Ne bih mogao. Ne ispunjavam jedan od navedenih uslovakonektovan wrote: ↑09/03/2021 11:10To onda znaci da i nisu imali neka kvalitetna imena, ako je ona uletila u izbor,...ali opet mi malo cudno zvuci, iskreno, nije NS od jucer pa da nema neko "drugo" ime iz reda Hrvatskog naroda, koje moze biti kandidat?!Seawolf wrote: ↑09/03/2021 11:00Koga bi ti, da si na mjestu rukovodstva NS, predložio za zamjenika gradonačelnika Sarajeva, a da ispunjava sva tri od slijedećih uslova:konektovan wrote: ↑09/03/2021 10:49 Hajde, eto rekla šta je rekla, da se ne kačimo toga, jer ima ih mnogo na odgovornim pozicijama koji su slicne stvari govorili. Ali, moze li mi neko reci koje kompetencije dotična ima, da bi obnasala funkciju dogradonacelnice??
Nemojmo sad Skaka ovo Skaka ono, kad je mog'o Skaka itd..
Ja sam stvarno vjerovao da ce NS u ovom periodu kad su u vlasti, kad imaju kakav takav uticaj i mogucnost izbora, naci zaista nekog ko je po svim parametrima kompetentniji od dotične....i bez ikakvih oraha u dzepovima, o cemu god se radilo?!
1. Da se izjašnjava kao Hrvat / Hrvatica;
2. Da je povezan sa gradom Sarajevom, bilo rođenjem, bilo time da je veći dio života i karijere proveo i radio u Sarajevu i
3. Da je "novo lice", odnosno da do sada nije bio / bila na nekoj političkoj funkciji?
Morski, mozes li ti??![]()
Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
-
Seawolf
#49601 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#49602 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Odlican prijedlog.pici wrote: ↑09/03/2021 11:05Monsinjor Franjo Topić...Seawolf wrote: ↑09/03/2021 11:00Koga bi ti, da si na mjestu rukovodstva NS, predložio za zamjenika gradonačelnika Sarajeva, a da ispunjava sva tri od slijedećih uslova:konektovan wrote: ↑09/03/2021 10:49 Hajde, eto rekla šta je rekla, da se ne kačimo toga, jer ima ih mnogo na odgovornim pozicijama koji su slicne stvari govorili. Ali, moze li mi neko reci koje kompetencije dotična ima, da bi obnasala funkciju dogradonacelnice??
Ja sam stvarno vjerovao da ce NS u ovom periodu kad su u vlasti, kad imaju kakav takav uticaj i mogucnost izbora, naci zaista nekog ko je po svim parametrima kompetentniji od dotične....i bez ikakvih oraha u dzepovima, o cemu god se radilo?!
2. Da je povezan sa gradom Sarajevom, bilo rođenjem, bilo time da je veći dio života i karijere proveo i radio u Sarajevu i
3. Da je "novo lice", odnosno da do sada nije bio / bila na nekoj političkoj funkciji?
- dzeno123
#49603 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Tanko ovo do sad iz NS sve generalno, mostar, bezidejnost u KS, ispast ce na kraju veliko razocarenje. Puno demagogije i populizma obit ce se o glavu vrlo lako.
- Hank Paldum
#49604 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Neka nabije 150 strana ako treba, ponavljati svaki dan da se ne zaboravi dok ne prođe izbor za dogradonačelnicu Sarajeva. I kada za nekoliko godina dotična opet bude u izboru za neku poziciju onda opet temu iz mrtvih vratiti i postavljati njena stara videa šta je govorila.
-
Škobo Habu
#49605 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Zašto tako nisi razmišljao kada je Komšić slao još gore kadrove od Marićke u diplomatiju? Sa SSS?Hank Paldum wrote: ↑09/03/2021 12:29
Neka nabije 150 strana ako treba, ponavljati svaki dan da se ne zaboravi dok ne prođe izbor za dogradonačelnicu Sarajeva. I kada za nekoliko godina dotična opet bude u izboru za neku poziciju onda opet temu iz mrtvih vratiti i postavljati njena stara videa šta je govorila.
