SDA-All about
- bunk
#57801 Re: SDA-All about
Ma ta djecija dobacivanja macku o rep okacite.
Fakat je da je 5c uveliko u izgradnji.
Ko god bi tvrdio drugacije lagao bi.
Fakat je da je 5c uveliko u izgradnji.
Ko god bi tvrdio drugacije lagao bi.
-
suspect_zero
#57802 Re: SDA-All about
Prije vjerujem da se nije proslavila zato što nije u najboljim odnosima sa dajidžom i a dajidžincom pogotovo.
Pojebala je sultanija Hurem odavno te odnose.
- MorningStar
- Hank Paldum
#57804 Re: SDA-All about
Znam ja da bi ti volio da islamofobi krenu tjerati muslimane iz BiH._BataZiv_0809 wrote: ↑14/03/2021 18:36Ja ti onda od srca zelim da ti njemacka dijaspora dovede AfD na vlastHank Paldum wrote: ↑14/03/2021 18:35
Nema to nikakve veze sa dosljednošcu. Dok sam god vezan za BiH i dok god postoji mogućnost da ću se vratiti, pa makar za 20 godina, ja imam pravo da kreiram Bosnu i Hercegovinu da bude onakva kakvu je ja zamišljam i sve dok imam to pravo ja ću ga koristiti.![]()
Pošto vidim da si na forumu zastićen kao medvjed i nemaš obraza da kao odrasla osoba odbiješ da uživaš taj luksuz a to isto te je dovelo do imena ljubičaste boje pa ti se može tako nešto pisati a kada ti neko uzvrati onda ide ban
Ali nema veze, moijih 5 minuta će biti kada budu idući izbori pa odredi koga bi volio da ti biram, Džaferovića ili Zahiragića?
A kada kod naivnog merhametli Bošnje poslije ovoliko pokušaja nije prošla Njihova Stranka neće ni kod Nijemca koji malo realnije gleda stvari proči ni AfD.
- MorningStar
#57805 Re: SDA-All about
Tjerati muslimane iz BiH a tebe memere nitko utjerat nazad u BiH.
dobri su oJri djaba je 
-
hillbill
#57806 Re: SDA-All about
a reci nam jesi li iz prve frankfurtske brigade.......i hoces to da nas izvedes na pravi put.Hank Paldum wrote: ↑14/03/2021 18:35Nema to nikakve veze sa dosljednošcu. Dok sam god vezan za BiH i dok god postoji mogućnost da ću se vratiti, pa makar za 20 godina, ja imam pravo da kreiram Bosnu i Hercegovinu da bude onakva kakvu je ja zamišljam i sve dok imam to pravo ja ću ga koristiti._BataZiv_0809 wrote: ↑14/03/2021 18:18Samo budi dosljedan kad vec imas pravo da glasas tamo gdje ne placas porez i gdje te se ne tice.Hank Paldum wrote: ↑14/03/2021 18:15
Je li ti glasaš za svoju ili tuđu guzicu?
Evo da sada se kandiduje Damir Marjanović za člana predsjednistva i čitavu svoju predizbornu provede u tvom kantonu i oduševi te programom a u ostatku BiH ne navrati ni sekunde niti da osjećaj da mu je važan ostatak BiH.
Naravno da bi razgovor sa njim bio razlog za tebe da glasaš za njega i zaboli te sto od toga nemaju niikakve koristi građani u Srebrenici, Širokom, Travniku, Bihaću, Bugojnu i Bijeljini.
Tako da nema potrebe glumiti moralistu jer i ti ne bi drugačije razmišljao, samo kada glasovi i većina ne ide u nečiju korist onda se postaje skromniji i glumi se da se misli i o tuđoj guzici.
Ne bi se niko od vas što tako razmisljate bunili da glasovi iz dijaspore idi za Njihovu Stranku.
