Slučaj Dženan Memić
- Cherry-Cherry
#8051 Re: Slučaj Dženan Memić
Je li danas odluka o produženju pritvora?
-
Harun!
-
last mohicans
#8053 Re: Slučaj Dženan Memić
Sad preslušah ovaj klip. Pa čovječe u samom začetku istrage vec pet svjedoka zatražilo zaštitu. Bit ce ih desetine. Mogu misliti kad uđu u UKC. Nismo svjesni širine i umješanosti toliko struktura vlasti i pojedinaca.
Last edited by last mohicans on 25/02/2021 21:11, edited 1 time in total.
- Cherry-Cherry
#8054 Re: Slučaj Dženan Memić
Ovaj slučaj je slika i prilika našeg društva. Evo ovo su nam napravili u zadnjih 30 godina, majku im jebem. Evo šta su od nas napravili.
-
uvijekIInikadI
#8055 Re: Slučaj Dženan Memić
Ja I? Ko je ubica? Spava li Ljubo mirno? I njegova HanifaIvana_ivana wrote: ↑25/02/2021 16:30 Hajd vi ste pametni ja sam bot roj ili sta vec.
Ali et živi bili pa vidjeli
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
suspect_zero
#8056 Re: Slučaj Dženan Memić
Zakuhalo se, sline SDA teletabisi......e sada, koja li je to toliko jaka persona koja je koristila usluge kupleraja kod Budnje?.....da bi to otkrivanje toliko uzdrmalo javnost pa Dženan plati glavom.
- Pryda
#8057 Re: Slučaj Dženan Memić
@meridiyan
Da ne citiram sve..
Zanimljivo viđenje događaja i priča se uklapa po svim informacijama koje su trenutno dostupne. Ukoliko je zaista ovako bilo moguća je opcija da Alisa bude svjedok-pokajnik i dobije zaštitu u trećoj zemlji. Kad je mogao Isljam Kalender može i ona. Ovo bi bio najveći slučaj u historiji zemlje i palo bi mnogo bitnih ljudi direktno i indirektno umiješanih. A što je najvažnije pokazalo bi se i ostalim da niko nije nedodirljiv. Možda čak i prekretnica u djelovanju pravosuđa, pa da konačno vidimo bolje dane.
Da ne citiram sve..
Zanimljivo viđenje događaja i priča se uklapa po svim informacijama koje su trenutno dostupne. Ukoliko je zaista ovako bilo moguća je opcija da Alisa bude svjedok-pokajnik i dobije zaštitu u trećoj zemlji. Kad je mogao Isljam Kalender može i ona. Ovo bi bio najveći slučaj u historiji zemlje i palo bi mnogo bitnih ljudi direktno i indirektno umiješanih. A što je najvažnije pokazalo bi se i ostalim da niko nije nedodirljiv. Možda čak i prekretnica u djelovanju pravosuđa, pa da konačno vidimo bolje dane.
-
uvijekIInikadI
#8058 Re: Slučaj Dženan Memić
Nema veze sto ne zna Alisa, ima ko zna!Nivelacija wrote: ↑25/02/2021 17:09Ako je cinjenica da je Alisa rekla ovo sto Pise "tata mozda nas nije udarilo auto" onda nemam vise sumnje.td_maajka wrote: ↑25/02/2021 17:01 https://avaz.ba/vijesti/bih/633564/slu ... nu-dupovcu
Ovo je strasno.
Djevojka ne zna sta se desilo niti ko ih je udario tj papir o amneziji nije farsa.
-
Ivana_ivana
#8059 Re: Slučaj Dženan Memić
Nisam ja nj rekla ko je ubica. I da znam ne bi ni rekla ovdje.uvijekIInikadI wrote: ↑25/02/2021 17:58Ja I? Ko je ubica? Spava li Ljubo mirno? I njegova HanifaIvana_ivana wrote: ↑25/02/2021 16:30 Hajd vi ste pametni ja sam bot roj ili sta vec.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A da je Alisa jedan od zasticenih svjedoka to znam pouzdano. I to je tacna informacija. Ona zasluzuje da se ne sakrije to. Jer sve ove godine da suti a sad da se nagodi pogoduje i zatrazi zastitu i blazu kaznu to nije pravedno.
Među njom su i dvojica ili trojica policajaca. Imena necu okrivati. Oni su manja govna.
-
td_maajka
#8060 Re: Slučaj Dženan Memić
Pa dobro, to stoji.
