Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
eeee koje govedo ste metnuli da vam bidne u skupstini a cetvere ste macinjali da bi ubacili ovog gluperdu... ovo je izvuceno iz konteksa i predstavljeno na MOSsadovski nacin, tako i SRNA radi isto, Riste Djoge skola...
_BataZiv_0809 wrote: ↑11/03/2021 00:04
Ovo je toliko ofirno izrezano i iscupano iz konteksta da je to bogu plakat.
bilo sta kad iscupas iz konteksta daje potpuno drugu sliku i izaziva odredjenu (zeljenu) reakciju manipulatora. i na to nasjedaju svi, nazalost.
milion puta sam i ja rekla - sta prijetis tim referendumom k'o "njihalom strave"... raspisi mangupe.
no dodjoh na temu da kazem - kako sam se prije koju godinu hahakala na Zahiragiceve izjave kad je jos bio kvazi studentski predstavnik... kao vidi ove karikature, kupanje nedjeljom i to. shega mi bilo. sad mi nije nimalo shega, sad bih plakala.
Jedino sto donekle tjesi je da je ova spodoba ipak preko štele upala u skupstinu, tj. 4 ljudi je odustalo da bi on upao.
Ja bih ga tim gadjao svaki put, jer zamisli on, koji je dakle preko štele upao tamo gdje se upada na demokratskim izborima, ima obraza govoriti kako je silovanje demokratije kada izborni gubitnici formiraju vlast. Mislim nema obraza naravno...
_BataZiv_0809 wrote: ↑11/03/2021 11:07
Jedino sto donekle tjesi je da je ova spodoba ipak preko štele upala u skupstinu, tj. 4 ljudi je odustalo da bi on upao.
Ja bih ga tim gadjao svaki put, jer zamisli on, koji je dakle preko štele upao tamo gdje se upada na demokratskim izborima, ima obraza govoriti kako je silovanje demokratije kada izborni gubitnici formiraju vlast. Mislim nema obraza naravno...
mislim da je apsurdno uopce povlaciti koncept obraza kad je SDA u pitanju. Hirurski odstranjen u momentu kad se javi prvi osjecaj simpatije za istu, a o glasanju i pristupanju stranci, pa aktivaciji unutar stranackih struktura da i ne govorim.
fino su ga uzgojili, prema svojim adetima. samo je to sad uzjahalo i samo nebo je granica. gurace ga jer je grlen i primitivan, formalno obrazovani krkan, nas patriota, ljubi ga majka - i samo i jedino majka.
hadzinicasa wrote: ↑11/03/2021 11:12
mislim da je apsurdno uopce povlaciti koncept obraza kad je SDA u pitanju. Hirurski odstranjen u momentu kad se javi prvi osjecaj simpatije za istu, a o glasanju i pristupanju stranci, pa aktivaciji unutar stranackih struktura da i ne govorim.
fino su ga uzgojili, prema svojim adetima. samo je to sad uzjahalo i samo nebo je granica. gurace ga jer je grlen i primitivan, formalno obrazovan, nas patriota ljubi ga majka - i samo i jedino - majka.
Imamo sansu svi zajedno 2022
Poslat cemo ih na politicko smetljiste, ali to nece na smetljiste poslati nasu uskogrudnost, sebicnost, nedostatak empatije, korumpiranost i kratkovidnost. Ali je prvi korak. Put od hiljadu milja pocinje prvim korakom.
hadzinicasa wrote: ↑11/03/2021 11:12
fino su ga uzgojili, prema svojim adetima. samo je to sad uzjahalo i samo nebo je granica. gurace ga jer je grlen i primitivan, formalno obrazovan, nas patriota ljubi ga majka - i samo i jedino - majka.
Imamo sansu svi zajedno 2022
Poslat cemo ih na politicko smetljiste, ali to nece na smetljiste poslati nasu uskogrudnost, sebicnost, nedostatak empatije, korumpiranost i kratkovidnost. Ali je prvi korak. Put od hiljadu milja pocinje prvim korakom.
znas kako - moze im se.
uvesti 0 tolerancije za bilo kakav prekrsaj - prvi korak.
uvesti radne akcije i akcije solidarnosti - drugi korak.
E ta ti je dobra ORA..
Generacije koje su danas "omladinci" su na zalost nespremne za zivot do 35 a onda kad napune 35 skontaju da su 10 godina do srednje dobi
bunk wrote: ↑11/03/2021 12:27
Bato ba,prodji me se.
Ovdje ako nije popusena cetvorka prica odma kriminal,parizer..
Zayebite to..
Gori ste jednoumnnici nego komunisti onomad..
A zeleni termiti su gori i od sjevreno korejskog rezima i jednoumlja
Lik se poziva na politicki,bonton. O cemu on to? Zna li on sta znaci bonton? Sirovina nekulturna. Zapelo je, ocigledno. Do grla je doslo cim se on na nekakav bonton poziva.
bunk wrote: ↑11/03/2021 12:27
Bato ba,prodji me se.
Ovdje ako nije popusena cetvorka prica odma kriminal,parizer..
Zayebite to..
Gori ste jednoumnnici nego komunisti onomad..