- Hank Paldum
#57807 Re: SDA-All about
Vidi izraza, frankfurtska brigada, kao da je rat pa se obraćaš dezerterima. I vi pišete da SDA ima sadaka mentalitet, pa vi u 2021. godini pišete "Help Bosnia now" i želite da se u miru ljudi vrate i spašavaju državu.hillbill wrote: ↑14/03/2021 18:58a reci nam jesi li iz prve frankfurtske brigade.......i hoces to da nas izvedes na pravi put.Hank Paldum wrote: ↑14/03/2021 18:35Nema to nikakve veze sa dosljednošcu. Dok sam god vezan za BiH i dok god postoji mogućnost da ću se vratiti, pa makar za 20 godina, ja imam pravo da kreiram Bosnu i Hercegovinu da bude onakva kakvu je ja zamišljam i sve dok imam to pravo ja ću ga koristiti._BataZiv_0809 wrote: ↑14/03/2021 18:18
Samo budi dosljedan kad vec imas pravo da glasas tamo gdje ne placas porez i gdje te se ne tice.
- MorningStar
#57808 Re: SDA-All about
Ovo je tragikomicno 
To je to , nemere ga ss natjerat nazad iz njemacke da uziva u blagodatima sda razvoja , al zato glasamo za sda jer su nasije mumini oni u nas.
To je to , nemere ga ss natjerat nazad iz njemacke da uziva u blagodatima sda razvoja , al zato glasamo za sda jer su nasije mumini oni u nas.
Last edited by MorningStar on 14/03/2021 19:11, edited 1 time in total.
- klizim po parkingu
#57809 Re: SDA-All about
kako ce neko otjerati muslimane kad vecina muslimana pise ovo protiv sda kontradiktoran si samo tako . Mene jedino kao muslimana ko ce me otjerati iz drzave je vladavina sda i to vama dijasporskoj ljiljani oko vrata i zalizana frizura brigadi nije jasnoHank Paldum wrote: ↑14/03/2021 18:46Znam ja da bi ti volio da islamofobi krenu tjerati muslimane iz BiH._BataZiv_0809 wrote: ↑14/03/2021 18:36Ja ti onda od srca zelim da ti njemacka dijaspora dovede AfD na vlastHank Paldum wrote: ↑14/03/2021 18:35
Nema to nikakve veze sa dosljednošcu. Dok sam god vezan za BiH i dok god postoji mogućnost da ću se vratiti, pa makar za 20 godina, ja imam pravo da kreiram Bosnu i Hercegovinu da bude onakva kakvu je ja zamišljam i sve dok imam to pravo ja ću ga koristiti.![]()
Pošto vidim da si na forumu zastićen kao medvjed i nemaš obraza da kao odrasla osoba odbiješ da uživaš taj luksuz a to isto te je dovelo do imena ljubičaste boje pa ti se može tako nešto pisati a kada ti neko uzvrati onda ide ban
Ali nema veze, moijih 5 minuta će biti kada budu idući izbori pa odredi koga bi volio da ti biram, Džaferovića ili Zahiragića?
A kada kod naivnog merhametli Bošnje poslije ovoliko pokušaja nije prošla Njihova Stranka neće ni kod Nijemca koji malo realnije gleda stvari proči ni AfD.
-
suspect_zero
#57810 Re: SDA-All about
Pored Bakira i Sebije, Dodik izgleda k'o jagnje
...pitomo, a možeš mu se nekada i nasmijati....ovo dvoje bude samo najgore emocije u ljudima.
- drug_profi
#57811 Re: SDA-All about
Jadan ne bio sta li ti citas i od koga li ti informacije dobijas?
Kako si na korak do icega? Nista nisi uradio sto je trazeno. Mako s mjesta nisi. Cak se i poklizno unazad.
Ako nas nekim cudom i ubace u ove organizacije to ce biti kao sto su Bugare i Rumune ubacili, samo da ih Rusi ne poklope. Ni dan danas Bugarska ne bi ispunila uvjete za clanstvo, ne znam za Rumuniju.
- klizim po parkingu
#57812 Re: SDA-All about
da nam je bugarski GDP mi bi svi uzivali u životu il sa 2/3 rumunjskog bi bili lordovidrug_profi wrote: ↑14/03/2021 19:35Jadan ne bio sta li ti citas i od koga li ti informacije dobijas?
Kako si na korak do icega? Nista nisi uradio sto je trazeno. Mako s mjesta nisi. Cak se i poklizno unazad.
