kluz franjo wrote: ↑28/02/2021 20:16 Karakterni šupci, notorni glupani i/ili trolovi su mi na ignore.
Sorry... Džaba citiraš...
Patton44, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
SDA-All about
-
kluz franjo
#56226 Re: SDA-All about
-
kluz franjo
#56227 Re: SDA-All about
Hebote...
Kako se samo upinju da zatrolaju svaku temu.
A pitanje jednostavno:
Gdje nestade NATO integracijski proces u vezi sa prijemom u punopravno članstvo?
Kako se samo upinju da zatrolaju svaku temu.
A pitanje jednostavno:
Gdje nestade NATO integracijski proces u vezi sa prijemom u punopravno članstvo?
- drug_profi
#56228 Re: SDA-All about
Jarane da ti pokusam objasnit...
MAP je kao kad upises fakultet.
E sad moraju se ispiti polagat, uciti, seminarski, vjezbe i takoto...
Pa onda diplomski na NATO skupštini.
Ujka Sem moze pogurat taj diplomski, ali ovo prije njega nece i ne moze.
Znaci MAP nije isto sto i diploma, shvati to molim te, da bi mogao ubuduce trezvenije razmisljat.
-
Almir_
#56229 Re: SDA-All about
Trenutno je Sda kao light titanik, tone lagano.
Pravi se medijska atmosfera kao Zlatki i Sdp 2014 godine,a on je problem postao kada je papir o izmjenama granica uzeo poderao.
Dok je El bake postao problem radi izbornog zakona,izmjenama ustava.
Medjutim, nikad ti oni nece reci problem si nego te kulturno sklone a dobiju ono sto oni zele.
Ja licno nisam za Nato, Eu.
Cak sta vise mislim da nama kao narodu nisu veliki problem Bakir, Covic, Dodik i ostali nego stranci.
Zasto stranci,pa kontrolisu finansije,oni su ti koji nas zajedno unistavaju sa ovom grupom ljudi.
Mnogi lideri su otisli, neki su dosli rezultat je svake nove vlade uzimanje kredita.
Razmislite sta ce nam se desiti kada dug naraste do plafona, a od poreznih nameta koji ce se neminovno desiti robstvo i siromastvo dodje do poda.
Citajte kako je to Victor Orban u Madjarskog rijesio.
Nama treba jos 100 godina da se mentalno oporavimo.
Pravi se medijska atmosfera kao Zlatki i Sdp 2014 godine,a on je problem postao kada je papir o izmjenama granica uzeo poderao.
Dok je El bake postao problem radi izbornog zakona,izmjenama ustava.
Medjutim, nikad ti oni nece reci problem si nego te kulturno sklone a dobiju ono sto oni zele.
Ja licno nisam za Nato, Eu.
Cak sta vise mislim da nama kao narodu nisu veliki problem Bakir, Covic, Dodik i ostali nego stranci.
Zasto stranci,pa kontrolisu finansije,oni su ti koji nas zajedno unistavaju sa ovom grupom ljudi.
Mnogi lideri su otisli, neki su dosli rezultat je svake nove vlade uzimanje kredita.
Razmislite sta ce nam se desiti kada dug naraste do plafona, a od poreznih nameta koji ce se neminovno desiti robstvo i siromastvo dodje do poda.
Citajte kako je to Victor Orban u Madjarskog rijesio.
Nama treba jos 100 godina da se mentalno oporavimo.
- Leverage
#56230 Re: SDA-All about
Viktor Orban kao uzor za rješavanje problema
Nisu problem Bakir, Dodik i Čović, problem su stranci... hmmm, gdje li sam to već čuo
Lagumdžija je derao karte u predizbornoj kampanji, a protesti su se desili sedam mjeseci prije toga.
Nisu problem Bakir, Dodik i Čović, problem su stranci... hmmm, gdje li sam to već čuo
Lagumdžija je derao karte u predizbornoj kampanji, a protesti su se desili sedam mjeseci prije toga.
- drug_profi
#56231 Re: SDA-All about
Nađoh tekst na portalu i prepoznah sebe u noci nakon projekcije u Đuri Đakoviću, ili po ovom novom demokratskom BKC.
Dabogda se rostiljali u dzehenemu, ali svakako vi u to ne vjerujete.
Hvala ti SDA.Sjetite se sebe prije dvadeset godina, kada ste u kinima slušali zvuke uspavanke "Spavaj, sine", uz čije taktove završava film, ostavljajući vojnika da leži na mini, dok se kamera iz gornjeg rakursa lagano podiže iznad rova. Otišli ste u noć, u bolji mirnodopski život, samo par godina nakon rata, nadajući se boljoj budućnosti, onoj koju su garantovala tri kilograma svjetlucave zlatne statue, kao potvrda da smo se za nju, usprkos svemu, izborili. Međutim, ta budućnost nikada nije stigla. Mi na toj mini, nažalost, ležimo nekoliko decenija.
- Leverage
#56232 Re: SDA-All about
Haj što oni ne vjeruju nego ne vjeruješ ni tidrug_profi wrote: ↑01/03/2021 00:58 Nađoh tekst na portalu i prepoznah sebe u noci nakon projekcije u Đuri Đakoviću, ili po ovom novom demokratskom BKC.
