Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
-
džakailibu
#49976 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
dobar tekst i dnevni avaz ne idu zajedno. ali zamisljam nanu u nekoj nedodjiji koja cita tekst i potvrdno klima glavom na omerovu kontataciju o frojdovskom lapsusu.
- Prpa.ba
#49977 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Hoce li se ova skupina konacno oglasiti sa imenom svog prijedloga dogradonacelnika, ili cekamo da Osmica zavrsi za Skaku?
Zaista je impresivna sposobnost NS-a da od nicega napravi autogol, i to ne samo za sebe nego i za svoje koalicione partnere.

Zaista je impresivna sposobnost NS-a da od nicega napravi autogol, i to ne samo za sebe nego i za svoje koalicione partnere.
-
Škobo Habu
#49978 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Da. I ja sam mislio da posjeduju daleko više inteligencije, no prevario sam se.
-
high_volume
#49979 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Škobo Habu wrote: ↑14/03/2021 13:07Da. I ja sam mislio da posjeduju daleko više inteligencije, no prevario sam se.

https://www.nasastranka.ba/bs/contact
... pa i nama prenesite odgovore
-
carobnjak_N
#49980 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ipak me je poslušala, a ako joj treba savjetnik za odnose sa Bošnjacima ...eto nek' me zapraticarobnjak_N wrote: ↑10/03/2021 06:56 Raja se je naložila na stari snimak koji je pronašla sda škola, baš iz tog razloga loženja raje .
Nije Marićka cvećka i izjava bi možda mogla i proći da se sad nije vadila na "loš prijevod" , nego da je rekla nešto tipa
eto, brzopleto sam to izvalila, nisam tako mislila, izvinjavam se....prošlo bi sve sa manje bure .
-
the_stick
#49981 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Rekao bih da je izjava prevazidjena i sva dalja prica oko iste je potpuno beskorisna... hajmo se vratiti na sustinu problema... kakve zasluge/iskustvo/reference/kvalifikacije doticna ima za navedenu poziciju? Osim piskaranja po drustvenim mrezama, apsolutno je nemoguce pronaci cime se Ivana bavi u zivotu...carobnjak_N wrote: ↑14/03/2021 15:15Ipak me je poslušala, a ako joj treba savjetnik za odnose sa Bošnjacima ...eto nek' me zapraticarobnjak_N wrote: ↑10/03/2021 06:56 Raja se je naložila na stari snimak koji je pronašla sda škola, baš iz tog razloga loženja raje .
Nije Marićka cvećka i izjava bi možda mogla i proći da se sad nije vadila na "loš prijevod" , nego da je rekla nešto tipa
eto, brzopleto sam to izvalila, nisam tako mislila, izvinjavam se....prošlo bi sve sa manje bure .
-
Waxxyyxxyy
#49982 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Sklonite ovog Fortu, samo vrti istu pricu, malo kriva drzava, malo federacija, kao da mi ne znamo tko je kriv. Nasa stranka umislila da su joj glasaci isti kao i SDA glasaci. Forto vec dva mjeseca tvrdi da pregovara sa nekim oko nabavke vakcina, ono sto bih ja zelio je da izadje pred medije i jasno kaze s kim pregovara, sta druga strana zahtjeva, sta vlada radi da ispuni te uslove. Ovako mi se cini da obmanjuje javnost tvrdnjama da ce nabaviti vakcine.
Ova vlada je manje vise ista kao i sve prethodne, vrte istu ispraznu pricu, a grad bruji kako zaposljavaju bez konkursa. Ono sto je cinjenica, Nasa stranka ce skupo da plati nesposobnog premijera na iducim izborima.
Na kraju me zanima, zasto premijer toliko vice, odnosno dere se kad govori?
Ova vlada je manje vise ista kao i sve prethodne, vrte istu ispraznu pricu, a grad bruji kako zaposljavaju bez konkursa. Ono sto je cinjenica, Nasa stranka ce skupo da plati nesposobnog premijera na iducim izborima.
-
Login7777
#49983 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Forto kao fahraon, jesmo vlast ali nismo vlast i ništa mi nismo krivi.