Ako nas nekim cudom i ubace u ove organizacije to ce biti kao sto su Bugare i Rumune ubacili, samo da ih Rusi ne poklope. Ni dan danas Bugarska ne bi ispunila uvjete za clanstvo, ne znam za Rumuniju.
to je nama nasa sda dala da do prije dvije godine nisi mogao otici u halu nakon 12 navečer jer nije bilo vode i sad dodje lik iz okoline rumenberga da ih brani i uzdize
-
hillbill
#57813 Re: SDA-All about
puna ti usta BOSNE..........borba nije zavrsena .....doprinesi i ti nesto.......Hank Paldum wrote: ↑14/03/2021 19:04Vidi izraza, frankfurtska brigada, kao da je rat pa se obraćaš dezerterima. I vi pišete da SDA ima sadaka mentalitet, pa vi u 2021. godini pišete "Help Bosnia now" i želite da se u miru ljudi vrate i spašavaju državu.hillbill wrote: ↑14/03/2021 18:58a reci nam jesi li iz prve frankfurtske brigade.......i hoces to da nas izvedes na pravi put.Hank Paldum wrote: ↑14/03/2021 18:35
Nema to nikakve veze sa dosljednošcu. Dok sam god vezan za BiH i dok god postoji mogućnost da ću se vratiti, pa makar za 20 godina, ja imam pravo da kreiram Bosnu i Hercegovinu da bude onakva kakvu je ja zamišljam i sve dok imam to pravo ja ću ga koristiti.
- Osim_13
#57814 Re: SDA-All about
Ma zajebava se, nema drugedrug_profi wrote: ↑14/03/2021 19:35Jadan ne bio sta li ti citas i od koga li ti informacije dobijas?
-
Sigma90
#57815 Re: SDA-All about
Sta hocete EU je na vratima Maljevca, Izacica, B.Gradiske... Tu je ANP Dzafer i Komsoglu preveslali Dodu. 5C je za 6-7 godina gotov. 
- Hank Paldum
#57816 Re: SDA-All about
Borba nije završenahillbill wrote: ↑14/03/2021 20:06puna ti usta BOSNE..........borba nije zavrsena .....doprinesi i ti nesto.......Hank Paldum wrote: ↑14/03/2021 19:04Vidi izraza, frankfurtska brigada, kao da je rat pa se obraćaš dezerterima. I vi pišete da SDA ima sadaka mentalitet, pa vi u 2021. godini pišete "Help Bosnia now" i želite da se u miru ljudi vrate i spašavaju državu.
Borba je davno završena (ne računam dobacivanja iz Srbije i Hrvatske i iz manjeg entiteta) samo vam nije više onaj sistem da vam država traži posao i da Tito odrađuje sve za vas.
Govoriš o SDA sadaka mentalitetu a pišeš u 2021. da trebaš pomoć kao da je još rat a mogu vjerujem na prste jedne ruke nabrojati koliko si puta izašao na proteste i borio se.
-
hillbill
#57817 Re: SDA-All about
Ti nisi taj koji ima pravo ocjenjivati koliko sam se ja borio.Ti bas i nisi taj koji je kompetentan govoriti o Titu/za to treba malo vise naobrazbe nego sto je ti imas/Ti nisi taj koji bi se i borio/za bilo sto osim za svoje dupe/.Ti si taj mali, zeleni, SDA izdanak koji sa sigurne udaljenosti organizira i daje podrsku.Hank Paldum wrote: ↑14/03/2021 21:34Borba nije završenahillbill wrote: ↑14/03/2021 20:06puna ti usta BOSNE..........borba nije zavrsena .....doprinesi i ti nesto.......Hank Paldum wrote: ↑14/03/2021 19:04
Vidi izraza, frankfurtska brigada, kao da je rat pa se obraćaš dezerterima. I vi pišete da SDA ima sadaka mentalitet, pa vi u 2021. godini pišete "Help Bosnia now" i želite da se u miru ljudi vrate i spašavaju državu.![]()
Borba je davno završena (ne računam dobacivanja iz Srbije i Hrvatske i iz manjeg entiteta) samo vam nije više onaj sistem da vam država traži posao i da Tito odrađuje sve za vas.
Govoriš o SDA sadaka mentalitetu a pišeš u 2021. da trebaš pomoć kao da je još rat a mogu vjerujem na prste jedne ruke nabrojati koliko si puta izašao na proteste i borio se.
