A zaboravio sam Bajdena sac'e on to rijesiti ukinuti entitete i odmah u Nato te proglasiti Republiku BiH. Samo dok se sjeti da mu je to na rasporedu.Milenkov buraz wrote: ↑04/03/2021 19:35MorningStar wrote: ↑04/03/2021 19:32 I onda pozovu Covica i Baketa na sastanak a Komso ode sjest da zalije jednom a dzafke se i dalje pita gdje je on sta je on.Dok iz EU salju bas dobrog VP novog uz signale da idu niz dlaku HR politike koja ga je vec dobrano mecnula.
![]()
Mogu iz EU slati samo dobre želje dok čika Biden ne aminuje ali eto, pravite ražanj a zec je još u šumi. A još dok Konaković zamijeni Bakira soon, biće dernek dobar
![]()
Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- MorningStar
#46351 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- bunk
#46352 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Sve ce se pokazati.
Ima na forumu ispravnih stvari,kritika koje su 100% na mjestu.
Komsic to nije zasluzio i patriote to znaju..
Ovi sto prde o njemu samo pokusavaju nekoga dodvoriti nekome...
Ima na forumu ispravnih stvari,kritika koje su 100% na mjestu.
Komsic to nije zasluzio i patriote to znaju..
Ovi sto prde o njemu samo pokusavaju nekoga dodvoriti nekome...
-
Milenkov buraz
#46353 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Normala bruda, normalaMorningStar wrote: ↑04/03/2021 19:37A zaboravio sam Bajdena sac'e on to rijesiti ukinuti entitete i odmah u Nato te proglasiti Republiku BiH. Samo dok se sjeti da mu je to na rasporedu.Milenkov buraz wrote: ↑04/03/2021 19:35MorningStar wrote: ↑04/03/2021 19:32 I onda pozovu Covica i Baketa na sastanak a Komso ode sjest da zalije jednom a dzafke se i dalje pita gdje je on sta je on.Dok iz EU salju bas dobrog VP novog uz signale da idu niz dlaku HR politike koja ga je vec dobrano mecnula.
![]()
Mogu iz EU slati samo dobre želje dok čika Biden ne aminuje ali eto, pravite ražanj a zec je još u šumi. A još dok Konaković zamijeni Bakira soon, biće dernek dobar
![]()
![]()
- MorningStar
#46354 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Znas kad ponesto procitas sto nije pamflet sda... onda shvatis da arogancija u narodu i nemogucnost da prizna sam svoje greske i slabosti su jednake onim zabludama koje i pojedinacno covjek nosi.Svatko misli da je pametan itd.. da je napravio dobre poteze al jbg stalno netko drugi je kriv. Tako i kod pAtrijota uvijek oni drugi to .. nije sto smo nesposobni da napravimo nesto nego nam znas ono oni nas to nam podmecu.. sto bi rekli smutnju nam prave
Nazalost davno sam izgubio nadu da ce Bosnjaci doziviti katarzu i nauciti nesto o pojmu naroda,nacije,politike i vodjenja necega pa makar i kantona.Nego show must go on.. haha pihihi ta ce oni , mi cemo , mi smo, vidi hin , insala itd.
-
Milenkov buraz
#46355 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
MorningStar wrote: ↑04/03/2021 19:51Znas kad ponesto procitas sto nije pamflet sda... onda shvatis da arogancija u narodu i nemogucnost da prizna sam svoje greske i slabosti su jednake onim zabludama koje i pojedinacno covjek nosi.Svatko misli da je pametan itd.. da je napravio dobre poteze al jbg stalno netko drugi je kriv. Tako i kod pAtrijota uvijek oni drugi to .. nije sto smo nesposobni da napravimo nesto nego nam znas ono oni nas to nam podmecu.. sto bi rekli smutnju nam prave![]()
Nazalost davno sam izgubio nadu da ce Bosnjaci doziviti katarzu i nauciti nesto o pojmu naroda,nacije,politike i vodjenja necega pa makar i kantona.Nego show must go on.. haha pihihi ta ce oni , mi cemo , mi smo, vidi hin , insala itd.![]()
![]()
- MorningStar
#46356 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Tesko im zvono, sve se cesu za desno ili lijevo. Isto ko i RS za genocide... ne znaju sta ce od tuge i zvona. eeeeeMilenkov buraz wrote: ↑04/03/2021 19:57MorningStar wrote: ↑04/03/2021 19:51Znas kad ponesto procitas sto nije pamflet sda... onda shvatis da arogancija u narodu i nemogucnost da prizna sam svoje greske i slabosti su jednake onim zabludama koje i pojedinacno covjek nosi.Svatko misli da je pametan itd.. da je napravio dobre poteze al jbg stalno netko drugi je kriv. Tako i kod pAtrijota uvijek oni drugi to .. nije sto smo nesposobni da napravimo nesto nego nam znas ono oni nas to nam podmecu.. sto bi rekli smutnju nam prave![]()
Nazalost davno sam izgubio nadu da ce Bosnjaci doziviti katarzu i nauciti nesto o pojmu naroda,nacije,politike i vodjenja necega pa makar i kantona.Nego show must go on.. haha pihihi ta ce oni , mi cemo , mi smo, vidi hin , insala itd.![]()
![]()
Ono kada ti politika koja nosi zvono UZP-a priča o katarzi, neporcjenjivo.
