SDA-All about

un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#56301 Re: SDA-All about

Post by un1ted »

bingov buraz wrote: 01/03/2021 19:08
un1ted wrote: 01/03/2021 18:09
bingov buraz wrote: 01/03/2021 17:51 Doveli ste do toga da jedan genocidaški smrad šepuri po Sarajevu i može reći da pomaže nesposobne uboge Bošnjake.

Majku vam jebem!!!
Doveli smo*
Ko to mi?
Ja nikad nisam glasao za ove kriminalce iz naslova teme
Nisi ti, nisam ja, nije niko? Nisu ni starci, dosta ih je umrlo za ovih evo 30 godina. Pa ko onda glasa ako ne SVI MI?

Kada je neki protest vidi se koliko nas ne glasa za ove na vlasti.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#56302 Re: SDA-All about

Post by pici »

malo je ovo, nista dog ne svane slobodarski krst na zlatištu od 100 metrova... ako bidne pravljen preko tender efendija svanit ce preko noci, za fening spremni...
elcaliente

#56303 Re: SDA-All about

Post by elcaliente »

Johnny_x wrote: 01/03/2021 18:35 Ovo u historiju treba upisati, osoba koja je za vrijeme 90-tih govorila "ubijte jednog srbina, mi ćemo 100 ,uslimana", 30-tak godina poslije pomaze tim istim muslimanima vakcinama, a stranka koja predstavlja te muslimane ne zeli da nabavi vakcine za svoj narod, jer se boje kako su to oni izjavili "zbog mogucih malverzacija".
Ovo treba svaki dan ponavljati da SDA nije htjela nabaviti vakcine zbog mogucih malverzacija, i smatram da je velika uvreda, za svakog onog ko razmislja svojom glavom, kada se kaze da je SDA probosanska, patrioska stranka, stranka koja stiti Bosnjake i sl. Oni to nisu, i to je cinjenica, volio bih da me neki SDA bot pokusa demanotovati.
U pocetku pandemije pokusali su se obogatiti na krizi(afera respiratori), sami su sebi pravili izuzece od zakona o javnim nabavkama, nabavljali su respiratoe se od osobe koja nema nikakve veze sa prodjaom medicinske opreme, a sada nisu u stanju da direktno kontaktiraju kompanije i nabave vakcinu, patriotski nema sta.
Mozda se ljudi mjenjaju.
Vucic dolazi uz dan drzavnosti u BiH i donosi veliku hediju jer mi nazalost nismo mogli sami da ljekove da nabavimo.

Upisati ce opet u historijske knjige kako su Srbi pomogli muslimanima.
Biti ce slikovito prikazano u udzbenicima kako se ciko Aleksandar u odijelu saginje i malom bosonogom i u podernoj odjeci cekajucem muslimanu Sefiku daje na poklon jednu vakcinu.

Ali ni Hrvati nece zaboraviti svoje cvijece, ocekuje se ciko Zoki da malom Sefiku udjeli koju vakcinu i jedne nove cipele.
Pa ce tako i hrvatskim udzbenicma se slikovito prikazivati kako su se Hrvati uvjek brinuli za svoje siromasne susjede muslimane ili kako ih od mila zovu male Muje.
Last edited by elcaliente on 01/03/2021 19:49, edited 1 time in total.
detroit-mercy

#56304 Re: SDA-All about

Post by detroit-mercy »

elcaliente wrote: 01/03/2021 19:33
Johnny_x wrote: 01/03/2021 18:35 Ovo u historiju treba upisati, osoba koja je za vrijeme 90-tih govorila "ubijte jednog srbina, mi ćemo 100 ,uslimana", 30-tak godina poslije pomaze tim istim muslimanima vakcinama, a stranka koja predstavlja te muslimane ne zeli da nabavi vakcine za svoj narod, jer se boje kako su to oni izjavili "zbog mogucih malverzacija".
Ovo treba svaki dan ponavljati da SDA nije htjela nabaviti vakcine zbog mogucih malverzacija, i smatram da je velika uvreda, za svakog onog ko razmislja svojom glavom, kada se kaze da je SDA probosanska, patrioska stranka, stranka koja stiti Bosnjake i sl. Oni to nisu, i to je cinjenica, volio bih da me neki SDA bot pokusa demanotovati.
U pocetku pandemije pokusali su se obogatiti na krizi(afera respiratori), sami su sebi pravili izuzece od zakona o javnim nabavkama, nabavljali su respiratoe se od osobe koja nema nikakve veze sa prodjaom medicinske opreme, a sada nisu u stanju da direktno kontaktiraju kompanije i nabave vakcinu, patriotski nema sta.
Mozda se ljudi mjenjaju.
Vucic dolazi uz dan drzavnosti u BiH i donisi veliku hediju jer mi nazalost nismo mogli samo da ljekove da nabavimo.

