-18 bodova...
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Mea_parvitas
#84676 Re: FK Željezničar
9 kola 27 bodova, Zeljo 9 kola 9 bodova. 
-18 bodova...
-18 bodova...
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#84677 Re: FK Željezničar
Ponovo cu citirati @charugu jer mislim da su ovo prava pitanja. S tim da bi ja jos ovdje ubacio Vrhovca koji se nepravedno zapostavlja na ustrb Kosorica iako je mladji 12 godina, pa onda Ante Blazevic na ustrb Sinise, evo sad je dosao i Saban sa 21 godinom i mogla bi se sastaviti odlicna ekipa mladosti i iskustvaCharuga wrote: ↑07/03/2021 13:24 Duraković, Gasal, Kulašin, Mujić, Nargalić. Nema minutaže. Hrelju i Bendera doveli, ni njih nema.
Gurao Subašića na pripremama, sad ga nema. Mujezinović na početku sezone igrao u prvih 11, sad sa klupe mijenja invalida, poluproizvod, nazovi igrača Veselinovića.
Trenutačnih prvih 11 koje gura Amar nisu ni dizelaši, nego lož ulje. Isto kad uzmeš fiću pa kreneš na Bjelašnicu. Dobije na snazi tek negdje pred parkingom na planini, ali tada je gotovo, drugi već stigli na parking.
- klizim po parkingu
#84678 Re: FK Željezničar
ha ja sta drugo i ocekivati od ljubitelja jedne osobe vi amarovci i misketovci ste u suštini isti libo vas racku za klub samo nek je vašim primadonama dobro i nek oni haračeLSD wrote: ↑07/03/2021 14:28Dobro to, nego kako ide utovar- istovar u Megamixu, jesu li redovne plate, pazi li vas gazda i sl.klizim po parkingu wrote: ↑07/03/2021 14:19otjerala se ubleha misimovic otjerati ce se i amar klub nije drustvo jednog lica da upravlja s njim kako hoce misimovic je probao i nabijen je nogom tako ce i Amar .
Vi ljubitelji misimovica i amara ne kontate da je svim ostalim navijacima pun racku vaseg prepucavanja i da vjedva ceka jedne i druge da nogira jer vi uzdizete jedne osobe a sahranjujete klub . Vi niste navijaci kluba vi ste navijaci osoba i zato ne možete da shvatite da Amar je srozao klub na niske grane jer 9 bodova u 9 kola je bruka i sramota .
i ovo je tema FK željezničar nije fk amar osim pa da se samo uzdize on klub je uvijek bitniji od pojedinca![]()
![]()
vas zaboli briga sto je jedna ljudina kao badzak koji je bio automat za pare Amaru morao covjek onako na onaj nacin otici . Vas nije sramota po vama taj lik je ckapi mrtva jer je tek tako napustio svakom drugom normalnom zeljovcu on je uzor kako se voli i cijeni klub.
Vi ne shvaćate da je raji pun racku vaših poltronstava i ljubljena guzica jednom i drugom dok ste klub svukli na nivo čelika.
I zato Amar ubleha treba da ide nije nista postigao za 2.5 godine a otjerao je svoju trecu upravu u ovom mandatu
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#84679 Re: FK Željezničar
Najbolje da se vrati Gredic ( uz par normalnih, neuprljanih ljudi tipa Badzak, Vukotić i sl) i nastavi tamo gdje ga je konjokradica Misimovic zaustavio. Izaci pred navijace, reci sta i kako i krenuti raditi. Bolje danas, nego sutra.
- hrasno38
#84680 Re: FK Željezničar
Ne gubi utakmice uprava nego ekipa sa trenerom na celu. E sad posto niko na svijetu nije promjenio citavu ekipu a u Zelji su se uvijek radi losih rezultata mijenjli treneri to treba isto da vazi i za Osima. Da budemo posteni frajer se zajebava sa ekipom i fura neku svoju furku.sime_cipol wrote: ↑07/03/2021 14:40 Najbolje da se vrati Gredic ( uz par normalnih, neuprljanih ljudi tipa Badzak, Vukotić i sl) i nastavi tamo gdje ga je konjokradica Misimovic zaustavio. Izaci pred navijace, reci sta i kako i krenuti raditi. Bolje danas, nego sutra.