![]()
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#46357 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Buducnost bih je u dogovoru politicara
Niko nam nece urediti zemlju nego mi sami kroz nase predstavnike
Ni biden ni eu
Niti ce biti raspada
Niko nam nece urediti zemlju nego mi sami kroz nase predstavnike
Ni biden ni eu
Niti ce biti raspada
- Kolinda
#46358 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Što se čeka za prijedlog ugovara s islamskom zajednicom? Komšić i Džafer su to znali često spomenuti u kampanji...
- bunk
#46359 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Jutarnjazvijezdo..
Jedna skola ,vertikala koja zavrsava sa " jedan je predsjednik Trump" ...
Ko vas ne zna..od Kosova preko BiH i Azerbajdzana,Turske i Irana do Rusije i SAD..
Jedna skola ,vertikala koja zavrsava sa " jedan je predsjednik Trump" ...
Ko vas ne zna..od Kosova preko BiH i Azerbajdzana,Turske i Irana do Rusije i SAD..
- bunk
- MorningStar
-
Milenkov buraz
#46362 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
To što se češu ili ne, govori upravo o njima a nikako o Bošnjacima ili katarzi kako ti reče i kojoj se nadaš.MorningStar wrote: ↑04/03/2021 20:00Tesko im zvono, sve se cesu za desno ili lijevo. Isto ko i RS za genocide... ne znaju sta ce od tuge i zvona. eeeeeMilenkov buraz wrote: ↑04/03/2021 19:57
![]()
to je to upravo prikaz tih koncepcija... kao EU i svijet ce bas ono ih ... drma to.Sve se sjete da je kod ovih presudjeno UZP kod generala a da je u RSu pocinjen genocid kad prestavnike istih zovu po briselu i na sastanke te uredno ono ne znam jel vidis al RS postoji a adezeovi uredno drze kontrolu gdje god su vecina.
Last edited by Milenkov buraz on 04/03/2021 20:10, edited 1 time in total.
- bunk
#46363 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ne brini se ti za nas..bilo je rutavo 92/3/4..
Ovo je kamilica..
Ili da ti priblizim,sapun od kamilice
Last edited by bunk on 04/03/2021 20:09, edited 1 time in total.
- MorningStar
#46364 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ja govorim o katarzi formiranja uspjesne-pametne-efikasne politike a ne o moralnim katarzama (moralna katarza jednog naroda ili politikeMilenkov buraz wrote: ↑04/03/2021 20:07To što se češu ili ne govori o njima a nikako o Bošnjacima ili katarzi kako ti reče i kojoj se nadaš.MorningStar wrote: ↑04/03/2021 20:00Tesko im zvono, sve se cesu za desno ili lijevo. Isto ko i RS za genocide... ne znaju sta ce od tuge i zvona. eeeeeMilenkov buraz wrote: ↑04/03/2021 19:57
![]()
to je to upravo prikaz tih koncepcija... kao EU i svijet ce bas ono ih ... drma to.Sve se sjete da je kod ovih presudjeno UZP kod generala a da je u RSu pocinjen genocid kad prestavnike istih zovu po briselu i na sastanke te uredno ono ne znam jel vidis al RS postoji a adezeovi uredno drze kontrolu gdje god su vecina.
Zovu jer nemaju koncepta a nisu ovdje ostavili instrumente kojima bi se to riješilo, kontaš? Pogledati pod Azerbejdžan.
