_BataZiv_0809 wrote: ↑02/03/2021 18:54 Jebo majku sta smo docekali da nam se predsjednik Hrvatske ruga a da nam predsjednik Srbije donosi pomoc![]()
Sve rečeno u jednoj rečenici
_BataZiv_0809 wrote: ↑02/03/2021 18:54 Jebo majku sta smo docekali da nam se predsjednik Hrvatske ruga a da nam predsjednik Srbije donosi pomoc![]()
https://www.index.hr/vijesti/clanak/tol ... 58519.aspxToliko rade idiote od ljudi da ne znamo što bismo više napisali

Svi gradonacelnici bi trebali biti dobri menadzeri ,dobre gazde u poslu koji obavljaju,kod nas na Balkanu su to uglavnom "zasluzeni" kimoglavci iz politickih ergela, jer nicim drugim nisu zsluzili te funkcije
Hajde izaberi temu, posto ova nije prikladna, za jedan mali igrokaz, gdje ces ti glumiti principijelnog drzavnika, koji je otkantao Vucica sa 10.000 vakcina, a ja demagoga koji te napada jer se time mogu spasiti ljudski zivoti.pemanapemani wrote: ↑04/03/2021 09:38 Nakon performansa četnika Vučića 100 metara zračne linije od moga doma, podržavam sve koji će u budućnosti pljuvati ovakvu jebenu državu.
Dovesti četnika na aerodrom, a preko ceste podrum u Aerodromskom naselju, malo dalje Kasindolska, na kraju piste zatvor Kula..., još mu dopustiš da nam drži bukvicu.![]()
Pljuj Milanoviću i budući milanovići, žvalje vam se pozlatile.
Po stoti put su nas doveli pred svrsen cin. Odlicna situacija za cetnika Vucica, odbili ili primili on pobjedjuje.zilog wrote: ↑04/03/2021 11:00Hajde izaberi temu, posto ova nije prikladna, za jedan mali igrokaz, gdje ces ti glumiti principijelnog drzavnika, koji je otkantao Vucica sa 10.000 vakcina, a ja demagoga koji te napada jer se time mogu spasiti ljudski zivoti.pemanapemani wrote: ↑04/03/2021 09:38 Nakon performansa četnika Vučića 100 metara zračne linije od moga doma, podržavam sve koji će u budućnosti pljuvati ovakvu jebenu državu.
Dovesti četnika na aerodrom, a preko ceste podrum u Aerodromskom naselju, malo dalje Kasindolska, na kraju piste zatvor Kula..., još mu dopustiš da nam drži bukvicu.![]()
Ja bi ih isto odbio, ali to mogu samo u svoje ime. Ipak ne pada mi na pamet da jos dodatnu pljujem po drzavi i da pozivam Milanovica da to isto radi. Dovoljno je ishrakana i bez njega...
pemanapemani wrote: ↑04/03/2021 21:52Po stoti put su nas doveli pred svrsen cin. Odlicna situacija za cetnika Vucica, odbili ili primili on pobjedjuje.zilog wrote: ↑04/03/2021 11:00Hajde izaberi temu, posto ova nije prikladna, za jedan mali igrokaz, gdje ces ti glumiti principijelnog drzavnika, koji je otkantao Vucica sa 10.000 vakcina, a ja demagoga koji te napada jer se time mogu spasiti ljudski zivoti.pemanapemani wrote: ↑04/03/2021 09:38 Nakon performansa četnika Vučića 100 metara zračne linije od moga doma, podržavam sve koji će u budućnosti pljuvati ovakvu jebenu državu.
Ja bi ih isto odbio, ali to mogu samo u svoje ime. Ipak ne pada mi na pamet da jos dodatnu pljujem po drzavi i da pozivam Milanovica da to isto radi. Dovoljno je ishrakana i bez njega...
Jedino sto se moglo odigrati u ovoj situaciji, da se malo ublazi sramota, jeste da se pokusa primiti poklon na granici BiH - Srbija. Cini mi se da je to bii slucaj sa S. Makedonijom.
Jednostavno, dogorilo, vise nikoga ne mogu kriviti sto pljuje ovakvu drzavu, jer je vecina njenih stanovnika svakodnevno pljuje.
Od smeca u rijekama do Vucica.
Zemlja se voli, drzava je opcionalna. I nije ovo jedina zemlja gdje ljudi i vole zemlju i pljuju drzavu.Istinu govorim wrote: ↑04/03/2021 21:54 Ja mislim da je ovo jedina država koju plju ljudi koji je vole i ljudi koji je mrze, oni koji joj želu što raniji nestanak i oni koji žele da doživi naredni milenij
U neku ruku poklon je i primljen na granici, SJJ - medjunarodnom aerodromu. Ako je Vucic bio samo na aerodromu, onda, formalno pravno, nije ni usao u BiH.pemanapemani wrote: ↑04/03/2021 21:52Po stoti put su nas doveli pred svrsen cin. Odlicna situacija za cetnika Vucica, odbili ili primili on pobjedjuje.zilog wrote: ↑04/03/2021 11:00Hajde izaberi temu, posto ova nije prikladna, za jedan mali igrokaz, gdje ces ti glumiti principijelnog drzavnika, koji je otkantao Vucica sa 10.000 vakcina, a ja demagoga koji te napada jer se time mogu spasiti ljudski zivoti.pemanapemani wrote: ↑04/03/2021 09:38 Nakon performansa četnika Vučića 100 metara zračne linije od moga doma, podržavam sve koji će u budućnosti pljuvati ovakvu jebenu državu.
Jedino sto se moglo odigrati u ovoj situaciji, da se malo ublazi sramota, jeste da se pokusa primiti poklon na granici BiH - Srbija. Cini mi se da je to bii slucaj sa S. Makedonijom.
Jednostavno, dogorilo, vise nikoga ne mogu kriviti sto pljuje ovakvu drzavu, jer je vecina njenih stanovnika svakodnevno pljuje.
Od smeca u rijekama do Vucica.

Pa imas veze sa BiH. Imas menesherbett wrote: ↑05/03/2021 23:25A mi se ne znamo?_BataZiv_0809 wrote: ↑05/03/2021 22:39 Pa ja za 20 godina nisam upoznao nijednog Zagrepcanina/canku da nema neke veze sa BiH. A uzorak ljudi nije mali uopste.![]()