Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tebe kao da je netko zvao ili pitao nešto? Koji si ti uopšte faktor da nešto kažeš. Kakva bolan 'raja'. O čemu pričaš.
dosadio si svima sa svojom antivakserskom teorijom
dosadan si
samo skupljas fakenews i maltretiras narod svojim frustracijama
tebe se nece pitati prilikom vakcinacije
pomiri se sa cinjenicom da si nebitan
Lik nema života. Po čitav jebeni dan sjedi na forumu i širi antivakcinašku propagandu, izmišljene vijesti i čiste laži.
spinel_ wrote: ↑04/03/2021 16:16 Diktator na aparatima
Kako prenosi Glas Amerike, Biden je iskazao je nezadovoljstvo odlukom guvernera Texasa Grega Abbotta da ukine obavezu nošenja maski i popusti epidemiološke mjere u toj saveznoj državi. Isto je odlučio i guverner Mississippija Tate Reeves
"To je velika greška", rekao je američki predsjednik komentarišući odluke guvernera Texasa i Mississippija.
"Dok ostvarujemo napredak u vakcinaciji, posljednje što nam treba je neandertalsko razmišljanje", rekao je Biden.
dosadio si svima sa svojom antivakserskom teorijom
dosadan si
samo skupljas fakenews i maltretiras narod svojim frustracijama
tebe se nece pitati prilikom vakcinacije
pomiri se sa cinjenicom da si nebitan
Lik nema života. Po čitav jebeni dan sjedi na forumu i širi antivakcinašku propagandu, izmišljene vijesti i čiste laži.
placen je da to radi
placen da siri pniku
Čisto sumnjam da je iko voljan da plaća nekog ovakvog. Lik je klasični besposličar, živi kod roditelja, cijeli dan za kompom, bez društva ili kakve koke, umislio da je otkrio svjetsku zavjeru gledajući par youtube klipova i pročitavši par članaka iz žnj portala. Klasična sorta.
@Point. zakljuci sam
Svako ko donosi mjere zatvaranja (iako je dokazano da nemaju efekta ) ne moze biti drugo do diktator.
Pogledaj samo kako u Njemackoj tjeraju ljude s parka.
To nije nista drugo nego diktatura!
Pise da je jedan ljekar sebe testirao poslije primanja vakcine, da li sada ima antitjela na covid i ustanovio da ih nema. Sto naravno nije normalno jer znaci da nije ni zasticen.
A institut Robert Koch je dao preporuku da se ljudi ne trebaju testirati na antitjela.
Ovo je vise od priznanja prevare, ovo je materijal za preki sud.
ovo napisano na slici nije njemacki, a link ne vodi nigdje... koji je prevod teksta i za sta je link?
spinel_ wrote: ↑04/03/2021 18:32
@Point. zakljuci sam
Svako ko donosi mjere zatvaranja (iako je dokazano da nemaju efekta ) ne moze biti drugo do diktator.
Pogledaj samo kako u Njemackoj tjeraju ljude s parka.
To nije nista drugo nego diktatura!
Ne znam koliko vas je gledalo seriju UTOPIA, mislim na ovaj proslogodisnji nastavak, i vrti se prica oko novog smrtonosnog virusa, spomenuse i sismise npr. A mislim sa je snimana prije pojave Covid19.
Zanimljivo, onako na prvu.
Mudro zboriš brate Kipraninu, samo bogataš koji se bori za prava malog, običnog čovjeka će nas spasiti od zlih, fašističkih demokratskih diktatora poput ovog pipača ženskih tijela Bidena.
Point. wrote: ↑04/03/2021 13:10
placen je da to radi
placen da siri pniku
Čisto sumnjam da je iko voljan da plaća nekog ovakvog. Lik je klasični besposličar, živi kod roditelja, cijeli dan za kompom, bez društva ili kakve koke, umislio da je otkrio svjetsku zavjeru gledajući par youtube klipova i pročitavši par članaka iz žnj portala. Klasična sorta.