Znaci, ljudi otvoreno priznaju da ne znaju raditi svoj posao. I nikom nista.costacurta wrote: ↑03/03/2021 10:29 Još nešto
Jučerašnja izjava Bisere Turković:
Druge zemlje su bile mnogo agresivnije, za direktnu kupovinu niko nije imao hrabrosti.
daje odgovor na mnoge dileme (ako ih je uopšte bilo). Ja sam rekao prije 10ak godina da mi kao društvo ne bi mogli funkcionisati da poštujemo pravila. Sve nam se svodi na zaEbat, prevarit', zaćerat, zavrnut', otuđiti i jednoga dana kad budemo, ali ono baš MORAAALI početi poštivati pravila mi ćemo se raspasti. Evo ovo sa vakcinama je odgovor i na pitanje odakle nam.toliko milionera. Svak' ko radi ili je radio u realnom sektoru, koji je stub svake države zna da ako radiš pošteno, plaćaš poreze, dadžbine, isplaćuješ plate (realne), kredite itd itd može ti biti da pristojno živiš, qarinu ćeš kešom kupiti X8, ići na zimovanja i ljetovanja, qurave vodati, hacijende praviti, vikendice, stanovi, poslovni prostori........aha, al u qurcu OSIM ako se ne baviš ovim o čemu Biserka kroz maglu je dala naslutiti. Neće prokleti bili da rade za siću, ako nema zaradr da odvale krampom neće ni ulaziti u posao, ako se traži odgovornost "ebo te to".....
Ali evo ja opet vjerujem da broje svoje poslednje dane i želim da vjerujem da će što prije, barem 2022. da odebu zauvijek u pizdumaterinu iz naših života
Pokusavam zamisliti sta bi se desilo meni, bilo kome od nas, da kod privatnika kazemo da ne znamo uraditi ono sto se od nas očekuje.
Bahatost je poprimila neke druge, do sada nevidjene dimenzije. Prvi esalon SDA je lagao da zna, trazio izgovore za nerad, krivio druge itd. Danasnja plejada otvoreno kaze: necemo i ne znamo, ne smijemo. I narod je ok sa tim. Jbg, da znaju uradili bi.
Nisu sposobni kupiti, kako ocekivati da nesto mogu napraviti, sto ce donijeti napredak?
Mnogo smo sjebani, u glavu.