SDA-All about
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#57501 Re: SDA-All about
U sta spadas?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#57503 Re: SDA-All about
bOkir vam je vec dao ustupke hdz-u... od doma naroda preko ministara u vladi... de nabrojte sdO ministre koji su u zadnjih deset godina drzali finansije... nit jedan... bOkir prodao vazna ministarstva hdz-u a na drzavnom snsd-u i hdz-u... ko koga vodze laže.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#57504 Re: SDA-All about
Sve ce dat samo da mu zena ostane direktorica. I da vlada sarajevom.
- Styling
#57505 Re: SDA-All about
Sarajevo je izgubio, jos samo da ga Sebija nabije nogom._BataZiv_0809 wrote: ↑10/03/2021 15:50 Sve ce dat samo da mu zena ostane direktorica. I da vlada sarajevom.
- bunk
#57506 Re: SDA-All about
Styling wrote: ↑10/03/2021 16:06Sarajevo je izgubio, jos samo da ga Sebija nabije nogom._BataZiv_0809 wrote: ↑10/03/2021 15:50 Sve ce dat samo da mu zena ostane direktorica. I da vlada sarajevom.
-
hillbill
#57507 Re: SDA-All about
evropa je kupovala respirátore....ne bi bila aféra ni u Bosni da ste kupili respirátore........to nisu respirátori sto ste kupili prko poljoprivredne zadruge...ne podvaljuj m... za bubrege.Billy The Pljuc wrote: ↑09/03/2021 15:03 Ima li se šta reći na sve ovo:
"Izetbegović dao veliki intervju za Fenu. Tvrdi da je cijela Evropa nabavila respiratore, a da je samo u BiH bila afera."
Sjetio se nakon haman pa 30 godina povratnika, e nek ste malinara vratili u Sućesku sve vam jebem al' u curcu.
Edit:
K'o što napisah, jebo vam on mater i vi njemu, ljubite mu skute k'o što ste i navikli kao i onima prije njega:
"Novi problem s Vučićevim vakcinama: Neće se stići revakcinacija jer im ističe rok!?"
- drug_profi
#57508 Re: SDA-All about
Pa moze mi biti da se predstavljam ko Hrvat. A zglave veze nemam sa tim, niti se osjecam tako. Ali ako bih na nekoj listi bio, glat bih prosao kao autohtoni ako cemo gledat ime i prezime. Zapravo mene strahovito nerviraju podjele na taj nacin i prosto mi je retardirano gledati na ljude sa tog aspekta. Kao ti si Ivan, aha ti si onda takav i takav i ovo su tvoji politicki stavovi. A ti si Halid, e ti si ovakav i onakav i tvoji politicki stavovi su takvi i takvi.
Govorim da izborni zakon ne smije preferirati hrvate iz Hercegovine u odnosu na Hrvate iz ostalih kantona.
- drug_profi
#57509 Re: SDA-All about
Ako ćeš mjeriti mjesto u predsjedništvu sa onim što je Bake dao Čoviću i Dodiku u domovima naroda, onda si gluplji nego sam mislio.
Domovi naroda su ključ za efikasnu vlast, a u predsjedništvu može biti i Mate Boban i ne može ništa uraditi ako mu to Bošnjački ili Srpski član ospore.
- bunk
#57510 Re: SDA-All about
Niko nikome nista nije dao.drug_profi wrote: ↑10/03/2021 19:55Ako ćeš mjeriti mjesto u predsjedništvu sa onim što je Bake dao Čoviću i Dodiku u domovima naroda, onda si gluplji nego sam mislio.
Domovi naroda su ključ za efikasnu vlast, a u predsjedništvu može biti i Mate Boban i ne može ništa uraditi ako mu to Bošnjački ili Srpski član ospore.
Taj glupi mit od 2018 neki iz opozicije koriste kao opravdanje za sjedenje u hladovini opozicije..jer bilo je srusicu te ako ikako mogu i gdje god mogu a ocekujem da glasas za mene...to su price za mali djecu.
To o gluposti...necemo se vrijedjati.
- drug_profi
#57511 Re: SDA-All about
To sto ti pricas su price za malu djecu. SDA je svojim glasovima dala kljucne delegate HDZu i SNSDu za DN federacije i za DN BiH. I to ste pozurili 10 dana nakon izbora jos se nije ni prebrojalo kako treba, dok se slucajno opozicija nije organizovala.bunk wrote: ↑10/03/2021 20:00Niko nikome nista nije dao.drug_profi wrote: ↑10/03/2021 19:55Ako ćeš mjeriti mjesto u predsjedništvu sa onim što je Bake dao Čoviću i Dodiku u domovima naroda, onda si gluplji nego sam mislio.
