slazem se dajte ostavke za lijep i cist ze-do kanton

Sta meni lijepis ovog idiota
aha ti znaci gledas samo sebeNivelacija wrote: ↑04/03/2021 11:02prodajem meso za restorane u sarajevu, svi najavili otkazivanje narudzbi ako skrate radno vrijeme
idemo nas 6 na biro
tj nakon godinu dana ponovo nas forto hoce ubiti
al gledati samo sebe a druge ko jebe je za mene papanskiBlack swan wrote: ↑04/03/2021 13:19 Pa normala da gledam sebe
Zato mi je gras prioritet
Onda zrak...utopljavanje zgrada i plin
Za ostale me boli
Napravljrna je civilizacija individua i individualizma...i sada kobajage ja trebam brinuti se za zajednicu
Boli me djon
Ocu tramvaj i cist zrak nizi racun plina zabranu ugljena i eko normi 1 i 2
I zbog toga nam trebaju ovakve mjere, jer drugacije ne znamo.foxlife wrote: ↑04/03/2021 13:50al gledati samo sebe a druge ko jebe je za mene papanskiBlack swan wrote: ↑04/03/2021 13:19 Pa normala da gledam sebe
Za ostale me boli
Napravljrna je civilizacija individua i individualizma...i sada kobajage ja trebam brinuti se za zajednicu
Boli me djon
i zbog toga nam je svima ovako al svako ima svoje
tako nekakoHorcrux wrote: ↑04/03/2021 13:51I zbog toga nam trebaju ovakve mjere, jer drugacije ne znamo.foxlife wrote: ↑04/03/2021 13:50al gledati samo sebe a druge ko jebe je za mene papanskiBlack swan wrote: ↑04/03/2021 13:19 Pa normala da gledam sebe
Za ostale me boli
Boli me djon
pa sta je problem
Problem je sto ta kazna djeluje na onoga kome je napisana...dok anti korona mjere ne daju nikakav rezultatfoxlife wrote: ↑04/03/2021 14:15pa sta je problem
jbt hiljadu puta se oznaci gdje je zabranjeno parkiranje al nasi kreteni stalno parkiraju tu
dok mu ne odneses auto i naplatis kaznu od 140 maraka ili koliko je vec taj konj to nece skontati
u ovom slucaju dok ga ne zatvoris bukvalno on nece skontati da se treba drzati bar nekih mjera ako nista masku da nosi
pa mozda zato sto je anti korona mjera uzrocno posljedicna reakcijainvincible1921 wrote: ↑04/03/2021 14:16Problem je sto ta kazna djeluje na onoga kome je napisana...dok anti korona mjere ne daju nikakav rezultatfoxlife wrote: ↑04/03/2021 14:15pa sta je problem
jbt hiljadu puta se oznaci gdje je zabranjeno parkiranje al nasi kreteni stalno parkiraju tu
dok mu ne odneses auto i naplatis kaznu od 140 maraka ili koliko je vec taj konj to nece skontati
u ovom slucaju dok ga ne zatvoris bukvalno on nece skontati da se treba drzati bar nekih mjera ako nista masku da nosi
pa o tome i ja govorimJa_Ja wrote: ↑04/03/2021 14:21 Veliki broj ovih mjera su obicne gluposti. Pogotovo ogranicavanje rada ugostiteljskih objekata. Ugostiteljski objekti kao i na brojnim mjestima u svijetu su se trebali svesti samo na dostavu ili zatvoriti u potpunosti na jedan odredjeni vremenski period. Ovo sto kod nas radi je obicna glupost koja 10000% nece pomoci.
Vlast mora naci nacina da narod prisili da se drzi osnovnih mjera, maska preko nosa i usta, odrzavati distancu, licna higijena, itd. Ne vidim covjeka na ulici a da mu surla ne viri iznad maske. Koliko glup moras biti pa da nosis masku ispod brade reda radi a da je namjerno neces staviti ispravno!? Ovo nase ludilo i idiotluk su frustrirajuci. Pravimo se pametnijima nego sto jesmo a ljudi nam umiru, i to sve vise mladi.
sto se mene tice mogu gras ukinuti imam autoBlack swan wrote: ↑04/03/2021 14:32 Sto se mene tice nek sve zatvore ne interesira me
Kome smeta nek se buni
U godinu dana nisam imao problema s tramvajem
Sada u 10 dana 3 kasnjenja nerada i kvarova
To mi je prioritet a ne ugostitelji koji kad su mlatili lovu desetljecima nisu zvali da caste...
