Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ko je rekao da bi jeb'o samo bi se nacrtao tamo
Pa dobro to 300km je malo zeznuto al sto trazis tako daleko?
Hajd nije bitno, nego hoću reći hot sličice su super zamena nekad.
Po rnhub je zamjena
Ma jok. Nije ni izbliza isto bacat ga na random amaterski par i na foto/video sadržaj od devojke sa kojom imaš emotivnu vezu i za koju znaš kako joj miriše koža.
Nudes koje dobiješ imaju u sebi i element nagrade jer ih žene ne šalju tek tako i baš svima.
Misle li zene ikada preuzeti odgovornost za svoje postupke? Dijeljenje jeste supacki svakako, ali nije neocekivano kad znas da se mnogi parovi razidju u losim odnosima. Sigurno je tu bilo prevara i onda im se muskarci svete na ovaj nacin.
Rekao je jedan moj drug, roker-bauštelac: "Mi smo, bona, od ljubomore što žena stvara život na Mjesec otišli!"
Pozdravi druga.
Da li je kod nas na Balkanu zena u podredjenom polozaju ako smatrate zbog ratova?
Musko dijete kad se odgaja na balkanu ono se odgaja da nekad bude vojnik koji ce ici u rat i braniti drzavu, a zensko sa se uda u bogatu porodicu.
Eto nekako tako na to gledam.
Ako muskaraca vise pogine i ima ih manji broj od zena da li cijena muskaraca i "privilegije" rastu?
Iako kao muskarac smatram.da su zene privilegovanije u drustvu od muskaraca jer imaju matericu, i u slucaju rata neke nepogode, drustvo ce opet gledati da zrtvuje muskarca a sacuva zenu da se ne lazemo.
ja bih rekao da se odgajaju kao dobri i lojalni glasaci... uz, naravno, izuzetke... koji, opet, recimo, ti nisi...
Da li je kod nas na Balkanu zena u podredjenom polozaju ako smatrate zbog ratova?
Musko dijete kad se odgaja na balkanu ono se odgaja da nekad bude vojnik koji ce ici u rat i braniti drzavu, a zensko sa se uda u bogatu porodicu.
Eto nekako tako na to gledam.
Ako muskaraca vise pogine i ima ih manji broj od zena da li cijena muskaraca i "privilegije" rastu?
Iako kao muskarac smatram.da su zene privilegovanije u drustvu od muskaraca jer imaju matericu, i u slucaju rata neke nepogode, drustvo ce opet gledati da zrtvuje muskarca a sacuva zenu da se ne lazemo.
ja bih rekao da se odgajaju kao dobri i lojalni glasaci... uz, naravno, izuzetke... koji, opet, recimo, ti nisi...
Ja izbore bojkotujem kakvi glasaci. Kad glasas oni opet sebi nastimaju sta i kako.
MorningStar wrote: ↑12/03/2021 10:15
Ima novi dzEnder jeste culi - "superstraight"
Imaju i zanimljiv SS logo.
Logo je mislim trolanje odkako su 4chanovci preuzeli trend.
Zalosno je sto "tolerantni" woke crowd sada radi sve sto moze da unisti je 16-godisnjaka koji se dosetio ideje. Stotine pretnji smrcu su upucene njegovoj majci na primer.
MorningStar wrote: ↑12/03/2021 10:15
Ima novi dzEnder jeste culi - "superstraight"
Imaju i zanimljiv SS logo.
Logo je mislim trolanje odkako su 4chanovci preuzeli trend.
Zalosno je sto "tolerantni" woke crowd sada radi sve sto moze da unisti je 16-godisnjaka koji se dosetio ideje. Stotine pretnji smrcu su upucene njegovoj majci na primer.
Ironicno, woke ekipa se najvise zalaze za milion rodova, ali nekako je superstraight problem i transfobican.
The 51st State wrote: ↑11/03/2021 18:46
Da vidimo gdje je potrebno vise feminizma
Recimo SA uopste nije transparentna po pitanju nasilja i ostalog kad se radi o zenama, a i druge arapske zemlje ne zaostaju za njom. Studije masovno ukazuju na to.
Zato je i logicno sto je na zapadu, pa cak i u feministickim utvrdama poput skandinavskih zemalja, takav rezultat jer su mnogo transparentniji po pitanju nasilja nad zenama.
Recimo SA uopste nije transparentna po pitanju nasilja i ostalog kad se radi o zenama, a i druge arapske zemlje ne zaostaju za njom. Studije masovno ukazuju na to.
Zato je i logicno sto je na zapadu, pa cak i u feministickim utvrdama poput skandinavskih zemalja, takav rezultat jer su mnogo transparentniji po pitanju nasilja nad zenama.
studija je pravljena od strane nemuslimana i relevantne kuce tako da je mozes odmah nepristrasnom smatrati, probaj neki drugi prigovoro naci
studija je pravljena od strane nemuslimana i relevantne kuce tako da je mozes odmah nepristrasnom smatrati, probaj neki drugi prigovoro naci
Uzmi statistiku bilo koje policijske stanice o nasilju nad zenama pa nam reci koliko ima prijava