Upisati ce opet u historijske knjige kako su Srbi pomogli muslimanima.
Biti ce slikovito prikazano u udzbenicima kako se ciko Aleksandar u odijelu saginje i malom bosonogom i u podernoj odjeci cekajucem muslimanu Sefiku daje na poklon jednu vakcinu.

Ali ni Hrvati nece zaboraviti svoje cvijece, ocekuje se ciko Zoki da malom Sefiku udjeli koju vakcinu i jedne nove cipele.
Pa ce tako i hrvatskim udzbenicma se slikovito prikazivati kako su se Hrvati uvjek brinuli za svoje siromasne susjede muslimane ili kako ih od mila zovu male Muje.
I mi bi da smo u njihovoj poziciji ali obzirom da na vlasti imamo ljude koji za posao koji rade ocito nisu spremni ili jednostavno nemaju dovoljno znanja je drugi par opanaka.
Njihov domet rjesavanja krzinih situacija je Fikro, ugradi se i naravno antologijska "ja i" :mrgreen:
Filter

#56305 Re: SDA-All about

Post by Filter »

da je bogdo samo nesposobnost ili neznanje
elcaliente

#56306 Re: SDA-All about

Post by elcaliente »

Ja mislim da jednostavno nema pritiska da se te vakcine nabave. Jer. SDA ide po onoj narod zna.
A narod zna da se nece vakcinisati jer ih je strah cipovanja i korona je laz.

Nisu SDA clanovi pali sa Marsa, to su ljudi iz naroda.
Kakav narod takva i politika.

Po svemu sudeci su kroz istoriju a i sada Srbi i Hrvati pametniji od Bosnjaka jer su njihovi politicari npr nabavili vakcinu posto su znali da bi ih narod pritisnuo.
Nista covax pa sta bude.
drug_profi

#56307 Re: SDA-All about

Post by drug_profi »

A evo šta kaže ambasdor BiH u Rusiji:

BiH je još prije mjesec mogla kupiti ruske vakcine, ali se niko nije javio

Ovo i dalje ide u prilog teoriji da vakcina nema jer ce cekati da ljudi sami pocnu nabavljati preko komercijalnih kanala, tj. sami iplacati svoje doze, da slucajno ne bi falilo para u ZZO, jer sta ce onda Sjebija....kako ce ustedjeti na pacijentima ako i njoj bude falilo.
JohnnyS

#56308 Re: SDA-All about

Post by JohnnyS »

U pocetku pandemije pokusali su se obogatiti na krizi(afera respiratori), sami su sebi pravili izuzece od zakona o javnim nabavkama, nabavljali su respiratore od osobe koja nema nikakve veze sa prodjaom medicinske opreme, a sada nisu u stanju da direktno kontaktiraju kompanije i nabave vakcinu, patriotski nema sta.

Što bi ti, na sto cijepljenih Srba, cijepit će vožd jednog Bošnjaka. Hvala SDA, narod zna
elcaliente

#56309 Re: SDA-All about

Post by elcaliente »

drug_profi wrote: 01/03/2021 19:49 A evo šta kaže ambasdor BiH u Rusiji:

BiH je još prije mjesec mogla kupiti ruske vakcine, ali se niko nije javio

Ovo i dalje ide u prilog teoriji da vakcina nema jer ce cekati da ljudi sami pocnu nabavljati preko komercijalnih kanala, tj. sami iplacati svoje doze, da slucajno ne bi falilo para u ZZO, jer sta ce onda Sjebija....kako ce ustedjeti na pacijentima ako i njoj bude falilo.
Pa kako ce se javiti kada su se svi obrusili na Fikreta zbog respiratora. Nije covjek imao vremena da se javi kada se zadeverao oko optuznice.
U SDA je on glavni logisticar, Srebrenica bonus Style.
Cim njega nema, nema se ko javiti.
detroit-mercy

#56310 Re: SDA-All about

Post by detroit-mercy »

elcaliente wrote: 01/03/2021 19:48 Ja mislim da jednostavno nema pritiska da se te vakcine nabave. Jer. SDA ide po onoj narod zna.

Po svemu sudeci su kroz istoriju a i sada Srbi i Hrvati pametniji od Bosnjaka jer su njihovi politicari npr nabavili vakcinu posto su znali da bi ih narod pritisnuo.
Nista covax pa sta bude.
Onda ti postane jasno sto su doveli do ovakve degradacije skolstva, sto je narod manje edukovan, zatupljen, lakse je njime upravlja.
elcaliente

#56311 Re: SDA-All about

Post by elcaliente »

detroit-mercy wrote: 01/03/2021 19:57
elcaliente wrote: 01/03/2021 19:48 Ja mislim da jednostavno nema pritiska da se te vakcine nabave. Jer. SDA ide po onoj narod zna.