-
LSD
#84681 Re: FK Željezničar
Ma ja, to je toklizim po parkingu wrote: ↑07/03/2021 14:36ha ja sta drugo i ocekivati od ljubitelja jedne osobe vi amarovci i misketovci ste u suštini isti libo vas racku za klub samo nek je vašim primadonama dobro i nek oni haračeLSD wrote: ↑07/03/2021 14:28Dobro to, nego kako ide utovar- istovar u Megamixu, jesu li redovne plate, pazi li vas gazda i sl.klizim po parkingu wrote: ↑07/03/2021 14:19
otjerala se ubleha misimovic otjerati ce se i amar klub nije drustvo jednog lica da upravlja s njim kako hoce misimovic je probao i nabijen je nogom tako ce i Amar .
Vi ljubitelji misimovica i amara ne kontate da je svim ostalim navijacima pun racku vaseg prepucavanja i da vjedva ceka jedne i druge da nogira jer vi uzdizete jedne osobe a sahranjujete klub . Vi niste navijaci kluba vi ste navijaci osoba i zato ne možete da shvatite da Amar je srozao klub na niske grane jer 9 bodova u 9 kola je bruka i sramota .
i ovo je tema FK željezničar nije fk amar osim pa da se samo uzdize on klub je uvijek bitniji od pojedinca![]()
![]()
vas zaboli briga sto je jedna ljudina kao badzak koji je bio automat za pare Amaru morao covjek onako na onaj nacin otici . Vas nije sramota po vama taj lik je ckapi mrtva jer je tek tako napustio svakom drugom normalnom zeljovcu on je uzor kako se voli i cijeni klub.
Vi ne shvaćate da je raji pun racku vaših poltronstava i ljubljena guzica jednom i drugom dok ste klub svukli na nivo čelika.
I zato Amar ubleha treba da ide nije nista postigao za 2.5 godine a otjerao je svoju trecu upravu u ovom mandatu
- sime_cipol
#84682 Re: FK Željezničar
Naravno, i Amar je zreo da napusti klub.hrasno38 wrote: ↑07/03/2021 14:47Ne gubi utakmice uprava nego ekipa sa trenerom na celu. E sad posto niko na svijetu nije promjenio citavu ekipu a u Zelji su se uvijek radi losih rezultata mijenjli treneri to treba isto da vazi i za Osima. Da budemo posteni frajer se zajebava sa ekipom i fura neku svoju furku.sime_cipol wrote: ↑07/03/2021 14:40 Najbolje da se vrati Gredic ( uz par normalnih, neuprljanih ljudi tipa Badzak, Vukotić i sl) i nastavi tamo gdje ga je konjokradica Misimovic zaustavio. Izaci pred navijace, reci sta i kako i krenuti raditi. Bolje danas, nego sutra.
Ne treba nijedan biti u klubu gdje navijaci drze stranu jednog ili drugog. Neka bude neko treci. Po meni Gredic
-
LSD
#84683 Re: FK Željezničar
To onaj predsjednik koji je pobjegao ko miš, napustio klub dan uoci derbija (kada se Mulalić pentrao po krovu tunelasime_cipol wrote: ↑07/03/2021 14:50
Naravno, i Amar je zreo da napusti klub.
Ne treba nijedan biti u klubu gdje navijaci drze stranu jednog ili drugog. Neka bude neko treci. Po meni Gredic
- hrasno38
#84684 Re: FK Željezničar
Ima li iko da valja osim AmaraLSD wrote: ↑07/03/2021 14:55To onaj predsjednik koji je pobjegao ko miš, napustio klub dan uoci derbija (kada se Mulalić pentrao po krovu tunelasime_cipol wrote: ↑07/03/2021 14:50
Ne treba nijedan biti u klubu gdje navijaci drze stranu jednog ili drugog. Neka bude neko treci. Po meni Gredic, pobjeda 1-0 golom Tiaga ), jel o tom Grediću pricas ? neka hvala...taj isti Gredić je predao klub u ruke faraona Misketa, a dalje znamo šta je to govedo uradilo od kluba.
