Kazem ti. Stranka/partija i ovaj premijer/predsjednik zesca g*vna, hostapleri i krade umjesane/i u afere, mita, korupcije cak naginju prema fasizmu, nacionalisti zesci. Kao i ovdje Bakir, Dodik, Covic i hobotnica njihova.cyprus wrote: ↑02/03/2021 15:58Pa sad, kukanje je konstanta kod sve slavorumske braće, i nivoa istog uopšte ne zavisi od nivoa razvijenosti... Eno, gledam Hrvati koliko pizde na svoje političare, tačno ko i mi, ako ne i gore, a država im je realno neuporedivo uređenija nego naša... Isto važi i za Slovake, Poljake, Čehe, Bugare, Ukrajince i čitav taj Istern Jurop blok... Kukanje je isto, ali situacija, nivo razvoja, politička kultura - nisu baš isti... Nego je fazon što svi mi gledamo negdje prema zapadu, upoređujemo se sda njima, i svi su podjednako nezadovoljni... Mada realno - prosječan Slovak ima 100 puta manje razloga da bude nezadovoljan nego prosječni Bosanac... Isto ko što i mi imamo 100 puta manje razloga za biti nezadovoljni u odnosu na Afrikance, ali nam je nivo mentalne mizerije haman jednak... Poenta šta hoću da kažem - stvar je više u psihološkim razlozima, nego objektivnim...Sanjarko wrote: ↑02/03/2021 15:46Lajcak je hostapler samo takav. A BDP im je veci jer nisu imali ni izbliza sr*nja i kl*nja kao mi ovdje. Kazem ti kao i mi su, sute, trpe i kipe. Znam po pisanju jednog Slovaka. Samo eto sto im je bolje vise nego nama. Ali kazem ista ih g*vna zajahala ako ne i gora.cyprus wrote: ↑02/03/2021 15:36
Pa činjenica da smo mi imali visokog predstavnika iz Slovačke, a ne obrnuto, da su naši ljudi bili počeli ići ko gastarbajteri kod njih, a ne Slovaci kod nas, da je njihov BDP po stanovniku dva do tri puta veći od našeg, te da su po indeksu percepcije korupcije plasirani nekih 50-tak mjesta bolje nas, bojim se da nismo ni blizu... Političare im ne znam iz prve ruke, ali na osnovu svega što znam, ne možemo mi u istu rečenicu sa njima![]()
Romi u Slovackoj najvise trpe.
Ali sad je to in. Tramp, Putin, Orban, Natanjahu itd. Lista dugacka, ako ne predugacka.