Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa evo jedan primjer. Žena je prvenstveno poznata kao analitičarka i takve stručnjake naravno želi svaka stranka.
Njena prognoza 2018. godine pred izbore
- SDA će doživjeti potop
- SNSD će doživjeti potop
- SDP će biti najjača stranka
- U Predsjedništvo će ući Ivanić, Čović i Bećirović
- Za Komšića niko neće glasati
Čovječe ona je 100 god. ispred 90% političara u BiH. Ne može biti gora od bilo kojeg patriJote. Pusti prognoze, to zna svako na svoj mlin interpretirati kako mu paše.
Ona bolan ne može predstavljati ljude koji ne mogu sastaviti ni običnu rečenicu. Krezubiće su preuzeli drugi (Zna se ko!).
Bar će podići nivo pismenosti i kulture.
Ja tebi crno na bijelo (znači nije moje mišljenje niti interpretacija već njene riječi i prognoze) a ti opet po svom.
Krezubići podržavaju svoje Bošnjake sa bojama Sandžalka na vijećnici i to je dotičnoj zasmetalo, zato je ona sad tu da nas nauči kulturi.
Pa evo jedan primjer. Žena je prvenstveno poznata kao analitičarka i takve stručnjake naravno želi svaka stranka.
Njena prognoza 2018. godine pred izbore
- SDA će doživjeti potop
- SNSD će doživjeti potop
- SDP će biti najjača stranka
- U Predsjedništvo će ući Ivanić, Čović i Bećirović
- Za Komšića niko neće glasati
Čovječe ona je 100 god. ispred 90% političara u BiH. Ne može biti gora od bilo kojeg patriJote. Pusti prognoze, to zna svako na svoj mlin interpretirati kako mu paše.
Ona bolan ne može predstavljati ljude koji ne mogu sastaviti ni običnu rečenicu. Krezubiće su preuzeli drugi (Zna se ko!).
Bar će podići nivo pismenosti i kulture.
Zena je obicna UBLEHA... Da se razimijemo prije cu podržati Skaku 100 puta prije ove ublehe... Ovo je cirkus sta NS radi...
Vidiš, NS nije samo bošnjačka stranka. I mislim da tu završava sva priča. NS ima svoj ugao i svoj način gledanja na politiku. Ovo što rade je dobro, jer nijedna stranka (pa čak ni SDP) nije stisnula do kraja i kazala to smo mi. Znači stranka koja ima progresivno razmišljanje, moderni pristup politici.
Mi smo naviknuli na tronožac. To NS nije!
Podrška Ivani. Njeni stavovi su slični NS-i. Kome ne odgovara ima drugih opcija.
Ako je tebe fosna2014 neko iz NS zaduzio da branis NS na forumu taj treba da bude izbacen iz NS po hitnom postupku i ti skupa s njim. Kao da te SDA poslala da nam svima NS zgadis.
kox wrote: ↑07/03/2021 18:27
Ako je tebe fosna2014 neko iz NS zaduzio da branis NS na forumu taj treba da bude izbacen iz NS po hitnom postupku i ti skupa s njim. Kao da te SDA poslala da nam svima NS zgadis.
Ne valjaj glupost. Ja iznosim svoje mišljenje o NS i njihovoj politici. Ako nije tako onda možemo slobodno argumentivano o tome. Neka me neko iz NS opovrgne.
Mislim da sam našao opciju za sebe. I drago mi je. To je sve.
Ne valjaj glupost. Ja iznosim svoje mišljenje o NS i njihovoj politici. Ako nije tako onda možemo slobodno argumentivano o tome. Neka me neko iz NS opovrgne.
Ako mislis dobro NS-u prestani ziv bio. Pusti kluza i pametnije od sebe da se tim bave.
Ako mislis dobro NS-u prestani ziv bio. Pusti kluza i pametnije od sebe da se tim bave.
Neću ja ništa prestati. Ja nisam NS. A pogotovo ne želim nekome uljepšavati stvari. Zasigurno ne nekoj stranci - taman se zvala i NS.
I, da - prvo mislim dobro sebi, a ponajmanje nekim strankama.
Neću ja ništa prestati. Ja nisam NS. A pogotovo ne želim nekome uljepšavati stvari. Zasigurno ne nekoj stranci - taman se zvala i NS.
I, da - prvo mislim dobro sebi, a ponajmanje nekim strankama.
Ovo boldirano bi trebao staviti u potpis da se ko ne zezne.
kox wrote: ↑07/03/2021 17:45
Čuj Ivana Marić. Mili Bože sta se desilo sa ovim ljudima iz NS. Imate li vi ljudi imalo pameti vise ?
Poslali su poruku svjim clanovima da nisu dovoljno sposobni za tu funkciju a javnosti da su nesposbni kao stranka da osposobe jednu takvu osobu za jednu takvu poziciju.
Čuj Ivana Marić. Mili Bože sta se desilo sa ovim ljudima iz NS. Imate li vi ljudi imalo pameti vise ?
Poslali su poruku svjim clanovima da nisu dovoljno sposobni za tu funkciju a javnosti da su nesposbni kao stranka da osposobe jednu takvu osobu za jednu takvu poziciju.
Vala Ivana Marić im je fula na svim nivoima. Nevjerovatno.
Ja to gledam malo dugacije
Poslali su poruku da ipak biraju da kandiduju najboljeg koji ne mora nuzno biti clan njihove stranke tako da se gleda sposobnost a ne stranacka pripadnost
E sada oko izbora ivane mozemo pricati je li najsposobnija osoba kao prijedlog i ima li sposobnijih od nje a da su neutralni sto se tice stranackog opredjeljenja
Poslali su poruku da ipak biraju da kandiduju najboljeg koji ne mora nuzno biti clan njihove stranke tako da se gleda sposobnost a ne stranacka pripadnost
E sada oko izbora ivane mozemo pricati je li najsposobnija osoba kao prijedlog i ima li sposobnijih od nje a da su neutralni sto se tice stranackog opredjeljenja
Znaci sam sebe demantujes.
Gdje si ti vidio da sam sebe demantujem?
Najsposobnija u odnosu na clanove stranke je sigurno ako je vec predlozena
A ovo da li je ona najsposobnija u gradu je pitanje jer ns ima koliko clanova u sarajevu?