-
LSD
#84685 Re: FK Željezničar
Zaobiđi me sa svojim žalopojkama na Amarahrasno38 wrote: ↑07/03/2021 14:59Ima li iko da valja osim AmaraLSD wrote: ↑07/03/2021 14:55To onaj predsjednik koji je pobjegao ko miš, napustio klub dan uoci derbija (kada se Mulalić pentrao po krovu tunelasime_cipol wrote: ↑07/03/2021 14:50
Ne treba nijedan biti u klubu gdje navijaci drze stranu jednog ili drugog. Neka bude neko treci. Po meni Gredic, pobjeda 1-0 golom Tiaga ), jel o tom Grediću pricas ? neka hvala...taj isti Gredić je predao klub u ruke faraona Misketa, a dalje znamo šta je to govedo uradilo od kluba.
![]()
- hrasno38
#84686 Re: FK Željezničar
Ne pada mi na pamet da te zaobidjemLSD wrote: ↑07/03/2021 15:00Zaobiđi me sa svojim žalopojkama na Amarahrasno38 wrote: ↑07/03/2021 14:59Ima li iko da valja osim AmaraLSD wrote: ↑07/03/2021 14:55
To onaj predsjednik koji je pobjegao ko miš, napustio klub dan uoci derbija (kada se Mulalić pentrao po krovu tunela, pobjeda 1-0 golom Tiaga ), jel o tom Grediću pricas ? neka hvala...taj isti Gredić je predao klub u ruke faraona Misketa, a dalje znamo šta je to govedo uradilo od kluba.
![]()
nisu mi više zanimljive.
-
LSD
#84687 Re: FK Željezničar
Dobro, nastavi onda cviliti i dalje na Amara, nije ni to problem
garant ce ga neki anonimusi sa foruma smijeniti.
- hrasno38
-
LSD
- hrasno38
#84690 Re: FK Željezničar
Umjesto da ode jos uvijek dok ga ne pljuju takvi kao ti otici ce kad mu budu na svakom cosku jebali sve po spisku. Ne kazu dzaba Pitari neka nam Osim ostane sto duze. Mene bi bilo sramota se zvati bilo kakvim navijacem Zelje a ovako pisati kao sto ti pises. Koliko vidim ti si jedan od rijetkih koji je ostao pri uvjerenju da je Amar ispred Zelje.
Last edited by hrasno38 on 07/03/2021 15:51, edited 1 time in total.
-
LSD
#84691 Re: FK Željezničar
Ma ja, ti si jedini pravi navijac Želje ovdjehrasno38 wrote: ↑07/03/2021 15:15Umjesto da ode jos uvijek dok ga ne pljuju takvi kao ti otici ce kad mu budu na svakom cosku jebali sve po spisku. Ne kazu dzaba Pitari neka nam Osim ostane sto duze. Mene bi bilo sramota se navijati bilo kakvim navijacem Zelje a ovako pisati kao sto ti pises. Koliko vidim ti si jedan od rijetkih koji je ostao pri uvjerenju da je Amar ispred Zelje.
Samo nastavi tako jako, nema labavo
- klizim po parkingu
#84692 Re: FK Željezničar
smijesno i zalosno da je nekome vazniji neki lik od samog kluba za kojeg lafo navijaju
samo cekamo trenutak da navijači amara pocnu pjevati mir mir mir niko nije kriv da opravdaju ovaj fijasko sa rezultatima i stanjem kluba
samo cekamo trenutak da navijači amara pocnu pjevati mir mir mir niko nije kriv da opravdaju ovaj fijasko sa rezultatima i stanjem kluba
- hrasno38
#84693 Re: FK Željezničar
Ja se nisam nikada busao u prsa ni da sam jedini ni da sam pravi navijac Zelje....(samo ne znam sta znaci pravi a sta krivi..ili navijas za Zelju ili ne navijas). Pa nisam isto tako pisao ni da ste placenici niti ublehasi nego samo oni kojima je pojedinac ispred kluba sto je apsolutno tacno.LSD wrote: ↑07/03/2021 15:16Ma ja, ti si jedini pravi navijac Želje ovdjehrasno38 wrote: ↑07/03/2021 15:15Umjesto da ode jos uvijek dok ga ne pljuju takvi kao ti otici ce kad mu budu na svakom cosku jebali sve po spisku. Ne kazu dzaba Pitari neka nam Osim ostane sto duze. Mene bi bilo sramota se navijati bilo kakvim navijacem Zelje a ovako pisati kao sto ti pises. Koliko vidim ti si jedan od rijetkih koji je ostao pri uvjerenju da je Amar ispred Zelje.ovo ostalo su placenici i ublehaši koji ne bi trebali sebe nazivati navijacima.
