Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dr_arsla wrote: ↑28/02/2021 15:09
To je sve dogovor.
Direktor Sarajeva, kakanjac Hadžić dogovorio sa svojima da pitar Šabanović napravi prekršaj za 3 boda Širokom, a oni će pustiti pitare na Pecari.
Mladosti će namjestiti da dobije Krupu i gurnu je u Ligu RS.
Kakvi maheri, vidi se da vam je legenda bila suspendovana zbog namjestanja. Plava filozofija namjestanja tekmi utkana u srz "radnicke klase" i "borbe protiv vlasti i sistema".
Oni ovako završavali titule, pa misle da i drugi tako. Ko fol oni strah i trepet na terenu, pa nam namještaljke jedini način da dođemo do titule. Tri puta jači igrački i financijski stabilni, a kod njih rasulo i prevaranti u upravi i da naši zbog takvih namještaju utakmice.
Neko napisa neki dan treba zvati igrace iz nase lige u reprezentaciju...mozda zensku.Preskociti europu ove godine ako se moze,namjerno zaboravi uplatnicu bilo sta..Jedino otici i igrace ostaviti negdje na bausteli da rade
Analiticarr wrote: ↑02/03/2021 02:13
Proslo kolo sam fulio sve. Nadam se da cu sada pogoditi bar 3 od 6
ja sam 4 pogodila plus sam znala da ce Sloboda zijaniti, ali nisam htjela da napisem
Sloboda je na dobrom putu. Ako ovako nastave mislim dace 1-2 godine postati stabilan Premijerlgas a kasnije nadam se i klub koji ce uvijek biti u vrhu i boriti se za Evropu, a zasto ne i za titulu. Sretno vam