-
zlajaBHF
#49606 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Mozda zato sto je osoba o kojoj pricas promjenila stavove, za razliku od Maricke i ostalih ubleha iz NS-a.Škobo Habu wrote: ↑09/03/2021 12:40Zašto tako nisi razmišljao kada je Komšić slao još gore kadrove od Marićke u diplomatiju? Sa SSS?Hank Paldum wrote: ↑09/03/2021 12:29
-
Škobo Habu
- Hank Paldum
#49608 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ps razmisljaj i piši o Martini ako želiš. Meni je za sad samo važno da ta stranka i svi koji imaju veze sa njom što gore prođu na izborimaŠkobo Habu wrote: ↑09/03/2021 12:40Zašto tako nisi razmišljao kada je Komšić slao još gore kadrove od Marićke u diplomatiju? Sa SSS?Hank Paldum wrote: ↑09/03/2021 12:29
- joint union
#49609 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nije tebi vazno da oni prodju sto gore, nego da sda prodje sto boljeHank Paldum wrote: ↑09/03/2021 13:20Ps razmisljaj i piši o Martini ako želiš. Meni je za sad samo važno da ta stranka i svi koji imaju veze sa njom što gore prođu na izborimaŠkobo Habu wrote: ↑09/03/2021 12:40Zašto tako nisi razmišljao kada je Komšić slao još gore kadrove od Marićke u diplomatiju? Sa SSS?Hank Paldum wrote: ↑09/03/2021 12:29
-
Škobo Habu
#49610 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Meni je opet važno da vi iz SDA shvatite koliki je nivo hipokrizije kod vas prisutan.Hank Paldum wrote: ↑09/03/2021 13:20
Ps razmisljaj i piši o Martini ako želiš. Meni je za sad samo važno da ta stranka i svi koji imaju veze sa njom što gore prođu na izborima
Ako je tvoj Bakir halalio Martini, ako je to Sebija, ako je to Željko i njegova Sabina, ne moramo to mi ostali u vaše ime.
Sad bi vi sa Marićkom na vješala, ali jebe vas što ste halalili puno gorim od nje.
-
The 51st State
#49611 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Sanju vlaisavljevic, kad je bal mek je maskenbal.Seawolf wrote: ↑09/03/2021 11:00Koga bi ti, da si na mjestu rukovodstva NS, predložio za zamjenika gradonačelnika Sarajeva, a da ispunjava sva tri od slijedećih uslova:konektovan wrote: ↑09/03/2021 10:49 Hajde, eto rekla šta je rekla, da se ne kačimo toga, jer ima ih mnogo na odgovornim pozicijama koji su slicne stvari govorili. Ali, moze li mi neko reci koje kompetencije dotična ima, da bi obnasala funkciju dogradonacelnice??
-
trotecnr1
#49612 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Glasao sam za njih na zadnjim izborima, baš mi je bilo drago kad se dogodila smjena vlasti, a sad ni sam ne znam šta misliti o svemu ovome. Imam dojam da će se njihovo ''pospremanje'' svesti na isto pospremanje koje smo imali i sa SDA - pospremanje para u svoje džepove.
Nije ni čudo što ih narod ismijava kad kaže ''ekspertna vlada'', svaki potez im je dosad bio loš, hitac u prazno.
Ne bude li nekog naglog zaokreta, otići će u prošlost nepovratno.