Hvala ti SDA.Sjetite se sebe prije dvadeset godina, kada ste u kinima slušali zvuke uspavanke "Spavaj, sine", uz čije taktove završava film, ostavljajući vojnika da leži na mini, dok se kamera iz gornjeg rakursa lagano podiže iznad rova. Otišli ste u noć, u bolji mirnodopski život, samo par godina nakon rata, nadajući se boljoj budućnosti, onoj koju su garantovala tri kilograma svjetlucave zlatne statue, kao potvrda da smo se za nju, usprkos svemu, izborili. Međutim, ta budućnost nikada nije stigla. Mi na toj mini, nažalost, ležimo nekoliko decenija.
Nek se roštiljaju na dunjaluku, što je sigurno - sigurno je.
- drug_profi
#56233 Re: SDA-All about
Ma da se ja nesto pitam, falilo bi drva...Leverage wrote: ↑01/03/2021 01:00Haj što oni ne vjeruju nego ne vjeruješ ni tidrug_profi wrote: ↑01/03/2021 00:58 Nađoh tekst na portalu i prepoznah sebe u noci nakon projekcije u Đuri Đakoviću, ili po ovom novom demokratskom BKC.
Dabogda se rostiljali u dzehenemu, ali svakako vi u to ne vjerujete.![]()
Nek se roštiljaju na dunjaluku, što je sigurno - sigurno je.
- bunk
#56234 Re: SDA-All about
Haj molim te pogledaj sta rade OS BiH evo od osnutka.drug_profi wrote: ↑01/03/2021 00:27Jarane da ti pokusam objasnit...
Znaci MAP nije isto sto i diploma, shvati to molim te, da bi mogao ubuduce trezvenije razmisljat.
Sve NATO standard i misije.
Uknjizena vojna imovima.
Korak po korak , MAP.
Da,ide puno sporije nego bi mi koji volimo BiH zeljeli ali nije do nas,pokusavaju usporavat drugi ali srecom neuspjesno.
NATO je tu i postajemo punopravni clan u ovom Bidenovom mandatu.
Nakon toga ,tog dana kada se ratifikuje ulazak BiH u NATO politiku u BiH mozes slobodno nabit na ono...osim ako nisi interesno vezan ili zivis od nje..
-
Patton44
#56235 Re: SDA-All about
Nije fakulteta vidio,i ono objasnjava.drug_profi wrote: ↑01/03/2021 00:27Jarane da ti pokusam objasnit...
I takoto
- drug_profi
#56236 Re: SDA-All about
Ti znas sta sam ja vidio a sta ne?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#56239 Re: SDA-All about
Bas me zanima kako se misli uci u nato
Hoce li biti potrrbno neko glasanje referendum podizanje ruku u institucijama
Stvarno ne vidim kako ce ova garnitura srpskih politicara to uciniti
Hoce li biti potrrbno neko glasanje referendum podizanje ruku u institucijama
Stvarno ne vidim kako ce ova garnitura srpskih politicara to uciniti
- MarshalDodik
#56240 Re: SDA-All about
Samo je na ovoj temi legitimno cestitati 1 mart.
Stoga braco i sestre neka vam je sretan i bericetan
Stoga braco i sestre neka vam je sretan i bericetan
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#56241 Re: SDA-All about

sretan vam praznik tender efendije...
-
DonieBrasco
#56242 Re: SDA-All about
Zajedno u nove pljacke, tendere, bogacenje. 
-
Johnny_x
#56243 Re: SDA-All about
Vidim danas da su SDA-ovcima puna usta drzave BiH, kako smo je branili, kako cemo je braniti, kako se borimo za nju itd., prazne floskule od kojih nemamo nikakve koristi. Sve danasnje izjave mogu okaciti macku o rep jer je njihova ministrica prije nekoliko dana priznala da ne znaju voditi drzavu i raditi u okviru njenih zakona.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/turkovi ... /210224095
SDA na rijecima - patriotska stranka
SDA na djelu - antidrzavna stranka
https://www.klix.ba/vijesti/bih/turkovi ... /210224095
SDA na rijecima - patriotska stranka
SDA na djelu - antidrzavna stranka
-
mRNA
#56244 Re: SDA-All about
Koji poraz IZDAJNICKE SDA FALANGE
vučić im donosi vaHkcine
vučić im donosi vaHkcine
-
Sigma90
#56245 Re: SDA-All about
Jel ovo fakat Vucic dolazi pelcovati SDA Sendvicare? 
- Leverage
#56246 Re: SDA-All about
Dolazi u Sarajevo koje je gledao s nišana da mu Bakir Izetbegović i Šefik Džaferović poljube ruku i zahvale na hediji. Ako ovo nije dokaz da je SDA patriotska i državnička stranka, a Peđa Kojović i Igor Stojanović četnici, ja onda ne znam šta je.
-
hillbill
#56247 Re: SDA-All about
..............vucic dobrotvor...........
..............eeeeee moj zivkovicu....................gdje si nas doveo.............
..............eeeeee moj zivkovicu....................gdje si nas doveo.............
-
Evenine
#56248 Re: SDA-All about
Prvo pokrivanje ploce na Vijecnici pa onda ovo. Da su odbili vakcine neki dan ne bi im niko nista rekao. Decenije bezmude, bezglave, nedrzavnicke i minderaske sadaka politike.
Sretan Dan nezavisnosti!
Sretan Dan nezavisnosti!
- nosara
#56249 Re: SDA-All about
Kako bi odbili kad su molili?
Sutra fino za rucice, Lolek i Bolek i na ajrodrom.
Sutra fino za rucice, Lolek i Bolek i na ajrodrom.
-
DonieBrasco
#56250 Re: SDA-All about
Znaci 5.000 komada taman za 2.500 najutjecajnih u stranci.