Samo nastavi tako jako, nema labavo![]()
-
LSD
#84694 Re: FK Željezničar
Smiješno i žalosno da neko ko voza viljuškare po rajlovačkim magacinima Megamixa drugima govori kakav je ko navijac, i to ljudima koje i ne zna, po forumimaklizim po parkingu wrote: ↑07/03/2021 15:48 smijesno i zalosno da je nekome vazniji neki lik od samog kluba za kojeg lafo navijaju![]()
![]()
samo cekamo trenutak da navijači amara pocnu pjevati mir mir mir niko nije kriv da opravdaju ovaj fijasko sa rezultatima i stanjem kluba![]()
- klizim po parkingu
#84695 Re: FK Željezničar
ja nemam nikakvih veza sa lažnim praskastim hadzijom i to je vas problem ljubitelja Amara sto od toplog alpinizma prema Amaru ne vidite da unistavate klub s tim.LSD wrote: ↑07/03/2021 15:59Smiješno i žalosno da neko ko voza viljuškare po rajlovačkim magacinima Megamixa drugima govori kakav je ko navijac, i to ljudima koje i ne zna, po forumimaklizim po parkingu wrote: ↑07/03/2021 15:48 smijesno i zalosno da je nekome vazniji neki lik od samog kluba za kojeg lafo navijaju![]()
![]()
samo cekamo trenutak da navijači amara pocnu pjevati mir mir mir niko nije kriv da opravdaju ovaj fijasko sa rezultatima i stanjem kluba![]()
![]()
![]()
Vazniji ti je Amar od kluba i to dokazujes svakim postom i jednostavno ovo nije FK Amar Osim ovo je FK Željezničar i sve dok je tako nece biti niti Amarova niti Senadova prcija samo je vama ljubiteljima DJL to nemoguce da shvatite da postoje osobe koje zaboli bimbo za obojicom i da je bitan samo klub tim osobama. Eh kad to shvatite valjda skontate sto se Amar tjera na isti način kao misimovic
-
LSD
#84696 Re: FK Željezničar
Jok, nemaš nikakoklizim po parkingu wrote: ↑07/03/2021 16:11ja nemam nikakvih veza sa lažnim praskastim hadzijomLSD wrote: ↑07/03/2021 15:59Smiješno i žalosno da neko ko voza viljuškare po rajlovačkim magacinima Megamixa drugima govori kakav je ko navijac, i to ljudima koje i ne zna, po forumimaklizim po parkingu wrote: ↑07/03/2021 15:48 smijesno i zalosno da je nekome vazniji neki lik od samog kluba za kojeg lafo navijaju![]()
![]()
![]()
![]()

Ali dobro kliziš po parkingu, mora se priznati
Samo, mani se šupljiranja i rasprave po forumima, vec se polako spremaj za treću smjenu u Megamixu
- klizim po parkingu
#84697 Re: FK Željezničar
vidim kako ti srcano branis Amara da ce ti dati da mu lutvu prosetasLSD wrote: ↑07/03/2021 16:14Jok, nemaš nikako![]()
![]()
Ali dobro kliziš po parkingu, mora se priznati![]()
Samo, mani se šupljiranja i rasprave po forumima, vec se polako spremaj za treću smjenu u Megamixupusti Amara, valja zaraditi.