- Hank Paldum
#49613 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Obadvoje. I pusti ta namigivanja da si me kao razotkrio kada sam napisao već 100 puta da glasam za SDA. Znam da ste naučili ponavljati 5-6 fraza poput "Ne glasaš za SDA, ali..." ili "Ti kao do sada glasao za NS pa te ovaj put razočarali" jer ste tako programirani pa kada vam neko otvoreno napiše da glasa za SDA onda ne znate kako da se ponašatejoint union wrote: ↑09/03/2021 13:29Nije tebi vazno da oni prodju sto gore, nego da sda prodje sto boljeHank Paldum wrote: ↑09/03/2021 13:20Ps razmisljaj i piši o Martini ako želiš. Meni je za sad samo važno da ta stranka i svi koji imaju veze sa njom što gore prođu na izborimaŠkobo Habu wrote: ↑09/03/2021 12:40
Zašto tako nisi razmišljao kada je Komšić slao još gore kadrove od Marićke u diplomatiju? Sa SSS?![]()
- joint union
#49614 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ovo imas copy-paste, pa sibas?Hank Paldum wrote: ↑09/03/2021 13:47Obadvoje. I pusti ta namigivanja da si me kao razotkrio kada sam napisao već 100 puta da glasam za SDA. Znam da ste naučili ponavljati 5-6 fraza poput "Ne glasaš za SDA, ali..." ili "Ti kao do sada glasao za NS pa te ovaj put razočarali" jer ste tako programirani pa kada vam neko otvoreno napiše da glasa za SDA onda ne znate kako da se ponašatejoint union wrote: ↑09/03/2021 13:29Nije tebi vazno da oni prodju sto gore, nego da sda prodje sto boljeHank Paldum wrote: ↑09/03/2021 13:20
Ps razmisljaj i piši o Martini ako želiš. Meni je za sad samo važno da ta stranka i svi koji imaju veze sa njom što gore prođu na izborima![]()
Sta kazes za respiratore, sve u dure, nema zamjerki?
- Hank Paldum
#49615 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Po čemu nas jebe? Koje će biti posljedice? Osim 5-6 standardnih forumaša da nam to "nabija na nos" neće ništa biti a Martina i dalje radi a ovo će najvjerovat ije koštati Ivanu kandidatire pa skontaj koga šta stvarno jebe na kraju.Škobo Habu wrote: ↑09/03/2021 13:36Meni je opet važno da vi iz SDA shvatite koliki je nivo hipokrizije kod vas prisutan.Hank Paldum wrote: ↑09/03/2021 13:20
Ps razmisljaj i piši o Martini ako želiš. Meni je za sad samo važno da ta stranka i svi koji imaju veze sa njom što gore prođu na izborima
Ako je tvoj Bakir halalio Martini, ako je to Sebija, ako je to Željko i njegova Sabina, ne moramo to mi ostali u vaše ime.
Sad bi vi sa Marićkom na vješala, ali jebe vas što ste halalili puno gorim od nje.
- dale cooper
#49616 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Konačno i neko ko priznaje da glasa za SDA.
Treba mu ako ništa za to dati neki poen. 
- ultima_palabra
#49617 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Zar nisu Vlaisavljevicku htjeli postaviti SBB i SDA?
-
Novak20
#49618 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
joint union wrote: ↑09/03/2021 13:50
Ovo imas copy-paste, pa sibas?
.ebe se Hanka za respiratore. On je u Njemačkoj sa njemačkim doktorom i njemačkim respiratorom. Nama šalje selame i želje da se NS rasformira.
Što rek'o Reis, dosta smo glumili multikulturu.
- Hank Paldum
#49619 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nisam toliko u toku iz Njemačke. Moje je samo da kao neko ko ima pravo glasati u Bosni i Hercegovini da dam svoj mali doprinos koje će stranke dobiti glasove a koje će kazniti na izborima.joint union wrote: ↑09/03/2021 13:50Ovo imas copy-paste, pa sibas?Hank Paldum wrote: ↑09/03/2021 13:47Obadvoje. I pusti ta namigivanja da si me kao razotkrio kada sam napisao već 100 puta da glasam za SDA. Znam da ste naučili ponavljati 5-6 fraza poput "Ne glasaš za SDA, ali..." ili "Ti kao do sada glasao za NS pa te ovaj put razočarali" jer ste tako programirani pa kada vam neko otvoreno napiše da glasa za SDA onda ne znate kako da se ponašatejoint union wrote: ↑09/03/2021 13:29
Nije tebi vazno da oni prodju sto gore, nego da sda prodje sto bolje![]()
-
Škobo Habu
#49620 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
U tvom odgovoru se zrcali tvoj nivo svijesti.Hank Paldum wrote: ↑09/03/2021 13:51
Po čemu nas jebe? Koje će biti posljedice? Osim 5-6 standardnih forumaša da nam to "nabija na nos" neće ništa biti a Martina i dalje radi a ovo će najvjerovat ije koštati Ivanu kandidatire pa skontaj koga šta stvarno jebe na kraju.
