Jaštaće, ovih par dana na svakom ćošku policije, masovno kažnjavaju (hoćel proći to nije me briga), sekunda rastjerati klošare sa pumpe koji kahvenišu.
Nek ide raja na planine, jebo ih metropolis i ostale lopovske kafane, kladionice i tržni centri.
Moderator: O'zone
Jaštaće, ovih par dana na svakom ćošku policije, masovno kažnjavaju (hoćel proći to nije me briga), sekunda rastjerati klošare sa pumpe koji kahvenišu.

Odlično ako ih budu tjerali.
Pa nema šta biti sumnjiva, ovi što uvijek seru oko svega su najglasniji i nije im mrsko otkucati deset hiljada komentara dnevno na svim portalima i fejsbucimaMorningStar wrote: ↑08/03/2021 21:01 Anketa je sumnjiva jer komentari protiv locmdowna ispod idu 10 naprema 1 otprilike protiv
Pardon, evo izbrisase pola komentaraal ima na drugom clanku nisu
![]()
Tawil, eurofarm. 140KM isti dan gotovo ali ako poraniš ujutruFiladendron96 wrote: ↑09/03/2021 08:44 Pozdrav svima. Imam veliku molbu pa ako neko može da odgovori biću zahvalan. Gdje se u Sarajevu može privatno uraditi PCR bris, koje su cijene i koliko se čeka otprilike?
Nazalost plata reflektuje nivo inteligencije i rezonovanja.manuchao91 wrote: ↑08/03/2021 19:47zasto bih ja snosio troskove ..druze moj i ovako radim za 550 KM ...jos da snosim tudje troskovespinel_ wrote: ↑08/03/2021 19:42Hoces ti snositi troskove?manuchao91 wrote: ↑08/03/2021 19:40 drago mi je sto je krizni stab doneo pametnu odluku.Kad ne mozes stokama dogovorit onda moras zatvarat..Budimo odgovorni ..jedan mjesec lockdowna ostatak godine rahat...puna podrska kriznom stabu i policiji...Moramo shvatiti ozbiljnost situacije ...nema od kafana nista...ovo loše pada samo bespoličarima da mogu hodat i bespoličarit
proklete jebene propalice....
kako god..puna podrska Kriznom Stabu KS...ako mislite da ste pametniji sto ne izadjete na ulice i ne blokirate sve...sjedite gdje jeste i cutite molim vas..vi da ste pametniji vi bi sjedili u kriznom stabu i institucijama zaduzenim za sigurnos gradjana ...nit ste doktori nit ste strucnjaci nit ste političari,tako a stenemocni bilo šta da poduzmete u ovoj situaciji.Nadam se da ce lockdown potrajati duze dana i sljedecih vikenda kako bi sje epidemija smirila i rastretio zdravstveni sistem fBiHMedobrundo25 wrote: ↑09/03/2021 10:16Nazalost plata reflektuje nivo inteligencije i rezonovanja.manuchao91 wrote: ↑08/03/2021 19:47zasto bih ja snosio troskove ..druze moj i ovako radim za 550 KM ...jos da snosim tudje troskove![]()
Današnjim naredbama ugostiteljskim objektima je omogućen rad do 23 sata.
Također, trgovinama na veliko i malo, pružaocima ostalih uslužnih djelatnosti, subjektima koji pružaju usluge iz oblasti hotelijerstva, ugostiteljstva, umjetnosti i zabave (kina, pozorišta, muzeji i sl), kladionicama i sl., je naređeno da na ulazu u objekat postave obavještenje o ukupnom broju lica koja mogu boraviti u objektu..................
https://www.rtvslon.ba/naredbe-kriznog- ... qhpSjRgzEY
Drug, mi i jesmo pametniji od tog tzv. nezakonitog Kriznog štaba. Pametniji smo zato što je Krizni štab nevjerovatno glup. Ne treba medicinsko znanje nego obična zdrava logika da se zaključi da njihove mjere ne daju rezultat. Mislim na tzv. nezakoniti policijski sat i maske na otvorenom. Ova zadnja mjera je idiotska i samo će nanijeti štetu ekonomiji, a neće dati rezultate u smanjenju broja zaraženih.manuchao91 wrote: ↑09/03/2021 11:10 kako god..puna podrska Kriznom Stabu KS...ako mislite da ste pametniji sto ne izadjete na ulice i ne blokirate sve...sjedite gdje jeste i cutite molim vas..vi da ste pametniji vi bi sjedili u kriznom stabu i institucijama zaduzenim za sigurnos gradjana ...nit ste doktori nit ste strucnjaci nit ste političari,tako a stenemocni bilo šta da poduzmete u ovoj situaciji.Nadam se da ce lockdown potrajati duze dana i sljedecih vikenda kako bi sje epidemija smirila i rastretio zdravstveni sistem fBiH
svi ste vi pametni preko foruma...hajde ba...
Jel vam pise na celu da ste imali covid19 i da sad imate antitijela?Naslovnica wrote: ↑09/03/2021 12:18 Moju suprugu jučer upozorili, išla pješke od Energoinvesta na Stupu prema Alipašinom, uspuhala se sva.
Kerovi usporili na Džemala Bijedića, tamo negdje oko Stupske petlje i iz kola joj rekli "gospođo, stavite masku na lice".
A njoj maska ispod brade.
Ovo fakat postaje nevjerovatno čime se bave!
Neću ni da spominjem da je supruga prebolovala COVID-19 i da imamo antitijela.
FUJ!
Ne piše. Slobodno zanemari taj dio.Horcrux wrote: ↑09/03/2021 12:29Jel vam pise na celu da ste imali covid19 i da sad imate antitijela?Naslovnica wrote: ↑09/03/2021 12:18 Moju suprugu jučer upozorili, išla pješke od Energoinvesta na Stupu prema Alipašinom, uspuhala se sva.
Kerovi usporili na Džemala Bijedića, tamo negdje oko Stupske petlje i iz kola joj rekli "gospođo, stavite masku na lice".
A njoj maska ispod brade.
Ovo fakat postaje nevjerovatno čime se bave!
Neću ni da spominjem da je supruga prebolovala COVID-19 i da imamo antitijela.
FUJ!