Dijete, ti si dobro bolestan.Hank Paldum wrote: ↑15/03/2021 01:19Hoćeš li Zahiragića ili Džaferovića iduće godine?hamza_sa wrote: ↑15/03/2021 01:10Hank Paldum wrote: ↑14/03/2021 23:01
Tako vi po forumima visite preko 10 godina i kulturno poklapate druge dok život ide dalje i ljudi se miču sa tačke. Veoma me je pogodilo kulturno poklapanje na forumu na koji navraćam svakih 6 mjeseci dok u pravom životu živim gdje želim i glasam za koga želim dok vam svake 2 godine dajem razlog da nekoga kulturno poklopite![]()
I tako, kada navratim na forum svakih 6 mjeseci napisem po 400 komentara....
I usput hebem sve zivo onome ko ti je dao mogucnost da nam ti ovdje odlucujes o sudbini. Pa makar to bilo i 0,00001%.
SDA-All about
- hamza_sa
#57826 Re: SDA-All about
- Hank Paldum
#57827 Re: SDA-All about
Kao što sam jednom napisao, ja ti ovdje najviše kvarim priču koju vrtiš u krug, ne zato što se smatram boljim od ostalih forumaša nego što moja lokacija i ostale informacije kvare tvoje standardne "argumente" kojima častiš svoje neistomišljenike.zippoo87 wrote: ↑15/03/2021 00:10Jes...evo zivimo mi na forumu...nek si nam rekaoHank Paldum wrote: ↑14/03/2021 23:01Tako vi po forumima visite preko 10 godina i kulturno poklapate druge dok život ide dalje i ljudi se miču sa tačke. Veoma me je pogodilo kulturno poklapanje na forumu na koji navraćam svakih 6 mjeseci dok u pravom životu živim gdje želim i glasam za koga želim dok vam svake 2 godine dajem razlog da nekoga kulturno poklopitezippoo87 wrote: ↑14/03/2021 22:26
Hahaha kako ga kulturno poklopi
Steta sto ja nemam vise zivce ni kulturu za ovu SDA seljadiju...koja nas brani iz "ugrozene Njemacke" a u BiH nece ni da proviri ali kobajagi sebi stvara drzavu u kojoj ce mozda zivjeti za 20+ godina.
Pa ako SDA ostane da se pita...neces ti ni imati drzavu,ganjaj Njemacku...unisteni smo moralno,ekonomski,kulturoloski i na sve moguce i nemoguce nacine.![]()
![]()
A znas sta je najveci problem kod tebe...ti si seljacina po vlastitoj volji i zeleni navijac...znaci otisao si iz BiH,imas sve uslove da te boli K za SDA i nas ovamo ali jok...seljakluk u tebi ne da ti mira,moras ti dobacivati ovamo i komentarisati.
Znas koja je razlika izmedju tebe i bunka,kojeg puno vise cijenim kao osobu nego tebe...bunk je u selu i on nema puno mogucnosti da se emancipuje,ide kao i svi,za "malim Mujom"...a ti si otisao,imas mogucnost da vidis kako funkcionise uredjena drzava,da se tvoj rad placa...cak si rekao da bi tamo glasao za liberale a nama ovdje poturas fasiste,islamske fanatike,krezube navijace "Sebijaaaa,Sebijaaaa",kriminalce sitnog zuba,Zahiragice i sav ostali sljam koji se sakupio u ovoj stranci i oko nje.
Dakle,ti ostajes primitivna seljacina i u Njemackoj i to nikada neces moci promijeniti...opanak ostaje opanak do kraja zivota,ma gdje zivio.
Kao npr. da sam u BiH ti bi napisao da sam negdje u selu ali pošto nisam valja na brzinu nešto sklepati
Ja sam dokaz da se za SDA ne glasa što se mora nego što se želi.
A nije istina da bi me trebao boliti K za SDA i ostalim BH političkim dešavanjima, nikada se ne zna kada se mogu vratiti. Ja samo znam da je se BiH i čitava Jugoslavija prije više od 30 godina oslobodila komunizma i narodi su imali slobodu da izražavaju svoj identitet, među njima i bošnjacki i da se nije dopustilo da pobijedi neko ko je pogrdno pričao o bošnjackom narodu i ja ću doprinijeti na demokratski način da tako ostane pa vratio se za 1 godinu, 20 godina ili nikada, pa glasao iz Sarajeva, Berlina ili planete Mars.
- Hank Paldum
#57828 Re: SDA-All about
Znali ste i gore stvari pisati u svojoj nemoći.hamza_sa wrote: ↑15/03/2021 01:27Dijete, ti si dobro bolestan.