Ti si taj, tipcni sda kadar ,koji bi citav zivot druge drzao na prvim linijama odbrane,a svoje dupe/s bozijom pomoci/ na sigurno i u hladovinu.
Zamolio bi te da nas vise ne branis, ne organiziras i ne izvodis na pravi put.
Sto se tice borbe....ti ko Bake.....diverzant iz trezora.
-
zippoo87
#57818 Re: SDA-All about
Hahaha kako ga kulturno poklopihillbill wrote: ↑14/03/2021 21:58Ti nisi taj koji ima pravo ocjenjivati koliko sam se ja borio.Ti bas i nisi taj koji je kompetentan govoriti o Titu/za to treba malo vise naobrazbe nego sto je ti imas/Ti nisi taj koji bi se i borio/za bilo sto osim za svoje dupe/.Ti si taj mali, zeleni, SDA izdanak koji sa sigurne udaljenosti organizira i daje podrsku.Hank Paldum wrote: ↑14/03/2021 21:34Borba nije završena![]()
Ti si taj, tipcni sda kadar ,koji bi citav zivot druge drzao na prvim linijama odbrane,a svoje dupe/s bozijom pomoci/ na sigurno i u hladovinu.
Steta sto ja nemam vise zivce ni kulturu za ovu SDA seljadiju...koja nas brani iz "ugrozene Njemacke" a u BiH nece ni da proviri ali kobajagi sebi stvara drzavu u kojoj ce mozda zivjeti za 20+ godina.
Pa ako SDA ostane da se pita...neces ti ni imati drzavu,ganjaj Njemacku...unisteni smo moralno,ekonomski,kulturoloski i na sve moguce i nemoguce nacine.
- Hank Paldum
#57819 Re: SDA-All about
hillbill wrote: ↑14/03/2021 21:58Ti nisi taj koji ima pravo ocjenjivati koliko sam se ja borio.Ti bas i nisi taj koji je kompetentan govoriti o Titu/za to treba malo vise naobrazbe nego sto je ti imas/Ti nisi taj koji bi se i borio/za bilo sto osim za svoje dupe/.Ti si taj mali, zeleni, SDA izdanak koji sa sigurne udaljenosti organizira i daje podrsku.Hank Paldum wrote: ↑14/03/2021 21:34Borba nije završena![]()
Ti još misliš da je rat
Skini više taj ratni šljem, nađi muda i ne očekuj da drugi u miru bore tvoje bitke.
Last edited by Hank Paldum on 14/03/2021 23:02, edited 1 time in total.
- Hank Paldum
#57820 Re: SDA-All about
Tako vi po forumima visite preko 10 godina i kulturno poklapate druge dok život ide dalje i ljudi se miču sa tačke. Veoma me je pogodilo kulturno poklapanje na forumu na koji navraćam svakih 6 mjeseci dok u pravom životu živim gdje želim i glasam za koga želim dok vam svake 2 godine dajem razlog da nekoga kulturno poklopitezippoo87 wrote: ↑14/03/2021 22:26Hahaha kako ga kulturno poklopihillbill wrote: ↑14/03/2021 21:58Ti nisi taj koji ima pravo ocjenjivati koliko sam se ja borio.Ti bas i nisi taj koji je kompetentan govoriti o Titu/za to treba malo vise naobrazbe nego sto je ti imas/Ti nisi taj koji bi se i borio/za bilo sto osim za svoje dupe/.Ti si taj mali, zeleni, SDA izdanak koji sa sigurne udaljenosti organizira i daje podrsku.Hank Paldum wrote: ↑14/03/2021 21:34
Borba nije završena![]()
Steta sto ja nemam vise zivce ni kulturu za ovu SDA seljadiju...koja nas brani iz "ugrozene Njemacke" a u BiH nece ni da proviri ali kobajagi sebi stvara drzavu u kojoj ce mozda zivjeti za 20+ godina.
Pa ako SDA ostane da se pita...neces ti ni imati drzavu,ganjaj Njemacku...unisteni smo moralno,ekonomski,kulturoloski i na sve moguce i nemoguce nacine.
- tandmand
#57821 Re: SDA-All about
Kaće vakcine?
Turska vakcinisala 6 milona ljudi ...
`oćel išta Muslimanska braća udijeliti?
Makar hurme za jačanje imuniteta ...