Taj glupi mit od 2018 neki iz opozicije koriste kao opravdanje za sjedenje u hladovini opozicije..jer bilo je srusicu te ako ikako mogu i gdje god mogu a ocekujem da glasas za mene...to su price za mali djecu.
- bunk
#57512 Re: SDA-All about
Samo opusteno.Svi se sjecamo nesretnog Karajbica i kako se oformila ne znam ni kako je nazvase kifla,pda,asda,sdp,sbb i pun q jos stranaka 17clana vecina...drug_profi wrote: ↑10/03/2021 20:02To sto ti pricas su price za malu djecu. SDA je svojim glasovima dala kljucne delegate HDZu i SNSDu za DN federacije i za DN BiH. I to ste pozurili 10 dana nakon izbora jos se nije ni prebrojalo kako treba, dok se slucajno opozicija nije organizovala.bunk wrote: ↑10/03/2021 20:00Niko nikome nista nije dao.drug_profi wrote: ↑10/03/2021 19:55
Ako ćeš mjeriti mjesto u predsjedništvu sa onim što je Bake dao Čoviću i Dodiku u domovima naroda, onda si gluplji nego sam mislio.
A Sda je do februara 2019 pozivala Sdp da idu zajedno u izmjene Ustava i Izbornog zakona..Niksic je glumio neodlucnu mladu a u stvari koalirao sa svima samo ne bi li uyebao yedinstvo Bosnjaka uoci ovih izmjena IZ i Ustava..
Ja ne vidim drugi razlog za takvo nejgovo ponasanje..mada me u Mostaru iznenadio extra pozitivno i mislim da je i on skontao neke stvari...
- drug_profi
#57513 Re: SDA-All about
Pa samo budala dva puta padne na isti fol. Cuj Bakir nesto zvao. I zato sto Niksic nije htio sa njim, on je odlucio da dom naroda preda HDZ-u.
Ja vjerujem da je to vama logicno.
Ali samo vama.
Ja vjerujem da je to vama logicno.
Ali samo vama.
-
DonieBrasco
#57514 Re: SDA-All about
Bakir je u takvoj situaciji da ce sve sto Covic i Dodik treaze da prihvati !
Sebija, pojedinci iz SDA i opcina Centar - grad Sarajevo, sve ostalo je na prodaju.
Sebija, pojedinci iz SDA i opcina Centar - grad Sarajevo, sve ostalo je na prodaju.
- bunk
#57515 Re: SDA-All about
Nista od toga nije istina.
Ns pragu smo kandidstakog statusa i korak do NATO saveza.
Ne zahvaljujuci nikome iz opozicije.
Ns pragu smo kandidstakog statusa i korak do NATO saveza.
Ne zahvaljujuci nikome iz opozicije.
- Kolinda
#57516 Re: SDA-All about
Gdje si ti vidio u prijedlogu koji je u javnosti da se bilo koga preferira u odnosu na drugoga iz istog naroda?drug_profi wrote: ↑10/03/2021 19:53Pa moze mi biti da se predstavljam ko Hrvat. A zglave veze nemam sa tim, niti se osjecam tako. Ali ako bih na nekoj listi bio, glat bih prosao kao autohtoni ako cemo gledat ime i prezime. Zapravo mene strahovito nerviraju podjele na taj nacin i prosto mi je retardirano gledati na ljude sa tog aspekta. Kao ti si Ivan, aha ti si onda takav i takav i ovo su tvoji politicki stavovi. A ti si Halid, e ti si ovakav i onakav i tvoji politicki stavovi su takvi i takvi.
Govorim da izborni zakon ne smije preferirati hrvate iz Hercegovine u odnosu na Hrvate iz ostalih kantona.
- Prpa.ba
#57517 Re: SDA-All about
Pa valjda BH patrioti iz BH Bloka i desne alternative mogu ocekivati da su drugim nominalnim BH patriotima iz SDA ipak blizi nego pravoslavni i katolicki separatisti?bunk wrote: ↑10/03/2021 20:00 Niko nikome nista nije dao.
To o gluposti...necemo se vrijedjati.
- bunk
#57518 Re: SDA-All about
Ja znam koliko je federalna vlada tj njen budzet te upravljanje kcusom i rudnicima nekim elementima bitno.Prpa.ba wrote: ↑10/03/2021 22:00Pa valjda BH patrioti iz BH Bloka i desne alternative mogu ocekivati da su drugim nominalnim BH patriotima iz SDA ipak blizi nego pravoslavni i katolicki separatisti?bunk wrote: ↑10/03/2021 20:00 Niko nikome nista nije dao.