- klizim po parkingu
#49984 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
jebo majku odakle vise izvireteWaxxyyxxyy wrote: ↑14/03/2021 20:23 Sklonite ovog Fortu, samo vrti istu pricu, malo kriva drzava, malo federacija, kao da mi ne znamo tko je kriv. Nasa stranka umislila da su joj glasaci isti kao i SDA glasaci. Forto vec dva mjeseca tvrdi da pregovara sa nekim oko nabavke vakcina, ono sto bih ja zelio je da izadje pred medije i jasno kaze s kim pregovara, sta druga strana zahtjeva, sta vlada radi da ispuni te uslove. Ovako mi se cini da obmanjuje javnost tvrdnjama da ce nabaviti vakcine.
- Prpa.ba
#49985 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ugledao se na Linginu Elenu od KCUS-a, kmecanje i vristanje povazdan, ali nju niko ne pita, ne zna sta se desava..

-
Waxxyyxxyy
#49986 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Evo vidis, ja glasam za Nasu stranku od pocetka, a markiranje svakoga tko misli da ovo ne valja, botom bilo koje vrste, je samo po sebi besmisleno, pogotovo ako podrzavas liberalnu politicku opciju.klizim po parkingu wrote: ↑14/03/2021 20:31jebo majku odakle vise izvireteWaxxyyxxyy wrote: ↑14/03/2021 20:23 Sklonite ovog Fortu, samo vrti istu pricu, malo kriva drzava, malo federacija, kao da mi ne znamo tko je kriv. Nasa stranka umislila da su joj glasaci isti kao i SDA glasaci. Forto vec dva mjeseca tvrdi da pregovara sa nekim oko nabavke vakcina, ono sto bih ja zelio je da izadje pred medije i jasno kaze s kim pregovara, sta druga strana zahtjeva, sta vlada radi da ispuni te uslove. Ovako mi se cini da obmanjuje javnost tvrdnjama da ce nabaviti vakcine.
Na kraju me zanima, zasto premijer toliko vice, odnosno dere se kad govori?![]()
bas se sda botovi nikad umoriti nece to vam je jedina istinita iz kampanja
- klizim po parkingu
#49987 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
jah a ja evo spavam pored JloWaxxyyxxyy wrote: ↑14/03/2021 20:45Evo vidis, ja glasam za Nasu stranku od pocetka, a markiranje svakoga tko misli da ovo ne valja, botom bilo koje vrste, je samo po sebi besmisleno, pogotovo ako podrzavas liberalnu politicku opciju.klizim po parkingu wrote: ↑14/03/2021 20:31jebo majku odakle vise izvireteWaxxyyxxyy wrote: ↑14/03/2021 20:23 Sklonite ovog Fortu, samo vrti istu pricu, malo kriva drzava, malo federacija, kao da mi ne znamo tko je kriv. Nasa stranka umislila da su joj glasaci isti kao i SDA glasaci. Forto vec dva mjeseca tvrdi da pregovara sa nekim oko nabavke vakcina, ono sto bih ja zelio je da izadje pred medije i jasno kaze s kim pregovara, sta druga strana zahtjeva, sta vlada radi da ispuni te uslove. Ovako mi se cini da obmanjuje javnost tvrdnjama da ce nabaviti vakcine.
Na kraju me zanima, zasto premijer toliko vice, odnosno dere se kad govori?![]()
bas se sda botovi nikad umoriti nece to vam je jedina istinita iz kampanja
providni ste samo tako al udarite ljudine mora se opravdati salama
- Hank Paldum
#49988 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Treba mu dati šansu. SDA je napravila toliko zla da se treba glasati za njega najmanje još 5 puta jer će tek nakon 10-20 godina se moći vidjeti rezultati njegovog rada, do tada se ne treba buniti ako se nakon 1-2 decenije ne budu vidjeli rezultati, samo treba glasati za Fortu
- klizim po parkingu
#49989 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
jok trebam glasati za stranku koja u doba pandemije nije imala ministra zdravstva il koja je rekonstrukciju pruge dala firmi koja se tim ne bavi pa se raspala u tri mjesecaHank Paldum wrote: ↑14/03/2021 23:21Treba mu dati šansu. SDA je napravila toliko zla da se treba glasati za njega najmanje još 5 puta jer će tek nakon 10-20 godina se moći vidjeti rezultati njegovog rada, do tada se ne treba buniti ako se nakon 1-2 decenije ne budu vidjeli rezultati, samo treba glasati za Fortu![]()
jesi li ti realan il botovske okice su ti previse zamucene serbetom i minderlukom
- Hank Paldum
