kod koga i sta narucujete.. da valja?
Moze i da ne valja, da znam koga zaobici.
Ja ti mogu samo savjetovati dostavljači servis. Korpa.ba
Neće da dostave na 12 sprat
. hm.. sta je problem imati onda smrznute.... dok film traje -palacinci dodju k sebi i ugrijesh u rernici.... niko ih nije dirao-osim tebe..klizim po parkingu wrote: ↑03/03/2021 19:59zamisli cuda utorkom navečer prahnu mi palačinke iz grada necu paliti auto da idem gore trazim parking u centru grada ovako pustim film dodju na vrata i gospodski uzivam![]()
Nije, vec ne želim. Hoću da mi je hrana topla, da mi se dostavi ispred vrata dok sjedim i cugam s rajom. Da hocu da izlazim, otišao bih do restorana.
Yes ma'am!
pa i ovako ih nije niko dirao jos platim karticom i sa vrata iz velikog ruksaka sam uzmem narudzbumoonca wrote: ↑03/03/2021 20:03. hm.. sta je problem imati onda smrznute.... dok film traje -palacinci dodju k sebi i ugrijesh u rernici.... niko ih nije dirao-osim tebe..klizim po parkingu wrote: ↑03/03/2021 19:59zamisli cuda utorkom navečer prahnu mi palačinke iz grada necu paliti auto da idem gore trazim parking u centru grada ovako pustim film dodju na vrata i gospodski uzivam![]()
![]()
..licno, nisam taj tip izgleda... jer restoranska hrana u kucnom ambijentu mi se ne svidja- jesam probala tako sto kod prijatelja.. i .. nista posebno..klizim po parkingu wrote: ↑03/03/2021 20:10 pa i ovako ih nije niko dirao jos platim karticom i sa vrata iz velikog ruksaka sam uzmem narudzbu
a da sastavljam sam iz milkya palacinak trebalo bi mi vise vremena i love neg sto kostaju
nevezano za palačinke njih sam stavio kao promjer ima i ostale hrane npr omiljene lazanje il njoke iz jednog restorana itd itd posebno sad kad je uzas u vezi korone ovdje jednom sam je prebolovao drugi put ne bih prezivio zbog posljedica koje imam od prethodnog puta
kuham 90% vremena al nekad covjek hoce da se počasti i tad kad hoce ovi servisi dobro dodju npr korpa znam u sekundu kad ce mi dostava doci , nemam brige dal dostavljac ima kusura jer unaprijed platim i sto je najvažnije od prijašnjih godina higijena je na zadovoljavajucem nivou jer svi koriste one boxove kakva sam auta znao vidjati od dostava na mojoj adresi i smecarski kamioni su znali cisci bitimoonca wrote: ↑03/03/2021 20:17..licno, nisam taj tip izgleda... jer restoranska hrana u kucnom ambijentu mi se ne svidja- jesam probala tako sto kod prijatelja.. i .. nista posebno..klizim po parkingu wrote: ↑03/03/2021 20:10 pa i ovako ih nije niko dirao jos platim karticom i sa vrata iz velikog ruksaka sam uzmem narudzbu
a da sastavljam sam iz milkya palacinak trebalo bi mi vise vremena i love neg sto kostaju
nevezano za palačinke njih sam stavio kao promjer ima i ostale hrane npr omiljene lazanje il njoke iz jednog restorana itd itd posebno sad kad je uzas u vezi korone ovdje jednom sam je prebolovao drugi put ne bih prezivio zbog posljedica koje imam od prethodnog puta
. a zasto ne kuvash ..![]()
Sto se tice auta.. lijepo je da su cisti . no, hrana je zapakovana... vaznije je od koga narucujesh- higijena u restoranu/ radnika... itd....klizim po parkingu wrote: ↑03/03/2021 20:21 kuham 90% vremena al nekad covjek hoce da se počasti i tad kad hoce ovi servisi dobro dodju npr korpa znam u sekundu kad ce mi dostava doci , nemam brige dal dostavljac ima kusura jer unaprijed platim i sto je najvažnije od prijašnjih godina higijena je na zadovoljavajucem nivou jer svi koriste one boxove kakva sam auta znao vidjati od dostava na mojoj adresi i smecarski kamioni su znali cisci biti
Da znas koliko zaradjuju u donesi bilo bi ti i drago. Sreca samo pa je u zdravlju pa moze raditi_BataZiv_0809 wrote: ↑03/03/2021 20:43 Danas vidim jednog starijeg čiku radi za onu platformu Donesi, bas mi nesto bi zao![]()
cega sam se ja sve nagledo,cackaju nos,ne peru ruke poslje wc,guraju ruke u gace cesu supak, pa oko hrane...jaran jednom uzo picu iz poznate picerije naso dlaku s donje pipe u njoj...moonca wrote: ↑03/03/2021 20:25vaznije je od koga narucujesh- higijena u restoranu/ radnika... itd....klizim po parkingu wrote: ↑03/03/2021 20:21 kuham 90% vremena al nekad covjek hoce da se počasti i tad kad hoce ovi servisi dobro dodju npr korpa znam u sekundu kad ce mi dostava doci , nemam brige dal dostavljac ima kusura jer unaprijed platim i sto je najvažnije od prijašnjih godina higijena je na zadovoljavajucem nivou jer svi koriste one boxove kakva sam auta znao vidjati od dostava na mojoj adresi i smecarski kamioni su znali cisci biti