Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zasluženo Porto. Prelagan poraz u gostima je ustvari presudio Juventusu. Ronaldo je zadnju LP osvojio prije tri godine i mislim da je to to od njega. Teško je vjerovat da iz grupe u kojoj su igrali Juventus i Barcelona ni jedna ekipa neće proći među 8.. ali o tome nakon sutrašnjeg revanša. Očekujem sutra Barceloninu borbu za prolaz do zadnjeg minuta, ako ih ovi u startu na sasijeku.
.....
Ovakav Porto od večeras, svakom će biti težak protivnik u četvrtfinalu
LSD wrote: ↑09/03/2021 23:54
Nije korektno da se smijem Juventusu, kad znam da ce ona pariška bagra sutra natezati napaćenu Barcu ali ne mogu da odolim poslije vecerašnje utakmice pa imali su igrača više od 54 minute, plus produžeci
Sve je to posljedica najgore Serie A u historiji.
Jedino je Njemacka liga gora trenutno.
Ma sve lige petice su u padu, korona je razyebala dobro svijet fudbala, ali Juve konkretno se posebno obrukao.
Doveli su Ronalda da uzmu LP, a oni ispdaju redom od Ajaxa, Lyona, Porta. Realno, sramota
Képler Laveran Lima Ferreira je večeras po meni odigrao briljantno. Sa svojih 38 godina na leđima odradio je vrhunsku tekmu i spasio možda siguran go u ključnom trenutku.
Nije korektno da se smijem Juventusu, kad znam da ce ona pariška bagra sutra natezati napaćenu Barcu ali ne mogu da odolim poslije vecerašnje utakmice pa imali su igrača više od 54 minute, plus produžeci
Ali kakav crveni
Kasnije sudija nije nesto previse mario dal' se igra nastavlja nakon zvizduka.
Ali kakav crveni
Ovo ti nije crveni ali ti je zato crveni onaj RVP protiv Barce?
Ali kakav crveni
Ovo ti nije crveni ali ti je zato crveni onaj RVP protiv Barce?
Prolaz Barcelone 6:1 iz 2017 je nesto najsramotnije sto se desilo u LP ikad. Nadsm se da se slično sranje neće opet dogoditi. Na stranu sto je PSG bolja ekipa od njih.