Ona to ne zasluzuje, ali ako je tako da ona doista bude kljuc istrage (sto ne vjerujem, jer vec ima drugih svjedoka), onda neka Tuzilastvo ucini ono sto smatra ispravnim.
Medjutim, mislim da se ovaj slucaj moze i bez Alise rijesiti. Ona da je htjela pricati, imala je 5 godina vremena. A to vrijeme je utrosila na tuzbe protiv Arijane (prije par godina, odbaceno jer nije bilo dokaza) i Muriza.
Ona to ne zasluzuje, ali ako je tako da ona doista bude kljuc istrage (sto ne vjerujem, jer vec ima drugih svjedoka), onda neka Tuzilastvo ucini ono sto smatra ispravnim.
Medjutim, mislim da se ovaj slucaj moze i bez Alise rijesiti. Ona da je htjela pricati, imala je 5 godina vremena. A to vrijeme je utrosila na tuzbe protiv Arijane (prije par godina, odbaceno jer nije bilo dokaza) i Muriza.
- vjeshalica
#8061 Re: Slučaj Dženan Memić
Na kraju ce Fačkalica da bude glorificirana kao žrtvica samo kad je horde razularenih budala budu podrzavali i opravdavali njeno dosadasnje sranje....Pryda wrote: ↑25/02/2021 18:00 @meridiyan
Da ne citiram sve..
- Cherry-Cherry
#8062 Re: Slučaj Dženan Memić
Pa će se onda još ispaliti negdje vani sa mužem i ekstra. Unovčila je maksimalno.
-
Nivelacija
#8063 Re: Slučaj Dženan Memić
Bogami ti danas zaradi duplu dnevnicu na ovoj temi.Cherry-Cherry wrote: ↑25/02/2021 18:35 Pa će se onda još ispaliti negdje vani sa mužem i ekstra. Unovčila je maksimalno.
- Cherry-Cherry
#8064 Re: Slučaj Dženan Memić
Ne gledaj druge prema sebi. Ako si ti poslan iz centrale, ne znači da smo svi. Neki pišemo iz najboljih namjera, a ne za sendvič kao ti.Nivelacija wrote: ↑25/02/2021 18:40Bogami ti danas zaradi duplu dnevnicu na ovoj temi.Cherry-Cherry wrote: ↑25/02/2021 18:35 Pa će se onda još ispaliti negdje vani sa mužem i ekstra. Unovčila je maksimalno.![]()
-
zijancer
#8065 Re: Slučaj Dženan Memić
khhm, pogotovo ambicioznihA common mistake that people make when trying to design something completely foolproof is to underestimate the ingenuity of complete fools.
- uglavnomja
#8066 Re: Slučaj Dženan Memić
odakle vam ideja da jedna zamlja moze poslati u drugu zemlju "zasticenog svjedoka"????
ingerencije bh prestaju na granici
cim predje grancicu taj zasticeni postaje obican gradjanin
koji mora izaci za 3 mjeseca, ili na neki nacin nabaviti radnu/boravisnu dozvolu
ingerencije bh prestaju na granici
cim predje grancicu taj zasticeni postaje obican gradjanin
koji mora izaci za 3 mjeseca, ili na neki nacin nabaviti radnu/boravisnu dozvolu
-
MrMuradif
#8067 Re: Slučaj Dženan Memić
"Administratori Facebook stranice Pravda za Dženana Memića objavili su kako su tokom današnjeg dana imali nekoliko napada i pokušaja ulaska na stranicu.
“U proteklom periodu, mi administratori stranice smo imali pokušaje ulaska na naše lične profile od strane nepoznatih lica. Do sada nisu uspijevali u tome.
Danas je Arijana Memić u sred snimanja live prenosa ispred Suda BiH ‘izgubila’ status administratora na stranici.
Otežan je i pristup na stranicu administratorima, ali i ostalima! U pet godina, nikada nam se ništa slično nije desilo. Nama je ovo samo znak da smo na pravom putu! I bez obzira na sve, neće uspjeti da nas ušutkaju. Mi ćemo uvijek pronaći načina da javnost dobije informacije o ovom slučaju, koji će da bude presedan u historiji pravosuđa BiH!
Istinu nam ne možete uzeti i ne možete je više sakriti!
Ne možete nas ušutkati!
Idemo do kraja, pravda za Dženana Memića!”, navedeno je na stranici.
Panika kod gazda i placenika,
Pravda je spora ali dostizna!
