Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hvala, hvala.
Hvala i tebi sto si dostavio sve potrebne informacije da bi se lista mogla napraviti i adminu tvcl koji je istu dodatno sredio i picnuo da izgleda lijepo... tako da smo svo troje zasluzni za to.
Evo me ko na MTV dodjelama nagrada (VMA i EMA) pa hvala svima koji su glasali, mami, tati, babi, dedi...
@MTV i @dend
Svaka cast Vam na listi kanala, samo otkako su FOX-ovi prebaceni u HD, ima samo hrvatski prijevod (more cudnih rijeci i izraza, koje ni oni u Hrvatskoj ne razumiju), pa ako moze neko da objasni kako, ustvari da li je moguce da se prebaci na srpski titl?
Hvala!
Ima li kakvih naznaka za vracanje Nove BH u semu? Ili uvodjenje CineStar kanala i Viasatovog paketa? Insajderi dje ste, sta kazu sefovi Telecoma?
BTW raja sretan nam sutrasnji praznik.
Hajmo ljudi pišite i trazite ,nista vas ne kosta napisati 2 recenice...Evo ja sam upravo šarno i trazio Viasat kanale i kanal BBC Earth fantastični dokumentarno-edukativni sadržaj. Pa bi dobro bilo da nas jos trazi ovu vrstu TV programa --- [email protected]
Konačno sam upisao kanale koje se nalaze u aplikaciji mojaWebTV
Lista obična je ispod u spoileru
Uskoro ću updejtovat .pdf sa mojawebTV kanalima ,a nadam se da će mi MTV pomoći sa online listom na tvcl
Lista kanala MojaWebTV :
Spoiler
Show
BHT 1
FTV HD
Hayat TV
TVSA
OBN
O Kanal HD
Al Jazeera Balkans
FACE TV
MTV Igman
RTV TK HD
RTV Slon
RTRS
RTV USK
RTV Vogošća
RTV Zenica
Alfa TV
ATV
NTVIC Kakanj
NTV Jasmin
HEMA TV
TV Visoko
Hayat Folk
RTL Living
DM SAT
NTV Amna
Arirang TV
Arena Sport BiH
Arena Sport 2
Arena Sport 3
Arena Sport 4
Arena Sport HR
Eurosport 1 HD
Eurosport 2 HD
M1 Film HD
Animal Planet HD
Discovery Channel HD
Discovery Science HD
Investigation Discovery HD
Discovery TX HD
Moja TV Sport
RTV Maglaj
Pink Comedy
Hayat Plus
K3
TV Lukavac
Hayat Music
Smart TV
Izvorna TV HD
TLC
KCN 1 Kopernikus
KCN 2 Music
KCN 3 Svet +
France24 Arabic
France24 English
France24 Francais
TV 7
Travel Channel HD
NTV Jata
Moja TV Info
OSM TV
Pink Extra
Pink M
Pink
Pink Action
Pink Family
Pink Sci-Fi & Fantasy
Pink Romance
Pink Folk 2
Pink Thriller
Pink Folk 1
Pink Koncert
Pink Kids
RED TV
Pink Film
Pink Music 2
Pink Zabava
Pink Premium
Pink World
Pink Hits 2
Pink Crime & Mystery
Pink Soap
RTV Cazin
Elta TV
Kanal 6
Pink Pedia
Pink Hits
RTL 2 Hrvatska
RTL Hrvatska
Bravo Music
Pink Style
Pink Western
Pink Classic
RTV Jablanica
RTV Novi Pazar
BDC TV
RTL Kockica
Nick Jr.
Nickelodeon
Islam Channel
HIT TV Brčko
RTV BPK Goražde
RTV Živinice
Sandžak TV
Saudi Quran
CGTN
City TV
TV Glas Drine
Hayatovci
BN Music
BN TV
M1 Gold HD
RTV Bugojno
Televizija 5
RTV Sana
English Club TV
Tatabrada TV
Sevdah TV
Al Jazeera Arabic
Moja TV Sport 2
M1 Family HD
TRT World
Pink BH
TimeOut
B1 TV HD
TRT Arabi
OTV Valentinovo
TV Podrinje
Moj Film
Imperia TV HD
Neon TV HD
BIR TV HD
Super Media TV
Historija TV
BMC HD
Lista ne sadrži 48 Radio stanica i 49 LiveCam kanala
Ukratko MojaWebTV ( preko MojaTV ulsuge odnosno unutar BiH ) ima ukupno 231 kanala od čega je :
48 Radio stanica ( samo domaće radio stanice )
49 LiveCam
134 TV Kanala
Svaka cast na trudu i izgledu ove liste kanala na ovoj stranici...da su i iz BHTa pametni da kopiraju ovo i postave na svoju stranicu ovako lijepo a ne spisak kanala im u notpadu otkucan
Mirzareli wrote: ↑01/03/2021 00:44
Hajmo ljudi pišite i trazite ,nista vas ne kosta napisati 2 recenice...Evo ja sam upravo šarno i trazio Viasat kanale i kanal BBC Earth fantastični dokumentarno-edukativni sadržaj. Pa bi dobro bilo da nas jos trazi ovu vrstu TV programa --- [email protected]
Evo poslao sam i ja mail
Isto sam trazio da na stranicu ubace listu kanala kao sa ovog linka gore,gdje je sve pregledno,citko,ima sve informacije i odlican dizajn.
Nadam se da ce barem to u skorije vrijeme rijesiti,jer bukvalno za par sati mogu to zavrsiti...obicna tabela u excelu
dend wrote: ↑01/03/2021 09:59
Uskoro ću updejtovat .pdf sa mojawebTV kanalima ,a nadam se da će mi MTV pomoći sa online listom na tvcl
Naravno!
@ostali
Hvala na lijepim komentarima. Drago mi je da Vam se svidja.
Pored dizajna liste trebali bi poradati i na numeraciji kanala ovako kad imas kompletnu listu bas vidis da je sve nabacano.
Zdravo! Imam pitanje. Preko Moja tv usluge sam kupio mobitel uz ugovor od 2 god. Ostalo mi je jos 8 mjeseci do isteka ugovora. Da li mogu i kada isplatiti preostale rate i uzeti drugi mobitel, bez penala?
Cuo sam da je to moguce 6 mjeseci prije isteka ugovora. Da li je ovo tacno?