Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kantone, eno vam Farmavita, Hercegovinalijek, Phoenix... renomirani i opremljeni distributerii uvoznici. Garantujte im lovu za vakcine. Ruske ce proci ko od sale u Agenciji u Banjaluci.
4 miliona maraka za 200.000 ljudi.
Do aprila cete ih imati.
joj okupili se SDA botine iz zenice i tuzle da govore treba srušiti vladu ks hahhahahahaha pa jel vas stid botovi ubij me ako iko iz Sarajeva zna navesti po dva clana kantonalnih vlada iz tih kantona a vi ovdje kao neki lesinari gospodo prvo pometite ispred vaseg praga tj gradova al ups ne mozete tamo vas fudo i imamovic guze bez pardona
klizim po parkingu wrote: ↑03/03/2021 18:04
joj okupili se SDA botine iz zenice i tuzle da govore treba srušiti vladu ks hahhahahahaha pa jel vas stid botovi ubij me ako iko iz Sarajeva zna navesti po dva clana kantonalnih vlada iz tih kantona a vi ovdje kao neki lesinari gospodo prvo pometite ispred vaseg praga tj gradova al ups ne mozete tamo vas fudo i imamovic guze bez pardona
Nisam zadovoljan radom vlade za koju sam i sam glasao, ali dobro tek su dosli dajmo im vremena...
Medjutim ako posotre ionako besmislene mjere koje DOKAZANO NE DJELUJU nego vise stete nego koristi donesu.. e onda gospodo gonite se u 3pm sve zajedno s fortom i onim celom iz kriznof staba
Znam ja
sexy zemistar zemisli zegilu od zekupusa nakon derbija bi mi legla kao sda-ovcu bajra pileća salama