 izgubiš...
Kad Odi napraviš igranku pa ti se vrati istom mjerom. Pa slavki, pa nijazu, pa.....vi nastavite niz
Last edited by omega369 on 15/03/2021 19:32, edited 1 time in total.
Nije ni cudo sto je derby bio onako ocajan. Igrale ga dvije najlosije ekipe ovog proljeća.
Sta mislite ko ce prvi dati gol i u kojem kolu. Mi ako Krupi ne budemo sumnjam da cemo ikome.
animus wrote: ↑15/03/2021 19:30Nije ni cudo sto je derby bio onako ocajan. Igrale ga dvije najlosije ekipe ovog proljeća.
Sta mislite ko ce prvi dati gol i u kojem kolu. Mi ako Krupi ne budemo sumnjam da cemo ikome.
Bas je bio odron.
Ovi nasi se uhvatili kako mozemo izgubiti od "ovakvog" SB a mi Zelju onakvog nismo mogli dobiti, jos cijela klupa slavila sto je bod na kraju. Sramote.
Htjeli vi priznati ili ne , ovako se nije kralo ni u eri Usanovica, Jelica, Dominikovica i Pasalica. Tri penala danas nisu dosudjena za Zelju, jedan regularan gol je ponisten, nismo mi Real da se sa tim stvarima nosimo i da pobijedimo. Ova sezona je propala, zao mi je sto igraci i strucni stab nisu demonstrativno napustili utakmicu poslije ponistenog gola. Mi u ovoj sezoni vise nista ne mozemo ni dobiti ni izgubiti, treba praviti lakrdiju od ovog smijesnog takmicenja koje je taoc Vicinog primitivizma.
Zalosno je da se probosanski klubovi raduju nasoj nesreci, sutra ako vas klub zasmeta Borcu, mislite da cete se drugacije od Zelje provesti?
I jos jedno pitanje za sve navijace probosanskih klubova, da li je izbor Peteva najbolja opcija za bh fudbal ili se iza toga krije Vicin lobi?
Raigor Stonehoof wrote: ↑15/03/2021 19:37
Ja bih ko nesto podjebavao, a onda se sjetim da sljedecu igramo kuci sa Krupom, a i da ne izgledamo dosad nista bolje od komsinica, pa ipak necu
alberto_tomba wrote: ↑15/03/2021 19:17
Amare izdrzi! Ne dozvoli placenim forumasima i narkomanima da te otjeraju sa klupe/fotelje.
Ti, Ceric i Sejo Brajlovic mozete dati jos puno voljenom klubu
Kad se DNK složi, biće čudo
Šta ono reče futbol majstor, kad 5 izgubiš...
Kad Odi napraviš igranku pa ti se vrati istom mjerom. Pa slavki, pa nijazu, pa.....vi nastavite niz
Raigor Stonehoof wrote: ↑15/03/2021 19:37
Ja bih ko nesto podjebavao, a onda se sjetim da sljedecu igramo kuci sa Krupom, a i da ne izgledamo dosad nista bolje od komsinica, pa ipak necu
Iker C wrote: ↑15/03/2021 19:35
Htjeli vi priznati ili ne , ovako se nije kralo ni u eri Usanovica, Jelica, Dominikovica i Pasalica. Tri penala danas nisu dosudjena za Zelju, jedan regularan gol je ponisten, nismo mi Real da se sa tim stvarima nosimo i da pobijedimo. Ova sezona je propala, zao mi je sto igraci i strucni stab nisu demonstrativno napustili utakmicu poslije ponistenog gola. Mi u ovoj sezoni vise nista ne mozemo ni dobiti ni izgubiti, treba praviti lakrdiju od ovog smijesnog takmicenja koje je taoc Vicinog primitivizma.
Zalosno je da se probosanski klubovi raduju nasoj nesreci, sutra ako vas klub zasmeta Borcu, mislite da cete se drugacije od Zelje provesti?
I jos jedno pitanje za sve navijace probosanskih klubova, da li je izbor Peteva najbolja opcija za bh fudbal ili se iza toga krije Vicin lobi?
Kakva bolan tri penala i pogodak?
Ono igranje rukom cist penal, ali vam je poslije sve svirao da kompezira.
To sto vi reagujete ispred TV na ono neartikulisano arlaukanje sa vase klupe ne znaci i da je sve bilo.
Koji su probosanski klubovi? Onaj sto pusti Leotar ?
Btw, ja se ne radujem, nama je trebala vasa pobjeda, ali nemoj bgt te 'probosanske' price.
Kakva bolan tri penala i pogodak?
Ono igranje rukom cist penal, ali vam je poslije sve svirao da kompezira.
To sto vi reagujete ispred TV na ono neartikulisano arlaukanje sa vase klupe ne znaci i da je sve bilo.
Po novim pravilima svako igranje rukom a da ruka nije uz tijelo je penal. A cilj sudije je bio da ostane 0 :0 cisto da Olimpic ne poremeti planove Radniku koji veceras mora izgubiti. Zeljo je ocajan, ne zasluzujemo Evropu ali to ne opravdava ispisavanje sudija nad nama citavi sezonu.
Ma ja ne zanima vas probosanska prica ali ako udjete u zadnja tri kola sa razlikom manjom od 2 boda, vidjecete kako srpsko hrvatska koalicija otima titulu.
Last edited by Iker C on 15/03/2021 19:50, edited 1 time in total.
Iker C wrote: ↑15/03/2021 19:47
Po novim pravilima svako igranje rukom a da ruka nije uz tijelo je penal. A cilj sudije je bio da ostane 0 :0 cisto da Olimpic ne poremeti planove Radniku koji veceras mora izgubiti. Zeljo je ocajan, ne zasluzujemo Evropu ali to ne opravdava ispisavanje sudija nad nama citavi sezonu.
Ma ja ne zanima vas pobosanska prica ali ako udjete u zadnja tri kola sa razlikom manjom od 2 boda, vidjecete kako srpsko hrvatska koalicija otima titulu.
Fataj se hajata i almase.
Mi smo 2007, 2015 i 2019 igrali protiv srpsko/hrvatsko/novosarajevske koalicije pa smo titule uzimali, i opet ćemo.
sime_cipol wrote: ↑15/03/2021 19:25
Borac dobije, ide na 4. mjesto, prekida se prvenstvo. Mozda i ima smisla ovo klanje sudije
Ma prekinut ce ga malo sutra, nema sanse.
Sto bi Borac trosio novac, kada vec veceras imaju plasman za Evropu? Najneregularnije takmicenje na svijetu, gdje Borac u startu ima 18 osvojenih bodova bez da se mora trositi protiv ekipa iz RSa.
mirza_15 wrote: ↑15/03/2021 19:50
Je li igrač Olimpika igrao nogom prije nego ga je pogodila u ruku?
kakve veze to ima kad je rasirio ruke ko vjetrenjace...da ga nije pogdila u ruku prosla bi do igraca Zelje njemu iza ledja
Po novim pravilima se ne svira penal ako lopta odbrambenog igrača pogodi u ruku nakon što je, prije toga, igrao deugim dijelom tijela. Nedavno u engleskoj isto bilo i to nakon gledanja VAR-a. Igrao odbrambeni glavom, pa ga pogodila u ruku.
Samo ja nisam siguran da je igrač Olimpika prije toga igrao nogom.