Taj segment zivotq me ne interesira
UGLJEN je problem broj 1 za mene
Gras
Utopljavanje zgrada
Nije papanski ali je malogradjanstinafoxlife wrote: ↑04/03/2021 13:50al gledati samo sebe a druge ko jebe je za mene papanskiBlack swan wrote: ↑04/03/2021 13:19 Pa normala da gledam sebe
Za ostale me boli
Boli me djon
Što će ljudima brnjice napolju, koje su usput neustavne kao i ono glupo ograničeno kretanje? A ti bi zatvorio ugostiteljske objekte na duži period? A bi li nadoknadio novčano ljudima koji ne bi radili na duži period?Ja_Ja wrote: ↑04/03/2021 14:21 Veliki broj ovih mjera su obicne gluposti. Pogotovo ogranicavanje rada ugostiteljskih objekata. Ugostiteljski objekti kao i na brojnim mjestima u svijetu su se trebali svesti samo na dostavu ili zatvoriti u potpunosti na jedan odredjeni vremenski period. Ovo sto kod nas radi je obicna glupost koja 10000% nece pomoci.
Vlast mora naci nacina da narod prisili da se drzi osnovnih mjera, maska preko nosa i usta, odrzavati distancu, licna higijena, itd. Ne vidim covjeka na ulici a da mu surla ne viri iznad maske. Koliko glup moras biti pa da nosis masku ispod brade reda radi a da je namjerno neces staviti ispravno!? Ovo nase ludilo i idiotluk su frustrirajuci. Pravimo se pametnijima nego sto jesmo a ljudi nam umiru, i to sve vise mladi.
A znaš li koliko ima ljudi u Sarajevu koje ne interesuju tvoji problemi?Black swan wrote: ↑04/03/2021 14:32 Sto se mene tice nek sve zatvore ne interesira me
Kome smeta nek se buni
U godinu dana nisam imao problema s tramvajem
Sada u 10 dana 3 kasnjenja nerada i kvarova
To mi je prioritet a ne ugostitelji koji kad su mlatili lovu desetljecima nisu zvali da caste...
Taj segment zivotq me ne interesira
UGLJEN je problem broj 1 za mene
Gras
Utopljavanje zgrada
Nisu to brnjice nego maske, koriste se u medicini godinama.aldinjo wrote: ↑04/03/2021 16:13Što će ljudima brnjice napolju, koje su usput neustavne kao i ono glupo ograničeno kretanje? A ti bi zatvorio ugostiteljske objekte na duži period? A bi li nadoknadio novčano ljudima koji ne bi radili na duži period?Ja_Ja wrote: ↑04/03/2021 14:21 Veliki broj ovih mjera su obicne gluposti. Pogotovo ogranicavanje rada ugostiteljskih objekata. Ugostiteljski objekti kao i na brojnim mjestima u svijetu su se trebali svesti samo na dostavu ili zatvoriti u potpunosti na jedan odredjeni vremenski period. Ovo sto kod nas radi je obicna glupost koja 10000% nece pomoci.
Sve drugo sto donesu ne postuju Ustav drzave.22. pro 2020. — Ustavni sud BiH: Zabrana kretanja i obavezno nošenje maski su neustavni.
Ovaj zadnji dio je poenta svega, maske su jedno vrijeme bile preporuka pa ih niko nije nosio. Mi bi prava, ali bez odgovornosti.foxlife wrote: ↑04/03/2021 16:31 ma dobro nosenje maski vani je glupost malo zesca al eto
al niko ne nosi ni u zatvorenom
tamo gdje moze distanca niko je se ne pridrzava i sl
te neke normalne stvari niko ne gleda nego kontaju da je sve kao bez korone
ne vjerujem ni ja da je korona neki giga mega opasan virus koji je tu da nas unisti i sl al je ocigledno da je prisutan i da nije obicna prehlada
kad je vec to onda se bar minimalno pridrzavajmo bar nekih osnovnih pravila koje propisuje zdrav razum a ne da ti neko mora naredjivati