Turska vakcinisala 6 milona ljudi ...
`oćel išta Muslimanska braća udijeliti?
Makar hurme za jačanje imuniteta ...
-
zippoo87
#57822 Re: SDA-All about
Jes...evo zivimo mi na forumu...nek si nam rekaoHank Paldum wrote: ↑14/03/2021 23:01Tako vi po forumima visite preko 10 godina i kulturno poklapate druge dok život ide dalje i ljudi se miču sa tačke. Veoma me je pogodilo kulturno poklapanje na forumu na koji navraćam svakih 6 mjeseci dok u pravom životu živim gdje želim i glasam za koga želim dok vam svake 2 godine dajem razlog da nekoga kulturno poklopitezippoo87 wrote: ↑14/03/2021 22:26Hahaha kako ga kulturno poklopihillbill wrote: ↑14/03/2021 21:58
Ti nisi taj koji ima pravo ocjenjivati koliko sam se ja borio.Ti bas i nisi taj koji je kompetentan govoriti o Titu/za to treba malo vise naobrazbe nego sto je ti imas/Ti nisi taj koji bi se i borio/za bilo sto osim za svoje dupe/.Ti si taj mali, zeleni, SDA izdanak koji sa sigurne udaljenosti organizira i daje podrsku.
Pa ako SDA ostane da se pita...neces ti ni imati drzavu,ganjaj Njemacku...unisteni smo moralno,ekonomski,kulturoloski i na sve moguce i nemoguce nacine.![]()
A znas sta je najveci problem kod tebe...ti si seljacina po vlastitoj volji i zeleni navijac...znaci otisao si iz BiH,imas sve uslove da te boli K za SDA i nas ovamo ali jok...seljakluk u tebi ne da ti mira,moras ti dobacivati ovamo i komentarisati.
Znas koja je razlika izmedju tebe i bunka,kojeg puno vise cijenim kao osobu nego tebe...bunk je u selu i on nema puno mogucnosti da se emancipuje,ide kao i svi,za "malim Mujom"...a ti si otisao,imas mogucnost da vidis kako funkcionise uredjena drzava,da se tvoj rad placa...cak si rekao da bi tamo glasao za liberale a nama ovdje poturas fasiste,islamske fanatike,krezube navijace "Sebijaaaa,Sebijaaaa",kriminalce sitnog zuba,Zahiragice i sav ostali sljam koji se sakupio u ovoj stranci i oko nje.
Dakle,ti ostajes primitivna seljacina i u Njemackoj i to nikada neces moci promijeniti...opanak ostaje opanak do kraja zivota,ma gdje zivio.
- Leverage
- hamza_sa
#57824 Re: SDA-All about
Hank Paldum wrote: ↑14/03/2021 23:01
Tako vi po forumima visite preko 10 godina i kulturno poklapate druge dok život ide dalje i ljudi se miču sa tačke. Veoma me je pogodilo kulturno poklapanje na forumu na koji navraćam svakih 6 mjeseci dok u pravom životu živim gdje želim i glasam za koga želim dok vam svake 2 godine dajem razlog da nekoga kulturno poklopite![]()
I tako, kada navratim na forum svakih 6 mjeseci napisem po 400 komentara....
I usput hebem sve zivo onome ko ti je dao mogucnost da nam ti ovdje odlucujes o sudbini. Pa makar to bilo i 0,00001%.
- Hank Paldum
#57825 Re: SDA-All about
Hoćeš li Zahiragića ili Džaferovića iduće godine?hamza_sa wrote: ↑15/03/2021 01:10Hank Paldum wrote: ↑14/03/2021 23:01
Tako vi po forumima visite preko 10 godina i kulturno poklapate druge dok život ide dalje i ljudi se miču sa tačke. Veoma me je pogodilo kulturno poklapanje na forumu na koji navraćam svakih 6 mjeseci dok u pravom životu živim gdje želim i glasam za koga želim dok vam svake 2 godine dajem razlog da nekoga kulturno poklopite![]()
I tako, kada navratim na forum svakih 6 mjeseci napisem po 400 komentara....
I usput hebem sve zivo onome ko ti je dao mogucnost da nam ti ovdje odlucujes o sudbini. Pa makar to bilo i 0,00001%.