On se ogleda u tome da Marićku treba satanizirati do te mjere zbog izjave, koja jeste neviđeno glupa, da ne kažem zlonamjerna, da joj više u Sarajevu mjesta nema, dok onima poput Martine treba i dalje gledati kroz prste, iako je obmanula svojom pričom kompletnu javnost, jer, eto, Martina radi za "našu", odnosno, "vašu" stvar?
Suštinski, radi samo za svoj džep. K'o i Bisera, i gomila sličnih karijerista.
- dale cooper
#49621 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
A ovaj iz Njemačke naklapa?
Pa da, zato ga se i jebe za svim ovim aferama koje direktno pogađaju nas koji živimo ovdje.
- joint union
#49622 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Eki, nisi u toku za jednu od najvecih (otkrivenih) afera i kradja u BiH, ali zato pratis sve poteze neke minorne njihove stranke? FascinantnoHank Paldum wrote: ↑09/03/2021 13:56Nisam toliko u toku iz Njemačke. Moje je samo da kao neko ko ima pravo glasati u Bosni i Hercegovini da dam svoj mali doprinos koje će stranke dobiti glasove a koje će kazniti na izborima.joint union wrote: ↑09/03/2021 13:50Ovo imas copy-paste, pa sibas?Hank Paldum wrote: ↑09/03/2021 13:47
Obadvoje. I pusti ta namigivanja da si me kao razotkrio kada sam napisao već 100 puta da glasam za SDA. Znam da ste naučili ponavljati 5-6 fraza poput "Ne glasaš za SDA, ali..." ili "Ti kao do sada glasao za NS pa te ovaj put razočarali" jer ste tako programirani pa kada vam neko otvoreno napiše da glasa za SDA onda ne znate kako da se ponašate
Kad vec hoces da das taj svoj doprinos, mislim da bi ti ova gorepomenuta afera isla na ruku...
- drug_profi
#49623 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Primjer bota bez srama i pameti
- Hank Paldum
#49624 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Griješiš.Škobo Habu wrote: ↑09/03/2021 13:57U tvom odgovoru se zrcali tvoj nivo svijesti.Hank Paldum wrote: ↑09/03/2021 13:51
Po čemu nas jebe? Koje će biti posljedice? Osim 5-6 standardnih forumaša da nam to "nabija na nos" neće ništa biti a Martina i dalje radi a ovo će najvjerovat ije koštati Ivanu kandidatire pa skontaj koga šta stvarno jebe na kraju.
On se ogleda u tome da Marićku treba satanizirati do te mjere zbog izjave, koja jeste neviđeno glupa, da ne kažem zlonamjerna, da joj više u Sarajevu mjesta nema, dok onima poput Martine treba i dalje gledati kroz prste, iako je obmanula svojom pričom kompletnu javnost, jer, eto, Martina radi za "našu", odnosno, "vašu" stvar?
Suštinski, radi samo za svoj džep. K'o i Bisera, i gomila sličnih karijerista.
Razlog zašto se čini da se Martini gleda kroz prste a Marićka "satanizra" (da citiram tebe) je jednostavan i nije kako ti to predstavljaš. Ivana je dio Njihove Stranke koja je najveća poslijeratna podvala u Federaciji sa većinski bošnjačkom stanovništvu dok je Martina pojedinac koja je poznata po nekim negativnim istupima ali je pojedinac, kao što ima takvih pojedinaca u SDA, SDP, NiP, DF, SBB, PZP, SBiH i ostalim strankama. Kada se riješi prvo sa Njihovom Strankom onda se treba baviti pojedincima.
-
nastavnik fizickog
#49625 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
i bas se ti naso da to nekome ovdje na forumu kazes