- ultima_palabra
#57829 Re: SDA-All about
Ima ona stara arapska: pitaj Arapa da bira izmedju serijatske i sekularne drzave, on ce odabrati serijatsku i onda odseliti u sekularnu.
I nasa dijaspora dobrim dijelom nije odmakla od Arapa.
I nasa dijaspora dobrim dijelom nije odmakla od Arapa.
- hamza_sa
#57830 Re: SDA-All about
O kakvoj nemoci govoris??Hank Paldum wrote: ↑15/03/2021 01:51Znali ste i gore stvari pisati u svojoj nemoći.
Nemas ti pojma sta je moc.
Ja sam svoju u zivotu, pa eto i na ovakvim temama, uvijek crpio iz moje bezgranicne ljubavi prema domovini, narodu kojem pripadam i svima onim koji je smatraju svojom.
Ti i takvi kao ti, svoju tu neku tzv. moc crpite iz ljubavi prema sda.
To je taj duboki kanjon koji nas razdvaja.
Nasao si i to malo truni obraza sto imas i postaviti mi pitanje hocu li Zahiragica ili Dzaferovica iduce godine?!?!
Nisko. Vrlo nisko. Narocito kada to radis iz zemlje koja se Bosnom ne zove.
Nikada ti neces shavtiti da se na taj nacin igras zivotima ljudi. Mojim vise i ne mozes. Oborila me je bolest na krevet. Nebitan sam. Ali se igras zivotom mog djeteta, igras se zivotom ljudi koji zele da normalno zive, zivotima njihove djece....
E pa vidis, dok god mogu bilo cim u zivotu mrdati, ja cu se boriti protiv takvih.
- Better Man
#57831 Re: SDA-All about
Majstore, obzirom da ne živiš U BiH, tebi treba zabraniti pravo glasa na izborima u BiH, jer zašto da nam neko ko ne živi ovde kroji sudbinu tako što glasa za najgoru ološ i kriminalce, koji su 1990. godine svezali zastave sa najvećim krvolocima i ratnim zločincima i koji su odgovorni za sve loše u državi zajedno sa svojim partnerima.Hank Paldum wrote: ↑15/03/2021 01:49Kao što sam jednom napisao, ja ti ovdje najviše kvarim priču koju vrtiš u krug, ne zato što se smatram boljim od ostalih forumaša nego što moja lokacija i ostale informacije kvare tvoje standardne "argumente" kojima častiš svoje neistomišljenike.zippoo87 wrote: ↑15/03/2021 00:10Jes...evo zivimo mi na forumu...nek si nam rekaoHank Paldum wrote: ↑14/03/2021 23:01
Tako vi po forumima visite preko 10 godina i kulturno poklapate druge dok život ide dalje i ljudi se miču sa tačke. Veoma me je pogodilo kulturno poklapanje na forumu na koji navraćam svakih 6 mjeseci dok u pravom životu živim gdje želim i glasam za koga želim dok vam svake 2 godine dajem razlog da nekoga kulturno poklopite![]()
![]()
A znas sta je najveci problem kod tebe...ti si seljacina po vlastitoj volji i zeleni navijac...znaci otisao si iz BiH,imas sve uslove da te boli K za SDA i nas ovamo ali jok...seljakluk u tebi ne da ti mira,moras ti dobacivati ovamo i komentarisati.
Znas koja je razlika izmedju tebe i bunka,kojeg puno vise cijenim kao osobu nego tebe...bunk je u selu i on nema puno mogucnosti da se emancipuje,ide kao i svi,za "malim Mujom"...a ti si otisao,imas mogucnost da vidis kako funkcionise uredjena drzava,da se tvoj rad placa...cak si rekao da bi tamo glasao za liberale a nama ovdje poturas fasiste,islamske fanatike,krezube navijace "Sebijaaaa,Sebijaaaa",kriminalce sitnog zuba,Zahiragice i sav ostali sljam koji se sakupio u ovoj stranci i oko nje.
Dakle,ti ostajes primitivna seljacina i u Njemackoj i to nikada neces moci promijeniti...opanak ostaje opanak do kraja zivota,ma gdje zivio.