Šta da radimo, držimo se onoga kako jeste i što imamo, pa evo čim Želja ode eto nas u NATO, EU, eto i Zoki će koju lijepu progovoriti, ma šta jednu, sto i jednu.
![]()
A pod Azerbeijan aha , ajde momcine u juris samo - jos eto i Sultana da pomogne cim zavrsi sa pakovanjem vakcina
Upravo sve sto govorim o bosnjackoj politici i drzavnickoj "inteligenciji" veoma lako viditi u postovima ovde.
- MorningStar
#46365 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Jasta dok je zahiragica na vracama nema frkebunk wrote: ↑04/03/2021 20:09Ne brini se ti za nas..bilo je rutavo 92/3/4..
Ovo je kamilica..
- bunk
#46366 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Samo ti svoj pos'o..
Sa granicom koju cuva NATO.
Unutrasnji problemi su zanemarivi.
Sa granicom koju cuva NATO.
Unutrasnji problemi su zanemarivi.
- MorningStar
#46367 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ko 1995 oko Srebrenice sace nato avioni da ih zaustave gledajte sad - samo pametno cekati da drugi spasava , ne znam ko ce prije jal nato jal braca turci da ulete i biju se.
Jos zaboravih da smo u natou.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#46368 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ja od 2006 cekam od komsica poso u opcini
Kad je prema susjedu i drugu takav bio
Mis misliti kako laze za nato
Kad je prema susjedu i drugu takav bio
Mis misliti kako laze za nato
-
Milenkov buraz
#46369 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pa ne može uspješno pod SDA, nikako.MorningStar wrote: ↑04/03/2021 20:09Ja govorim o katarzi formiranja uspjesne-pametne-efikasne politike a ne o moralnim katarzama (moralna katarza jednog naroda ili politikeMilenkov buraz wrote: ↑04/03/2021 20:07To što se češu ili ne govori o njima a nikako o Bošnjacima ili katarzi kako ti reče i kojoj se nadaš.MorningStar wrote: ↑04/03/2021 20:00
Tesko im zvono, sve se cesu za desno ili lijevo. Isto ko i RS za genocide... ne znaju sta ce od tuge i zvona. eeeeeto je to upravo prikaz tih koncepcija... kao EU i svijet ce bas ono ih ... drma to.Sve se sjete da je kod ovih presudjeno UZP kod generala a da je u RSu pocinjen genocid kad prestavnike istih zovu po briselu i na sastanke te uredno ono ne znam jel vidis al RS postoji a adezeovi uredno drze kontrolu gdje god su vecina.
Zovu jer nemaju koncepta a nisu ovdje ostavili instrumente kojima bi se to riješilo, kontaš? Pogledati pod Azerbejdžan.
Šta da radimo, držimo se onoga kako jeste i što imamo, pa evo čim Želja ode eto nas u NATO, EU, eto i Zoki će koju lijepu progovoriti, ma šta jednu, sto i jednu.
![]()
)
A pod Azerbeijan aha , ajde momcine u juris samo - jos eto i Sultana da pomogne cim zavrsi sa pakovanjem vakcina![]()
Upravo sve sto govorim o bosnjackoj politici i drzavnickoj "inteligenciji" veoma lako viditi u postovima ovde.![]()
- MorningStar
#46370 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
E pa ne moze itekako ne moze , ali odkud onda toliki glasovi za tu SDA ?Milenkov buraz wrote: ↑04/03/2021 20:22Pa ne može uspješno pod SDA, nikako.MorningStar wrote: ↑04/03/2021 20:09Ja govorim o katarzi formiranja uspjesne-pametne-efikasne politike a ne o moralnim katarzama (moralna katarza jednog naroda ili politikeMilenkov buraz wrote: ↑04/03/2021 20:07
To što se češu ili ne govori o njima a nikako o Bošnjacima ili katarzi kako ti reče i kojoj se nadaš.Zovu jer nemaju koncepta a nisu ovdje ostavili instrumente kojima bi se to riješilo, kontaš? Pogledati pod Azerbejdžan.
![]()
)
A pod Azerbeijan aha , ajde momcine u juris samo - jos eto i Sultana da pomogne cim zavrsi sa pakovanjem vakcina![]()
Upravo sve sto govorim o bosnjackoj politici i drzavnickoj "inteligenciji" veoma lako viditi u postovima ovde.![]()
Ali nije SDA = Bošnjaci i to što si umislio. Ako to nisi shvatio onda eto te pod "intaligencijom" koju zazivaš u svom postu.
