FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

LSD

#84626 Re: FK Željezničar

Post by LSD »

klizim po parkingu wrote: 06/03/2021 17:48
LSD wrote: 06/03/2021 16:52 :lol: :lol: kakva patetika se ovdje prosipa, nevjerovatno.

Juričić sa svojim promašejem zicera kod 0-0 prelomio utakmicu.
logicno svi su krivi samo Amar nije lsd stari navijac amara a me zelje jel vas stid vise ublehu podrzavati zbog koje je ovakva ljudina kao badzak morala dati ostavku :zoka: :zjev: :run:
Miran budi :maca:
Tesla Edison

#84627 Re: FK Željezničar

Post by Tesla Edison »

AMARE ODLAZI!
MISKE DOLAZI!

Hoćemo južnu tribinu!
Hannibal41

#84628 Re: FK Željezničar

Post by Hannibal41 »

TESLA_EDISON wrote: 06/03/2021 19:25 AMARE ODLAZI!
MISKE DOLAZI!

Hoćemo južnu tribinu!
koji bolan miske? nije budala da dolazi ovdje
noviclan

#84629 Re: FK Željezničar

Post by noviclan »

MISKE DOLAZI!

Hoćemo NATKRIVENU južnu tribinu!
:lol:
Tesla Edison

#84630 Re: FK Željezničar

Post by Tesla Edison »

noviclan wrote: 06/03/2021 19:47
MISKE DOLAZI!

Hoćemo NATKRIVENU južnu tribinu!
:lol:
Novu i natkrivenu.

A eto vam Amar i futboool
Mea_parvitas

#84631 Re: FK Željezničar

Post by Mea_parvitas »

sime_cipol wrote: 06/03/2021 18:31 Treba mu dati otkaz, napraviti papir da se zna koliko smo mu duzni, da se ne vuku repovi kasnije i razici se. Platiti ce se nekako i nekada. A on neka bude necovjek (kako druge proziva) pa nek nam blokira licencu.
E nece da moze ;) Treba ga pritiskati da da ostavku jer on ima najvecu odgovornost i sam sebi je dao tu platu, i tako da nema buducih potrazivanja, a sto je do sad "zaradio" nek mu se isplati, naravno. Samo ne znam cije ti interese stitis, Amarove ili Željine???
Hannibal41

#84632 Re: FK Željezničar

Post by Hannibal41 »

Mea_parvitas wrote: 06/03/2021 19:49
sime_cipol wrote: 06/03/2021 18:31 Treba mu dati otkaz, napraviti papir da se zna koliko smo mu duzni, da se ne vuku repovi kasnije i razici se. Platiti ce se nekako i nekada. A on neka bude necovjek (kako druge proziva) pa nek nam blokira licencu.
E nece da moze ;) Treba ga pritiskati da da ostavku jer on ima najvecu odgovornost i sam sebi je dao tu platu, i tako da nema buducih potrazivanja, a sto je do sad "zaradio" nek mu se isplati, naravno. Samo ne znam cije ti interese stitis, Amarove ili Željine???
koliko prima amar mjesecno
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#84633 Re: FK Željezničar

Post by sime_cipol »

Ne stitim nicije, jer nisam advokat ni Amarov ni Zeljin.
Samo krenuti od sebe.
Bi li ja dao sam otkaz i ostao bez ugovorom dogovorenih para? Ne bih.
Cekao bih otkaz i svaki dinar, kao i svaki trener na ovom svijetu.
Bi li ti? Mozda, ali bi onda bio budala :D
Plavo-bijeli

#84634 Re: FK Željezničar

Post by Plavo-bijeli »

Jel ziva Amarova gospoda, ili vam je prestao davati sendviče?
Kad ste tjerali Misketa i mlade pametne momke iz kluba, najaktivniji ste bili i 1000 nekih ruznih rijeci i opravdanja za dolazak najgore uprave ikada, a sad vas nigdje

@zipoo
@ultima_palabra

bilo ih je još koliko hoćeš, sad šute... sumnjam da ih je stid, nisu se nikad činili kao osobe koje može biti stid nečega.
Tesla Edison

#84635 Re: FK Željezničar

Post by Tesla Edison »

Kažem, statutom kluba Amaru zabraniti dolazak i na tribine.