Kao npr. da sam u BiH ti bi napisao da sam negdje u selu ali pošto nisam valja na brzinu nešto sklepati![]()
A nije istina da bi me trebao boliti K za SDA i ostalim BH političkim dešavanjima, nikada se ne zna kada se mogu vratiti. Ja samo znam da je se BiH i čitava Jugoslavija prije više od 30 godina oslobodila komunizma i narodi su imali slobodu da izražavaju svoj identitet, među njima i bošnjacki i da se nije dopustilo da pobijedi neko ko je pogrdno pričao o bošnjackom narodu i ja ću doprinijeti na demokratski način da tako ostane pa vratio se za 1 godinu, 20 godina ili nikada, pa glasao iz Sarajeva, Berlina ili planete Mars.
- Istinu govorim
- Location: Fašista, šovinista, nacionalista, govornik bosanskog i sve ono što vi mrzite
#57832 Re: SDA-All about
Better Man wrote: ↑15/03/2021 08:29Majstore, obzirom da ne živiš U BiH, tebi treba zabraniti pravo glasa na izborima u BiH, jer zašto da nam neko ko ne živi ovde kroji sudbinu tako što glasa za najgoru ološ i kriminalce, koji su 1990. godine svezali zastave sa najvećim krvolocima i ratnim zločincima i koji su odgovorni za sve loše u državi zajedno sa svojim partnerima.Hank Paldum wrote: ↑15/03/2021 01:49Kao što sam jednom napisao, ja ti ovdje najviše kvarim priču koju vrtiš u krug, ne zato što se smatram boljim od ostalih forumaša nego što moja lokacija i ostale informacije kvare tvoje standardne "argumente" kojima častiš svoje neistomišljenike.zippoo87 wrote: ↑15/03/2021 00:10
Jes...evo zivimo mi na forumu...nek si nam rekao![]()
Kao npr. da sam u BiH ti bi napisao da sam negdje u selu ali pošto nisam valja na brzinu nešto sklepati![]()
A da glasa za našu stranku/sdp tad bi bilo uredu ?
-
foxlife
#57833 Re: SDA-All about
Ma da za mene glasa nije uredu jer ne placa porez ovdje odjebi i biraj one kojima placas
-
last mohicans
#57834 Re: SDA-All about
Je li ovo makar jedan priznao da je ezdea glasač,hajde,treba i to cijeniti, nasuprot mnogobrojnih sto nam "otvaraju" oči i ne glasaju za ezdea.
-
statixx
#57835 Re: SDA-All about
Je li dobio po prstima. 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#57837 Re: SDA-All about
DONESENA ODLUKA
Novalić ostaje premijer: Sud BiH odbio da mu zabrani rad
kad porastem bitnut cu fOdilj... seoska varalica uz stranku i strateske partnere ostaje... zasta nas je sad bOkir prodao...
- Billy The Pljuc
#57838 Re: SDA-All about
Bra'o "nezavisno" sudstvo, jebo vam on mater i vi njemu, dabogda pocrkali svi skupa.
"Sud BiH odbio je prijedlog Tužilaštva BiH za određivanje mjera zabrane obavljanja službenih dužnosti federalnom premijeru Fadilu Novaliću, suspendovanom direktoru Federalne uprave civilne zaštite Fahrudinu Solaku, ministrici finansija Jelki Milićević i vlasniku firme Srebrena malina Fikretu Hožiću, optuženim u aferi “Respiratori”. Sud je zahtjev Tužilaštva BiH ocijenio kao neosnovan.
Postupajući tužilac tražio je da se Novaliću zabrani rad na poziciji premijera FBiH do izricanja prvostepene presude, posjećivanje službenih prostorija, te da mu se izrekne mjera zabrane sastajanja s određenim licima. Iste mjere su zatražene i za ministricu Milićević. Za Solaka je predloženo da mu se zabrani pristup Federalnoj upravi civilne zaštite, kao i sastajanje sa svjedocima, a za Hodžića je tražio zabranu obavljanja dužnosti odgovorne osobe u preduzeću “Srebrena malina”, kao i zabrana sastajanja sa svjedocima.
Advokati optuženih ranije su ove zahtjeve tužioca ocijenili paušalnim."
https://www.klix.ba/vijesti/bih/ugovori ... /210315045
Danaske akobogda kad se potpišu ugovori pa kad nam vakcine stignu do kraja juna uz božiju pomoć ima dilfaš da bude Heroj a ne zločinac.
"Sud BiH odbio je prijedlog Tužilaštva BiH za određivanje mjera zabrane obavljanja službenih dužnosti federalnom premijeru Fadilu Novaliću, suspendovanom direktoru Federalne uprave civilne zaštite Fahrudinu Solaku, ministrici finansija Jelki Milićević i vlasniku firme Srebrena malina Fikretu Hožiću, optuženim u aferi “Respiratori”. Sud je zahtjev Tužilaštva BiH ocijenio kao neosnovan.
