Zaboravljaju ili nikako i ne znaju za taj slucaj
Nemamo hljeba da jedemo pa kasnije dodje tema haram im bilo
Zaboravljaju ili nikako i ne znaju za taj slucaj
Ma moze se svega naci na forumu ja sam na forumu od 2003e i svasta se izdesavalo da ovi noviji ne znaju pola stvari
Mene boli, sto ljudi poput Senada koji su za moj pojam ublehe, nisu nikada snimili priloge o tome kako ipak ovi nisu bili gladni, ali su svi pohrlili da urlicu "Haram im bilo, narod umire od gladi, oni prstom ne mrdaju". Mene boli taj romantizam kod naseg naroda koji i dan danas ljudi hladno ispuse ...

Sto se postavljaca teme tice, ovaj ne mora na sud, lik je prevario javnost o svom imidzu, koji je raskrinkan, a u cije ime je primio mnogo novca.-Chesterfield- wrote: ↑15/03/2021 17:06 Postavljač teme je svojim naslovom već čovjeka osudio.![]()
To čak nisu uradili ni ovi sa 072info.
Ne branim čovjeka, ali uvijek treba saslušati i drugu stranu.
Sud je taj koji treba da radi svoj posao!
![]()
Ja nisam dao ali da sam prosao pored njega dok prodaje proizvode, sigurno bih kupio. Nemam nista protiv marketinga koji je vodio, sve i da je bio lazan, kad je sama prodaja proizvoa u pitanju. Lazu sve firme u reklamama sto ne bi i on. No ocito je prodaja proizvoda bila maska jer tu nisu bile prave pare. Prave pare su bile u donacijama ljudi koji nisu dobijali nista zauzvrat. Ti kad kupis proizvod, pa i po nekoj vecoj cijeni od trzisne, opet dobijes nesto zauzvrat.
Nije nijedna od tih.video wrote: ↑15/03/2021 16:42Nece mi muha valjda zamjeriti._BataZiv_0809 wrote: ↑15/03/2021 16:30 @muha_sa mozes li ti naci onu temu kad se otkrilo da je mali prevarant i kad su kurtija napadali![]()
prevara-bisera-bostandzija-t96099s125.html
-prevara-nahranite-mi-dijete-ja-mogu-i- ... 3s100.html
Ne kontam sta zelis reci al ok
. ok prizvodi. ........ je li bilo donacija na -bankovni racun? namjenjen za lijecenje/ placanje medicinskih usluga?apsidejzi wrote: ↑15/03/2021 17:36Ja nisam dao ali da sam prosao pored njega dok prodaje proizvode, sigurno bih kupio. Nemam nista protiv marketinga koji je vodio, sve i da je bio lazan, kad je sama prodaja proizvoa u pitanju. Lazu sve firme u reklamama sto ne bi i on. No ocito je prodaja proizvoda bila maska jer tu nisu bile prave pare. Prave pare su bile u donacijama ljudi koji nisu dobijali nista zauzvrat. Ti kad kupis proizvod, pa i po nekoj vecoj cijeni od trzisne, opet dobijes nesto zauzvrat.
Mada, sad kad se sjetim svih objava, uvijek sam se pitao: koliko li je prodao i kako li mu ide? Ono, valja platiti transport tih proizvoda. Ne mozes u automobil staviti 5000km robe. To bude par desetina kilograma i brat bratu u vrh glave zavrsi za par stoja zarade. Nedovoljno za lijecenje. Eh sad kad skontas, uvidis da je to zapravo i dio marketinga jer nisam ja jedini skontao da je nedovoljno. To je zapravo i navlakusa da mu das novac bez da dobijes nesto zauzvrat. I tako...
Pa citas li sta pise?moonca wrote: ↑15/03/2021 17:39. ok prizvodi. ........ je li bilo donacija na -bankovni racun? namjenjen za lijecenje/ placanje medicinskih usluga?apsidejzi wrote: ↑15/03/2021 17:36Ja nisam dao ali da sam prosao pored njega dok prodaje proizvode, sigurno bih kupio. Nemam nista protiv marketinga koji je vodio, sve i da je bio lazan, kad je sama prodaja proizvoa u pitanju. Lazu sve firme u reklamama sto ne bi i on. No ocito je prodaja proizvoda bila maska jer tu nisu bile prave pare. Prave pare su bile u donacijama ljudi koji nisu dobijali nista zauzvrat. Ti kad kupis proizvod, pa i po nekoj vecoj cijeni od trzisne, opet dobijes nesto zauzvrat.
Mada, sad kad se sjetim svih objava, uvijek sam se pitao: koliko li je prodao i kako li mu ide? Ono, valja platiti transport tih proizvoda. Ne mozes u automobil staviti 5000km robe. To bude par desetina kilograma i brat bratu u vrh glave zavrsi za par stoja zarade. Nedovoljno za lijecenje. Eh sad kad skontas, uvidis da je to zapravo i dio marketinga jer nisam ja jedini skontao da je nedovoljno. To je zapravo i navlakusa da mu das novac bez da dobijes nesto zauzvrat. I tako...
Ta Haram im bilo izgleda ima Vol.2. ili tako nesto, u kojem je editovan uvodni post. Nema je, mora da je obrisana, ta tema je moralno dno ovog foruma. Sto je najporaznije, hajku je vodio neko ko se bavi najhumanijim zanimanjem-ljekar.uglavnomja wrote: ↑15/03/2021 16:48stavio bata na prosloj straniciSo What! wrote: ↑15/03/2021 16:47Nisu ovo haman te teme ...video wrote: ↑15/03/2021 16:42
Nece mi muha valjda zamjeriti.
Pa jesi citala ti ista?
Ma tu je bilo svega kad se sve sabere i oduzme i drago mi je da sam samo pasivno bio ukljucen oko toga_BataZiv_0809 wrote: ↑15/03/2021 17:45Ta Haram im bilo izgleda ima Vol.2. ili tako nesto, u kojem je editovan uvodni post. Nema je, mora da je obrisana, ta tema je moralno dno ovog foruma. Sto je najporaznije, hajku je vodio neko ko se bavi najhumanijim zanimanjem-ljekar.![]()
Nisam sve- sazvaci u par rijeci ..za sve, koji nemaju vremena sve citati..foxlife wrote: ↑15/03/2021 17:47Pa jesi citala ti ista?
Vjerovatno se odnosilo na kolicinu donacije a ne je li ih bilo
Zato i vode istragu jer ne moze opravdati potroseni novac da je sve otislo na lijecenje
Citaj dalje, hebogati_BataZiv_0809 wrote: ↑15/03/2021 17:38Nije nijedna od tih.video wrote: ↑15/03/2021 16:42Nece mi muha valjda zamjeriti._BataZiv_0809 wrote: ↑15/03/2021 16:30 @muha_sa mozes li ti naci onu temu kad se otkrilo da je mali prevarant i kad su kurtija napadali![]()
To bružba!!!!video wrote: ↑15/03/2021 17:54Citaj dalje, hebogati_BataZiv_0809 wrote: ↑15/03/2021 17:38Nije nijedna od tih.video wrote: ↑15/03/2021 16:42
Nece mi muha valjda zamjeriti.
batko-humanista-ili-vrhunski-manipulato ... 3s600.html
Eto na pola strane pocinje...