Željim grobar.
ellaxaz

#84636 Re: FK Željezničar

Post by ellaxaz »

Tesla Edison

#84637 Re: FK Željezničar

Post by Tesla Edison »

.....
Last edited by Tesla Edison on 06/03/2021 23:31, edited 3 times in total.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#84638 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

Ajde ako nema pozitivnih promjena u Zelji ima evo na forumu...new look! I sta se ispostavilo ono sto sam pricao pred kraj prosle sezone i tokom ove a i prije danasnje utakmice da je Amara najveci krivac za ovakve rezultate Zelje. Njegovo tersanje, glumljenje velikog trenera, konstantne razmirice sa igracima, konstantno i nepotrebno eksperimentisanje sa ekipom, nikakva podrska za mlade igrace Zelje osim sto ih je poslao po drugim klubovima, nista osvojeno a obraz izgubljen, svi odose ali velikom Amarau to ne pada na pamet. Uz duzno postovanje lika i djela istinski VELIKOG Ivice Osima brko nije ni njegova blijeda kopija jer da jeste za sve ove godine trenerskog posla makar bi ga jedan ozbiljniji klub zvao u svoje redove. Steta bio sam skoro pa ubijedjen da ce se Zeljo sa ova tri kola poravnati sa Sarajevom a Zeljo potonu ko Titanik.
Ali hajde uvijek sve dok postoje teoretske sanse imam pravo da se nadam jos 12 kola i 36 boba je u igri.......ali Amare obraz osta crn!
Tesla Edison

#84639 Re: FK Željezničar

Post by Tesla Edison »

hrasno38 wrote: 06/03/2021 23:16 Ajde ako nema pozitivnih promjena u Zelji ima evo na forumu...new look! I sta se ispostavilo ono sto sam pricao pred kraj prosle sezone i tokom ove a i prije danasnje utakmice da je Amara najveci krivac za ovakve rezultate Zelje. Njegovo tersanje, glumljenje velikog trenera, konstantne razmirice sa igracima, konstantno i nepotrebno eksperimentisanje sa ekipom, nikakva podrska za mlade igrace Zelje osim sto ih je poslao po drugim klubovima, nista osvojeno a obraz izgubljen, svi odose ali velikom Amarau to ne pada na pamet. Uz duzno postovanje lika i djela istinski VELIKOG Ivice Osima brko nije ni njegova blijeda kopija jer da jeste za sve ove godine trenerskog posla makar bi ga jedan ozbiljniji klub zvao u svoje redove. Steta bio sam skoro pa ubijedjen da ce se Zeljo sa ova tri kola poravnati sa Sarajevom a Zeljo potonu ko Titanik.
Ali hajde uvijek sve dok postoje teoretske sanse imam pravo da se nadam jos 12 kola i 36 boba je u igri.......ali Amare obraz osta crn!
:thumbup:
Dead Man Walking

#84640 Re: FK Željezničar

Post by Dead Man Walking »

sime_cipol wrote: 06/03/2021 20:02 Ne stitim nicije, jer nisam advokat ni Amarov ni Zeljin.
Samo krenuti od sebe.
Bi li ja dao sam otkaz i ostao bez ugovorom dogovorenih para? Ne bih.
Cekao bih otkaz i svaki dinar, kao i svaki trener na ovom svijetu.
Bi li ti? Mozda, ali bi onda bio budala :D
Ugovor koji je potpisao sam sa sobom? Naravno da nije budala da napusti takav ugovor, zasto bi? Nije sporan Amar nego oni koji su mu omogucili da se stavi iznad Zelje. I danas vidim ima takvih, dodus nisu glasni kao onda, valjda ih nije bas sve Miske odnio sa onim gruntom koji je onomad otudjio.
Leverage

#84641 Re: FK Željezničar

Post by Leverage »

Nije problem što Amar Osim nije ni blijeda kopija Ivice. Problem je što Amar Osim nije ni blijeda kopija Amara Osima iz prethodna dva mandata. Takav je bio potreban, takvog očito više nema.
spree

#84642 Re: FK Željezničar

Post by spree »

Ja eto Željo u ovakvoj situaciji bi izgledao puno bolje sa nekim drugim trenerom. Jel bilo kakvih trofeja poslije amarovog drugog mandata? Jel bilo neke igre? Jesu li se dibijali derbiji ogromnom razlikom? A bila je puno bolja finansijska situacija. Sa bilo kojim drugim trenerom Željo bi ove godine bio max sedmi.
Leverage