Nista covax pa sta bude.
Onda ti postane jasno sto su doveli do ovakve degradacije skolstva, sto je narod manje edukovan, zatupljen, lakse je njime upravlja.
Upravu si ali generalno nas narod zaboli tuki za sve sa ili bez skolstva.
Znaju da ce im na kraju neko nesto pokloniti pa i sam Vucic.
hillbill

#56312 Re: SDA-All about

Post by hillbill »

Ne treba ih potcjenjivati. Znaju oni nabaviti vakcinu.Nisu oni bas toliko mutavi.Nece. Nece jer su pod prismotrom,i ne mogu se ugraditi.

Ovo je prilika da se stoka kazni. Da se stoka ponizi. Stoka puno pita .Gdje su pare?Sto je ovo ovako?

Nema vakcina.......evo vam vucka neka vas on vakcinise.

Jos ga dovedu u Sarajevo......kao humanistu.

Bahato nema sta,i bezobrazno,i ponizavajuce,i jadno,i bijedno.

Ovaj primitivni cetnik, ne bi smio krociti u Sarajevo ,osim na koljenima ,i molbom za oprost.
escobar__

#56313 Re: SDA-All about

Post by escobar__ »

Historija će upamtit da su bijednici od nečovjeka koji je Sarajevo posmatrao s brda okolo (tokom agresije) i koji se prosipao izjavama "100 za jednog" 2. marta ugostili u Sarajevu da im udijeli sadaku u vidu par hiljada vakcina.

Nadam se da će i sutra tabla bit propisno prekrivena, te da će Aco malo prošetat i Begovom (u obući, jel).
pici

#56314 Re: SDA-All about

Post by pici »

Minder politika, fildžan mentalitet i tender efendije sa Amin na kraju svake riječi. :bih:
Sigma90

#56315 Re: SDA-All about

Post by Sigma90 »

Nadam se da ce zeleni sutra podnjeti vakcinisanje dobro. Da nebi povracali majonezu koju je centrala mazala na sendvice.
sandzokan

#56316 Re: SDA-All about

Post by sandzokan »

Kako će se sutra Vučko ispišati po Federaciji, a to zadovoljstvo će da priušti sa 5000 vakcina. Skuplje su kurve po Beogradu. Pink i Marić ima da 7 dana doživljavaju orgazme pred kamerama. Bakire treba te na kolac nabit.
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#56317 Re: SDA-All about

Post by izvrsni direktor »

Mogu li nas bakir i sda vise poniziti od ovog? @bunk sta mislis ti?
bunk

#56318 Re: SDA-All about

Post by bunk »

O cemu pises?
Sutra Covax objavljuje spisak i kolicine koje ce slati.
A predstava s Vucicem...sta treba uraditi ?
Zabraniti mu posjetu ili reci da ne donosi vakcine?
Prpa.ba

#56319 Re: SDA-All about

Post by Prpa.ba »

Koalicioni manevar poznatiji kao "Sta bi ti uradio Senade?" :mrgreen:
bunk

#56320 Re: SDA-All about

Post by bunk »

Prpa.ba wrote: 01/03/2021 21:10 Koalicioni manevar poznatiji kao "Sta bi ti uradio Senade?" :mrgreen:
Pa sta hoces prpo?
Ja ne cuh ni od kifle i kompanije nikakvih prijedloga.
A Drzava je krajem decembra uplatila za sve vakcine lovu.
I tu su nase opcije potrosene.
E ovo za kineske i ruske vakcine...o tome pojma nemam i kako ce stanovnistvo reagovati ako se i njih ubaci u sistem.
drug_profi

#56321 Re: SDA-All about

Post by drug_profi »

Ruska vakcina je po misljenju WHO najbolja ako se uzme cijena, efikasnost i jednostavnost logistike.
Politika EU je drzi dalje od zone, ali ja da se pitam, Sputnik bi bio moj izbor. Rusi ako ista znaju, znaju sa biotehnologijom.
mRNA

#56322 Re: SDA-All about

Post by mRNA »

Prije nego vaHkicne pošalju bosnji dobrome nek idu preko UAE prvo da se braca krmetinom opogane onda more i bošnjo
mRNA

#56323 Re: SDA-All about

Post by mRNA »

drug_profi wrote: 01/03/2021 21:18 Ruska vakcina je po misljenju WHO najbolja ako se uzme cijena, efikasnost i jednostavnost logistike.
Politika EU je drzi dalje od zone, ali ja da se pitam, Sputnik bi bio moj izbor. Rusi ako ista znaju, znaju sa biotehnologijom.
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/rusk ... /210228089
detroit-mercy

#56324 Re: SDA-All about

Post by detroit-mercy »

bunk wrote: 01/03/2021 21:10 O cemu pises?
Sutra Covax objavljuje spisak i kolicine koje ce slati.
A predstava s Vucicem...sta treba uraditi ?
Zabraniti mu posjetu ili reci da ne donosi vakcine?
Nista, docekat ga rasirenih ruku kako i treba :mrgreen:.
Sto dobru podrigusu donosi, imaj sendvici da budu samo taki :mrgreen:
pici

#56325 Re: SDA-All about

Post by pici »

nemre ima klempetine u njojzi...
Post Reply