Pa i jesmo jedan narod, Bošnjaci i van BiH, i tada je naše srce kucalo kao jedno.cyprus wrote: ↑08/03/2021 02:15Hank Paldum wrote: ↑08/03/2021 02:10Zaboravio si i da joj je i smetala zastava Sandžaka na Vijećnici kao podrška zaraženim od Covida.N.N. wrote: ↑07/03/2021 23:31 Garantujem da je ova spodoba veci sovinista od svih forumasa na ovoj temi.
Ja ne znam da je bilo kome smetala Vijecnica u bojama Hrvatske i u bojama grada-grba Zagreba.
Ali je ta ista Vijecnica njoj 'smetala u bojama Turske...sto je jos i javno ispoljila na internetu.
Mala sovinistklinja, satro aktivistkinja. U njoj cuci mrznja prema Bosnjacima...pa svako malo joj to i izleti, da li ovako kao na klipu ili na twitu, isti qurac.
Mene baš zanima zašto uz zastavu Hrvatske nije išla poruka "Jedno srce - jedan narod"
Btw, nešto se ne sjećam da je bila zastava Hrvatske uopšte![]()
Kada je ona omladina, Hrvati, se ugušila plinom za novu godinu meni nije bilo ništa neobično da iz Širokog ili Čapljine većinski narod u tim gradovima šalju malo drugacije poruke nego iz Sarajeva, Tešnja ili Maglaja i zna se zašto. Mi možemo napisati milion verzija podrške Srbiji, Hrvatskoj, Turskoj, Americi, Njemačkoj ali neće sazdržati pojam narod.
Dodik godinama govori da Sarajevo nije srpski glavni grad, Čović da je Mostar stolni hrvatski grad ali se odmah diže frka ako se podrži Sandžak kada je najteže i na to još većinski narod u Sarajevu doda još poruku drugom većinskom narodu tamo.