U presudi Ljubić je rečeno na svim administrativnim razinama što pozicija Komšića jest, to ako se pravite blesavi onda ok.horkesh wrote: ↑13/03/2021 22:29Ih, ima toga još... konstitutivnost Srba, neustavno nazivanje bosanskog jezika "bošnjačkim", naziv Kantona 10, grbovi i oznake više HDZ-ovskih kantona...Kolinda wrote: ↑13/03/2021 22:23A kako nazvati nego drobljenje kad staviš u ravan naziv Županija-Kanton sa hrvatski član predsjedništva kojeg biraju Hrvati i hrvatski član predsjedništva kojeg biraju Bošnjaci, kad staviš u ravan otimanje hrvatskih pozicija u DN(Fejzić, Šahinović, Miletić) sa tim da li se vijore nametnute zastave po Hercegovini...i da ti onda pojasnim možda zašto nešto je a zašto nešto nije provedeno...ma da molim te...horkesh wrote: ↑13/03/2021 22:13
Dobro nisi rekao da kmečim ili neku od sličnih uvreda koje tvoji istomišljenici vole izricati ovdje![]()
A čuj, nije sramota nemati odgovor na argumente pa početi koristiti izraze poput "drobljenja". Nije sramota ni biti toliko bezobrazan i podržavati selektivno nesprovođenje odluka ustavnih sudova koje ti ne odgovaraju, a zagovarati i iskrivljavati odluku Ustavnog suda BiH. Nije, stvarno.
Jeste malo sramota započeti neku temu punih usta o tome kako se "hrvatski dužnosnici samo vode Ustavom i odlukama ustavnih sudova", a onda podviti rep i promijeniti mišljenje već nakon dva posta. Dobro, nekima svašta u obraz staje.
Tu ću ja biti ako opet odlučiš da pametuješ o odlukama ustavnih sudova![]()
I sve to već 20+ godina. I prije Komšića, i prije Alijine apelacije![]()
BTW nađi mi neku odluku Ustavnog suda BiH o tome da izbor Komšića krši Ustav BiH. Mislim, jesu neki HDZ-ovci podnosili apelacije po tom pitanju Ustavnom sudu BiH, ako se ne varam. Možemo i to iskopati.
De ti nama o "ustavnom patriotizmu hrvatskih dužnosnika" u jednoj rečenici, a u drugoj potpuno promijeni mišljenje i objasni nam kako su odluke ustavnih sudova tu kao žetoni u pregovorima![]()
Dalje, hoćeš reći da bi Hrvati trebali provoditi presude koje su većinom banalne dok im otimate osnovna prava kad god vam se ukaže prilika (Alijansa, Platforma, Komšić 3x, Miletić, Šahinović, Fejzić, Zulfikar itd.)...pa eto mi ispadosmo oni koji ne provode a vi dobrice sve kako treba