#49990 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pa nemoj, glasaj za Forta pa će te pozitivno iznenaditi negdje u 2032. Samo sabura.klizim po parkingu wrote: ↑14/03/2021 23:39jok trebam glasati za stranku koja u doba pandemije nije imala ministra zdravstva il koja je rekonstrukciju pruge dala firmi koja se tim ne bavi pa se raspala u tri mjesecaHank Paldum wrote: ↑14/03/2021 23:21Treba mu dati šansu. SDA je napravila toliko zla da se treba glasati za njega najmanje još 5 puta jer će tek nakon 10-20 godina se moći vidjeti rezultati njegovog rada, do tada se ne treba buniti ako se nakon 1-2 decenije ne budu vidjeli rezultati, samo treba glasati za Fortu![]()
jesi li ti realan il botovske okice su ti previse zamucene serbetom i minderlukom
- Leverage
#49991 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ne, nego jednostavno ne živi ovdje.klizim po parkingu wrote: ↑14/03/2021 23:39jok trebam glasati za stranku koja u doba pandemije nije imala ministra zdravstva il koja je rekonstrukciju pruge dala firmi koja se tim ne bavi pa se raspala u tri mjesecaHank Paldum wrote: ↑14/03/2021 23:21Treba mu dati šansu. SDA je napravila toliko zla da se treba glasati za njega najmanje još 5 puta jer će tek nakon 10-20 godina se moći vidjeti rezultati njegovog rada, do tada se ne treba buniti ako se nakon 1-2 decenije ne budu vidjeli rezultati, samo treba glasati za Fortu![]()
- Ricken
#49992 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
https://avaz.ba/vijesti/bih/637276/emin ... i-moj-glas
Sve je ok, Ivana Marić je vjenčana kuma Emine Ganić, ne treba joj bolja referenca.
Emina se nakon 7 dana morala oglasiti jer nesposobni mediji nisu iskopali ovako bitnu povezanost i nisu joj dali medijski prostor.
Sve je ok, Ivana Marić je vjenčana kuma Emine Ganić, ne treba joj bolja referenca.
Emina se nakon 7 dana morala oglasiti jer nesposobni mediji nisu iskopali ovako bitnu povezanost i nisu joj dali medijski prostor.
Last edited by Ricken on 15/03/2021 07:08, edited 1 time in total.
-
Login7777
#49993 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ovako se kuma analitičarka šprdala sa upozorenjima.
-
Škobo Habu
#49994 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Treba staviti Asima Sarajlića za premijera. Čo'jek ima veze od ŠPD Sarajevskog kantona do Astra-Zence.Hank Paldum wrote: ↑15/03/2021 01:53
Pa nemoj, glasaj za Forta pa će te pozitivno iznenaditi negdje u 2032. Samo sabura.
- addem
#49995 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ivana toliko puno pise i komentira da je tesko da sta ne izvali. Mislim da je NiP nece dati da ona bude dogradonacelnica.
- Bosanac sa dna kace
#49996 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Je ko Anja Margetić?
- Osim_13
#49997 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Super je Anja, 100x bolji izbor od Marićke. Bolje da su sa njom krenuli u startu nego što su se sa ovom igrali, ko da nisu znali šta slijedi.
-
Škobo Habu
-
carobnjak_N
#49999 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ok je Marićka, objasnila se ...vidi se da je snimak odrezan i vađen iz konteksta.
Sda botovi i ostala priglupa bulumenta su postali kao oni Vučićevi botovi što u srpskoj politici rade iste namještaljke i spinuju javnost.
Kad se protiv neprijatelja boriš istim nemoralnim sredstvima, postaješ kao on.
Tako je onaj "bosanski forum" postao sakupljalište "bošnjačina" koji imaju istu priču kao četnici.
Sda botovi i ostala priglupa bulumenta su postali kao oni Vučićevi botovi što u srpskoj politici rade iste namještaljke i spinuju javnost.
Tako je onaj "bosanski forum" postao sakupljalište "bošnjačina" koji imaju istu priču kao četnici.
- Hank Paldum
#50000 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Možeš sada pjevati borbene, Ivana je ispala iz igrecarobnjak_N wrote: ↑15/03/2021 16:58 Ok je Marićka, objasnila se ...vidi se da je snimak odrezan i vađen iz konteksta.
Baš se pitam ko si bio tamo pa si tako ogorčen na forum, možda smo imali čast diskutovati.
Da ti odmah odgovorim, ja sam tamo Naseef Mushroom.