Postupajući tužilac tražio je da se Novaliću zabrani rad na poziciji premijera FBiH do izricanja prvostepene presude, posjećivanje službenih prostorija, te da mu se izrekne mjera zabrane sastajanja s određenim licima. Iste mjere su zatražene i za ministricu Milićević. Za Solaka je predloženo da mu se zabrani pristup Federalnoj upravi civilne zaštite, kao i sastajanje sa svjedocima, a za Hodžića je tražio zabranu obavljanja dužnosti odgovorne osobe u preduzeću “Srebrena malina”, kao i zabrana sastajanja sa svjedocima.
Danaske akobogda kad se potpišu ugovori pa kad nam vakcine stignu do kraja juna uz božiju pomoć ima dilfaš da bude Heroj a ne zločinac.
Last edited by Billy The Pljuc on 15/03/2021 11:43, edited 1 time in total.
-
ASurogat
#57840 Re: SDA-All about
Ni HDZ ni SNSD se nikada nisu usudili udariti na djecu mješanih brakova. SDA je to uradio. I to nešto kaže.
-
Q_Line
#57841 Re: SDA-All about
A kada konačno (jednog dana) i dođu vakcine u BiH, preporučio bih ovima iz SDA da nađu par mišićavih političara i da se ovako vakcinišu.
Jer ipak, to će još više skrenuti pažnju javnosti, treba se opravdati čim prije...
Zašto se političari vakcinišu pokazujući nam svoje dlakave i mišićave grudi?
Jer ipak, to će još više skrenuti pažnju javnosti, treba se opravdati čim prije...
Zašto se političari vakcinišu pokazujući nam svoje dlakave i mišićave grudi?
-
elk
#57842 Re: SDA-All about
Ovaj kapidzic tacno poremecen. Vidi pogleda, za nedu zeca tacno.
Mozda cu biti malo prost...Ali za ovu bljuvotinu, posebno vezano za mjesane brakove, najbolje bi bilo da mu svi "mijesani i sa repom" jednostavno izdrkaju u oko.
Mozda cu biti malo prost...Ali za ovu bljuvotinu, posebno vezano za mjesane brakove, najbolje bi bilo da mu svi "mijesani i sa repom" jednostavno izdrkaju u oko.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#57843 Re: SDA-All about
sto bi raHmetli propali pravnik reknuo i Heroj i Zločinac... jebo Aristotela koja dubokoumna misao.Billy The Pljuc wrote: ↑15/03/2021 11:39 Bra'o "nezavisno" sudstvo, jebo vam on mater i vi njemu, dabogda pocrkali svi skupa.
- Billy The Pljuc
#57844 Re: SDA-All about
Ma ne znam moj @pici šta više da kažem ili napišem. Čitam profesor Mirso poziva na proteste, e moj profesore, satrali nas ovi na vlasti decenijama i sve kulminiralo sa koronom, na protestima smo trebali biti "još juče", u ova doba prošle godine al' jok, pusti stoku još malo.
Nije poražavajuća činjenica što je bratija na vlasti lopovska, poražavajuće je što su nesposobni za ne povjerovati, uhljebi i neradnici koji niti znaju niti hoće uopšte pokušati raditi ono za što primaju enormno visoke plate i nema tu razlike iz koje stranke dolaze.
Ovamo Senad daje prostor jednom Čedi koji brani dilfaša i ubjeđuje nas u nemoguće, pa kad dilfaš valja toliko vodi ga kući sebi Čedomire. S istim imam toliko poveznica i imao sam određenih simpatija prema njemu al' nakon ovoga bih mu hladno pljunuo u facu.
Čitam kolike su akcize na gorivo i koliki dio ide na popunu budžeta, niko od stoke sitnog zuba da se počeše. Rastu cijene i život sve skuplji, stoka šuti, ima se valjda još uvijek dovoljno. Ovamo umire sve više ljudi, jbjga umiralo se i ranije, ne treba dramiti, dabogda svi pocrkali jer za bolje i nismo.
Nije poražavajuća činjenica što je bratija na vlasti lopovska, poražavajuće je što su nesposobni za ne povjerovati, uhljebi i neradnici koji niti znaju niti hoće uopšte pokušati raditi ono za što primaju enormno visoke plate i nema tu razlike iz koje stranke dolaze.
Ovamo Senad daje prostor jednom Čedi koji brani dilfaša i ubjeđuje nas u nemoguće, pa kad dilfaš valja toliko vodi ga kući sebi Čedomire. S istim imam toliko poveznica i imao sam određenih simpatija prema njemu al' nakon ovoga bih mu hladno pljunuo u facu.
