I ona je ovdje prosipala neke „interne“ informacije za koje „zna“, a nidje veze su bile.
Joj, sad ce rociste, pa valja onda docekati odluku sudskog vijeca. Sve je sad na Sudu BiH, sve ovisi od toga hoce li se ovima produziti pritvor ili ne.
To sam i ja pomislio ali ne da se predomisli nego jednostavno odbije zbog svoje sigurnosti da bude svjedok posto nije vise zasticena,ali to su samo nagadjanja,mislis da bi je neko odao tek tako da se o njoj pise ako je na to pristala,to niko i ne zna osim suda nje i majke,nebi to doslo dovde nema sanse.Ovo je ja mislim samo strah ovih na vrhu pa rove na sve strane.Cim kaze vidjecete,zasticeni svjedok ostaje zasticen nema se tu sta vidjet.Cherry-Cherry wrote: ↑25/02/2021 08:16 Ova Ivana i po fb piše da je Alisa zaštićeni svjedok. Samo unosi pometnju. I ako jeste Alisa sada rade na tome, da se predomisli.
Opasna si ZivanaIvana_ivana wrote: ↑25/02/2021 10:26 Alisa je najpouzdaniji svjedok i ona je ispricala sta se tocno desilo. Vidit cete narednih dana sta ce se desavati. Koga ce uhapsiti i sta ce se odviti.
Jer u protivnom i ona bi isla u zatvor. Tata je vec u zatvoru. Zato se i nagodila sa tuzilastvom.
A to da je u Bosni nesto tajno ili "zasticeni svjedok"
Ma hajte molim vas.
Ciao
![]()
![]()
![]()
![]()
Pitanje je da li ste vidjeli mjesto saobracajne nesrece u zivotu. Ako je obdukcija pokazala precizan udarac tupim predmetom, nema tu sansi da kao suvozac udari glavom o ravnu povrsinu kontrolne table. Osim toga, takav udar bi devastirao i auto u nesreci, ulje, ostale tecnosti, razliciti dijelovi. Takva teorija je apsolutno u domenu CSi scenarijahurmasica wrote: ↑25/02/2021 06:50 Malo cu se igrati Agate Kristi. Nemam apsolutno nikakvih saznanja ni veze sa slucajem, cista radoznalost.
Mislim da je ipak u pitanju saobracajka, ali su istu izazvali Alisa kao vozac i Dzenan kao suvozac.
Krije se sredstvo izvrsenja vjrrovatno neko bjesno auto, sumnjivog porijekla, koje bi moglo otkriti lanac autokradica i Alisinog oca u svemu tome.
Ova mi se ideja uvrtila u glavu jer je U startu bila dojava policiji da se "cura zabila autom u drvo". Isto tako izjava da je neko auto prosao veoma brzo u suprotnom smieru. Zabili su se u drvo velikom brzinom. Alisa prepadnuta zove oca, pokusavaju iscenirati drugi scenario, auto uklanjaju, Dzenan je mozda lakse povrijedjen pa ga pokusavaju dokusuriti palicom da ga usutkaju ili je ipak stradao od udarca u autu prilikom nesrece. Ne znam kako su mu locirane povrede, ali su mogle nastati udarcem glave o bocno staklo auta ili kontrol table iz sjedeceg polozaja. Za mjenjanje mjesta i nacina nesrece treba vremena, pa se hitna zove kasno. Na licu mjesta nalaze staklice od farova, cinjenica je da je neko auto slupano na tom mjestu. Alisa osnovano tuzi Muriza za klevetu, jer se cura zaista nije bavila prostitucijim...mozda je samo onako malo slobodnijeg ponasanja.
Eh jedino ste mi e ne uklapa i ostaje nepoznanica jeste uloga Budnje u vsvemu ovome.
ma ništa. murizovi advokati još uvijek prisustvuju ročištu za produženje pritvora mutapu i dupovcu.
ma de, imaš ti ljudi koji čuju samo poneku info i na osnovu toga formiraju mišljenje. ne treba se na njih ljutit.
Koliko treba ljudima crtati, da ne može reći zbog istrage, jer koji će kurac istraga ako on javno kaže ko je kriv, taj u roku 2 sata iz države izašao.
pa iskreno da ti kažem, nimalo mi ne ubaca u oči to, pogotovo ako razumijem potrebu čovjeka da ako ništa sam on, radi na tome da se pravno i zakonski ubica skloni sa ulice, a ne da ide u neko lično razračunavanje sa istim.