To o gluposti...necemo se vrijedjati.![]()
Fakat je da bez sda nece moci to ni 2022.
Lagano to svi uvidjaju.
A naravno da su sve patriote,istinske, blizu jedni drugima bez obzira na stranacku pripadnost.
To je aksiom.
Zivio P.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#57519 Re: SDA-All about
pa BiH je podjeljena, izdata i prodata od minder sadaklija i tenderasa... ako ce sutra minder uhljebi uzet puske i da brane ovaj lazni mir dok vlastela pljacka ja cu gologuz titovom prohodat... zaha evo prilike tebi i tvojim MOSsadovcima da bidnete heroji i gazije... al u qurcu... kako mile vadi bOkira iz govana, pricom o oCepljenu... ima ovaca ima i vune.NEMA MIRNOG RAZLAZA
SDA: Milorad Dodik ne može podijeliti BiH, ali može ugroziti mir
- Billy The Pljuc
#57520 Re: SDA-All about
Ja se danas umal' ne posvađa sa dobrim drugom zbog ovoga. Naložio se k'o da mu je 15 godina a ne 55pici wrote: ↑10/03/2021 23:10pa BiH je podjeljena, izdata i prodata od minder sadaklija i tenderasa... ako ce sutra minder uhljebi uzet puske i da brane ovaj lazni mir dok vlastela pljacka ja cu gologuz titovom prohodat... zaha evo prilike tebi i tvojim MOSsadovcima da bidnete heroji i gazije... al u qurcu... kako mile vadi bOkira iz govana, pricom o oCepljenu... ima ovaca ima i vune.NEMA MIRNOG RAZLAZA
SDA: Milorad Dodik ne može podijeliti BiH, ali može ugroziti mir
Pridružujem se akciji, kad vidim Zahiragu, malinara i slične na braniku domovine, dilfašove šćeri makar u sanitetu, od radosti će se komodam i prošetam komplet glavnom gradskom saobraćajnicom.
- drug_profi
#57521 Re: SDA-All about
Nisam vidio niti ga je iko vidio. Kriju ko zmija noge. Necu da moja izborna volja bude manje vrijedna od tvoje.Kolinda wrote: ↑10/03/2021 21:35Gdje si ti vidio u prijedlogu koji je u javnosti da se bilo koga preferira u odnosu na drugoga iz istog naroda?drug_profi wrote: ↑10/03/2021 19:53Pa moze mi biti da se predstavljam ko Hrvat. A zglave veze nemam sa tim, niti se osjecam tako. Ali ako bih na nekoj listi bio, glat bih prosao kao autohtoni ako cemo gledat ime i prezime. Zapravo mene strahovito nerviraju podjele na taj nacin i prosto mi je retardirano gledati na ljude sa tog aspekta. Kao ti si Ivan, aha ti si onda takav i takav i ovo su tvoji politicki stavovi. A ti si Halid, e ti si ovakav i onakav i tvoji politicki stavovi su takvi i takvi.
Valjda je to fer.
-
Tempo
- ZeModerator
#57522 Re: SDA-All about
jes vala. ja cu kurcem letit na tenkove.Billy The Pljuc wrote: ↑10/03/2021 23:48Ja se danas umal' ne posvađa sa dobrim drugom zbog ovoga. Naložio se k'o da mu je 15 godina a ne 55pici wrote: ↑10/03/2021 23:10pa BiH je podjeljena, izdata i prodata od minder sadaklija i tenderasa... ako ce sutra minder uhljebi uzet puske i da brane ovaj lazni mir dok vlastela pljacka ja cu gologuz titovom prohodat... zaha evo prilike tebi i tvojim MOSsadovcima da bidnete heroji i gazije... al u qurcu... kako mile vadi bOkira iz govana, pricom o oCepljenu... ima ovaca ima i vune.NEMA MIRNOG RAZLAZA
SDA: Milorad Dodik ne može podijeliti BiH, ali može ugroziti mir.
Pridružujem se akciji, kad vidim Zahiragu, malinara i slične na braniku domovine, dilfašove šćeri makar u sanitetu, od radosti će se komodam i prošetam komplet glavnom gradskom saobraćajnicom.
-
kritikos
#57523 Re: SDA-All about
Naletih na netu, bas mu pristaju, kao i halka
- drug_profi
#57524 Re: SDA-All about
Da ti kazem, nesto bi mi bas prijao jedan rat.
Da se parkiram na vikendicu i gledam kako nase SDA gazije oslobadjaju Pale.
Da se parkiram na vikendicu i gledam kako nase SDA gazije oslobadjaju Pale.
-
noviclan