Čitam kolike su akcize na gorivo i koliki dio ide na popunu budžeta, niko od stoke sitnog zuba da se počeše. Rastu cijene i život sve skuplji, stoka šuti, ima se valjda još uvijek dovoljno. Ovamo umire sve više ljudi, jbjga umiralo se i ranije, ne treba dramiti, dabogda svi pocrkali jer za bolje i nismo.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
- Osim_13
#57846 Re: SDA-All about
Menadžment Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu (KCUS) na čelu sa Sebijom Izetbegović pretvorio je izolatoriji za koji je ranije izdvojeno 250 hiljada KM u kabinet generalne direktorice, potvrdio je ministar zdravstva KS Haris Vranić na današnjoj hitnoj sjednici Skupštine Kantona Sarajevo.
Vranić je rekao da je Vlada KS dok je direktor KCUS-a bio Damir Aganović izdvojila 250 hiljada KM za izolatoriji na KCUS-u jer se strahovalo od širenja ebole.
“Dolaskom novog menadžmenta taj izolatoriji pretvoren je u kabinet menadžmenta KCUS-a tako da je KCUS ostao bez izolatorija”, rekao je Vranić.
On je istakao da je u međuvremenu proglašena pandemija korona virusa i da je KCUS bio prisiljen na improvizaciju. Kako kaže, tada se izuzima klinika na Podhrastovima i pravi se privremena Covid bolnica koja je neuslovna za takve potrebe.
“Nakon toga otvara se na Građevinskom fakultetu UNSA izolatoriji koji je otvoren s najmodernijim krevetima i opremom pa je iz nama čudnih razloga zatvoren. Tada nije bio toliko veliki broj zaraženih koji je zahtjevao hospitalizaciju”, rekao je Vranić.
Dodao je da u KS nije otvoren pomoćni izolatoriji iako se spominjalo nekoliko lokacija, a da on smatra kako su se trebele pripremiti sportska dvorana kao što su to uradile susjedne zemlje i zemlje zapadne Evrope.
-
A_A_AKCIJA
#57847 Re: SDA-All about
Za SDA glasa više kategorija, a ti si jedna od njih.Hank Paldum wrote: ↑15/03/2021 01:49 Ja sam dokaz da se za SDA ne glasa što se mora nego što se želi.
To su oni kojih se ne tiče. Tebi u dijaspori je život isti ukrali nam oni milijarde ili ne. Tvoj motiv je čisto emotivan, sentiment kad čuješ Halida, ljiljane, da se sjetiš i SDA. Zaboli te dupe za kiosk od 250.000 KM, za Budnjine ukradene milione na vodi, smeću...
Uz tebe glasaju lopovi, oni koji su ucijenjeni od lopova, stranački uhljebi, tender efendije i starci koji moraju razmišljati par minuta da se sjete kako se prezivaju.
- muha_sa
#57848 Re: SDA-All about
A_A_AKCIJA wrote: ↑15/03/2021 12:59Za SDA glasa više kategorija, a ti si jedna od njih.Hank Paldum wrote: ↑15/03/2021 01:49 Ja sam dokaz da se za SDA ne glasa što se mora nego što se želi.
To su oni kojih se ne tiče. Tebi u dijaspori je život isti ukrali nam oni milijarde ili ne. Tvoj motiv je čisto emotivan, sentiment kad čuješ Halida, ljiljane, da se sjetiš i SDA. Zaboli te dupe za kiosk od 250.000 KM, za Budnjine ukradene milione na vodi, smeću...
Uz tebe glasaju lopovi, oni koji su ucijenjeni od lopova, stranački uhljebi, tender efendije i starci koji moraju razmišljati par minuta da se sjete kako se prezivaju.
-
WRecker
#57850 Re: SDA-All about
Za razliku od NS i SDP-a SDA barem ne stavlja kandidatkinju koja negira bosnjacki narod i koja se zali kada je Vijecnica u bojama Sandzaka ili mozda prodaju Srebrenice kao SDP.
I prije nego sto me napadnete nisam neki simpatizer trebaju se rijesiti kriminala i protjerati pola stranke ali bosnjacki narod nece sacuvati ni NS ni SDP a ni NiP otpad zelenih
I prije nego sto me napadnete nisam neki simpatizer trebaju se rijesiti kriminala i protjerati pola stranke ali bosnjacki narod nece sacuvati ni NS ni SDP a ni NiP otpad zelenih