Nego mene ibreti ako su već Bošnjaci toliko kao narod nesposobni da se organizuju kako ti misliš da bi trebali, zašto do sada niste ostvarili svoje nakane Vi super-duper intaligentni, sposobni, super efikasni i uspješni branioci kršćanstva
...koliko ono desetaka godina iza rata...imate sve preduvjete za to, HR u EU, lobiranje, Dodika, imali ste Trumpa pa opet čorak.
Izgleda da se radi o politički impotentnim vođama naroda, hadum politikama
a za to Vam nisu krivi Bošnjaci i projiciranje vlastitih nedostataka na nas.
Eto pa halali na kojoj gruboj riječi.
![]()
Taj drugi dio posta si malo fulio - radi te nesto sto se zove "ako kritikujes nesposobnost moju onda si njihov nisi moj"
Nego rece jednom neki kazu pametan covjek - Neprijatelj ce ti reci sta valja kod tebe i sta radis dobro - prijatelj, sta ne valja i u cemu grijesis.
-
Milenkov buraz
#46371 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Od kuda toliki glasovi za HDZ a nisu ništa napravili, barem za ono šta se deklarativno zalažu?MorningStar wrote: ↑04/03/2021 20:25E pa ne moze itekako ne moze , ali odkud onda toliki glasovi za tu SDA ?Milenkov buraz wrote: ↑04/03/2021 20:22Pa ne može uspješno pod SDA, nikako.MorningStar wrote: ↑04/03/2021 20:09
Ja govorim o katarzi formiranja uspjesne-pametne-efikasne politike a ne o moralnim katarzama (moralna katarza jednog naroda ili politike)
Ali nije SDA = Bošnjaci i to što si umislio. Ako to nisi shvatio onda eto te pod "intaligencijom" koju zazivaš u svom postu.
Nego mene ibreti ako su već Bošnjaci toliko kao narod nesposobni da se organizuju kako ti misliš da bi trebali, zašto do sada niste ostvarili svoje nakane Vi super-duper intaligentni, sposobni, super efikasni i uspješni branioci kršćanstva
...koliko ono desetaka godina iza rata...imate sve preduvjete za to, HR u EU, lobiranje, Dodika, imali ste Trumpa pa opet čorak.
![]()
Taj drugi dio posta si malo fulio - radi te nesto sto se zove "ako kritikujes nesposobnost moju onda si njihov nisi moj"
Nego rece jednom neki kazu pametan covjek - Neprijatelj ce ti reci sta valja kod tebe i sta radis dobro - prijatelj, sta ne valja i u cemu grijesis.
- MorningStar
#46372 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ne znam da nisu napravili sa obzirom da su naslijedili iz rata da sa 15 procenata stanovnistva drze jednaku kolicinu moci na federalnom te drzavnom nivou kao ostala dva naroda.Milenkov buraz wrote: ↑04/03/2021 20:29Od kuda toliki glasovi za HDZ a nisu ništa napravili, barem za ono šta se deklarativno zalažu?MorningStar wrote: ↑04/03/2021 20:25E pa ne moze itekako ne moze , ali odkud onda toliki glasovi za tu SDA ?Milenkov buraz wrote: ↑04/03/2021 20:22
Pa ne može uspješno pod SDA, nikako.Ali nije SDA = Bošnjaci i to što si umislio. Ako to nisi shvatio onda eto te pod "intaligencijom" koju zazivaš u svom postu.
![]()
Nego rece jednom neki kazu pametan covjek - Neprijatelj ce ti reci sta valja kod tebe i sta radis dobro - prijatelj, sta ne valja i u cemu grijesis.Kako objasniti pored šake jada koja nije u stanju da se organizuje Vi niste makli sa mrtve tačke u ostvarivanju ciljeva koje je otac nacije zacrtao a demografska slika na terenu sve gora.
Ma znam, da nije stranaca, da nije Haga, da nije toliko Bošnjaka Vi bi to sa Srbima našamarali brzo, znam, jedan je to najavljivao 1992, jbg. stanite u red.
Pusti se ti tih filozofskih izreka.