jesi li realan da nekoga prozivas misketovcem jer ne mozes shvatiti da nekome ide na zivce amarovo ubleharenje i 9 boba iz 9 kola gdje si primio golova kao jedan radnik i gdje mu retard veselinovic igra svaku utakmicu
kazem ti najsretniji ce ovaj klub biti kad vasa oba debilna amarova i misimoviceva klana odleprsate od zelje jer vase podjele unistise nas
Samo jako do unistenja kluba ljudine
-
LSD
#84698 Re: FK Željezničar
Misketovac koji voza viljuškare se registrovao prije par dana na ovoj forum i odmah krenuo da određuje ko je koliki željovac, ko je pravi navijac itd
Valjda moderacija pocisti takve i pusti vodu.
Valjda moderacija pocisti takve i pusti vodu.
- sime_cipol
#84699 Re: FK Željezničar
Gdje su ti veliki Zeljovci, kojima su usta puna Zelje?
Gdje su u klubu?
Gdje su barem pored kluba?
Ne brani niko nikome da dodje i pomogne. Nije valjda da svi oni nemaju snage da pomjere jednog Amara?
Gdje su u klubu?
Gdje su barem pored kluba?
Ne brani niko nikome da dodje i pomogne. Nije valjda da svi oni nemaju snage da pomjere jednog Amara?
- Plavo-bijeli
#84700 Re: FK Željezničar
@klizim po parkingu
ma znao sam da ćete odmah prozvati i iskoristit će svoje jadne fazone da te okarakterišu kao nekim ko je kao potrčko Misketa i eto samo mu je to u glavi.
To je ono kad si zaljubljen u Amara i podsvjesno ti se sviđa i privlači te, pa ti dovoljno neinteligentni um kaže da svi oni koji su protiv Amara mora da imaju takva osjećanja prema Misketu.
Teško je shvatiti da postoji ogroman broj onih kojima je najbitnije samo da klub vodi onaj koji najviše umije, ma kako god da se zove i koliko god da ga volili kad se pojavi bolji mi smo spremni onome prethodnome mahnuti i zahvaliti mu se za sve, jer je Željo prioritetan, a ostalo je manje bitno.
O tome kakvi su ko navijači, davno sam ja joj postavljao slike polugodišnjih, godišnjih zadnjih 15 godina, te ulaznice od Maribora, Plzena pa do Makedonije.
Pozivao sam i ove botove sa foruma da i oni isto postave, niko se nije usudio ni jedne godišnje...
Sve u svemu gade mi se ovakve osobe, ma sutra bi oni i Amara prodali za sladoled.
Nemaju oni osjećaj tog nekog obraza.
Vidim i na tm.orgu ih je sve manje, kao i ovdje, daleko im kuća od stadiona bila.
ma znao sam da ćete odmah prozvati i iskoristit će svoje jadne fazone da te okarakterišu kao nekim ko je kao potrčko Misketa i eto samo mu je to u glavi.
To je ono kad si zaljubljen u Amara i podsvjesno ti se sviđa i privlači te, pa ti dovoljno neinteligentni um kaže da svi oni koji su protiv Amara mora da imaju takva osjećanja prema Misketu.
Teško je shvatiti da postoji ogroman broj onih kojima je najbitnije samo da klub vodi onaj koji najviše umije, ma kako god da se zove i koliko god da ga volili kad se pojavi bolji mi smo spremni onome prethodnome mahnuti i zahvaliti mu se za sve, jer je Željo prioritetan, a ostalo je manje bitno.
O tome kakvi su ko navijači, davno sam ja joj postavljao slike polugodišnjih, godišnjih zadnjih 15 godina, te ulaznice od Maribora, Plzena pa do Makedonije.
Pozivao sam i ove botove sa foruma da i oni isto postave, niko se nije usudio ni jedne godišnje...
Sve u svemu gade mi se ovakve osobe, ma sutra bi oni i Amara prodali za sladoled.
Nemaju oni osjećaj tog nekog obraza.
Vidim i na tm.orgu ih je sve manje, kao i ovdje, daleko im kuća od stadiona bila.