“U proteklom periodu, mi administratori stranice smo imali pokušaje ulaska na naše lične profile od strane nepoznatih lica. Do sada nisu uspijevali u tome.
Danas je Arijana Memić u sred snimanja live prenosa ispred Suda BiH ‘izgubila’ status administratora na stranici.
Otežan je i pristup na stranicu administratorima, ali i ostalima! U pet godina, nikada nam se ništa slično nije desilo. Nama je ovo samo znak da smo na pravom putu! I bez obzira na sve, neće uspjeti da nas ušutkaju. Mi ćemo uvijek pronaći načina da javnost dobije informacije o ovom slučaju, koji će da bude presedan u historiji pravosuđa BiH!
Ne možete nas ušutkati!
- uglavnomja
#8068 Re: Slučaj Dženan Memić
danas je fb stekao u citavom svijetuMrMuradif wrote: ↑25/02/2021 19:17 "Administratori Facebook stranice Pravda za Dženana Memića objavili su kako su tokom današnjeg dana imali nekoliko napada i pokušaja ulaska na stranicu.
Ne možete nas ušutkati!
https://www.klix.ba/scitech/tehnologija ... /210225130
-
td_maajka
#8069 Re: Slučaj Dženan Memić
@uglavnomja to sto pise na tom linku je vezano za fb mesendzer i pocelo se desavati danas, a ovi pisu o pokusajima upadanja na profile u proteklim danima, izbacivanje admina i blokiranje pristupa stranici 
-
laik1981
#8070 Re: Slučaj Dženan Memić
Jel medju policajcima M.M.?Ivana_ivana wrote: ↑25/02/2021 18:10Nisam ja nj rekla ko je ubica. I da znam ne bi ni rekla ovdje.uvijekIInikadI wrote: ↑25/02/2021 17:58Ja I? Ko je ubica? Spava li Ljubo mirno? I njegova HanifaIvana_ivana wrote: ↑25/02/2021 16:30 Hajd vi ste pametni ja sam bot roj ili sta vec.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A da je Alisa jedan od zasticenih svjedoka to znam pouzdano. I to je tacna informacija. Ona zasluzuje da se ne sakrije to. Jer sve ove godine da suti a sad da se nagodi pogoduje i zatrazi zastitu i blazu kaznu to nije pravedno.
Među njom su i dvojica ili trojica policajaca. Imena necu okrivati. Oni su manja govna.![]()
-
Nivelacija
#8071 Re: Slučaj Dženan Memić
E zbog ovoga sam ja sumnjicav prema njihovoj varijanti istine, naprimjer evo konkretno, citav svijet ima problema sa mesengerom i pristupu svojim stranicama, ja 3 sata nisam nista mogao osim prelistavanja walla i oni odmah sibnuli pricu hakeri im napali stranicu.MrMuradif wrote: ↑25/02/2021 19:17 "Administratori Facebook stranice Pravda za Dženana Memića objavili su kako su tokom današnjeg dana imali nekoliko napada i pokušaja ulaska na stranicu.
Ne možete nas ušutkati!
Izvinite ljudi ali to je klasična propaganda i zamajavanje javnosti.
I eto da se cherry ne ljuti vise necu zaista vise pisati na ovoj temi i ucestovati u cirkusu.
Ocu zelim istinu i smiraj.
-
Harun!
#8072 Re: Slučaj Dženan Memić
Prije da je S.M.laik1981 wrote: ↑25/02/2021 19:33Jel medju policajcima M.M.?Ivana_ivana wrote: ↑25/02/2021 18:10Nisam ja nj rekla ko je ubica. I da znam ne bi ni rekla ovdje.
Među njom su i dvojica ili trojica policajaca. Imena necu okrivati. Oni su manja govna.![]()
-
MrMuradif
#8073 Re: Slučaj Dženan Memić
TEŠKE OPTUŽBE MURIZA MEMIĆA: "Bojim se da će dati Izborni zakon za slučaj Memić i Dragičević. IZA UBISTVA STOJI VRH SDA..."
-
uvijekIInikadI
#8074 Re: Slučaj Dženan Memić
Ovo me podsjeca na MensurMlaik1981 wrote: ↑25/02/2021 19:33Jel medju policajcima M.M.?Ivana_ivana wrote: ↑25/02/2021 18:10Nisam ja nj rekla ko je ubica. I da znam ne bi ni rekla ovdje.
Gdje li je Menso? Preobrazen u spunky-ja
-
moonca