#84643 Re: FK Željezničar

Post by Leverage »

spree wrote: 07/03/2021 01:29 Ja eto Željo u ovakvoj situaciji bi izgledao puno bolje sa nekim drugim trenerom. Jel bilo kakvih trofeja poslije amarovog drugog mandata? Jel bilo neke igre? Jesu li se dibijali derbiji ogromnom razlikom? A bila je puno bolja finansijska situacija. Sa bilo kojim drugim trenerom Željo bi ove godine bio max sedmi.
Nisam mu ja sastavljao ekipu, sam je dovodio takve igrače.
Tesla Edison

#84644 Re: FK Željezničar

Post by Tesla Edison »

spree wrote: 07/03/2021 01:29 Ja eto Željo u ovakvoj situaciji bi izgledao puno bolje sa nekim drugim trenerom. Jel bilo kakvih trofeja poslije amarovog drugog mandata? Jel bilo neke igre? Jesu li se dibijali derbiji ogromnom razlikom? A bila je puno bolja finansijska situacija. Sa bilo kojim drugim trenerom Željo bi ove godine bio max sedmi.
Poslije Amara željo je dobio reprezentativni stadion, imao puno bolju finansijsku situaciju. Sa Amarom željo niti gradi stadion, a finansijski je pred banktorom.

U obje situacije nema trofeja.

U te dvije situacije, uvijek je bolja prva. Ako već nema trofeja, neka je bar tu stadion i bolja finansijska situacija
decko_sa_kovaca

#84645 Re: FK Željezničar

Post by decko_sa_kovaca »

Pa tu je stadion
Mea_parvitas

#84646 Re: FK Željezničar

Post by Mea_parvitas »

Jedina istina je, da sve za sta su ovi lafo navijaci prozivali proslu upravu, omladinski pogon, rezultati, mijenjanje igraca, sama igra na terenu, infrastruktura, itd. sada je sve duplo gore, i strmoglavo idemo ka samom dnu. Trazili ste, gledajte ;) Na kraju se vidi da ste samo bili idolopoklonici i bez ikakvih planova podrzavali smjenu najbolje uprave u Zelji zadnjih 20 godina. Ja iskreno ne vidim kako cemo na zelenu granu.

decko_sa_kovaca

#84647 Re: FK Željezničar

Post by decko_sa_kovaca »

Kako trebalo mijenjat one tako su se i ovi promjenili. Ako niste upoznati dosli su neki strani ljudi koji nemaju nikakve veze sa zeljom pa cemo vidjet hoce li biti napretka....
spree

#84648 Re: FK Željezničar

Post by spree »

Ne moze se sa zaposlenicima misketa. Covjek koji nema pojma o fudbalu, covjek koji je skrsio ogromnu lovu (koju je naslijedio btw) za jedan trofej i jednu nenatkrivenu tribinu. Hvala mu za tribinu, treba je imati, ali vise od nje ja bi volio duple krune. Koliko Amar ima trofeja? I na kraju sve i da ode Amar koga bi na njegovo mjesto? Skijaša ili neku sličnu ublehu pa da lagano Željo krstari po sredini tabele, uz raznorazne raskide ugovora koji bi donosili novac klubu :roll: . Nema boljeg od Amara i tačka. Ko to ne vidi ili je budala ili ima neki interes pa tako govori.
Mea_parvitas

#84649 Re: FK Željezničar

Post by Mea_parvitas »

Naslijedio 0 KM, ostavio 6 miliona KM u stadionu (ne pricaj gluposti i ne lazi sa nenatrikvenom tribinom za koju su oni dogovorili sa savezom preko Uefe), sa ni jednom upitnom licencom, bez neisplacenih plata, bez novih dugova, itd. ;) Eto ti Amara, pa vidimo do cega je doveo klub, 3 predsjednika, ni jednog sponzora, sepet profulanih igraca, ni jedan novi omladinac, teren i stadion propadaju, trofeja 0, itd. Jedini cilj je bio uletiti kaubojski u klub (proslavilo se kvalitetno) i oteti sto vise para, sebi fino platicu momacku, u talove sa sumnjivim likovima, igraca milion profulanih, raskinutih ugovora, ali to sada nije problem jbg.
Plavo-bijeli

#84650 Re: FK Željezničar

Post by Plavo-bijeli »

jeste osvojio je Adzem kup i hladno dobijao pitare... gledam ovo sta pises oko Amara i takve gluposti pises da je to nevjerovatno... Bolji je Amar od Adzema, ali Amar = uprava i vodjenje kluba isto tako, samime time klub u nikad goroj situaciji, odnosno u istoj onoj gdje je bio kad je Amar prosli put otisao, odnosno pobjegao... samo sto nam je sad stadion ljepsi 50x.
Post Reply