Da demografska slika sve gora sreca sad ce Bosnjaci sa veoma dobrom demografskom slikom i povratkom iz Svecke sve to da nasele
Eto objasnjenje za totalnu nesposobnost Bosnjacke politike potrazi naprimjer u vlastitim postovima.... racuna na demografiju a ne zna se kod koga je gora ? Sta bi u mostaru nije demografija radila ? Ludilo....
toliko Bosnjaka... jasta ... bosnjaka i rus.. ovaj turaka 80 miliona
PS: HDZ se poceo da osipa dok nije Komso spasio situaciju... sad skoro komplet hrvatsko glasacko tijelo drze... fala komso nedaj most hIn i samo po prstima - i reci kad da kacimo zastave nato to anp map i to
-
Milenkov buraz
#46373 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Magična riječ konstitutivnost ali OK možda previše očekivati od tebe za ovu rundu.MorningStar wrote: ↑04/03/2021 20:38
Ne znam da nisu napravili sa obzirom da su naslijedili iz rata da sa 15 procenata stanovnistva drze jednaku kolicinu moci na federalnom te drzavnom nivou kao ostala dva naroda.
Da demografska slika sve gora sreca sad ce Bosnjaci sa veoma dobrom demografskom slikom i povratkom iz Svecke sve to da nasele![]()
Eto objasnjenje za totalnu nesposobnost Bosnjacke politike potrazi naprimjer u vlastitim postovima.... racuna na demografiju a ne zna se kod koga je gora ? Sta bi u mostaru nije demografija radila ? Ludilo....
toliko Bosnjaka... jasta ... bosnjaka i rus.. ovaj turaka 80 milionaraselise se svi demografija katastrofa a pojedini cekaju da se kolonizuje hercegovina
ajd sa bozjom pomoci najvaznije i da je sa srecom. I muzici malo tise
![]()
- MorningStar
#46374 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Magicna rijec jes i sta onda sta ces sa procentom gore dole stanovnistva sa 5 posto te mogu blokirati u federaciji jer takav ustav -Milenkov buraz wrote: ↑04/03/2021 20:43Magična riječ konstitutivnost ali OK možda previše očekivati od tebe za ovu rundu.MorningStar wrote: ↑04/03/2021 20:38
Ne znam da nisu napravili sa obzirom da su naslijedili iz rata da sa 15 procenata stanovnistva drze jednaku kolicinu moci na federalnom te drzavnom nivou kao ostala dva naroda.
Da demografska slika sve gora sreca sad ce Bosnjaci sa veoma dobrom demografskom slikom i povratkom iz Svecke sve to da nasele![]()
toliko Bosnjaka... jasta ... bosnjaka i rus.. ovaj turaka 80 milionaraselise se svi demografija katastrofa a pojedini cekaju da se kolonizuje hercegovina
![]()
Demografiju nisam ni spomenuo u tom kontakstu u kojem navodiš već kao realnost za Hrvate kojih je 15%, Bošnjaci sebi mogu dopustiti luksuz da nam se istopi koji procenat stanovništva ali ako ti smatraš da ima prostora za to i kod Hrvata onda nema razloga da ti ne vjerujem, dapače.
![]()
Doduse nisam siguran jel albanski demografski plan ili azerbeijanski ratni u pitanju... ne znam koji bolje zvuci
Sa srecom, inace pisem jer mi je interesantno se zafrkavati i gledati ono... nisu djaba srbi i hrvati izgleda viceve lupali - najbolje kad ko pita u inostranstvu odakle si... iz poljske
-
Milenkov buraz
#46375 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ti si krenuo pričati samouvjereno o planovima kao da znaš sve u detalje, ja nisam, ja samo iznosim činjenice i fakte, od konstituvnosti, demografije, super sposbnih, nesposobnih...itd.MorningStar wrote: ↑04/03/2021 20:44Magicna rijec jes i sta onda sta ces sa procentom gore dole stanovnistvaMilenkov buraz wrote: ↑04/03/2021 20:43Magična riječ konstitutivnost ali OK možda previše očekivati od tebe za ovu rundu.MorningStar wrote: ↑04/03/2021 20:38
![]()
Demografiju nisam ni spomenuo u tom kontakstu u kojem navodiš već kao realnost za Hrvate kojih je 15%, Bošnjaci sebi mogu dopustiti luksuz da nam se istopi koji procenat stanovništva ali ako ti smatraš da ima prostora za to i kod Hrvata onda nema razloga da ti ne vjerujem, dapače.
![]()
selo ide u grad - grad ide u njemacku - ko ce u ljubuski
to je taj plan bosnjaka jel ?
![]()
P.S Za Biseru si 100% u prvu, bez zezanja.